Benim hiç yoktu özellikle de ilkokul döneminde ameliyat falan geçirdim, ama Elmas adında sevdiğin bir kız olmuştu 😊

20.04.2023 Perşembe 15.56
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim hiç yoktu özellikle de ilkokul döneminde ameliyat falan geçirdim, ama Elmas adında sevdiğin bir kız olmuştu 😊

20.04.2023 Perşembe 15.56
Çok kötüydü. Utangaçtım. Bir tane kız vardı hoşlandığım. Evi aramıştı bir şey için. Annem çıkmıştı telefona. Utangaçlıktan o akşam odadan dışarı çıkamadım. Şimdi olsa kızı eve bile çağırırdım ders çalışmaya 😂
İlkokulda 1. sınıfta bir çocuk vardı adı Ömer Alkan’dı. Daha okulun ilk günü yanıma gelip ben sana aşık oldum seni çok seviyom demişti. Bende ben seni sevmiyom bu yaşta aşık olunur mu hiç demiştim ve onun benle dalga geçtiğini sanmıştım. Ama çocuk vana gerçekten aşıkmış. Her tenasüf önümde arkamda dolaşır dururdu. Hep benimle durmak için bir şeyler anlatırdı. Ama ben ona kızardım seni sevmiyom derdim. Herkese ben onu çok seviyim onunla evlenicem derdi. 2 dönem boyunca ne kadar uğraştıysam uğraştım ama bir türlü gitmedi. Gerçekten seviyormuş. İnanmazsın ama bir ara annesini evdeki yüzüğünü çalıp okulda bana evlenme teklifi etmişti ( Hayatımda aldığım tek evlenme teklifi😂) Bende kabul etmedim tabii. Zaman geçtikçe onu sevmeye başlamıştım ama 1. sınıfın sonunda Okuldan gitti. Almanya gideceklermiş. Çok üzülmüştüm keşke dedim onu o kadar üzmeseydim. Sonra ortaokulda benimle sevgili olmak isteyen oldu ama kötü insanlar diye olmadım. Lisede zaten 4 yıllık ilişki yaşayacağım insanla tanıştım ve sevgili oldum. Tek baştan beri sevdiğim oydu zaten. Şu anda sevgilim yok. Böyle daha iyi 😂
Senin hikaye acayip yalnız sen erkektin Ömer mi sevmiş seni 😂😂
🤫🤫🤫🤭🤭
Melih isimli bir çocuğu seviyordum, yolda aşık olup çeviren oluyordu ama benim istediğim bir türlü olmuyordu. Çağatay hergelesi de benim peşimdeydi
Erkek uşağı gibi olduğum için o
işlerle alakam yoktu 🤣🤣
Rica ediyorum
Cevap
15Cevap
O zamanlar bizim flört olayımız yoktu, teklif ediyordum ve çıkıyorduk
Sosyal medya da yoktu mis gibi
Çok güzeldi…
Hiç flörtüm olmadı. Orta sonda Ebru adlı kıza aşık olmuştum, başka okuldan aramıza katılmıştı. Liseden mezun olana kadar 5 yıl sınıf arkadaşım oldu.
Ortaokulda yoktu lise 2’de basladı manitacılık işleri.
Ot gibiydim, çekingen yapım vardı kimseye açılmadım. Ilk sevgilim üniversitede oldu.
Okul hayatımda ders ve spordan vakit bulamadım o işlere
12 yim hiç olmadı ama ilerde güzel bir flört hayatımın olma ihtimali var
Bakışmak dışında kötüydü.
Eğlenceliydi genel olarak
Sağlam bir flört olmadi
Hep yarim yamalak
Hiç flörtum olmadı sevgilim olmadı ki
ortaokulda yoktu
lisede platoniktim
Hshs çok flörtöz biriydim
Adı Merve olanlardan korkulur 😂
Ay evett