Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha iyisini bulurum kafasıyla kimseye şans vermiyorum hep yalnızım. ama birine umut da vermek istemiyorum bu düşüncedeyken napcam birilerine şans versem de başkaları aklımda kaliyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayırlısı neyse o olsun. Seçici olmak iyidir, aklını kullanıyorsun işte, ne güzel.
Fazla seciciyim :(
Daha iyi işte, yirmili yaş erkekleri canım oluyor, iyi seçmek lazım.
Ay evet
En iyisi. kendine bir eşik belirle. o eşiği geçemeyeni ele. ne sen yorul ne başkası
O eşiği geçebilen yok işte istediklerimi azaltamiyorum öyleyse biri hiç olmasa da olur kafasindaym ama sonra yalnızım diye üzülüyorum
Taviz yok.
Yalnız ölürm djskxosxk
Yalnız öl ama yine de davandan dönme.
Senin ilişkin var mi
Hayır yok
Evlilik 2 kişiliktir bunun bilincinde olun ve bunu kabullenin içinizde aklakı güzel olanı seçin gerisi hikaye
Kapıda kalınca gelen pişmanlık hissinin KS ye yanisiyisi başlığı ile umarım paylaşım yapmak zorunda kalmazsın 😂
Hahaha sonum öyle olcak gibi
Umarım olmaz diyelim ve bence biraz daha şartları kısalım sonuçta kusursuz insan yok hepimizin eksikleri kusurları var
Keşke yapabilsem hem yalnızım diye üzülüyorum hem herkesten kaciyorm
Bence şans ver derim kaçmanın sonu yok kaçan kovalanır sen biraz daha beklentini düşür
Beklentimi dusursem de midem bulaniyo biri öpmeye vs calisinca
Sende lezbiyenlik falan olmasın
Yok erkeklere ilgim var ama çoğu midemi bulandiriyo
Neden mideni bulandırıyor peki
Tecrubesizlikleri falan . Normalde önceden kimseyle olmamış birilerini isterdm şu an tecrübesiz nasıl davranacağını tam bilmeyen tipler soğutuyor
Tecrübeli olmak daha iyidir aslında ne istediğini bilen birisin
Ya bir kadina nasıl davrancaklarini yaklascaklarini bilmeyen tipler çok
O konuda haklısın direk kanka gibi seksting yapmak istiyorlar gerçi hoş artık pek sevende kalmadı herkes seks pesinde
Seks falan bildikleri yok erkekler hayvan gibiler çoğunlukla. bisey bildikleri yok yapmak için yapiyolar
Maalesef çoğu çıplak kadın bile görmemiş oldukları için anlayış bir kenara ne yapacağını kadına nasıl zevk vereceğini bilmiyor
Evet evet çok itici duruyor bir iki kere denk geldm sadece clubde nasıl davranacağını bilen birkaç kişi onun dışı fos
Gerek yoh
Peki sen bilirsin ama dediğim gibi kriterlerini biraz düşür 😂
Birini elde edince soğuyorm benden adam olmaz
O zmn tek gecelik aşklara devam diyelim 😂
Mecburen. ah hayat ah
Valla hiçbir şey bulamıyorsun bende bu kafayı çok yaşadım.
Bana da öyle geliyo. hayatımda biri olsn diye olmak da midemi bulandiriyo
Burcun nedir?
Yengeç
Mükemmeliyetçilik var mı sende 😂
Fazlasıyla
Valla kimse dört dörtlük değil. Bu devirde zaten düzgün birini bulmak çok zor. Çok samimi söylüyorum bende öyle dört dörtlük iyi günahsız saf masum biri değilim. Ama bende istiyorum temiz birini yok arkadaş cidden yok. Varsa da ben hiç denk gelmedim tanışıp konuşmadım hayatım boyunca..
Öyle zor zaten. ben kendime layık kimseyi göremiyorm bunu aşmaya çalışıyorm ama olmuyor ömür boyu yalnız kalırım herhalde
Valla bende büyük ihtimalle yalnız geberip giderim.😀 En azından g*vat olmaktan iyidir.
Gvtlik ne alaka
Devir değişti😂😂
Geçmişi falan mı kafana takiyorsn
Beni o kadar iyi anlıyorsun ki daha doğrusu anladın
Ben çok insan tanıdım tecrübelerime göre sadık olmak geçmişle alakalı değil eğer biri senden sonra yanlış şeyler yapmıyorsa bu onun kötü olduğunu göstermez
Bende çok insan tanıdım emin ol herkesin tecrübesi kendi çapında daha yüksektir. Ne kadar bilirsen o kadar yalnızlaşıyorsun"
İnsanın bakışlarından nasıl biri olduğunu gayet net bir şekilde anlayabilirsin. (Bunu herkes anlayamaz)
Ben de anlarım merak etme. çok kız ortamında bulundum. sana değer vereni bul geçmişinde sevmiş biseyler yaşamış olabilir belki karşısındaki onu aldattı onun suçu değildi. cinsellik falan ben de seninle aynı fikirdeydim çok serttm bu konuda fark ettimki biriyle anlasabilmen için cinsel yönden de seni çekmesi lazm. benim insanlar midemi bulandiriyo mesela sadece 1 kişiyle oldum diğerlerinde çekim yoktu
Sorun zaten değer vereni bulup ya da bulamamak değil. (Hak edeni bulmak.)
Zaten emin ol çekici olmayan biriyle kimse kolay kolay cinsellik yaşamaz. Bu zaten gerçek..
Bende temiz biri değilim yukarıda zaten belirttim sana fakat takıntılı biriyim ne bileyim örnek veriyorum ben pisliğin tekiyim ama karşımdaki kadın temiz olmasını istiyorum çünkü benim gibi olmasın hayatım boyunca hiçbir kadına değer verip gerçekten sevmedim. Hep yalan dolan la geçti hayatım.
Bu bencillik kadına değer versen bu düşüncede ztn olmazsın. ki hayat bu degisedebilir degismeyedebilir. durust biriyle olursun umarım yaptıklarını yapmadım diyecek tipler çok
İşte asıl sorun beni kimse kandıramıyor olması.:) Ben kansaydım ya da inanmış gibi yapsaydım.. şu anda altımdaki araba ödenmezdi. Ben paranın da köpeği olmadım çok kadın tanıdım.. parasıyla artistlik yapan benim için dürüstlük önemli iletişim önemli. Yani bilmiyorum bu kafa değişmiyor bende hayırlısı olsun diyelim herkes için.
Evet dürüst biri önemli bulursun umarım benim gibi olma ahah
Kimse ben olmasın bence bende kimse olmak istemem. İyi akşamlar:)
Şans vermemeye devam et sen tek başına kalıp gugunun turşusunu kurarsın artık:) mastt yapa yapaa patlatırsın olmazmı😁😄😃🤣😅😂
Sadece sevgili yaparak cinsel ihtiyaçlarını karşılıyorsun galiba sen hahah uza boş yorum
Hayır tabikide mutlu olmak güzel zamanlar geçirmekte var tabi ama eninde sonunda iş oraya varıcak yani
Ben cinsel yönden istediğimi bulurum ztn merak etme. ciddi ilişki yapamiyorm
Bende öyleyim umut vermeden ilişki başlatabilirsin
Öyle olmuyo işte sonra ayrılmak isteyince agliyolar
Sevgili ol demiyorum
Takıl geç diyorsun biliyorum öyle deniyorm hep ztn yalnız kaliyosn sonuç olarak gün sonunda
Hayır ben öyle demiyorum arkadaş ol ve bazı beklentilerini karşılıklı yap onunla anladin mi demek istediğimi şahsen ben böyle birini isterim hayatımda eğlenceli olması lazım ama
Öyle tipleri de denedim çapkın olanları. En iyileri bana göre onlar evt
Çapkın demedim ben yani ben öyle değilim karşımdaki kız da sürekli başka birisi peşinde olsun istemem sen anlamadin galiba demek istediğimi
Ben erkeklerin kafasindayim ciddi ilişkiye gelemiyorum ciddi olması için çok ultra beğenmem gerekiyor. ve çoğu erkek 2. Günden umutlandigi için olmak istemiyorum çapkin adamlarla bu oluyor ertesi gün engelliyosn bitti
Ben onu kastetmiyorum ben diyorum ki arkadaş kanka gibi eğlenceli vakit geçireceğin biri olsun cinsel şeyleri onunla yap karşılıklı gelecek beklentisi vs olmasın diyorum
Öyle tipler var da hoşuma gitmiyorlar artk
Kanka yaşın kaç senin
22 senin
20 ben çok kişiyle takildin sanırım
Hayir 2. bulusmada kaçtım genelde
Sonuçta bir çok kişiyle buluşmalar olmuş dimi
Oldu evet
Demek ki çok seçici değilsin
Seçici olmasam devam ettirirdm konusmalari
Bilmiyorum ben sadece bir kişiyle görüştüm
Tek kalirsin
Öyle oluyo ztn