Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Verse olurmuş. Yani sembolikte olsa al sana harçlık diyerek şaka yollu 5 lira 10 lira olabilirdi. Fakat kaç lira istiyorsun sorusu acayip ayıp olmuş..
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten amaç oydu miktar değil bayram havası olsun diye 1 tl bile verse çok sevinirdim ama miktar sorunca tabi ben de istemem dedim
En İyi Cevaplar
Kültürümüzün parçası yazmış bir de... Kültürümüzün parçası olan ne tam olarak? sevgilimizden bayram harçlığı almaya çalışmak mı? Yalandan istememissin adamda vermemiş Allah Allah ya
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmak değil bana göre kültürümüzün parçası bayramda hediyeleşmek, harçlık almak vermek ben çok severim her bayram özenirim de kendi maaşıma geçiyim neler yapicam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence vermesi gerekmiyor ayrıca çocuk değilsiniz ki. bunun yerine. harçlık değil size hediye alması lazımdı romantik bir akşam yemeği de olabilirdi.
30 Yorumla
+1 yıl10 yaşında bir çocuksunda insanları mı trollüyorsun yoksa?
71 Yorumla
Soran+1 yılNerden çıkardınız bunu
+1 yılKarısı değilsin ki? Eşi olsan düşer para vermek ama sevgilisisin yarın ayrılır başkasını bulur eee
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntıyı okuyunuz
- +1 yıl
Hediye ile para ayrı şey. Dedim ki sen ondan bir şey beklemek de yanlış. Bugün erkek arkadaşın yarın başkasının olurmuş yanda tersi. Yani sevgili sadece ve sadece esin olursa olur. tak yüzüğü kullan malın gibi
Soran+1 yılYa maaşım olsun mesela ben de ona alirdim. Zaten nişanlanacağız yazın benim okulu bekliyoruz şimdi
- +1 yıl
Beni dinle tak yüzüğü. Beni dinle oynasirsin veya sevisirsin. İhtiyaç bunlar. Abini dinle onu bağla kendine gerisi de düğüne kalsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİstemem diyen insan niye zorlansın? Madem istiyorsun miktar belirtmekten hoşlanmıyorsan da gönlünden ne koparsa diyip geçseydğn
00 Yorumla
+1 yılşu erkekleri sömüren kızlar çok itici gelıyor bana
03 Yorumla
Soran+1 yılSorunun ayrıntısını okumadan hemen cevaplara atlayan erkekler de bana itici geliyor maalesef dostum.
- +1 yıl
Kusura bakma seni uzmek istemezdim esin israr etmesi lazimdi dogru diyorsun
- +1 yıl
Yani esinden devamli para isteyen kisilerden sandim. d ozur dilerim kalbini kirdiysam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl-İstemiyorum.
-bana harçlık vermedi. Pinti mi?
W
T
F
!
07 Yorumla
Soran+1 yılIsrarr etmesi lazımdı 😂
- +1 yıl
Saçmalama lütfen
Adam gibi sormuş kaç para istiyorsun diye. 100, 200, 300, 500 bir şey deseydin ya.
Gerçi sen de kadın gibi cevaplamışsın. Anlaşılmaz ve kesinlikle net değil.
Bedavaya adamın avukatlığını yaptırma bana lütfen. Ama kesinlikle sesini çıkartmaya dahi hakkın yok.
Soran+1 yılMiktarı önemli değildi ki maksat bayramlaşma olsun o yüzden miktar söylemem ayıp olurdu bence çıkarıp 5 tl bile verse sevinirdim
- +1 yıl
İstemiyorum değil de.
Ne verirsen deseydin mesela?
Olmaz mıydı He?
ya da baktın vermedi hemen yalandan bir trip. Nerede o eski Ramazanlar falan diyip yine alırsın. Ama pinti mi demek nedir ya. Yapma lütfen
Soran+1 yılOnu lafın gelişi demiştim ya sorunun vitrine düşeceğini bilemedim. 😂 Trip atmadim be buraya yazdım onun haberi dahi yok
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılAlışveriş ona ait 🤣🤣 ekstra para aldım
Benimkide polis🤣🤣🤣🤣011 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Soran+1 yılAhaha ben utanıyorum ya para almaya ama bayramda verebilirdi maksat bayram havası olsun
- +1 yıl
Ben utanmiyorum karı koca gibiyiz
Soran+1 yılÖyle olmak güzel bence para konusunda ama benim şimdi maaşım yok ya ondan bu konuda takığım biraz
- +1 yıl
Benim maaş var ama yinede verir
Soran+1 yılSelamm. Sanırım konuştuğun birisi var. Bu kişiye bağlı şöyle diyeyim dışardan baksan gerçekten ağır abiler etrafına karşı da öyle ama benimki mesela bildiğin benimle çocuklaşıyor çok eğleniyoruz. İlişki de öyle olmazlar genelde zaten stresli bir iş yapıyorlar haliyle ilişkilerinde mutlu olup güzel vakit geçirmek isterler
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim size de mutluluklar. Gerilmemelisin akışına bırak. Başta tabi tanışma aşamasında farklı oluyor biz çok muhabbet ederdik girişkendi yani ama karakterler tabi farklıdır seninki de sana zamanla açılacaltır
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılCocukmusun sana para versin hem sevgili den bayram harçlığımı istenir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma geldi sevgilinin eli neden öpülür ya da neden harçlık beklenir?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSen ince düşünmüşsün ama sevgilin düşünememiş. Bir dahaki bayrama artık.
00 Yorumla
+1 yılArt niyetli düşündüğünü sanmıyorum. Hafif bı pintilik olabilir ama 😂
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorum dersen, onun tamam demesi normal ki
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olsa hediye alırsam alırdım el öpme harçlık verme nedir yahu sevgiliye harçlıkmı verilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma buldum sevgilin sana harçlık vermek zorunda mı?
00 Yorumla
+1 yılNe bu watty senaryosu mu kızım😅 el öpme falan
00 Yorumlabizim kültürümüzde sevgili olayı yok isinize geldigi gibi davranmayin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenjn böyle bi isteğin saçmàlık neden versin ki sana çok tuhafsjn
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntıyı okur musunuz
Cevap sahibi+1 yılOkudum canım yine de sacma bana göre
Soran+1 yılOlabilir tabi herkes farklı
Gizli Üye(18-24)+1 yılnaz yapmasaydın keşke istediğin miktari söyledeydin verirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be miktarı falan önemli değildi aslında maksat bayram havası olsun diye birlikte ilk bayramımızdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar istiyorsun denir mi yaaa?
Öğrencisin birde yazıklar olsun ona
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde elini opturmuş
Soran+1 yılBen öptüm ya o öptürmedi 😂
Soran+1 yılO da benimkini öptü zaten ama başıma koymam dedi sjdjd
Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Boyle dusuncesizlik olmaz gercekten soyle hemen ne kadar vereyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Takılma boş ver ya da takılıyorsan boşa gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöküz ile görüşme bence, ne kadar istiyorsun diye sadece hanım ablalara sorulur şerefsiz herif ya
00 Yorumla
+1 yılSimdiden bu tarz bir beklenti içindeysen yanlış yoldasın kardeşim vermek zorunda değil kaldı ki daha sevgilin
10 YorumlaYa zorunda mı ablacım sırf erkek diye niye sana harçlık vermek zorunda sen ona ver
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim ilişkimiz uzaktan ikişkiydi izin alamıyordu falan bir senedir beraberiz ama yan yana ilk bayramımızdı. Uzaktayken para falan asla almadım bayramda da ama yan yanayken heyecanlandım bugün tam bayram havası olsun istedim 1 tl bile bile verse olurdu yani
😆😆kusura bakma biraz komigime gitti lazimsa lagzim diyeceksin
07 Yorumla
Soran+1 yılLazımlık değil de birlikte ilk bayramımızdı heyecanlıydım ondan 😂 bize gelip baklavaları lop lop yuttu ama shdhs
Soran+1 yılNeyse evlilik teklifi ederken on taş aldırıp ordan çıkartırım bunu 😂😂
Soran+1 yılYok be bi dahaki sevgilim olmaz yazın nişanımız var
Yok sen erkeği cüzdan gibi gören bir sümsüksün
33 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntıyı okumadınız sanırım. Siz de ayrıntıyı okumadan insanlara saldıran bir sümüksünüz o halde. Sevgilimin tek kuruşunu yemedim şu ana kadar yemek parası dahi ödetmedim ama birlikte ilk bayramımızdı gelenektir ya hani küçüklerimize harçlık veririz falan ben de öğrenciyim ama bütçem yettiğince veriyorum mesela kendimden küçüklere veya evli olsanız dahi bayramlaşıp hediyeleşilir evde eşle kardeşle ana babayla 😊
harçlıktaki amaç kalp kırmak... ardından seks için yanaşmak
00 Yorumla
+1 yılYav altı üstü bir sevgilisin.
Sanki eşisin de hakkın varmış gibi konuşma.
00 Yorumla
+1 yılBana da vermedii dolar istedim insan bi verir ama di mi😅
00 Yorumla
+1 yılCimri erkekleri sevmem. Ayrıl. Hep cimrilik yapar bu
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
o senin kocan değil sevgilin vermek zorunda değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKomidinin üstüne baktın mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılBen eskort değilim ithamınız çok yanlış ciddi ilişkimden bahsediyorum komodinlik bir durum yok evime geldi bugün ama anne babamın elini öpmek için 😊
- +1 yıl
Özür dilerim, benim içim fesat. 🤚
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılabi harçlık istemek çok ezikçe çocuk musun
15 Yorumla
Soran+1 yılAbi ayrıntıyı okusanıza ya
- +1 yıl
okudum bana saçma geldi kültür dediğin şey çocukları sevindirmek amaçlı şeker para verilmesi
Soran+1 yılE ben çocuk değilim babamın elini de öpüyorum hala ben ezik miyim
- +1 yıl
baban için hep çocuksun ama baban dışında birinden beklentiye girme bence getek yok yani sonra üzülürsün ezikçe dediğim için de özür dilerm yani kırıcı olmak için söylemedim
Soran+1 yılSorun değil ben herkesin görüşüne saygılıyım ama üslubunuz yanlıştı. Bizim ilişkimiz uzaktan ikişkiydi izin almıyordu falan bir senedir beraberiz ama yan yana ilk bayramımızdı. Uzaktayken para falan asla almadım bayramda da ama yan yanayken heyecanlandım bugün tam bayram havası olsun istedim 1 tl bile bile verse olurdu yani
+1 yılVermek zorunda değilki bu ne saçmalık.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntı soruda
+1 yılSevgilin sana niye harçlık versin ki?
13 Yorumla
Soran+1 yılGelenektir ya bayramda hediyeleşmek falan severim ben maaşım olsa ben de ona verirdim 😂
- +1 yıl
Yargılamak değildi de ben olsam alamam 😄
Soran+1 yılAhaha olabilir herkes farklı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu anormal düşünce yapısı nasıl hayat buluyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılAnormal olan nedir bayram sevinci mi
- +1 yıl
Bu 23 Nisan Bayramı değil, sen de çocuk değilsin ama talebin düşüncesizce, etik de değil
Soran+1 yılBen herkesin görüşüne saygılıyım. Bizim ilişkimiz uzaktan ikişkiydi izin alamıyordu falan bir senedir beraberiz ama yan yana ilk bayramımızdı. Uzaktayken para falan asla almadım bayramda da ama yan yanayken heyecanlandım bugün tam bayram havası olsun istedim 1 tl bile bile verse olurdu yani amaç harçlık değil
Baba kız ilişkisi mi la bu
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo aşkımla benim iliskim
+1 yılSen sevgiline harçlık verdin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de ona vericem ilk maaşımla 😂
- +1 yıl
😂
Bende vermezdim ne harçlığı ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBayram harçlığı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVermeli diye bir kanun mu var?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok amcacım
- +1 yıl
O zaman neden tantanasını ediyorsun ki ufaklık?
Aslan gibi polisi bi de “pinti mi” diye dile düşürmüş ya.
😀
Soran+1 yılAyrıntıya yazdım ne kastettiğimi pinti kısmı biraz şakasınaydı aslında 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılVermek zorunda mıydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntı soruda.
- +1 yıl
Peki
+1 yılKendin kazan sana vermek zorunda değil..
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntıyı okursanız sevinirim. Zaten hukuk okuyorum yazın kendi paramı kazanır ben de ona bayramda süprizler yaparım sorun değil. 😊
- +1 yıl
Ayrıntılık bi durum değil senin sorduğun soruya cevap veriyorum kültür mültür sana vermek zorunda değil eleştiriye açık olmanı öneririm
Soran+1 yılEleştiriye açığım zaten. Ama haksız yerden vurmanız saçma sizin dediğiniz farklı yere çıkıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim bile olmadı abla
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ablam
- +1 yıl
Efendi düzgün erkeklerin sevgisi olmaz çünkü bütün kızlar şerefsiz pic erkek seviyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin suçun ben olsam ateşle bi 200lük derdim 😃
04 Yorumla- +1 yıl
Peki bundan sanane kardeşim alan razı veren razı
Soran+1 yılBu adam tüm sorulara yorum yapmış sanırım parasi yok
- +1 yıl
Derdi neyse artık
Ben nedense elini öpmene takıldım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılO da benimkini öptü bayram kutlaması ahah
Gizli Üye(25-29)+1 yılSafsın kızım saf sevgilim bana 500 lira gönderiyordu 3 günde bir bayramda altın aldi
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok nazlandım ben ya adam bıktı artık zaten almaz diyor herhalde hdhdhd
Cevap sahibi+1 yılNaz yapmican ne verirse eyvallah dicen
+1 yılİstemem saçmalama dersen vermez tabi 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNapim ayıp olmasın diye öyle yaptım o da önceden zorluyordu para göndermek için almıyorum diye çok ısrar etmedi bu sefer de shdhhs
- +1 yıl
Birdahakine cüzdanı bana ver ben istediğimi alırım de bu alamadığın harcligida al 😂😂😂
Soran+1 yılHevesim geçti artık ya 😂
+1 yılSevgilinin elini öpüp para istemek ne ya
03 Yorumla
Soran+1 yılPara istemedim. Detayı okumadınız sanırım tek kuruşunu yemedim şu ana dek yemeğimi bile ödetmedim çok tartıştık bu yüzden hatta ayrıntıyı okumadan cevap yazmayın lütfen
+1 yılPara değilde hediye olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılKzkskskakkakak niye versin ki
00 Yorumla
+1 yılSen verip uyandırsaydın
00 YorumlaŞaka mısın? Baban mı o senin aw
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Küçülde cebime gir" derler insana 😁
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılUfak istasyonlara takılmaa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Elini öpmem pinti erkeği de hiç sevmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. İyiki kız biraz eğlenmek istemiş oldurmussunuz ya,
00 Yorumla
+1 yılSende o na bir daha verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdı üstünde sevgili. Zorunda değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılNesi oluyosun karisi mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet yazın nişanlanıcaz
- +1 yıl
Evlendikten sonra iste. Herkes nisanlanicak herkes erkek ark dan harclik istesin o zaman
Soran+1 yılSoru ayrıntıda amaç harçlık değil ki
- +1 yıl
Sugar dady gibi bisey mi goruyosun?
Soran+1 yılBizim ilişkimiz uzaktan ikişkiydi izin alamıyordu falan bir senedir beraberiz ama yan yana ilk bayramımızdı. Uzaktayken para falan asla almadım bayramda da ama yan yanayken heyecanlandım bugün tam bayram havası olsun istedim 1 tl bile bile verse olurdu yani. Yemek paramı bile kendim ödüyorum ona asla ödetmiyorum hatta o izin alamıyor diye kyk kredisinden para çekip yanına gittim biletimi dahi borca girip aldım ama ona bunu söylemedim bile.
- +1 yıl
Allah mesut etsin
+1 yılYanlış anlamandsn çekinmiştir hemen darılma bence
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem