Melis İşiten: "Aynı anda 10 kişiyle flört ediyorum.
— clicks (@clickshaber) February 10, 2026
Bekar insanlar istedikleri kadar flört edemezler mi?" pic.twitter.com/3AY20tiwUG
3 ay
Melis İşiten: "Aynı anda 10 kişiyle flört ediyorum.
— clicks (@clickshaber) February 10, 2026
Bekar insanlar istedikleri kadar flört edemezler mi?" pic.twitter.com/3AY20tiwUG
Sadece bir kişi olur , ayran gönüllü ve daldan dala konan bir kişiliğim yok , zaten istesem de yapamam çünkü bir şeye odaklanmış olur onu tanımaya çözmeye çalışirim , ve kafama yapısina uyuyorsa onunla yola devam ederim , hayatımda bir kişi olsun adam gibi olsun ve benim olsun isterim , oyuzden çoklu ilişkiler, evli insanlarla yasak ilişkiler , günü birlik ilişkiler benim tarzım değildir , çünkü ait olma ve sahiplenilme iç güdüsüsünü severim
Flört etmekten gram haz etmiyorum. Karşımdakini tanırım. Beklentiler ve karakter uyuşuyor ise ilişkiye başlarım. Bu derinlik de tek kişiyle olur doğal olarak. Aksi hem karakter açısından sadakatsizlik hem gereksiz.
Kaç kişi mı? 1 kişiyle tabiiki öyle midesiz değilim. Başıma niye toplayayım karşı cinsleri ne vaktim ne de karakterim müsait değil buna
Karaktersiz değilim bir kadınla konuşurum sadece
Bence bekar bir insanın aynı anda kaç kişiyle flört ettiğinin bir sınırı yok, yeter ki yalan olmasın, kimseye “sadece sen varsın” tripleri atılmasın 😅 10 kişi bana mental olarak fazla geliyor ama isteyen yapsın, enerjisi olan götürsün 😂 Senin için rahat sayı kaç olur, dürüst olalım mı? 🙈
Cevap
8Cevap
Ben özürlüyüm galiba sadece tek bir kişi ile. Biri ile konuştuğumda diğer hiçkimse ilgimi dahi çekmiyor
Kardeşim bir kişi ile bile flört etmek zorken ikincisi nasıl olacak. Hele ki sıkıntılar varken insan sadece yalnız kalmak istiyor
Birden fazla kişiyi aynı anda idare edemem hshs benlik değil
Tek kişi yeter midesiz değiliz çok şükür doyumsuza 100 tane ver gene yetmez
1 ya 7/24 ona odaklanıyorum baskasinla enerjimi bozamam
Birden fazlasıyla flört eden karaktersizdir
1 tanesine bile tahammül edemem aynı anda kaç tane bir de kskskdjs
İşten güçten 1 tanesine vakit bulamıyorum ki
Adam olana bi tane yeterli skdja
Bir tane kara kalem resmimi çizsene ya hdjdkd
Dene djjdkd
Var hchhxc
Herkes mi görsün fjdjxk
Laf ağızdan bir kere çıkar djdjd