bir senelik ilişkim var. beni çok sıkıyor hep kendi dedikleri olsun istiyor. başlarda böyle değildi son 4 5 aylara doğru böyle yapmaya başladı. herkesten kıskanıyor ilk zamanlar bana şort bile giymeme izin veren insan normal tişört bol pantolon giysem bile kalçanı kapa diyip tişörtü çekiyor anlam veremiyorum bu davranışlara aile yakınlarımla erkek olduğu sürece kuzenim babamın arkadaşı vs olsa bile konuşmama erkek kuzenimde yengemlerle birlikte kalmama izin vermiyor, konuşursam erkeklerle veya erkek arkadaşlarımla herhangi bi erkekle dövmekle tehdit ediyor. çalışana kolay gelsin dediğim için bana demediğini bırakmadı oxrspu bile dedi bir daha yaparsan döverim seni diyip kollarımı sıkıyor yaptığımda koluma bacağıma sırtıma kafama vuruyor. ayrılmaya çalıştığım zamanda beni özel fotoğraflarımı aileme göstermekle tehdit ediyor. babamla tanışmıştı ama babam onu arkadaşım olarak biliyor babamın gittiği yerleri oturduğu vakit geçirdiği yerleri evimi her şeyimi biliyor o yüzden gösterme imkanı var fotoğrafları. bende ondan korkmadığımı isterse aileme gösterebileceğini benim yanımda olurlar dedim yüz bulup bunla tehdit etmesin diye. kesinlikle benden ayrılamazsın öyle bişey yok evlenicez diyor. seni sevmiyorum ben ayrılmak istiyorum diyorum ben seni seviyorum ayrılamazsın diyor. napıcam yardım edin lütfen eylülde eğer kazanırsam üniversiteye gideceğim uzak bi şehire gitmeyi düşünüyorum. o zaman her yerden engellesem onunla konuşmam için beni zor duruma sokacak şeyler yapar mı sizce? aileme saçma laflar fotoğraflar gösterip ona yazacağımı düşündüğü için böyle şeyler yapıcağını düşünüyorum artık psikolojim bozuldu çok yoruldum
Güncellemeler
+1 yıl
@pwlinsiu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar