Merhaba arkadaşlar bugün durduk yere kendimi sorguladım anlamlı bir açıklama yapamıyorum kendime 19yaşında bir gencim annem babam 10 sene önce ayrıldı aramızda 6yaş fark olan bir kardesim var , son 5seneye kadar annemin yanında kaldım 3. Sınıftan 8. sınıfa kadar annemle kaldım fakat her Allah'ın günü beni azarladı kırdı döktü Sudan sebep yere ağza alınmayacak hakaretler etti bir iyi bir kötü benimle 7. Sınıfa geçtiğimden beri bana seni yanımdan göndericem benimle kalmayacaksın gibi birçok laf etti sürekli kavga çıkarıp. En sonunda 8. Sınıfın yaz tatilinde şehir dışında yaşayan ananemle konuşup beni liseye okumak için oraya gönderdi 4sene liseyi ailemden uzakta okudum ve bu dört sene boyunca annemin beni ne adam akıllı aradığını bilirim nede "oğlum hadi kalk gel bir ara epey zaman oldu bi vakit geçirelim özledik" dediğini duymadım , bu zamana kadar birşeye ihtiyacın var mı da dediğini duymadım ama ben canım anne kardeş özlemi çekip her ara tatilde " anne gelim mi çok özledim sizi " dediğimde yarım ağızla gel demeler işim var bunu sonra konuşuruz demeler vs hep başından savdı
şu an yine bir canım ettim kalktım geldim gene yanlarına yemin ederim ayağımda ki ayakkabı eski püskü param yok diye tamir ettirip bir süre daha gireyim diyip bir aykkabi dahi almadım kendime ama para bulup buluşturup kalkıp yanlarına gittim inanın zerre özlemiş gibi bir hali yok. Son bir senedir de biri ile konuşuyor varsa yoksa o yemin ederim o adamı aradığı kadar günde beni aramaz yarısı kadar bile aramaz
Kötü biri de değilim kırmadım dökmedim de kimseyi çok duygusal biriyim bi yanlışım da olmadı 5 senedir kendime ait bir yerim yurdum yok çok sığıntı gibi hissediyorum kendimi ailem bitti de ben mi yeni farkına varıyorum yoksa çok mu abartıyorum bilemedim akıl almak istiyorum sizden...
şu an yine bir canım ettim kalktım geldim gene yanlarına yemin ederim ayağımda ki ayakkabı eski püskü param yok diye tamir ettirip bir süre daha gireyim diyip bir aykkabi dahi almadım kendime ama para bulup buluşturup kalkıp yanlarına gittim inanın zerre özlemiş gibi bir hali yok. Son bir senedir de biri ile konuşuyor varsa yoksa o yemin ederim o adamı aradığı kadar günde beni aramaz yarısı kadar bile aramaz
Kötü biri de değilim kırmadım dökmedim de kimseyi çok duygusal biriyim bi yanlışım da olmadı 5 senedir kendime ait bir yerim yurdum yok çok sığıntı gibi hissediyorum kendimi ailem bitti de ben mi yeni farkına varıyorum yoksa çok mu abartıyorum bilemedim akıl almak istiyorum sizden...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
abartmiyorsun. annenden boyle bir tepki almak elbette kotu, neden oyle yaptigi da onun ic dunyasina bagli. bazi insanlar ebeveynlik yapamaz ve bu asla cocuklarinin sucu degildir. kendini kotu hissetme o yuzden, oluruna bırak. bazen bazi insanlari belirli evrede birakmamiz gerekebilir cunku bize ait oldugumuz yerde sıgıntı hissi verirler. sen de o benim annem dedigin icin aslinda asamiyorsun, onu siradan biri yerine koy. insanlara kendilerinin davranısını gosterdiginde aranisa gireceklerdir. kendini uzmene degmez, umarim her sey senin icin en guzel olur