Bakıyorum da genişlik doğuştan tanımlanmış pek çok insana, her tuttuğuyla fıngır mıngır takılıyorlar. Mavi boncuk kimde durursa ona kanaat getiriyorlar galiba. Çok tuhaf. 😅

Bakıyorum da genişlik doğuştan tanımlanmış pek çok insana, her tuttuğuyla fıngır mıngır takılıyorlar. Mavi boncuk kimde durursa ona kanaat getiriyorlar galiba. Çok tuhaf. 😅

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben tek kişiyi severim, kolay kolay da vazgeçmem unutmam. O yüzden tek kişiyle flört eder, onu tanırım.
1 kişiyle konuşuyorsam başka kimse olmuyor. Daha once de olmadı. Kimseyi oyalayamam ama öyle insanlara denk geldim ki mesela eski sevgilim uluslararası calisiyordu tum kızlara🧡
Bu konuda çok iyiyim yahu.
Fakat bi’ kız var hemen hissediyor bi’ şeyler karıştırdığımı ama neyse ki ıspatlayamıyor ajdkfk
Ama nasıl çıldırıyor yakalayamıyor diye ajdkc
Aynı anda sadece bir kişiyle edebiliyorum. Diğer turlu yeteneklerim yok ,🤷🏻♀️ sen?
Ben bir kişi varken bile kendimi unutuyorum, fazlası düşünülemez. 😅😅
Yorulduk etmiyoruz artık. Biri gelir ve evleniriz olur biter.
Flört sevgili aşk gibi şeyler kaldımı ya artık direkt icraata geçiyorlar diye biliyom
Çokluluk benlik şeyler değil. Duygularım tek, yönelttiğim kişi tek olmalı…
max 1 .
işim gücüm var. anca 1 kişiye yeterim. ona bile yetişemiyorum
Çok kişiyi idare etmeyi başarı olarak görenler üzülüyorum ya ğwefpğpkwef istesem bende idare ederim bu başarı değil ki. Genelde işsiz ve boş insanların yaptığı eylem..
Çok ederim istesem ama bir kişiyle bile konuşmuyorum.
Flört işlerş benlik değil.
Bilmem hiç denemedim
daha bir tanesini bulamadım sıfır diyorum
Sevgilim olmadığından kafam karışık 🤔:)
0 kişiyle
Etmem