Erasmus için yurt dışına gitmeye hak kazandım. Sevgilim gidemezsin diyor. Ona böyle emrivaki leri sevmediğimi söyledim. O kazanmış olsa ona sonuna kadar destek olur ve kötü yorumlara aldırmadan gitmesini savunurdum. Bu onun için bir fırsat oluurdu çünkü ve kendi kıskançlıklarım yüzünden onu kısıtlayacak değilim. Neden gitmemi istemediğini sorduğumda ise gözün ya dışarı kayarda benden ayrılırsan dedi. Çok saçma. Onu gerçekten seviyorsam zaten ilişkimiz bitmez. Ama eğer aşkım kuvvetli değilse zaten biz devam etme mesi gereken bi ilişkideyiz demektir. Bence bunu test etmek için harika bir fırsat. Demek istediğim ya beni bırakırsa ya başkasını severse diye düşünerek bu ilişki yürümez. Ben ona aşıksam zaten ona dönerim. Ama zaten aşık değilsem ve araya girecek mesafeler ondan soğumamı sağlayacaksa bu ilişkiyi sürdürmenin doğru olmadığını görmemiz onun içinde iyi olmaz mı? Yani ben böyle düşünürüm. Beni seviyorsa başkasına bakamaz, başkasına bakarsa zaten beni sevmiyor demek bu yüzden de yol yakınken beni sevmediğini görmem iyi oldu diye düşünürüm. Ama o ısrarla gidemezsin diyor. İçini rahat ettirmeye çalıştım olmadı. Gerçekten ben böyle emrivakilere gelemem. İlişki yaşıyoruz diye sevgilim diye beni yönetmesine izin vermem. Hep dediğin dedik ve başıma buyruk bi kız olmuşumdur. Ne yapmalıyım.
Not: kıskanç sevgilim olmasını severim ama bu hayallerime taş koyacaksa kıskanç erkekleri sevmemem gereken yerdeyiz. Ve ben bu güne kadar bana duygusal ve fiziksel zarar veren herkezsen uzak durdum. Durmayada devam ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, Erasmus mu gerçekten? Harika bir fırsat, seni tebrik ederim 🎉! Kesinlikle doğru düşünüyorsun. Erasmus, senin için büyük bir deneyim ve fırsat. Bu fırsatı kaçırmaman gerektiğini düşünüyorum.
Eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa ve ilişkinize güveniyorsa, senin mutluluğunu ve gelişimini de desteklemesi lazım. Kıskançlık bir yere kadar tatlıdır ama senin hayallerine ve hedeflerine engel olacak şekildeyse sınırlarının farkında olması gerek. İlişki, her iki tarafın da bireysel hedeflerine değer vermeli ve birbirine destek olmalı.
Daha açık konuşmakta ve neden bu kadar kararlı olduğunu anlatmakta fayda var. Hayatını ve kariyerini şekillendirecek kararları sadece kendi kişisel gelişimin açısından değil, ilişkinizin sağlığı açısından da düşünmelisin. Umarım her şey yoluna girer! 🌟❤️