İnstadan konuştuğum çocuk bana üç ay sonra fotosunu attı hiç aklımdakiyle uyuşmuyor ya bide yakışıklıyım diyor 🥹😅🥹😂😅😂😅😅 resmen hayal kırıklığına uğradım yaaa napcam ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle, böyle bir durumda hayal kırıklığı yaşamanız oldukça normaldir. Ancak, bu durumu olumlu bir şekilde ele alarak kendinize destek olabilirsiniz. İşte size önerilerim:
1-) Duygularınızı kabul edin: Bu durumda hissettiğiniz hayal kırıklığını ve üzüntüyü reddetmek yerine, kabul edin ve bu duyguların geçmesine izin verin.
2-) Kendinizi suçlamayın: Çocukla 3 ay boyunca konuşmanız, gerçek kimliği hakkında yanlış bir imaj oluşturmanızla sonuçlanacak bir şey değildir. Kendinizi bu nedenle suçlamayın.
3-) İletişim kurmayı deneyin: Fotoğrafın ardından iletişimi kesmek yerine, onunla konuşmaya devam edebilirsiniz. Belki de ilk etapta düşündüğünüz kadar kötü değildir veya belki de sadece dış görünüşüne çok fazla önem veriyorsunuzdur. Konuşarak daha iyi bir anlayışa sahip olabilirsiniz.
4-) Beklentilerinizi gözden geçirin: İnsanların dış görünüşleri, kişilikleri hakkında çıkarımda bulunmak için yeterli bir gösterge değildir. Bu nedenle, başkalarından çok fazla beklentiye girmeyin ve insanları daha detaylı tanımak için zaman ayırın.
5-) Kendinize zaman verin: Bu durumda hemen tepki vermek yerine, kendinize zaman verin ve duygularınızı anlamaya çalışın. Olumsuz hislerinizle başa çıkmak için arkadaşlarınızla konuşabilir veya profesyonel yardım alabilirsiniz.
Unutmayın, hayat bazen beklemediğimiz sürprizlerle doludur ve bu tür deneyimler size güçlü bir insani kapasite kazandırabilir. Kendinize pozitif bir bakış açısı ile yaklaşın ve süreci olumlu bir şekilde ele alın.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu bana da çok oldu. Özellikle korona zamanlarında. Flört ettiğim kişiler maskelerini indirince hiç aklımdaki gibi olmadıklarını görüyordum 😅 benim yaptığım taktik yavaş yavaş kendimden soğutmaktı. Mesajlarına geç dönmek, zaman ayırmamak vs. Tabi çoğu sorun ne diye sordular hep, o da üzmedi değil beni. Çünkü buna gerçekten değer veren insanlardı aynı zamanlarda. Ama ne diyeyim, tipini beğenmedim mi diyeyim? Yanlış anlama ama ilişkiye hazır değilim sanırdam falan diyip bitiriyordum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şahsen biriyle hep de olmasa beş altı ay boyunca hiç görmeden konuştum kendisi 36 yaşındaydi gerçekten çok mesafeli medeni bir insan sohbeti falan olsun beni baya sardı ya u ruhuma iyi geliyordu ilk defa benden yaşça büyük birini arkadaş gibi gördüm neyse ama hep görsem sogurum korkusu vardı ben de onu görmeyi erteledim daha da karakterine değer vermek için ve hani beğenmedim ve ya ona yaşıt biri görsem o böyleyse soğur mıyım diye sorardım kendime hep de cevap hayirdi neyse o da beni hiç görmemişti hiç sıkmadı o konuda sağolsun gördüm ve biraz değişik geldi tabi ama sogumadim. beklenyi yüksekse maalesef böyle olur huyu u suyunu gerçekten sevrsen önemi yok bazen beğenmedin dış ozellikleri huyu suyu kapatır
00 Yorumla
3 ay boyunca konuştuğuna göre cocugun başka bir özelliğinden etkilenmişsindir o yüzden bunu dert etmemen lazım
42 Yorumla
Soran+1 yılEvet komik çocuk aslında tipi önemli değil ya sadece beni üzdü en son konuşmamızda şimdide bayramını kutlarım şekerim iyi bayramlar yazmış
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHangimizinki umduğu gibi çıktı ki fkgjjj yenisiyle dewam et😂
11 Yorumla- +1 yıl
Acımasızca 😂
+1 yılBurada ilginç olan şey 3 aydır konuştuğun birini nasıl göremeden konuştun anonim şekilde ona anlam veremedim ve dış görünüşe önem veren birisi nasıl 3 ay sabretti bence burada hatalı olan sensin yapacak bir şey yok çocuktan ufak ufak uzaklaş daha fazla üzme.
190 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen birinin fotoğrafina yandım tutuldum görür görmez istek attım başladık konuşmaya harika süper gidiyordu bütün fotoları hayalimdekine uyuyordu.. sonra sunduğu ilgiyi alakayı öyle bir çekti ki benden öyle bir soguklasti ki... resmen aldanmisim ayaklarımın altından paspasi çeker de kaymış düşmüş gibi oldum.. bu da bana ders oldu kolay kolay sosyal medyadan birileriyle irtibat kurmuyorum...
32 Yorumla
Soran+1 yılAyyyy sen bensin. Bende çok büyük hataya düştüm ya. Saf sevgiyle yaklaşıyoruz sonra olan bize oluyor
- +1 yıl
Internetten tanismaya bende karsiyim yanlistir oturup bir araya gelip konusmak sarttir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür durumlarda %92 civarı hayal kırıklığı oluyor. Çok eskiden mirc chat vardı, arkadaşlık siteleri vardı msn messenger vardı. Bir çok kişiyle konuştum sonra ya buluştum ya da fotoğraf attı hayal kırıklığı olduğu çok oldu. Bazıları baya güzeldi ama buluşmak nasip olmadı, bağlantı koptu. Bazılarıyla uzun süre görüştüm telefonda falan ama hiç görmedim. Esas eskiden bizim şehirde yerel radyolar çok fazla kaliteliydi. Bir kaçı yerel tv'ye çıktı, sşırı hayal kırıklığı oldu. Birine de mail attım radyo çıkışı buluştuk o da hayal kırıklığıydı ama yine de güzeldi aslında kız. Biri de dersanede fizik öğretmeniydi sadece soru çözümü yapıyordu ama o güzeldi. O djlerden bir kaçını çok merak ettim ama denk gelmedi hiç, hele Ayten diye bir dj vardı o çok hoştu, radyoya istek atardım isteklerimi çok beğenirdi. Evlenmek bile isterdim denk gelmedi hiç Almanya'ya gitmiş sonra.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama esas soru şu. Onu baya sevgili olarak mı düşündün yoksa f. b. falan mı? F. b. falansa tipe çok takılma.
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılMadem dış görünüş senin için bu kadar önemliydi neden 3 ay bekledin? Bunun sebebi bence sen kendini yeterince tanımıyorsun. Her neyse buda acı bir tecrübe olsun sana. Kendini keşfet önce sonra insanlarla iletişim kur. Onuda daha fazla oyalama bırak gitsin.
61 Yorumla
Soran+1 yılEvett benim suçum. Kendşmş tanımıyorum ya napmalıyım? Bu ilişki konularında böyleyim
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBende intagramdan biriyle görüştüm full filtreliymiş fotoları bayilacaktim orada. Soğuk yaptım yazmadım o yazardı arada soğuk cevaplar verdim gün geçtikçe bu çocuk Instagramimi çalıp tüm erkekleri engellemeye kadar gitti istemediğin bir şeyi yapmak ve üzülmek mecburiyetinde değilsin evet adam üzülür belki ama sende üzülüyorsun hayat böyledir hep birleri üzülüyor
215 Yorumla- +1 yıl
Aslinda internetten tanismak dogru birsey degil cunku sen bi insanla oturup konusmadan tam olarak onu anlayamazsin veya etkilenemezsin
- +1 yıl
Disardab bakinca cok iyi yakisikli gorunur ama bulustugunuzda huyunu begenmezsin
- +1 yıl
Kafana uyusmaz yani konusmak sarttir bu bil
Soran+1 yılKesinlikle öylee
- +1 yıl
insanlar zaten anlasamadigi icin bosaniyorlar ayriliyorlar o yuzden bu cok onemli bir mesele. bende bir kizin cok huyunu begendim ona asik oldum nasipse onu yemege goturecegim konusmak icin cunku konusmadan beni anlayamaz
Soran+1 yılOff moralim beter nezmn geçer ya bu his
- +1 yıl
senın ıcın kolay olur merak etme cunku sen cocugu begenmemıssın bı kere
Soran+1 yılMesaja tmış şimdi iyi bayramlar şekerim diye
- +1 yıl
bak sana mantıklı olan şeyi söyleyeceğim onu sevmiyorsan onu bırak ne kendını üzdür ne onu üzdür
Soran+1 yılAslında sevmiyor değilim ya sadece hyal kırıklığına uğradım ama konuşmasını seviyorum komik çocuk. Ama en sonda o sert konuştu benle
- +1 yıl
o zaman sana 2 gün süre iyice düşün eğer onu gerçek anlamda sevmiyorsan onu bırak bazı kızlar ilgiyi severler o da sana ilgi verince senın aklın karıştı
Soran+1 yılEvet olabilir sanırım bundan oldu her şey
- +1 yıl
bak aklını karıştırma ilgiyi bir tarafa bak sevıyor musun sevmıyor musun onu düşün ilgiyi bir kenara at gitsin
- +1 yıl
ilgiye göre gitme seviyorsan sen
erkek adam elını masaya vurur sevıyorum ulan der ya oyle yapacaksın - +1 yıl
sevıyorsan sev ilgiye bakma
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılHatayı yanlışı en başta yapmışsın sonra böyle hissetmen de gayet normal karşı tarafı hiç suçlama suç en baştan senin o yüzden bende en baştan atarım ve her zaman karşı tarafa ne hayal kırıklığı yaşatırım nede bende kopabilirler bu kadar da kendime güveniyorum
117 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende zaten kabul ediyorum.
- +1 yıl
Bana istek at istersen sorununa çözüm olabilirim
- +1 yıl
Esma hanım hemen direk yüzyüze buluşmayı kızlar kabul ederler mi
- +1 yıl
Ben askerde astegmenim çevremde bulamıyorum 😂
- +1 yıl
Siz ne kullanıyorsunuz 28 gibisiniz
- +1 yıl
Yaşınıza göre genç duruyorsunuz onu kastetmistim. Ama önereceğiniz krem filan varsa hayır demem:)
- +1 yıl
- +1 yıl
Esma hanım neyi oynamaya geliyorlar
+1 yılSanal ortamda maalesef böyle şeyler oluyor işte biz erkekler olarak keyfimizden bir kızdan fotoğraf istemiyoruz biz fotoğraf istediğimiz zaman sizin aklınız başka yerleri çalışıyor ama bu durumları yaşamamak için bir insanı görmek en güzeli tabii aklında biskolata star'daki kaslı adam aklına geldi ama gerçekte olan göbekli adam çıktı 😂
10 Yorumla
+1 yılBen böyle problem olmasin diye en başından fotoğraf atıyorum özellikle boydan ve karşıdaki kişidende boydan fotoğraf istiyorum amaç kim olduğunu bilmek , fotoğrafını görmediğin birine bağlanmayacaksın 😂 sanaldan hata sende. Normalde kızlar pimpirikli olur foto konusunda göster diye
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSil ve engelle. Böyleleri hiç bitmiyor. Begenmezsen diyorlarki dış görünüşe mi bakiyon.. evet sonucta gözüm de begenecek. Sen sokakta hoşuna giden biriyle mi sohbet ederdin yoksa hoşuna gitmedigin biriyle mi sohbet ederdin? Aynısı internet için gecerli. Foto göstermeyen genelde çirkinler inan bana. Seni kendine iyi huyu ile bağlamaya çalışmış. Cok nefret ediyorum böyle erkeklerden
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet cidden öyle yaptı ve başardı da üzülüyorum azıcık inşallah geçer
Cevap sahibi+1 yılGuzelim biz sudi arabistanda yasamiyoruz. Gormedigimiz begenmedigimiz birine satılırdık orada yaşasaydık. Tutmuş adam katalog dan kız begenir gibi sana yazıyor duygularla kendine çekiyor eşek gibi begenirsin alışırsın bana gibi. Kimseyi beğenmek zorunda değilsin. Onu engelle kusura bakma kanım sana kaynamadı iyisin falan dersin enerjim tutmadı sana dersin.
Cevap sahibi+1 yılSen genç bir kızsın hoşuna giden bir erkegi seç. Yoksa tecavuz taciz gibi gelir sana o
- +1 yıl
Kesin tipsizdir bu kız. Bu ne şiddet bu celal. Sanki çocuk kizin düşmaniymiş gibi konuşuyor
Cevap sahibi+1 yılYalan soylemiş işte o erkek öylesini hakediyor
- +1 yıl
Yalan söylememiş. Çocuk kendisiyle barışık kendini beğenen biri. Kız onu beğenmemiş belki sen görsen begeneceksin😃
Cevap sahibi+1 yılGercekten bana ne herkes naparsa yapsin fikrimi beyan ettim dostum. Bence klavye arkasında saklanıp kız aranmaz. Erkek adam kendini gosterir ben buyum der. O zaman bende Kevin Costneri begeniyom zorla alsın beni o zaman
- +1 yıl
Profilinizi açın belki sizi alan da çikar😀
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhaha.. aklima benim yasadigi. hayal krikligi geldi. denizde yuzuyordum, ya bir cocuk, ozamanlar 18 yasindayim, o da 22 gibi.. nasil yakisikli, bazen sahile gidiyor ayakta duruyordu, ya nasil bir fizik, asik oldum o an, bakistik falan.. sonra cocuk yuzmeyi bitirdi, gitti sahile havlusunjn yanina. giyindi şok oldum, ya ayakkabisinin arkasina basan, ucu sivri kosele ayakkabiyla sahile gelmis, tahmin edin tarzini.. o an ne yaoacagimi sasirdim, aksi yone yuzdugumu hatirliyorum😂
11 Yorumla- +1 yıl
Sendeki algı düşüncelerini garipsedim, hem yakışıklı deyip ardından tarzına küfür eden kadın.. Fiziğini boyunu beğenmişte ayakkabısı mı battı sana? Demek ki keyfine bağlı biriymiş dilediği gibi gider denize sana mı kaldı dışarıdan yorumlamak.
İç karakteri iyidir belki ama sende onu hakedecek karakter yoktur.
+1 yıl3 ay boyunca resmini görmediğin bir çocukla mı konuştun? Saçmalık. Fotoğrafını istediğin halde zaten 3 ay boyunca atmadıysa orada sıkıntı vardır.
37 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ben bile en başından atiyorum sorun teşkil etmesin diye karşıdanda istiyorum kim olduğunu bilmek için
Soran+1 yılYa aslında ilk başta öylesine konuşrum sonra baktım iyi oldu aramız sonra dedim niye atmıyon o da istemedin ki dedi ne alaka at yani benimmi istemem lazım
- +1 yıl
Bence dış görünüşünün iyi olmadığının farkındaydı. Kendine güveni olmadığı için resmini geç attı, ilk başta atsaydı belki konuşmayacağını biliyordu.
- +1 yıl
Aynen öyle kendine güveni olan en baştan foto atar gösterir
- +1 yıl
@NescafeliPilav Görmediğin birisine hiç cevap vermemek gerek değil mi
- +1 yıl
*Fotoğrafını
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaslı uzun boylu ve yakışıklı olmadığını bile beylerin bunu en baştan belirtmesi lazım ki karşı taraf beklenti içine girmesin. 😊 Mesela ben hep belirtiyorum. 😊 Allah sizin de onun da gönlünüze göre versin. 😊 Herkese iyi bayramlar. 😊
20 Yorumla 3 ay boyunca aklın nerdeydi diye sorarlar adama. 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Kajajajaja tespit aw
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yıl3 ay sonra mı foto atmak aklına gelmiş😂 siz siz olun kızlarım baştan bi kalite kontrol yapın sonra konuşun
31 Yorumla
Soran+1 yılEvett kesinlikle bebiş ya.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne kadar terbiyesizlik ve çok ayıp ya. her şey dış görünüş mü? Bu tüpedüz cahillik. Aşk ve sevgi; tipe ve paraya bakmaz. Ayrıl da çocuk senden kurtulsun. Böyle biriyle sevgili olmak bile utanç verici. Çok saygısız birisin. Yaptığının farkında bile değilsin. Yazık çok yazık.
00 Yorumla
+1 yılDış güzellik geçici, iç güzellik kalıcıdır. Seviyorsan bir insanın merhametini, dürüstlüğünü sev, eğer ki yok ben bu söylediklerine gelemem diyorsan da kusura bakma ama o seni kaybetmez sen onu kaybetmiş olursun.
10 Yorumla
+1 yılInternetten ask mi olur ya kizi alacaksin karsina basbaya tanisacaksin herseyini ogreneceksin buyuk konusmuyum ama eger internet ortaminda birinden hoslanirsam onu diger gun konusmaya cagirirdim
01 Yorumla- +1 yıl
hersey dis goruntu degil bunu bilin kizlar. Bazen insanin karsi karsiya gorup konusup huyunu sevmek lazim anlasmak lazim bunlar hafife alinacak seyler degil
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılSende fotografını görmeden hatta teyit etmeden niye konuşuyor zamanını harcıyorsun.. 3 ay da yuh artık ama hiç mi bi foto atılmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya nebilim işte duygusal boşluktaydım
- +1 yıl
3 ay ama uyuştun mu kızım.. Karşındaki belki 50lik kart horoz belki 18 lik ergen
+1 yılAşkım bazı çocuklar fotojenik olmuyor ve reelde çok daha yakışıklı oluyorlar aynı durumu arkadaşım yaşadı konuştuğu çocuk resimde cidden çok kötüydü kankam da öylesine buluştu çocuk reelde o kadar farklıydı ki tipi 10 da 8 falandi yanii zaten sonra sevgili oldular 7 ay çıktılar ahahahdjdhd demem o ki eğer güveniyorsan bi randevuya çık bebişim sonra en kötü date bitince eve dönüp senden elektrik alamadım dersin olur biterr:)
02 Yorumla- +1 yıl
Banada iyisin diyolar reelde ama fotoda çok kötüyüm artık fotoğraf çekmiyorum travma oluştu
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 bazı insanlar öyle oluyo
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. 3 ay iki taraf da karşındakini görmeden beklemez. Demek ki ciddi değildiniz, ikinizin de aklında başkaları vardi. Yoksa görselliğe bu kadarı onem verenler ilk gün mutlaka görmek ister.
00 Yorumla
+1 yılAnlattığın gibi değilsin konuşmak istemiyorum de açık açık. Dürüst olmak her zaman en iyisidir.
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence direk söylesin ders olsun ibineye 3 ay boyunca foto atmamak özgüvensizlik zaten ders olsunda oğlana foto çekip göstersin en başında
Soran+1 yılEvet bencede atmak istese kendi atardı dimi
- +1 yıl
Ağır özgüvensiz dediğimi unutma , kızla konuşacaksın kendini göstermeyeceksin
- +1 yıl
Ağır özgüvensizlik
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sen de bi erkek fotografi at. De ki bu benim kardeşşş. kusura bakma muhabbetin guzel diye yazdim.
O zaten 🏃🏃🏃🏃10 YorumlaFotoğrafını görmediğin biriyle konuşmak nasıl bir işsizlik lan
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet abi işte ben öyle bi malım jansns ve şunu farkettim ben aslında bunun konuşmalarını seviyomuşum tipini görmesemde olurmuş
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 3 ay hiç buluşmamak kötü. Elbette hayal kırıklığı olur. Uzmanlara göre en geç1 hafta olmadı en geç 1 ay sonra reelde buluşmak lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayaller hayaletler... bağlanmadan önce bazı şeylere hazırlıklı olmak lazım... en başta karşına çıkacak olan profile...
00 Yorumla 3 ay boyunca fotosunu görmeden nasıl konuştun ya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kızların yüz karasıyım
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstisnalar haricc cok acayip siniz. sonra burada ağliyonuz sanki burasi ağlama duvarı. beynin nerde idi şu ictiģinden banada yollarmisın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTakma kafana sonuçta sende Scarlett Johansson
Değilsin
😄52 Yorumla- +1 yıl
Kralll 😂
- +1 yıl
Püffff
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz acımasızca olur bırakmak güzel bı şekilde sonlandirabilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne sabır kız 3 ay hiç görmeden konuşulurmu😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılOlm bunu düşünerek yazisman lazim. Neyse borcun yok herife, yazmayi kesebilirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılMalım knka ben başka açıklaması yok.
- +1 yıl
E orası belli.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKız fotoğraf için niye 3 ay bekledin?
O seni gördü mü, beğendi mi?10 Yorumla İlk geceden foto isteyin beğenmezseniz devam etmeyin 3 ay nedir görmeden
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKanka moduna geçeceksin aşkım napıcaksın başka
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama üzüldğm ya konuşmaalrımız iyidi ama bi soğudum ya çokta ilgisiz ve umursamaz bi tip bana karşı
- +1 yıl
Oğlum konuşmalarımız iyidi diyon beni umursamaz tipti diyon ne bu çelişki
Soran+1 yılAbi sen her yorumdasın ajsnnsnsn şimdi şöyle bordo bereli yazışmalarda iyidik sonradan cıvıttı ergenler gibi şakalar yapmalar felan bide tipini görünce
- +1 yıl
boş ver yeni birisini bul
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Fotoğraf atmadan önce dumanlamı haberleşiyodunuz
00 Yorumla
+1 yılBende biri ile 1.5 yıl konuştum sonra buluştuk. Tabii ki farklı şehirlerdeydik. Benimle aynı boy çıktı aşırı soğumuştum. Kalbini kırmadan ilgimi çektim üzerinden yavaş yavaş. Hala arkadaşız konuşur ederiz sende onu dene
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki onla buluşmadan önce sevfili gözüylemi baktın ona? Ben öyle baktım keşke kanka gözüyle baksaydım ya
- +1 yıl
Yani birbirimize hayatım balım canım falan diyoduk hatta bana hep boncuğum der. Oluruz biz bununla hatta evleniriz o kadar kafadar diyordum
Soran+1 yılVe sonu hüsran demi
- +1 yıl
Yanlış anlamayın beni insanları asla kınamam ama bende şöyle bişey var boy ve ayakkabı takıntısı var. 1.5 yıl sonra görüşüyoruz ve sen ayakkabını bile silemeden geliyorsan üzerine önem vermeyip düz bi tişörtle geliyorsan gözümden düşersin. Ben buluşma için tonlarca para harcayıp önem veriyorsam karşımdakinden de beklerim. Anlıycağın boyu tuz biber oldu
Soran+1 yılOf evet evettt bende bunlara önem veririm ki eğer o kişi zaten önemsese güzel giyinir de gelirdi
- +1 yıl
Yaniii liseden kalma düz beyaz gömleğini bile giyinse mutlu olurdum
Yakışıklılık neye yarıyor mesala yeniyor felanda dahamı lezzetli oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar için önemli olan karakterdir lafının çürüklüğünü anlatan bir soru olmuş 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Her kadın aynı değil
- +1 yıl
Bak mesela inandırıcı olmayan bir kadın daha 😂
Fotosunu görmediğim biriyle konuşmaya başlamam bile hatayi başsa yapmissin ztn
00 Yorumla
+1 yılHepiniz aynısınız 190 esmer kaslı adam bekliyorsunuz nankörsünüz
00 Yorumlasenin için görünüş önemli. Bir dahakine 3 ay beklemeden tipini kontrol etmeyi ihmal etme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 3aydir bir insanı görmeden nasıl konuşur bir insan. Şimdi ağlama boşuna
00 Yorumla3 ay boyunca niye foto istemedin diye sorarlar adama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılBen de şuanda askerim sakalsizim birilerini hayal kırıklığına uğratmış mıyımdır acaba😂
00 Yorumla
+1 yılBir de ona sormalı seni nasıl hayal ediyordu ne çıktı karşısına
02 Yorumla- +1 yıl
🙃🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBirine 3 ay değil en fazla 3 gün harcanır görmeden, bu neyin kafası?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecen bende öylesine denk geldim ama fotodan iyi cıktı :D Baska seyler uyusmadı, hemen irtibati kes
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 ay boyunca ben kimle konuşuyorum diye hiç mi merak etmedin nasıl iletişim sürdürdün anlamadım ben çocuğun yerinde olsam senden ayrılırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk ne yap biliyo musun kendi fotonu faceAppten erkeğe çevir sakalli felan yap sonra sohbetini sevdim ondan konustum de kdkdkd
06 Yorumla- +1 yıl
Yuh
- +1 yıl
yuh
- +1 yıl
Gerçekten yuh
Cevap sahibi+1 yılDaha yuh yok muydu kdkdkkx
- +1 yıl
ndkxkdkcd
Cevap sahibi+1 yıl😃😀😀😂😂
+1 yılburada erkekler bos yorum yapmasin erkekler tipe cok önem veriyor güzel genc kadin icin geberiyorlar gelio burada kalbi güzel olsun demesinler kimse kalbinin güzelligine bakmiyor yemeyin bribinizi
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı olsaydı zaten sana bakmazdı gizli üye yakışıklılar çapkın oluyor genellikle flört için konuşur kullanır çöpe atar tipsiz erkek ise bağlıdır sevdiğine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. 3 ay hiç mi görmedin çocuk ne iş yapar senn ne iş yapıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılO sitede fotograflar var ya zaten bakmissindir simdi mi anladin?
00 Yorumla
+1 yılKardeşim belki fotoda farklı gerçekte daha iyidir. Ayrıca karakteri falan nasıl? Güzellik bir zaman sonra solup gidiyor sonucta
03 Yorumla- +1 yıl
👍👍
merak ettim simdi cocuk neye benziyo dndndndndje benimde basima aynisi geldi ama cocuk cidden japon cikti fjfjfjf neyse
06 Yorumla- +1 yıl
Çocuk cirkin miydi dkdjd
- +1 yıl
Profil fotondan anlaşıldığı üzere sende animelere meraklısın o çekik gözlü sende anime meraklısı birbirinizi bulmuşsunuz işte😂
- +1 yıl
Siyah renk, damakta sigara Asi bir tipsin ozaman, iyide kim senin fotolarını çalan çok ayıp etmişler Bence🤨
+1 yılKeßke bağlanmadan doto isteseydin be kızım
Rn iyisi yavaş yavaş onu bırak çat diye bırakma anlar neden bıraktığını kırmadan ayrıl00 Yorumla
+1 yılFoto almamakta boyle israr ederseniz daha çok hayal kırıklığı yaşarsınız işte 3 ay da ne demek foto atılmamış ya harbiden müstahak olmuş size
00 Yorumla
+1 yılbeklentiyi karşılamamış üzüldüm fotosu var mı bu arada bu ne özgüven aynısından bende istiyom
jxjfjfjfj00 Yorumla
+1 yılHepimiz öyleyiz aklımızda kurup o kurduğumuz insana aşık oluruz en iyisi çok geçmeden buluşmak
02 Yorumla
Soran+1 yılOfd evet yaa keşke ilk başta bunu isteseydim
- +1 yıl
Senin hayelindeki sim
- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 aydır konuştuğum çocuk fotoğraf attı, hiç aklımdakiyle uyuşmuyor 😪 Bu hayal kırıklığı ile nasıl başa çıkacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler