+1 yılOlay şöyle ki Aşk hiçbir zaman ayrılığa gitmez Eğer bir insan gerçekten seviyorsa yıllar da geçse o kişiyi bekler bir kere Bunun bahanesi olmaz Bunu hiçbir şekilde kabul etmiyorum Tabii şunu da altını çizerek söylüyorum çok nadir de olsa bazen ayrılmayı gerektiren durumlar ona olabilir Hani diyorlar ya severek ayrılmak diye ama dediğim gibi yani severek de ayrılsan Sonuçta seviyorsun bu insana daha çok bu kadar emin ol yani sonuçta erasmus'un bittikten sonra tekrar aynı yere geri döneceksin yani bilmiyorum bu aşamada Ayrılık gibi bir şeyi söylemen Bence çok yanlış olur
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erasmus kendini geliştirmen ve tek başına ayakta durman için biçilmiş bir kaftan bence. Sevgilini seviyor olabilirsin ama sen kendini tanıyorsun ve aldatırım diyorsun o yüzden ikiniz için de en sağlıklısı gitmeden ayrılman. Polonya çok güzel yerdir bu arada. Varşova'ya gidiyorsan eğlenceli bir hayat bekliyor seni.
60 Yorumla
öncelikle gitmeniz sizin açınızdan mantıklı ve artı getirisi olacaksa gidin. ikincisi eğer kendinizi biliyorsanız açık açık söyleyin sevgilinize durumu.. gerekirse ayrılın en azından dürüst olmuş olacaksınız.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sevgilinden ayrılma.. bazı ayrılıklar aşkı güçlendirirken bazı ayrılıklar aşkı bitirir.. Bu ayrılık sayesinde aranızdaki sevginin ve bağının ne kadar güçlü olup olmadığını bir nevi test etmiş. kendini sorgulamış olursun.. Fakat sen daha gitmeden kafada olayı bitirmiş gibisin.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Başkasına aklın kayacaksa, ki kayabilir, bu son derece normal bir şey, o kişi sevgilin falan değildir.
Burada karşına fırsat çıksa burada da aldatırsın, hatta belki de aldatmışsındır büyük ihtimalle.
İnsanın canının istediğiyle birlikte olması son derece normal, burada anormal olan şey aklın başkalarına gidebiliyorken bir kişiyi sevgilin olarak görmen, sanırım kendini aldatıyorsun.
Bence ayrıl, zaten sevgi yok anladığım kadarıyla, ve artık gözün dışarı kayana kadar sadece cinsellik için birlikte ol. Bu şekilde hem sevgili yapayım hem de başkalarının da tadına bakayım kafasında takılırsan karşı tarafa büyük kötülük yapmış olursun.
Yani olay Erasmus falan değil, senin gözünün doyması, gözünü doyurana kadar sevgili yapma sadece seks yap, artık gözün dışarı kaymayacak kadar tatmin olduktan sonra ciddi ilişkiye gir.30 Yorumla
+1 yılBurada bir gelecek var sonuçta.. Tabi oraya kaşarlık yapmaya gideceksen başka, gerçekten okumak için gideceksen başka. ''Ben aldatmam diyen kızlar boşuna yalan söylemesin'' Cümlesi saçma olmak ile beraber, gerçekten okumak ve gerçekten bir gelecek isteyen kişileri rencide edici olmuş. Sen kendin güzelsin diye başkası kaşar değil. Seven insan aldatmaz, polonya değil maldivler bile olsa sadık kalır. Ama senin karakterinde sadık kalma kelimesi olmadığı için, aldatırım falan dediğine göre kaşarlık senin kadında var. Selametle.
30 Yorumla
+1 yılLütfen kendi gevşekliğini diğer insanlara bakınca görmekten vazgeç. Hayatında karşına düzgün insan çıkmamış belli ki. Samimi söylüyorum bu yaşadığınız hayat ve ahlaki düzeniniz hiç normal değil. Birini seviyorsan ikinciye asla ihtiyaç duymazsın ki zaten gerçek sevgi demek onu kalbinde her yere taşımak ve her yerde sanki o seni izliyormuş gibi davranabilmek demektir. Siz aşkı görmek mi sanıyorsunuz hey gidi hey tatmamışsin ki o duyguyu aşığım sanıyorsun kendini :) aşk görmek değil hissetmektir. Bunun için gözlere bile ihtiyaç yoktur. Başkalarına kör olamıyorsan sevgi kelimesini kullanma. Kirletme. Ölmezsin boşta kalsan, kolun bacağın kopmaz merak etme. Sabır diliyorum çevrendekilere. Ayrıl da onlara bir iyilik yap.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Umarim bu soru trolldür. Sunu bil ki sen o cocugu ne seviyorsun ne de asiksin. Insan sevdigi ve asik oldugu birini aldatamaz. Aldatiyorsa net sevmiyordur. Hicbir bahane uydurma hicbir seyin arkasina siginma. Birine aklin kayabiliyorsa demek kalbinde biri yok. Sen onu sevmiyorsun oyuzden yerinde olsam ayrilip giderdim. Aski bu kadar basitlestirmeyin. Ne erkekler ve ne kadinlar taniyorum sevdigi uzaktayken de , onu sevmiyorken de akliniza gelebilcek her durum da ona sadik bagli kalan. Ask bu degil olamazz aslaa.
10 YorumlaAyril hayatina bak 4 sene evvel sevgili dinlesydim simdi ev hanimi ve evde cocuk bakiyor olacaktim girme sinavlara dedi yapamassin dedi acikogretimli oldugum halde kpss kazandim a grubundan atandim 27 den sonra yaptim bunu oda ayrildigim gun sevgili yapmisti kendine ah canim
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf erkekler baslamislar k*sar, o*pu diye. Polonyaya, rusyaya gitseler kendileri s*refsizlik, p*çlik, k*şarlık yapmayacaklar sanki. Ama onlara hak kadinlara gunah ya. Islerine gelmemis. Bunlar rus, polonya, ukrayna kizlarini gorseler milliyetcilik, ulke aşkı falanda kalmaz bunlarda dedikleri laflara bak. Ayni ulkede yasiyoruz. Boyle erkeklere boyle kizlar yapacak bir sey yok. Ne ekersen onu bir çersin.
20 Yorumla
+1 yılAldatacaksan ayrıl ki herkes bir değil. Herkes yapar eder diyorsun ya ben 2 yıl uzakta ilişki yuruttum erkek sinekle göz göze gelmedim. O yuzden ben aldatmam diyen kızlar yalan söylemesin diye yazman gereksiz olmuş. Dediğim gibi herkes senin gibi değil
41 Yorumla- +1 yıl
Bu kızları gördükçe yeminle korkuyorum aldatılmaktan
+1 yıl1. Gitmen eğitim hayatın açısından ve kendine bir şeyler katabilme yönünden faydalı olacaktır.
2. Bahaneye gerek yok. Sen aldatabileceğinin farkındasın ve herkesi öyle görmek istiyorsun. Aldatmak karakter meselesidir. Ben de gittim. Aldatmadım. Neymiş? Herkes dediğin gibi değilmiş
Önerim; sevgiline bu düşüncelerinden bahset ve ayrıl. Ne o seni boşuna beklesin ne de sen ‘sahte’ vicdan azabı çek 😄30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Bu nasıl soru nasıl cevap. Kesin aldatirim diyorsun da onun burada seni aldatmayacağını nereden biliyorsun? Belki sen orada onu aldattim sanip keyfine bakarken burada asıl aldatilan olacaksin. Ayrica kesin aldatirim ne kızım banko iddia kuponu mu yatiriyon. Saçma yani madem aldatacaksin niye sevgili yapiyosun. Üff kafam cok karıştı.
10 YorumlaAşk ilişkilerinde aldatmak fiziki eylemden daha çok düşünce eylemidir. Sevgilisini seven birisi de bu yazıyı yazamaz emin ol. Senin derdin hem ayranım dökülmesin hem totom düdüklenmesin gibi bir şey. Sen sevmiyorsun sadece dönünce daha iyisini bulamamaktan korkuyorsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl kafa abi saçmalığa bakar mısın. Kardeşim kafayı mı yedin okumaya gidiyorsun oraya birileri ile ilişki yaşamaya değil. He kendimi tutamam diyip ilişki yaşayacağını biliyorsan burada insanlara sormanın anlamı yok git ayrıl kardeşim. Kendini de rezil etme.
40 YorumlaNasıl bir kızsın yaa sen, kendi adına konuş ayrıca. İnşAllah gelecekte bende kazanırım ama asla aldatmam. İster amerikaya gidiyim orda kaliyim yemin ederim asla aldatmam, böyle şerefsizliği sevgilime yapmam o benim canımm♥️♥️♥️♥️ Demekki sen temiz iyi kalpten sevmiyosun, gelecekte evlendiğinde seni 1-2 boş bıraksalar demekki başka yerde yemiyeceğin halt yokk😂😂 (
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin Gibi Namus Musvettelerini Kiz Halimle Meydanda Sallandirmak Icin Can Atiyorum Namussuzlara Ibret Olasiniz Diye Allah Senin Gibilerin Topunuzun Belasini Versin Senin Gibilerede Ancak Sokak Zuppeleri yakisir Tamamlarsiniz Birbirinizi... 😉
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki sevmiyorsun bu kadar basit boşuna seviyorum ayağı yapma bence , seven bir taraflarına hakim olur bence sen ondan ayrıl orda erkeklerle biraz yat tek günublirlik sonra nasılsa tr ye donceksin sonrada seni bakire değilsin alçak birni ararsın. gayet mantıklı
10 Yorumla
+1 yılSevgilinize cinsel ihtiyaçlarınız olduğunu söylerseniz bence sizi anlayışla karşılayacaktır efendim. 1 sene yapmadan bir kadın nasıl duracak sonucunda aklı olan bunu düşünür. Onu sevdiğinizi gelince kaldığınız yerden cinsel hayatınıza devam edeceğinizi belirtmeniz yeter bence. Ama onu aramayı ihmal etmeyin. Hatta başkasıyla olurken sevgilinizle konuşup fantazi de yapabilirsiniz bu ilişkinize heyecan katabilir
10 Yorumla
+1 yılDemekki karekterin oturmamış
bir yere gidince iyi herks aldativersin
Şımarıklık ötesi resmen
Buyuseniz de değişen bir halt olmaz
Seni aldatmasın da bu kadar güvenle..
Yas tutacak değil ya.50 Yorumlasenin karakterin biriyle sevgili olmaya yatkın değil çünkü arkanı yaslayabilecek bir insan değilsin bence ayrıl çocuk senden daha iyilerini hak ediyor ve bunu haklı çıkarmak için milleti de öne sürme sen kötüsün millet aldatmayadabiliyor
32 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Kendini bilmen ne güzel. Millet Erasmus'u sanırım uluslararası kaçamak olarak görüyor...
Eğitim için değil de daha gidilmeden aldatma düşünüyorsa zaten senin gözün , aklın ordayken ayrıl. Hem yalan söylemiş de olmazsın.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılgözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş her insanın ister istemez başka insanlar ilgisini çekebilir ayrılman daha iyi olur hem onu üzmemiş olursun hem de vicdan azabı çekmezsin insanların ne düşündüğünü önemseme dilediğince yaşa :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılOna bunu yapmaya hakkın yok!
Bu yüzden ayrılsan bu daha iyi olur.
Sonra zevkine ve makamına itaat etmeye devam edebilirsin.
Başkalarını suçlayarak planladığın eylemleri meşrulaştırmana gerek yok!10 Yorumla
+1 yılbenim manita da dho yu kazandi ben mezuna kaldim o beni aldatti ama ben yanima erkek sinek bile yaklastirmadim uzaktayken karakter meselesi...
40 Yorumlaniye aldatasın kı görmek illa sart mu dokunmak illa sart mı sevgi bu mu? Bence sen sevmiyosun ayrıl çocuk senden kurtulsun tam 3 yılll tammıı tamına 3 yıl görmeden devam ettirdik bizz aramızda kmler vardıı 3 ayda bir görüştük sadece bikaç saatlığıne ama o hep benımleydı bı mesajıyla bir telefon görüşmesiyle sevgim zerrre azalmadı hatta artttı git gide bırakın kardeşim siz sevmeyin sevmek sizin harcınız değil
30 Yorumla
+1 yılBence ayrılma, sevgiline ilişkinize ara vermeyi önerebilirsin. Gelince de devam edersiniz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
20 Yorumla
+1 yılBence ayrıl, hiç bir insan senin gibi hain, iradesiz , onur ve karakter yoksunu birisiyle birlikte olmamalı. Senin amacın ilim öğrenmek değil dibini dövdürüp bir yerlerini vurdurmak zaten.
31 Yorumla- +1 yıl
Eğlenmek sevgilini boynuzlamak değildir, ortalık malı olmayı savunan birisini de ilk defa görüyorum
birkaç ay erasmusa gidiceksin ve sevgilini bırakıyorsun demekki sevmemişsin bırak adamıda kurtulsun senden
30 YorumlaHayatimda gordugum en igrenc soru. Sen daha hayatinda hic asik olmamis bir ergensin kardesim. Sevsen aklinda daha hic gormedigin insanlari götürme fikri olmaz zaten. Cocuga acidim. Yol yakinken ayril da kurtulsun senden.
11 Yorumla- +1 yıl
Caniiim los angelesta da yasadim, isvicrede de yasadim, cok hareketli bir hayatim oldu hala da oyle ama hic senin gibi daha gormedigim adamlarin ustune atlamayi hayal etmedim. Sen birini sevmeyi bilmiyosun sorunun bu, asik olmamissin hic. Hayatinin ot gibi olmamasi icin her gun farkli adamla takilman gerektigini dusunen sıg birisin, gittigin ulkenin kulturunu dogasini merak edecegine, seyahat haritalari cikaracagina neler dusunuyosun.. yazik sana.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmadan gitmelisin , seni seviyorsa seni bekler, sonuçta sen de onu bekleyeceksin orada , bu senin geleceğine bir yatırım , eger bu nedenle ayrılmak istiyorsa yolver gitsin
11 Yorumla Sen sevgilini zaten sevmiyorsun gerçekten sevmiş olsan bu soru senin aklına bile gelmez boşuna kendi kandırma git polonyada kimle yapmak istiyorsan yap ben çocuğa üzüldüm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendini bilmen ve dürüst olman güzel ama bu yaptığın şeyin iğrençliğini değiştirmiyor. Eline güzel bir fırsat geçmiş ve ne olacağını biliyorsun. Aldatmaktansa ayrıl gitsin sormana bile gerek yok..
20 Yorumla
+1 yılSenden hiç bir halt olmaz. Ayrıl ki çocuk kurtulsun böyle bir zihniyete sahip kızdan. Senin gibiler evlerden ırak
20 YorumlaDoğmamış çocuğa don bir çmek denir buna 🤪sen git erasmusuna... herkesin beklentisi farklı olabilir ama sen dilini geliştirmeye , farklı bir kültürü tanımaya , kendi başına her işinin altından kalkmaya gibi öğretiler için gidiyorsun.. hoşlandığın biri olursa duruma bakarsın
00 YorumlaOo iyi yer tam şeys ortamı, yaşa yaşanabildiğini, çakış geceler boyu, iç, sarhoş ol, neden ayrılıyorsun, gelince burada da devam edersin, elemanda başkasıyla çakışır, seni beklerken. :)
00 Yorumla
+1 yılHerkes gidince aldatacak diye bir şey yok ama o kadar süre de uzak kalacağınız için ikinizin de aklı kayabilir zaten öyle diyorsan öyledir orda telefondan ayrılacağına ara verin bence
00 Yorumlagerçekten seven ne aldatır ne de ayrılmakta ikilemde kalır. Sen bence sevmiyorsun sevgilini gerçek sevgi değil seninki ayrıl bence.
abi şimdiki aşklara bakar mısın yok aldatır mıyım falan sırf sevgilim böyle olur diye kimseye güvenemeyip çıkmıyorum bdndndjdbdn00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl en azından ayrılınca yapacağın şeylerin hesabını vermezsin ve karaktersiz konuma düşmemiş olursun sevgilinin gözünde çünkü kimse aldatılmayı hak etmez
00 Yorumla böyle birşey için sevgilinden ayrılmaya gerek yok sevgilin içinde eğitiminden vazgeçmene ikisini yürütebilirsin uzaktan sevgili olan bir sürü insan var elbet yurduna geri dönüp kavuşacaksınız
00 YorumlaAyrıl hem sadece polonyada kalmayacaksın ülkeler arası gezersin ispanya, italya falan çok iyi ordaki erkekler ayrıl şimdi sevgilinden aldatmaya karşıyız
06 Yorumla- +1 yıl
Sizin bu batı aşağılık kopleksiniz erkeklerinde rus manyaklığı laf diyicem hiç bir yerinden tutmuyor
- +1 yıl
Bide öğüt vermişsin. Sanki mağazadan gömlek almaya gidiyor. Sadakat etik insanlık diyicem. Boşver
- +1 yıl
Yani sevgili sizin için vakit geçirilecek istendiği zaman bırakılacak bir kişi olarak gördüğünüz için tartışamamki
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Mantığa bak ya hem aldatacak hem de milletten onay alıyor Allah akıl fikir versin.
30 Yorumla
+1 yılBen aldatmam diyen neden yalan söylüyor olsun? Söyledikleriniz bence garip. Türk toplumundan geliyoruz nasıl büyüdünüz bilmiyorum fakat biz bu kadar aşırı rahat büyümedik. Aldatacak kadar da karaktersiz değilim. Benim gibi bir çok hemcinsim de böyledir eminim.
10 Yorumlainsanın kendisini bilmesi kadar güzel bişi yoktur :) ufak tefek kaçamaklardan bişi olmaz ayrılmana gerek yok bence :) biz erkeklerde yapıyoruz çünkü
14 Yorumla- +1 yıl
@onyuslove al benden de o kadar. Haber verelim soruyu soran kıza layık olduğu erkeği bulduk..
- +1 yıl
@rekreasyonistt sizin sanki yapmadığınız bişi yağdan çıkmış ak kaşık gibisiniz
- +1 yıl
Sütten çıkmış ak kaşık o.. Ve hayır yapmam. Kişi kendinden bilir işi. Benim ahlaki görüşüme ters yani herkesi kendin gibi sanma👍🏻
+1 yılÜzgünüm ama yalan söylemiyorum aldatmam. Gerçekten seven bir insan bunu aklının ucuna dahi getirmez. Sen gerçekten sevmiyorsun
10 YorumlaPolonyaya kadar neden bekliyorsuz ki sana şöyle kocaman bir ağaç dalı vereyim polonyaya kadar seni idare etsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. kesin aldatırım diyorsan gitsen de gitmesen de ayrıl
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yabancı adam bulmak için gidiyorsan çocuğu bırak kurtulsun senden
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Of şu bir çocuk vardı psikopat kız Polonya’ya gitmiş erasmusa bunu aldatmış o geldi aklıma sebepsizce güldüm djdndndjsj
13 Yorumla- +1 yıl
Polanya değil italya 😂 erasmus muharrem
- +1 yıl
@Carozla344 ahahahahahahaha evet evet o
- +1 yıl
😄😄
Onu aldatabiliyorsan gerçekten sevmiyorsundur. Ayrıl. Çocuğu kandırmanın anlamı yok.
20 Yorumla
+1 yılçok sevdiğin birini aldatmazsın demekki çok sevmiyorsun ayrıl
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılİyi de sevgilini aldatacak kadar kendinden eminsen niye çocuğu oyalıyosun ki? Söyle gitsin o da bilsin aldatılabileceğini.
00 Yorumla Bence ayrılın çünkü sevgilinizin iyiliği için olsun, bu düşünce hiç doğru değil ve iğrenç bir düşünce. Gizli yapsam mı ne demek?
00 YorumlaValla böyle şeyleri okuyunca iyi ki bir önceki kuşaktan bir insanim diyorum. Midem bulaniyor ya. İyi ki 20'li yaslarda ve evlilik çağında değilim.
00 Yorumla
+1 yılEğer zaten başka biri aklına girerse, yani o ihtimal varsa, zaten sevgilini de o kadar sevmemiş oluyorsun. Seven insan aldatmaz
00 Yorumla
+1 yılbiz 1 hafta portekize gittik 5 kisiydik ben haric 4 kisi kim kimle sevisti bilemezsin basin bagli kalması iyidir
01 Yorumla- +1 yıl
uzulmedin mi?
+1 yılBen gittiğimde sevgilim yoktu (hala yok) çok rahattım, ilk kez sevgilimin olmaması işime yaramıştı gkgjgjg
00 YorumlaErasmus’a gidip de yeni maceralar yaşamayan yoktur. Sevgiline duyurmamak bir seçenek, ayrılmak da diğer seçenek
00 Yorumla
+1 yılYak gemileri boşa sevgiliyi git erasmusa belki gününü gün et bı yandan da okumaya çalış daha iyileri sewersin eskisi aklına bile gelmez😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. Erasmus bir fırsattır ve ileride hayatında olup olmayacağını bilemediğin biri için bu fırsatı geri çevirme
00 Yorumla
+1 yılGitmeni istemez çünkü kendine güveni yok onun wrasmus tan vazgeçme sevgiliden vazgeç erasmus u bırakma
02 Yorumla- +1 yıl
Salakmısın la sen? Kızın yazdığını okudun mu?
- +1 yıl
@AnonymHuman okudum genel bir sorun bu
Bence ayrıl. Çünkü bende erasmusa gideceğim ve benimle aldatabilirsin. Bu vicdan azabı banada bulaşır o yüzden ayrıl keyfimize bakalım
014 Yorumla
+1 yılKim gitse aklı kayarmışşş... Vatanımında çokca namuslu kız var. Herkesi kendin gibi ffahiş bilme vatandaş.. Ayrıl adamdan sonra bir kadın cinayetide duymayalım, bıktık artık. Kızlı erkekli NORMAL biz bize yaşamak istiyoruz
30 Yorumla- Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat