Lisede sevgili durumları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce boşa uğraşıp kendi hayatlarını mı bitiriyorlar yoksa ilerde eş bulma durumu için yararı mı var? Lise sonum ve hiç sevgilim olmadı genelde derslere ağırlık verdim bu işler gereksiz diye düşündüm ama şimdi önümdeki senelerde sevgili, eş bulamıcam gibi geliyor pişman oluyorum.
Cevabın nedir?
bak kardeşim ben bunların hepsini yaşamış biri olarak konuşayım. lisede istersen en güzel kızla çık istersen 5 sene 4 sene uzun ilişki yaşa ama sonuç belli ya o seni terkeder ya da sen onu ya da zamanla soğuma olacak ya da lise bitince ayrılıcaksınız. ciddi birşey olmasını bekleme sonuçta lise bu. tabi sevgilisiz olmak bazen zor gelir sağına bakarsın millet sevgilisinden bahseder soluna bakarsın aşk acısı çeker ya da mesajlaşır falan. sende sıkılırsın yav aarkadaş keşke benimde olsada telefon bir işe yarasa dersin :) sırf o an egon okşansın senle ilgilenen biri olsun diye. yoksa aşkından değil yani :) ama bana sorarsan bekle. hiç girme bu aşk işlerine. sonra sınavı kazanamassan tekrardan hazırlanmak hiç kolay değil mal gibi millet üniversitede selfiler atar sen ygs lys soru bankası çözmeklen uğraşırsın yaşadım ondan söylüyorum
233 Yorumla- +1 yıl
birçok yönden haklısın yalnız, lise aşkları ile hayat kuran birçok insan tanıyorum
- +1 yıl
eic hakkın :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılLa lise çağı işte hormonlar tavan... Çok saf ve masum bir zaman... Olabilir ilişkiler yaşanabilir, zaten o kafayla yaşanan ilişkiler çok sürmüyor ama gelecekte bir farkındalık yaratıyor. Bir ilişki insanın kendisinde farkındalık yaratır. İlişki farkındalığı düşük olan insan da cidden kabız ağrısı gibi oluyor kimi zaman.
Ben yaşamasam da kendi farkındalığıma güveniyorum diyen varsa onu bilemem.00 Yorumla
Bence Bu Şans Karşınıza Ne Zaman Nerde SEvgili Çıkıcağı Belli Olmaz :) Dayımın Eşi Lise Arkadaşı Lisede Sevgili Oluyolar Daha Snrası Geliyo şu an 36 Yaşında Ve 2 Tane Pırlanta Gibi Çocukları Var :) Benim Sevgilimde Lisede Ve 1.5 Sene Oldu :) Şans Ve Güven İşi Bu :) Ama Sevgili Yapıpda Sürekli Onunla Zaman Geçirmek Biraz Saçma Sevgililerin Bunu Düşünmesi Lazım Çocuk Veya Kız Ders Çalışıyo Karşı Taraf İse Benden Soğudumu Acaba Neden Cevap Vermiyo Neden Geç Cevap Veriyo Gibisinden Düşünüp Ayrılıyor :D Mantıklı Düşünmek Güven Bu Sorunu Aşar :) Sana Gelirsen Karşına Gelicek Değerli Kişiyi Bekle :)
40 Yorumla
kesinlikle bitecek ister 1 sene ister 4 sene ister 2 sene istersen 2 ay ya da bir hafta. zaman hiç önemli değil ama elinde sonunda bitecek bence olmasa daha iyi sonra bağlanıpta üzülmemek lazım sonu yok çünkü bir gelecek beklemek anlamsız yaşa gör yaşamış biri olarak söylüyorum kardeşim bulaşma
62 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
114
Cevap
103Cevap
Lise sevgilisiz olmaz diye bir laf var kısmen katılıyorum ama açıkçası lisede başlayan sonsuz aşklar görmedim genelde ordaki dört duvarla sınırlı kalıyor daha sonradan birbiriyle nişanlanıp evlenen aşklarına sahip çıkan görmedim aslında insanlar lise gibi atlatılması zor ve bir o kadar da güzel ilerde hatırlanıcak bir dönemde kendilerine yol arkadaşı arıyolar o yol bitince yani lise bitince ilişki de bitiyo genelde lisedeki sevgililer birbirlerinin eski sevgilileri lise aşkı olarak hatırada yer ediniyo dediğim gibi ciddiye binen çok az vardır
50 Yorumla
+1 yıllisede sevgilim olmadi
hem kendime güvenim yoktu hemde.. o siralar.. cok deli doluydum
bir platonik askim vardi
ona teklif ettigimde tokadi yemistim..
ancak yazdigim siirlerle kizlari tavlayan cok arkadasim oldu
liseden sonra sadece tek bir arkadasim sevgilisi ile evlendi digeri ise hayatin icinde yitt gitti130 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak genç hep hayalımdi lisede bir sevgilim olsun onunla 8-9 yıllık bir ilişkim olsun ardından evleneyim.. çok güzel birşey gibi geliyordu.. lisede 2denemem oldu 2si de sürmedi.. sonra farkettim her geçen yıl görüşlerim değişiyor aradığım kriterler değişiyor.. şimdi 4 yıllık bir ilişkim war keşke başlamasaydım diyorm çünkü evlendikten sonra evliliğin bize katacağı pek birşey olmayacak cinsellik dışında.. bence üniversite sona kadar sevgili yapma.. son senende bir kız arkadaşın olur ve onunla evlenirsin.. bu sana abi tavsiyesi..
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe boş iş ne değil bu karşındaki ve sana göre değişir. Önemli olan nasıl birisiyle sevgili olduğun. Lise aşklarıyla evlenen bir sürü insan tanıyorum ilk olarak kuzenim.9 yıllık ilşkileri vardı bu sene nişanlandılar lise 1 de çıkmaya başlamışlardı.
onun harici çok fazla arkadaşım var önnüe her gelenle sevgili olup zaman, edep ve para kaybeden. Eğer kaliteli birisiyle uyum sağlabilirse hem derslere hem de ruhsal olarak motive olmana çok yardımcı olur diye düşünüyorum ama bu ihtimal çok düşük çünkü lise deki insanlardan ciddiyet beklemek çok zor10 Yorumla
+1 yılBence pek gereksiz değil ama her ilşkide sağlıklı olmuyor. Bir akrabam var ve lise birde çıkmaya başlamışlar ikisiden gayet medeni insanlar. birbirlerine söz vermişler okuyacağız diye, şu an adam inşaat mühendisi kadında matematik öğretmmeni , evliler iki çocukları var. Ve çok mutlular. Ama şu anki ergenler fazla cıvıttıkları için ne olur bilemiyorum.
60 YorumlaBence derslerine ağırlık ver hatta tamamen kendini derslerine ver. Ben Yüksek lisansımı tamamladım hala doğru insanı bulamadım ve lisede sevgilim vardı. Hiç bir gereği yok şu an. Sen derslerine bak.. İlla istersen üni. de çok çıkar zaten karşına merak etme..
30 YorumlaBende 3teyim benimde hic olmadi insan hayatının askini % 60 unide buluyor zaten lisede sevgilin olmazsa hiçbişey kaybetmezsin merak etme sacmalik çoğu aralarinda aşk falan yok oylesine çıkıyorlar bana doğru gelmiyor öyle ilişkiler bosver sen dogru olani yapiyorsun daha önünde uzun bir yol var
50 Yorumla
+1 yılKuzenimin 4. Yili ve 4 yillik sevgilisi var. her yaz bir ayrilma sonucu. okul basliyor barisiyolar. benim onumde boyle ornek var ve gorundugu kadar pekte guzel bisey degil. eski liselileri bilemem de simdikiler yasadiklarini o donemlerinde birakiyolar
20 Yorumla
+1 yılBen saçma buluyorum açıkçası. Çok çocuksu geliyor. Biraz gerçekçi düşünelim kaç kişi o yaşlarda çıktığı kişiyle evleniyor?
Belki evlenenler vardır ama çok nadir. Yani bunlar için erken daha üniversite olsa daha olgun düşünürsün ve en azından karşındaki kişi de olgun olur ve bu ay ki sevgilimde bu olsun diye düşünmez. Yine de kendin bilirsin. Hiç sevgilinin olmaması kötü bir şey değil. Benimde olmadı ve bir sorunum yok.30 Yorumlabende liseliyim bence lise yılları hayattaki en güzel yıllar. Bende pek kimseyle çıkmadım aslında bence gereksiz işler bunlar gelip geçici. Zaten üniversiteye geçince daha iyisini buluyosun ya da meslek hayatında. Hem maksat yanım boş kalmasın diye sevgili yapılıyo bence çok aşık olduklarından değil :D emin ol bişey kaçırmadın
20 YorumlaLisedeyken böyle dusunmezdim ama sana helal olsun derim bitir okulunu mesleginde en iyi seviyeye gel kimse yalnız kalmaz kardeşim en iyisini bulursun iyi olursan mesleki acıdan sen en doğru olanı yapmışsın gurur duymalısın bununla birçok insanın yapamadıgını yapmışsın.. helal olsun..
10 YorumlaBoş işler bunlar , eğlenmeden öte geçmez.
Ayda 2bin tl bulup ev geçindirebilir misin
Askerliğini ne yapmayı düşünüyorsun
Universite diye bir ihtimal daha var
Ev kurabilirmisin
Eşya alabilir misin
Fatura ödeyecek durumda mısın
Yoksa evlenip akşamları herkes kendi evinde mi yatacak? Babadan para musluğu olmadan nasıl yürüyecek bu işler?
Gördüğün gibi , bırak liseyi üniversiteli için bile beleşe evlenmek hiç kolay değil. Önemseme bu kadar bu konuları10 YorumlaBende lise sonum ve gerçekten lisede ilişki peşinde koşmak sacmalık. Lisede tanısıp sevgili olup da evlenen 3 tanıdıgım var ikisi ayrıldı. Biri de ayrılmak üzere ama cocuk yuzunden ayrılmıyorlar. Ayrıca erkekler henüz olgunlaşmadıgı için sevgili olmak ne onu bıle bılmıyorlar bu donemde. En iyisi bekleyin, üniversitede doya doya sevgililik zamanını yaşarsınız
30 Yorumla
+1 yılSaçmalama bu işler nasip Allah huyu güzel insanla karşılaştırsın. Her insan sevebilir ama saygıyı aşmamak şartıyla şimdinin aşıklarından ne bekliyorsun yüzük takıyolar 2 gün sonra küfür edip bitiriyolar. Gelecekteki eşinin yüzüne nasıl bakacaklar. En doğrusunu yapıyorsun aynı durumdayız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen son sinifta sevgli oldum ilk sevgilimdi ve iki bucuk yili gecti iliskimz evlilik planlarida yapiyoruz tabi ünv bitince evlencez insss ;))
31 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel hayırlı olsun :) sen yine kızsın erkek teklif eder ama benim hiç olmadığından çekinik davranıyo olabilirim işin burası kötü
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lise aski baskadirr. Birisi vardi hala unutamam o gozleri. Bana bakti die aglardim mutluluktan leyla ile mecnun gibi duyulmustu adimiz.. Bilirdi ona taptigimi cok sevdigimi. Beni dogum gunumde ilk okuldan arkadasim o cocuk icin omzunda agladigim arkadsmla aldatti gordm. Ikisinde o kadar seviyordum ki inanmadim baya bi.. Aradan kac sene gecti yinede hala unutamam o gozleri. Ama kizi iyi dovmustum ha
20 Yorumla
+1 yılVallahi aynı durumdayız derslerim iyi değil tabi :D orası hariç.. hiç tatmadım üniversiteye gelene kdar buraya geldim kızlar bana teklif etti :D birasda açıldım çok içime kapanıktım :D:D bir b0kta yok inan sıkıcı bir durummuş iyiki lisedeykene felan denk gelmemişim o ergenlikle hiç çekilmezmiş :D
00 Yorumla
+1 yılbüyüyünce unutuluyor.. hiç acele etme sen derslerine ağırlık vermeye devam et. eğer ağırlık verirsen iyi yerlere gelirsin senin hiç eş arama gibi bir sıkıntın kalmaz onlar seni bulur zaten ama yok ben derslere ağırlık vermicem sevgili istiyom dersen de ilerideki eşini şimdiden aramaya başla anca bulursun. malesef kızlar artık karaktere değil mevkiye bakıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
eic :)
lisede sevgili olmak güzeldir de işte öğle aralarında hep yemeği sen allıyon kıza biraz koyuyor adama :D
91 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın :) eic seçilmeli
+1 yılLisede sevgilim olmadi. Derslere daha cok odaklandim. Platonik olarak hoslandigim kisiler oldu elbet. Ama sadece cocukca bir hoslantiydi. Olabilir, olamaz diye birsey yok. Ama bence özelikle lise den üniversiteye gecen dönemde ask mesk iliskilerine fazla odaklanmamak gerekiyo. Önce kariyer hedefi sonra sevgili es. Herseyin zamani ve yeri var.
10 YorumlaHayatımın dönüm noktası diyebilirim. Gençliğe aldanıp yanlış kararlar verdim çok birlikteliklerim oldu derslerimi etkilemedi ama şuanki konumumdan daha iyi yerlerde olabilirdim. Lisede olan lisede kalıyor çok nadirdir orda olan biteni ileriye taşımak doğru yoldasın
00 Yorumla
+1 yılİnsanın Cinsel Hormonların Taze Çalışmaya Başladığı Dönem...
Hormonsal Meraklar Liselileri Yanlışlar Denizinde Yüzdürüyor.
Akıllarının Bellerinin altında Çalıştığı Bir dönemde olan bu gençlere Nasihat Vermek Anlamsız. İsteseler de Kulak veremeyecekler. Tecrübe Ederek Öğrenecekler Hayatın Gerçeklerini...20 YorumlaAman sevgili edinmeyi lisede bişey sanıyorlar. Lise değil ilk okullularda başlamış. Dün duydum mesela 8. sınıftan bir kız 20 yaşında biriyle sevgili olmuş tövbe estağfurullah bu yaşta neydecekler sevgiliyi yarabbim Evde kalma korkusu sardı kızları ondan olsa gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllisedeki ilişkilerin büyük bir bölümü devam etmiyor geçen yıl mezun oldum çoğu unutuluyor. Gerçekten sevenlerde muhtemelen karşılıksız oluyor öyle sevmeye devam ediyorlar hata yapmamışsın üniye geçince zaten etrafında ilişkisi olmayan pek çok kişi görücen dahası olanlarında ayrılıcaklar fln.. derslerine çalış hepsi olur gerçekten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLisede sevgilin olursa hele ki yasca buyuk olursa boyle olur sonun :) soylemedi demeyin
kahvene atarlar hap sonra taciz :) https://olaysahneler.com/ilknur/00 Yorumlasaçmalama bu kafadan çık zaten üniversitede olucak lise aşkı ergenlik hevesidir sadece derslerini etkiler sen doğru zamanı bekle o gelir seni bulur zaten
30 YorumlaMantikli dusunmek gerekrse unide sev opmak lazm ama ergenligin verms oldugu aptallik pembe ruyalar falan insanin gozunu ciddi seviyede kor ediyor yani bence sevgiki olmakta lazm ama dersleride unutmamali hersey dozunda olmali :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisedeki ilişkiler boş. Çok pişman olacaklar çok. Sevgili mevzularına kafa yordukları kadar derse kafa yorsaydılar şimdiye hukuk, tıp, mühendislik.. En kotu ihtimalle 2 yıllık bir üniversite mezunu olabilirlerdi.. Simdikiler lisede sevgili buluyor sonra lise bitince evleniyor. 2 ay sonrada bosanıyor tüm olay bu.. ( İstisnalardan bahsediyorum. )
10 Yorumlatakılma bunlara ders çalış iyi bir üniversiteyi kazan ondan sonra sevgilinde olur. Şu aşamada senin için sevgili bulmak vakit kaybı. Hem efektif olmayacak hem de ona ayıracağın zamanı derslerine ayırmak senin açından daha faydalı olacak.
10 Yorumla
+1 yılboşa uğraşıyor hepsi. Kızlar kaşar erkeklerde p**evenk olur sonra boşver bakma sen onlara uslu çocuk
40 YorumlaLise zamanımdaki ilişkilerime bakıyorum tamamen ergenlik ve asla şu an alakam olamıcak insanlar için ağlayıp zırladım en doğrusunu yapmıssın :)
31 Yorumla
+1 yıllise asklari uni asklarindan daha temiz ben lisede sevdim cocuk dediler ama 22 yasina kadar surdu şu an bitti orasi ayri ama lise de sevgili olmak hic aptalca sacma bisey değil
30 Yorumlabiz yapmadık öldük mü pişman mıyız HAYIIR tabiki gereksiz yere kendini 2. ele düşürmeye gerek yok
73 Yorumla- +1 yıl
eic
Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Lisede sevgili yapmak güzeldir ama aşık olmak kötüdür. Onun için hep söylerim lisede okuyan arkadaşlarıma :D Sevin ama aşık olmayın bağlanmayın kimseye derim.
10 Yorumla
+1 yılSevgililik yaşı ne yazik ki ilk okula kadar düştü!
Lisede aşka kafayi yoracaklarina derslere yormalari daha hayirli olur. Boylelikle saglam bir gelecege ve gercek aska inanc bitmemiş olur.10 Yorumla
+1 yılbence tehlikeli ilişki her yaşta olabilir ister 15 ister 21 takıntı haline getirenler var çünkü fakat normal bir sevgililik kimseye zarar vermez istediğini yapabilir yani bence
20 YorumlaHerkes kendi çikarlari peşinde herkes birbirinden medet umuyo bir cikari amaci var anlatabildim mi geneli böyle bir liseli olarak söylüyorum.
20 Yorumlaİlla olması gereken bir şey olarak görmüyorum, ama bir yandan şunu da söylemem gerek, her ilişkimden öğrendiğim ve kendime kattığım bir şeyler oldu hep ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Onlar yalan oluyor bro, boşver sen kızları. Matematik öğrenmeye bak sen, olurda kpss girersen bizim gibi mağdur olma, kız gelip geçer kalıcı olan matematiktir. Hangi kız sana kpss kazandıracak hee?
Çocuk aseksüel olacak l*n :D00 Yorumla
+1 yılLisede olan birlikteliklerin çoğunluğu geçici oluyor. Fakat bunu ileri taşıyanlarda var. Biraz kişilere bağlı , sonuçta ergenlik dönemi kurulan ilişkinin nedenleri ve amaçları farklı olabilir. :)
00 Yorumla
+1 yılbenimde durumum öyle şu an ne yazıkki utangacım ve hala açılamıyorum bir kıza gerçi karşı taraf ile hiç konuşamıyorum. Konuşurken yüzüm kızarıyor terliyorum utangacım zaten kirpiklerim filanda uzun olunca sınıftaki kızlarda bunu seviyor ama ben sevmiyorum bu özelliğimi :D
00 YorumlaBenimde olmadı bilader lise sondayım şu an olmadı da derken yapamadıgımızdan değil :) ciddi düşündük hep ondan millet gönül eglendiriyor o kadar gereksiz tabi :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şeye yararı yok. Ergenlik.. Ve o ergenlik bir daha 40 yaşına kadar sürüyor o kafa yapısı değişmiyor kolay kolay. Boşver bak işine sen. Zamanı gelince lisede manitan olmuş olmamış önemi kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim istisnalar hariç hepsi boş mesela ben 9 da başladım 12. sınıf olduk hala devam ediyor. Doğru kişiyi buldum diyorsan yapış yakasına benimsin de :)
00 Yorumlaİlişkilerin hakkında tecrübe edersin. Lisede tanışıp evlenen çok azdır. Çoğu tecrübe ilişkisidir. Boşver sende üniversitede tecrübe kazanırsın. Geç kalmış sayılmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise sonum 1 yıldır sevgilim var aman deyim başlama. Ünide ayrılıyosun sen ayrılmasan bile şehirlerin ayrılıyo. Yeni kişilerle tanışacaksın zaten boşa üzülmeye gerek yok.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Lise lay lay lom dur kardeşim.
İyi yapmışsın derslere yönelerek.
Senin kısmetinse zaten o bulur seni ;)20 Yorumla
+1 yılVakit kaybı bence onu düşünmekten derslere odaklanamıyosun olan sana oluyo
30 Yorumla
+1 yıllise son neyse de lise 1- 2 - 3tekiler saçmalığın daniskası. çoluk çocuk sevgili olmuş ve gerçekten görüntü kirliliği. bunlara derhal çözüm bulunmalı
12 Yorumla- +1 yıl
saçma saçma konuşuyorsun :d
Lise üçüncü sınıfta sevdim üni bitti işe başladık yedi yıl oldu yakında evlenmeyi düşünüyoruz. Ama illa lisede olmalı mı? Bence hayır üni de daha akılcı kararlar verilebilir
00 Yorumla
+1 yıllisede hatta ortaokulda dahi birçok sevgilim oldu. bence karşı cinsi tanımak için en güzel dönem.
erkeklerin giderine kadınlarına gelirine bakmadığı yegane dönemde diyebilirsin.
kadınları o yaşta tanıdım, sonrası hep teferruat oldu.00 YorumlaTamammen Ergenlik Yaa neymiş cıkıyorlarmış baksenn
ne el ele yürümek var ne birlikte biryerelere gitmek var Ne iltifat romantizim bir b*k yok neymiş 10/a dan berkecanla cıkıyor Laf olsun torba dolsun işde beyinsizlik.00 Yorumlaaynen boş iş , o zamanlar da rock n roll cuydum bütün ilişkilerim seks üzerine kuruluydu (asla nefes alsın yeter felsefesi benim için geçerli değildi halada aynı, bu konuda çok seçiciyimdir) en uzunu 1 hafta oldu (bizim okul çok kalabalıktı)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyiki yapmamıssın ben yaptım bak toto gibi kaldım çokda depresif oldum 3-5 ay bence dogru olanı oymus ama hiç umursama cünkü sen nasılsan sana öyle biri gelecektir
20 Yorumladerslerine baksınlar boş işşş ergen muhabbetlerii... lisede flört edip sonra evlenen kimseyi tanımıyorum benn... :)
22 Yorumla- +1 yıl
ögretmenimi tanıyorum :D 1 ... 2cisi kardeşimmde o yolda bu yanlış bir örnekleme oldu. :D
+1 yılBende lisedeyim ve bana komik geliyor bu yasta dışarıda el ele kola kola gezenler bence kendi hayatlarını bitiriyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
Hahah :D ayni şeyi senin için düşündüm desen inanır misin :D ben sap olmaktan çok mutluyum şahsen
- +1 yıl
Zamir11 Ben seni soruyu soran kişi zannettim saka olsun diye yazdım öyle pardon ya
+1 yılen iyisi, zaten evlenmek istediğinde bulursun. Hem vakti değil daha gençsin hayatın tadını çıkar !
22 Yorumla- +1 yıl
Bir gün olursun zaten. Kendini zorla aşık etmeye falan çalışma
Bulsaydın şimdiye kadar üniversiteye berabr hazrlanp ayni yeri tercih edip gidip okusaydnz güzel olurdu :) sonra son sınıfta söz nişan ünvrste bitincede evlilik güzel olurdu :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılHani para yediriyormuşuz gibi geliyor :D gerçi benimde olmadı ama arkadaşlarımın çoğu para yediriyor ve sonrası ayrılık:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise asklari ayri bir guzel olur sevgilimle lise askiyiz lise sondan beri birlikteyiz 7 yil oldu şu an askerde donmesini sabirsizlilla bekliyorum Allah herkese bole bir ask nasip etsin :)
22 Yorumla- +1 yıl
Maşallah
- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri