Karıma tokat attım çok pişmanım?

2 aylık evliyiz. Evlenmeden önce böyle degildi aileme karşı ama evlendikten sonra çok saygısızlaştı. Anneme sürekli bağırıyodu falan çok uyardım dinlemedi. Dün anneme elini kaldırdığını gördüm. Araya girdim hemen sonra annem ona laf attı o anneme laf attı iyice arada kaldım karışmadım bu sefer sonra karımı aldım eve geçtik. Tartışmaya başladık baya maalesef ki bi anlık sinirle sert bi tokat attım. Ama anında sarılıp özür diledim. Beni geriye itip yanağını tutup ağlayarak "senin annen bana neler diyo senin haberin var mı? Ne or.. pluğum kaldı ne khpeligim. Dayanamıyorum artık tutamıyorum kendimi. İnanmıyosan telefonum orada ses kayıtlarını dinlersin" diyip odaya kilitledi kendisini. Ses kayıtlarını da dinledim gerçekten annem karıma demediğini bırakmamış. Karım sabaha kadar ağladı, kendimi tutamadım bende ağladım sonunda. Karım beni görünce korkudn titriyor. Bugün kardeşimle tartıştık sinirden elimi kaldırınca ona vurucam sanıp yüzünü kapattı hemen. Çok pişmanım onun canını yaktım diye çok utanıyorum. Nasıl affettirebilirim kendimi?
Karıma tokat attım çok pişmanım?