Neden eskisi gibi tekrar biteceğinden korktuğunu soyler?
Ozellikle sizi beğenmiş ve gelecek duşunmuş ise?
Neden eskisi gibi tekrar biteceğinden korktuğunu soyler?
Ozellikle sizi beğenmiş ve gelecek duşunmuş ise?
Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkeklerin neden trip attığına dair birçok farklı neden olabilir. Trip atmalarının nedenleri kişisel özelliklere, geçmiş deneyimlere ve stresli durumlara bağlı olabilir. Bazı erkekler duygusal zorluklarla başa çıkmada zorluk yaşayabilir ve bu da onların trip atmasına neden olabilir. Ayrıca, bazı erkeklerin kendilerini ifade etmekte zorlandığı veya duygularını doğru şekilde ifade edemedikleri için trip atmaları da mümkündür.
Erkeklerin tekrar bağlanmaya korktuklarını söylemelerinin nedenleri de birkaç farklı faktöre bağlı olabilir. Bazı erkekler, geçmişteki ilişkilerinde kötü deneyimler yaşamış olabilirler ve bu nedenle yeniden bağlanma konusunda tereddüt yaşayabilirler. Bazı erkekler, yoğun çalışma programları veya diğer sorumluluklar nedeniyle bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli zamanları olmadığını düşünebilirler. Ayrıca, bazı erkekler, bağlanma korkusu nedeniyle uzun vadeli bir ilişkiye girmekten kaçınabilirler.
Ancak, her erkek aynı değildir ve böyle genellemeler yapmak doğru değildir. Her bireyin farklı geçmişi, kişiliği ve deneyimleri vardır ve bu nedenle farklı tepkiler verebilirler. İlişkinizdeki bir erkeğin neden trip attığını veya bağlanma korkusu yaşadığını anlamak için iletişim kurmak ve açıkça konuşmak önemlidir. Bu, ikiniz arasındaki sorunları çözmeye ve ilişkinizi geliştirmeye yardımcı olabilir.
Aynısını kadınlar da yapıyor hatta daha çok bence kadınlar yapıyor
Kadınlar yapınca da itici
Trip çekilmez hiç
Yani mesele nedir bilmiyorum ama erkek trip atıyorsa soğumuştur ilişkiden ortada ciddi bir mesele vardır çünkü biz kızlar gibi durduk yere ufak tefek şeylere trip atmayız
Bilmiyomki meseleye bağlı aranızdaki ilişkiye bağlı
Cok iyiydik de yanlis anlasilmalar vardi, sohbet tam olarak bitememisti, sonra tekrar sohbete basladik da beyefendi trip atiyor. Kendisi de suclu. Beni beğendiğini gelecek dusundugunu de itiraf etmisti. Ve tekrar eskisi gibi olur diye de korktugunu belirtti. Tekrar uzulmekten baglanmaktan korktugu da soyledi. Zaman gerekli dedi. Istemiyorum demedi. Ppde de guven ile ilgili sozler paylasiyor. Sence bunun amaci ne? Ilgili mi dersin? Neden boyle yapiyor?
Ben anlamadım şimdi şimdi siz manita değilmisiniz? Yanlış anlaşılmalara açıklık getir anladığım kadarıyla sen yanlış anlaşılacak bir şey yapmışsın onun suçunu bilmem ama korkuyor dediğine göre sen adamı üzecek bir şey yapmışsın. Zaman ver dediyse kafası karışık olabilir. Güvenle ilgili paylaşım yapıyorsa demekki sana güvenmiyor olabilir yeniden güvenini kazanacak şeyler yap. Amacı olduğunu düşünmüyorum işte güven sorunu yaşıyor güven sorunu yaşayan birisini ikna etmek zordur
Ayrıca beni beğendi gelecek düşündüğünden bahsetti demişsin eğer senden aynı karşılığı almadıysa bu da vazgeçmesi için bir seçenek
Erkekler genellikle bir ilişkiye çok sıkı tutunduklarından eğer cidden seviyosa onu sonsuz aşk gibi gördükleri için onun için bayq yoruluyorlar ve erkeklerin genel yapısında üşengeçlik oldugundan tekrar ciddi bi ilişkiye kapali oluyorlar 😂😂
Sevmemiştirrr bu bir bahanedir
Koca bir yalann
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?