AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Gerçekten seviyor olsan ne aldatmayı ne de ayrılmayı düşünmezsin. Bırak yani bu yalanları. Sana bol bol vermeler
Uzun zamandır bu kadar salakça bir soru görmüyordum, tebrikler
Bak kardesim uzak iliski yurumez o yuzden daha fazla uzatma ayril, oda seni aldatacak merak etme.
Ayrıl. Aldatmak alçakça olur. Kendini bilmen güzel ama. Aldatmazsan kötü olmazsın en azından.
Kendinizi tanıdığınıza göre ayrılmalısınız herhalde.
Aldatmanın lüzumu yok.
Kendini tanıman güzelde neden b. k yoluna tüm kızları sürdün hahahsbxbsb
Nasıl kesin aldatırım diyebiliyorsun bu kadar mı karaktersızsın kesinlikle ayrıl o cocuktan
Erasmus candır. ayrıl bence için rahat olsun iki türlüde üzülecek çünkü. bari ayrıldık dersiniz.
seviyorum falan geç bu ayakları. kendimi biliyorum gidersem kesin aldatırım diyosun. Sevgilini sevdiğin falan yok. Sevgilinden ayrıl terk edilmek aldatılmaktan iyidir..
Sevgili işleri gelip geçici şeyler Erasmus senin geleceğin
Polonya oldukça güzeldir. Ki zaten şimdi ayrılmazsan en geç birkaç aya ayrılırsın.
En gec bir kaç ay demiştim. Geç gelen erken ayrılık olmuş 😂
Mayam bozuk diyorsun yani.
Vay ne kızlar ne hale gelmiş.
Kesinlikle ayrilma her ikisinin de tadina bak ve tarafini sec 😅
Onunla bir gelecek düşünmüyorsan ayrılmak en doğrusu
Valla bende aynını düşünüyordum :D aklım kaymadı dmdk
Aldatıp aldatmıcağını oraya gitmeden bilemezsin belki hoşuna giden biri olmayacak. Bence hemen böyle bir karar vermen saçmalık
Erasmus muharrem- Öykünün enayisi. Nedense aklıma geldi birden.
Yani okumaya gittiğin ülkede okumaktan çok aldatmaya fokuslanıyorsan bence ayrıl adama yazık olmasın.
Senin kariyerini desteklemeye n biriyle olman bile hata
Ayrıl. Benim bir flörtüm vardı gençliğimde. İyide anlaşıyorduk. Abdye gitti burslu okumaya. Okan dedi daha dönmeyi düşünmüyorum.
Ben ne dedim?
Ayrıl dürüst ol. Döndüğünde hala seviyorsanız ve o kabul ederse devam edebilirsiniz.
İnsanın kendini bilmesi güzel. Merak etme. Sevgilinde aldatır..
1 dönem uzun mesafe ilişkisi yürütülebilir aslında. Ama eğer sevgilin istemiyorsa ayrılın. Seni geleceğine yatırım yapmaktan engelleyen birinde ne buldun ki zaten
Mezhebine nasıl sığıyorsa öyle yap
Mezhepleri cok genis yeni yetme namussuzlarin ;)
@aaSee bilmem miii
:))
@aaSee profilde ateizm yazıyor siz mezhep tartışıyorsunuz 🤣
@xposeidonx Yav can doSt cok haklisin imansizdanda bu beklenir saka gibi yani utanmadan gelip bide burda yuzsuz yuzsuz sormalarina sasiriyom 😊🙏
En güzel yorum ötesi yok
sorarak bile kendine zemin hazırlıyorsun aldatacağın kesin grup eş değıştirme bol bol yaparsın
Ayrıl o zaman ne diyelim sen aldatmayı kafaya koymuşsun
pek cok kısı elestırmıs olabılır bunu fakat farklı taraftan bakmak lazım sen kendını bılıyorsan ve baskasına yanlıs yapmak yerıne kendı yapmayı tercıh edıyorsan buda erdemdır suankı ılk sevgılınmı?
yanıtla ama :(
ne dedı sen ayrılmak ısteyınce
Ben aldatmam, aldatan kız oranı da yüzde 10 20 falandır. Herkesi kendin gibi sanma, ayrıl o çocuktan sen hak etmiyorsun kısmetini de kapatma belki senden iyisini bulur
Sevgilin haklıymış demek ki gitmeni istememekte. Ayrıl gitsin yazık çocuğa
aldatırım diyen genişlik varsa bunu söyle de senin ne ml olduğunu bilir üzülmez ayrılınca
ahlaklı olanlara da ot dedi şimdi.. insanlar genç olunca önüne çıkan her fırsatta sevişmeli diye büyümüyor... eğlenmenin yegane yolunu erkek arkadaşını aldatmak olarak gören birine ne diyecez? tabii ki böyle söyleriz.. senin ki eğlenme değil, erken den aşırı olgunlaşma
gizli yapma konus gurub yapin sizde bu zihniyet olduktan sonra daha cok kadin ölür
Yabancı biri ile aldatma, ayrıca ayrıl git rahat olursun. Gelecek yl yurt dışı açılmayacak virüs nedeniyle, haberin olsun.
Kendinde aldatacak karaktersizliği görmen güzel bişey ayrıl çocuğa yazık olur
Hem ayranım dökülmesin, hem tatsız olaylar yaşanmasın istiyorsun sende
Erasmusun koynuna girerim diyorsun.. Bence ayrıl da öyle git.
Yok kız yargilamiyom😂 ama ayrıl ynai kafalar rahat olur iki tarafli
Senin sorduklarını gördüğümde hep uydurma olduğunu düşündüm. Bu gün de görünce fikrim yine aynı 😃
ardakaşın teki yazmış mezhebine nasıl sığıyorsa öyle yap gerçekten aldatıcaksan ayrıl gerek yok belki bir ömür beraber olucaksın ve o yalanla bir ömür yaşayamazsın o yüzden ayrılman en doğrusu
Sende karakter zaafiyeti varsa milleti ne karalıyon
Orspluk yapacaksan ayrıl. Sadık kalacaksan devam et basitttt
En azından gizli yapmıyorsun diğerleri gibi, oda bir şey. O zaman ayrıl çocuğa yazık olmasın
cinselliğe ara vediğiniz için seks ilişkinize karışmayın sormayın
"gidersem kesin aldatırım." bu bile içindeki kassarligi belli ediyor, ayril
e yanı avrupada das gıbı zencıler var napcan burdakını
Siz herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz. Kesin aldatirim diyorsan sen her türlü fırsatta zaten aldatirsin. Umarım o senden ayrılır bir an önce
Sevgili olarak saçmalığı yapmışsın zaten. Nefsine bu kadar mı yeniksin
Kardeş sen bence ciddi ilişki insanı değilsin. Her uzağa gittiğinde aldatırım diyebilecek birisin anladığım kadarıyla, en azından karşındakinin duygularıyla oynama takıl kafana göre
Aldatan bir kızın acı duyacağını ilk defa görüyoruz
Vicdan rahatlatma
Hiç bisey aldatmayı meşru kılamaz ve kimse aldatılmayı haketmez
Herkesi kendin gibi ezik mi sanıyorsun ruhu kaşa r dedikleri bu olsa gerek
Ayrıl senin gibisinden kurtulsun
işte böyleleride değerli oluyo çoçuk şimdi nasıl seviyordur allah bilir üzüldüm çoçuğa bence söyle kurtulsun senden aşk sevgi bu bahanelere gelmez
senin gibi geniş midesiz olmaktansa öyle iyi bu ne lan kıyafet değişir gibi değişecek şey mi bu
Ben şaşırıyorum böyle şeyler okuyunca valla. Seviyorum ama aldatırım nedir ya hangi kafada yaşıyorsunuz ben mi safım anlamadım ki ayrıl sen en iyisi
Bende öyleyim biz bu devre ayak uyduramadik
Allah yardım etsin ne diyelim
Aynen kanka
"Hiçbir kadın ben aldatmam demesin" bunu niye söyledin hiç anlamadın herkes bir değil sonuçta kendi adına konuş.
empati kurabilirsin..
ayrıca online olacak çoğu üniversite, erasmusun yanabilir.
Gidipte vermeyen veripte pişman olmayan çok kız var hangisi seni daha olgunlastiracaksa oni yap sevgilini aldatmak hoşuna gidiyorsa ayrılma
gitmeni istemiyorsa sana destek olması gerekirken köstek olmasından ve seninde kendine güvenmemenden sadakat konusunda ayrılman en iyisi bence
Çok saçma bir ikilemdesin farkında mısın?
Yani girmesen dahi bir gün aldatacağın kesin yani
Yazık o çocuğa
Bu ikinizinde uzak iliski yapabilirmiyiz dusuncesine bagli ama tabi güven varsa ayrilmana gerek yok bence
Bence sen ayrıl gitmeden nasıl olsa gidince o aldatır bu devirde, nikahlı kocan değil niye beklesin
yahu bu kadar domates mezhepli olmayın. Ne ara bu kadar karakter kaybına uğradı bu nesil