1.5 senelik bir ilişkimiz var ve 3 aylığına Erasmus'a gidecek. Onun adına gerçekten seviniyorum ama içimde bir tedirginlikte var. Bilmiyorum ama insan bir kötü hissediyor ya

1.5 senelik bir ilişkimiz var ve 3 aylığına Erasmus'a gidecek. Onun adına gerçekten seviniyorum ama içimde bir tedirginlikte var. Bilmiyorum ama insan bir kötü hissediyor ya

Arkadaşım romanya ya gitti 5.5 yıllık ilişkisi bitti. 1 yıl içerisinde o kızla evlendi gitti. yani meslek lisesinde gidiyorsa ve eşşek olduğuna inanıyorsan merak etme kısa süreden bir şey olmaz ve 3 aylık ise muhtemel düşük bir lise olabilir arkadaşım 1 yıllığına gitmişti ama gözü AB ülkelerindeyse vay haline
Üniversite erasmus staj programı ile gidiyor
Lise öğrencisi degiliz
Cevap
13Cevap
Off yurtdışındaki mqnitaları tanıyınca ohhh be dünya varmış diyecek aslanım 🤩
Olması için bir sebeb yok ama olmaması içinde yok bekle gör
Sizi çok seviyorsa ilişkiniz devam eder diye düşünüyorum
Oluşmaz. Erasmus ayağına bi kaç kişiyle yiyişip gelecek, ama geldiğinde hala sana aşık olmuş olacak güvenebilirsin
Sana erkek mi yok terk etse bile zaten öyle bı şey yapmış olsa kişiliksiz deyip yoluna devam etmen lazım sevgiyi ham eden insan gitmez kalır.
Giden gittiği gün bitmiştir. Valla sana şöyle söyliyim biter seviyorum ölüyorum der ama emin ol ilişkiniz yıpranır
Oluşabilir ama 1.5 sene olmuş biraz zor gibi bağı koparmayalım calisin
İlişkinizde bir sorun neden oluşsun? Şu algıları yıkın artık!
Sevgili olacak kadar güvenmişsen gerisini dert etmemen gerek.
Gerçekten seni seviyorsa bir sorun olmaz.
bu soruyu sana sorduran ilişkine üzüldüm
Oradaki serbestliğe ayak uydurursa işin çok zor
Sorduğuna göre sorunu sen çıkaracak gibisin
Oluşur ama gitmemesinden daha iyi😀
Yok ya ne olacak rahat ol. :)
Hayır birbirinizi gerçekten seviyorsanız olmaz
Oluşabilir doğrusu. Hangi ülkeye gidiyor.
Belçika
Bu ilişkinizin niteliğine ve onun kişiliğine bağlı. Dünya görmemiş bir ergense, öyle rahat kampüslerde "burası süper, gelmişken tadını çıkarayım" kapası yaşayabilir.
Onu en iyi sen tahmin edersin.
aldatacak
Olmaz kızları bulur
olmaz ya sakin ol
Evet
Çok geçmiş olsun:)
Olmaz
Aldatılabilirdin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?