Güncellemeler
+1 yıl
ben o kıza hakkımı helal etmıyorum benim duygularımla resmen top gibi oynamış
bir kız benimle çok ilgilendi arkadaşlar öyle bir ilgileniyor ki sevgili sanırsın bizi öyle 7-8 ay sürdü sonra kıza niyetimi belli ettim konuştum arkadaşım var dedi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
gecikmişsindir. Hoşlandığınız insanlara zamanında açılın. Kenarda İlgi gösteren bir erkek varsa hemrn kaybedersiniz
ben ondan hoşlandığımı geç anladım
madem öyle neden erkek arkadaş yaptıktan sonra bana ilgisini sürdürdü ki
Her insan yapısı farkı olduğu gibi her ilgiyi de flirt e yozmamak lazım. Ya da belki o da ne istediğini kesin bilmiyordur. burada kendine gelmeli olan kişi sensin. Kendine bir karşı cinste beğendiğim özellikler diye prinsip belirle. Ve her akşam yeni tanıdığın kişiyi o maddelere göre değerlendir. En fazla 3 aya hoşlanıp hoşlanmadığını anlarsın. Bu kız arkadaşınla daha fazla muhattap olmanı önermem
kusura bakma da ben güzel kardeşim değilim her önüme gelene açılayım ben sadece sevdiğimden sevildiğimden emin olduğum kişiye zamanla açılırım
emın olamazsın belkide kızın huyu böyledir herkese ilgilidir ben yanlış anlamışımdır
sence doğru mu söylüyor var mıdır bir erkek hayatında? bana şüpheli geliyor
Yani çok boş bırakan bir erkek arkadaşı vardır. Bu da kafasına göre davranıyordur ola bilir. sence erkekler böyle şeye müsade edermi?)
tamamda bu muhattap kısmı çok zor insan sevdiği birini öyle hemen atabilir mi emın değilim
sence bu kız yalan söylüyor olabilir mi erkek arkadaşım var demesi konusunda ona göre bir umut bağlayacağım
İlgi görmekten hoşlanmışsın bağlanmışsın. Erkekler zaten anı biriktirdikce sever. Zamanını ve paranı ne kadar garcadığına bağlı. Ama Belli ki çok çapkın erkek de değilsin. Yazık etme kendini
Ya bence hiç bir erkek kız arkadaşına başka erkekler bu kadar sıkı fıkı olnasına izin vermez. Sevgilisi olmasa bile Cidden Hoşlandığı vardır ve o sen değilsin. Seninle de hoş vakit geçirdiği için elden vermek istemiyordur uydurmuş bir yalan.
yani bırak kes ilişkiyi diyorsun
birde ben şunu merak ediyorum eğer kızın erkek arkadaşı yoksa yalan söylediyse
umut bağlamak istiyorum ilgili olmak istiyorum ne dersin yapayım mı;?
o bir yerde çalışıyor birdaha oraya uğramıyım mı
Sen cidden bir mücevhersin haa) yani bence çevrenden sevgini hakeden çok daha doğru kişiliği olan kız bula bilirsin. Yok illah bu kız olacak diyorsan hafifden ilişkiden uzaklaş mesajları azalt. Rutini deiş. kendine fokuslan. Uğrama iç yerine. Geliş parla soğuk kanlı ol. Gece alemlerine ve kızlara karış demiyorum ha. Kaş aldığımız yerde gözünü çıkarırsın maz Allah. Mutlaka ilgisini çekersin gerisi takdiri İlahi
eğer gitme diyorsan gitmemeyi düşüneceğim
eyvallah rica ederim kıza zaten mesaj atamıyorum ki numarasını hiçbirşeyi yok bende işyerine uğramayacam ama ne kadar süre gitmiyim onu da söylesen
En az 1 ay ne gör ne duy ne de işit. Sana bir şey söğleyemez. Karşına çıkıp neden uzaklaştın derse bile bu bana göre bir durum değil. Ciddi ilişkisi olan birinin hayatında yer almak istemem de. Sonra zaten muhabbet açılır ne var ne yok anlarsın
çünkü onu görmeden dayanamıyorum :D
Eyvah dayanamıyorsan abayi yakmışsın. Bu aşk mı değil mi bilmem. Benim nişanlımın 1 ay beni görmeden durabilmişliği vardı:d sen de sabırlı olmaya mecbursun. Karakterini ortaya koy. Kaybetmezsin kızı bile olmasa kendine saygını ve özgüveni kazanırsın.
tamam 1 ay sonra tekrar uğrarırım o zamana kadar gitmeyeceğim peki 1 ay çok uzun değil mi kısaltsak biraz :D
bu arada kızı başkası kapar diye öyle korkuyorum ki
lütfen bana daha sonra tekrar yardımcı olmak için yazar mısın çünkü bu mesele biraz uzayacak gibi görünüyor ya da ben yazarım sen gelirsin
yani yarın olur başka gün olur ondan bahsettim
ben askere bu şekilde gidemem valla 300 den fazla kaçarım gormek ıcın :D
Sorunu takipe aldım. Yazarsan gelişmelerden haberdar olurum. Ama bu soruyu kendine sor. İyi muhabbetiniz varken sana erkek arkadaşmın var diyen biri için uğraşmaya değer mi. Kapılmadığını bile bilmiyorsun. Ama başkasına aşık olduğu kabak gibi ortada. Yoksa o kelimeyi diline almaz. Platonik de ola bilir. Yani her ne durum olur olsun o kızı peşinde koşarak kendine sevdiremezsin. 8 ay içinde bir şey değişirdi sonuçta. O kendini kaptırdığı erkek nasılsa öyle olucaksın ki ben de yukarıda sana anlaşmıştım. Süreyi ölü yeri 15 den kısa tutma. Akışına bırak
15 gün sonra tekrar işyerine uğrayacağım bakalım eğer hal hareketleri bana karşı nasıl olursa sana söylerim bu saatten sonra ondan beklemeliyim adımı değil mi sonuçta ben bir kez adım attım ikinci defa konuşursam yanlış olur eğer kızın gönlü varsa bana birşeyler söyleyecektir açıkça söyleyecektir? değil mi
Evet söyler. Ama unutma çok soğukkanlı olman gerek umursamaz ve aldırmıyormuş gibi.
kolay gelsin desem yeterli mi
ona ne soylemelıyım nasılsın mı diıyım tekrar gıdınce
Seni görmesini sağla merhabe de işler nasıl de ve ayrıl
Senin için yapabileceğim bit şey var mı yok ❌
Her şey yolunda mı yok❌
Şahsi soru verme❌
tamam çok sağol bu hayırlı günde allah da senı sevdiğinle mutlu etsin
inşallah bir sevdiği yoktur ve bana yalan söylemiştir :D
İnşAllah öyledir. Teşekkür ederim
şunu 5-6 güne indirelim ya gerçekten dayanamam o kadar bir sorun olur mu öyle
Ya bu kız nerde çalışıyor ki sen oraya her istediğin gün gidebiloyor sun?
market diyelim
indirdik mi anlaştık mı :D
Her gün giden birisiysen en az 1 hafta hiç gitme. 2-ci hafta 2-3 kez git
Kaç yaşınızdasınız?
Ben 25 onu bilmiyorum ama genc o da
Biliyor musun adını bile bir musteriden duydum o kadar tanimiyorum ama sadece gidiyorum
Kardeşim 7-8 ay sevgili gibiydik ne o zaman? Telefonu da numarı da yokmuş demişsin. Belki de bir müşteri gibi ilgilenmiştir anlamadın açıkcası
Nasip ya ben elimden geleni yapacagim gerisi ona kalmis aslina kizin erkek arkadasi olsaydi bence evli olurdu cunku yasi da cok kucuk gorunmuyor
Bu yasta bir kiz evli olmasi lazimdi
Yok numarasi falan yok evet ama ilgiliyi yinede
Yere göre aileye ve düşünceye göre değişen bir durum. Çok umut bağlama bence çok üzülürsün sonra. Şimdi aklıma geldi belki de ciddi ilişkiden korkuyordur erkek arkafaşım var demiştir. Ama bu kızın pek sıcakkanlı olduğu anlamına yine gelmiyor
Anladim ben yinede onceden konustugumuz gibi davranacagim kiza 1 hafta sonra yanina ugrayacagim eger kizin bir sevdigi yoksa o zaman cok pisman olurum kizin ustune gitmedim diye
E peki en sonunda ne olacak eger her gittigimde kizdan bi adim gelmiyorsa ne yapacagim hepten birakayim mi onu boyle adim atmadiginda
Açık açık sorucaksın. Bak benim niyetim ciddi ama aklımda sorular kaldı. Gerçekten sevgidiğin varsa söyle ben de yoluma bakayım. Belirsizlikte bırakma kendini yani. En kötü durum o
O sekilde dogru hareket olmaz ben zaten bir kez sormusum eger kizin gonlu varsa ben gittigimde bana adım atar bi sekilde
Eger ikinci defa kizla konusursam beni rahatsiz ediyor diye sikayet bile edebilir o zaman hepten kaybederim sansimi
Uslubun doğru olursa hiç bir şey yapmaz. Sen de mutluluklar dilerim söyleyip hayatına bakarsın sen bilirsin
Kiz bana direk olarak seni seviyorum demez adım atmak derken bunu kastetmedim en azindan kiz bana nasilsin falan derse bilirim ki o zaman benim 2. defa teklif etmem gerekiyor diye yanlis miyim cunku kizin tanisma istegi varsa bana birseyler soyleyip belli eder yanlis mi dusunuyorum
En iyisi 1 hafta sonrayı beklemek. Zorunda kaldım falan deyip markete gitme. İlk gidişinde de tepkisine bak ona göre haraket ederiz
Boyle seyler birden bire olmaz zamanla cozecem bakalim aceleyele olmaz
Aynen oyle merak etme 1 hafta gecmeden gitmem asla
Biliyor musun eger erkek arkadasim yok deseydi onu yemege davet edecektim baya bi hayal kurmustum kafamda ama insallah bu is olursa onu yemege goturecegim 😂
Ola bilir doğru kişi olduğunu düşünüyorsan neden olmasın
Peki onla konusurken gulmeden mi konusacagim yoksa samimi sekilde mi bunu soylememistin
Ona açıldıktan sonra hiç konuşmanız oldu mu?
Hayir ona bugun yeni acildim
Bekar misin dedim neden sordun dedi bende ona gore birsey soyleyecegim dedim yemek meselesi var ya onu diycektim sonra erkek arkadasim var dedi
Sanki benim ona acilacagimi biliyordu gibiydi bekliyordu cunku farkettim insan hoslanmadigi birinden teklif bekler mi
Ne kadar egolu olduğuna bağlı ilgi ve odak manyağı biriyse bekleye bilir. Bu kızın durumu çpk karışık. Eger erkek atkadaşı varsa sağlam biri değil benden söylemesi
Seven insan sadece partnerinin ilgisini dikkatini çekmek ister
Demek ki acilmami bekledigind gore boa degil gibi bana karsi
Birde erkek arkadasi saglam degil derken kizla eglenmelik olarak cinsel tatmin icin konusuyor mu diyorsun?
Bos degil yanlis olmus
Kizin akli karisik demek ki cunku bir kizin sevdigi biri varsa baska erkege boyle umut vermez
Yani bu kiz erkek arkadasini sevmiyor olabilir kafasi karismis
Her ikisi de sağlam değil ve ne istediğini bilmiyor ola bilir. Bi kere hiç bir erkek sevdigine böyle genişlik rahatlık vermez. Kız da yapmamalıydı. Ben mesela her ne kadar bazen nişanlıma kızgın da olsam başka bir erkeğin yüzüne dahi bakmam. Kendimi o kızın yerine koyamıyorum:)
O zaman isim daha kolay kimsenin sevdigini elinden alma niyetim yok ama bazi erkeklerin niyeti ciddi degil ben o kizla evlenmek icin konusmak istiyorum ama diger erkek (varsa tabi) oylemi degilmi bilmem haksiz miyim? Ben kizi kurtarmis oluyorum onun elinden
Tum cabalarima ragmen ugrasmalarima ragmen eger sevdigi biri gercekten varsa ben onu birakacagim soz veriyorum ben boyle bir insan degilim
Ola bilir bunu zaman gostericek. Eger gercekten erkek arkadasi varsa sana mesafesini koyar anlarsn
cabalamadan hicbirsey olmuyor bunu bil bak insanlar tv lerde aylarca surunuyorlar bi kizi kapmak icin. Yattigi yerden kiz alan var mi hic cabalamadan?
Benim enistem ablami istemeye kac kez geldiler biliyor musun 50 den fazla geldiler ablami almak icin babam yasi kucuk diye vermek istemiyordu en sonunda ablam dedi ben seviyorum babam da dedi oyleyse seni verdim gelsinler
Benimki de az cekmeti. 20 yasinda nisanlandim ben. Nisanlim babasinin 1 yili cikar cikmaz yuzuk takti bana. Ama burada bi konu var benim hayatimda ezelden beri kimse yoktu. Belli ki senin ablanda da olmamis. Erkek icin bu muthis bi sey. Elden vermekten korkmak icin asil sebep bu. Ben seni anladim sen kendini o kiza adamissin ve inandirmissin. Allah o kizi hakkinda hayirli eylesin diyelim🙏🏻
Amin. evet cok seviyorum hatta onu bir gun isyerinde gormeyince agladim gece
sence onun yanına gidince direk yemeğe davet etsem olmaz mı işi kısadan kesip yoksa doğru olmaz mı
Dışarıda buluşup konuşmayı teklif et. Gönlü varsa şık bir yerde yemeğe de götür
aslında doğru olan onu yemeğe çağırmamdır çünkü sonuçta ciddi işlerde o kadar rahat olunmaz işi aceleye almakta fayda var bakarsın kızla buluşup konuşunca bana ısınır
hayırlı işte o kadar uzatılmaz aslında kız benımle yemek yemese konuşmazsa beni nasıl tanır ki
zaten yemek davetimi kabul etmezse bu sefer kesinlikle beni istemediğini düşüneceğim
erkek arkadaşı bana problem çıkarır mı acaba ya gerçekse
Erkek arkadasi madem ciddiyse kizla evlensin degil mi erkek arkadasi olmasi benim onunla evlenmeme engel degil
Önemli olan kızın ne istediği
İstiyosan yemeye çıkar ben de ilk yemeye çıkmıştım sonra bi parkta oturup konuştuk
Bir kizi kapmazsan baskasi gelir kapar madem kizin erkek arkadasi varsa evlensinler isi ciddi yapsinlar eger evlenmiyorlarsa ciddi degillerse o zaman ben alirim
Bu kadar basit bunda ayip birsey yok
Yine dediğim gibi önemli olan kızın gerçekten gönülden istemesi o istemezse dünyanın altını üstüne çevir mümkün değil. Birliktelik yaşasanız bile ilk kavgasında
Eski partberi aklına gele bilir. Aman deyim ha
Neden aman dedin ki anlayamadim
Birde benim huyum iyidir ben sevdigim kizla kavga etmem asla
Birde eger bu is olursa kizin erkek arkadasindan bahsetmeyecegim ona ben kiskanclik konusunu acmayi sevmem ona sadece diyecem ki ben seninle ciddi dusunuyorum ona gore davran ailenden isteyebilirim ona gore
Sen bilirsin ben seni de kızı da tanımıyorum
Bu is olursa Ona diyecem ki ben evlenmek istiyorum ama sen eger acele etmeyeceksen birazcik taniyalim sonra seni isteyelim ama sunu bil ki ben iliskiyi uzatmayi sevmem isi acele et kararini biraz hizli ver
Ne bu acele? Kaç yaşınıx var ki
Normalde aceleci degilim kizin erkek arkadasi onun aklini celerse ben nasil evlenecem onla
25 im ben
Tamam madem acele etme diyorsan acele etmeyecegim hersey dedigin gibi olacak
İyi olur emri vakiliğe gerek yok. Hemen evlebelim dersen kız korkar kaçar
sana söz veriyorum ki her şey dediğin gibi olacak hepsini aklıma koydum
Eger beni degil de digerini secerse secsin nasip artik olmazsa olmaz
Allah yar ve yardımcın olsun hayırlısı. 1 hafta sonra konuşuruz
tamam teşekkür ederim
iyi bayramlar dilerim sana
Ben de sana. İşin rast getirsin
mahsuru yoksa birsey daha soracagim cunku 1 hafta sonra yazarsin dedin de
Kiza desem ki annem gelip senle konusacak diye yanlis mi olur yanlis diyorsan yemek meselesine devam edecem ciddi oldugumu anlasin en azindan belki annemi gorurse
Ben yarin gitmek istiyorum onun yanina olur mu 😂 1 haftada cok geldi
Konusurken yalniz olmasi lazim degil mi baskasinin yaninda ayip olur
Su an oyle bir durumdayim ki kendimi kurtaran lazim. Oyle bir seyle yuz yuzeyim ki tam cildirmak icin sebep ama sogukkanli davraniyorum kendimi *. Sen de yapa bilirsin
anlamadım yarın kızın yanına gıdıp konusacagım olur mu?
nasıl bu durumdasın ne oldu
Bilmiyorum artik ben de mantikli dusunmek istemiyorum. Git isterden acik acik soyle. Benim durumuma gelince nisanlimla ilgili ayrilik arasi ucuruma geldim
anlatmak istersen dinliyorum neden ayrılık meselesi çıktı sorun nedir
tamam yarın gideceğim
Bana snapchat uygulamasini iyi bir yer olmadigi icin sildirmisti. Ama simdi kendisi acmis. Puano da 13 000. Boy boy kiz ekliyor snapli vidyo yolluyor story de koyuyor. Hikayesine yanit verenlerr de gorus donus ediyor. Yaslarini felan soruyor. Kendi benligini belli etmekten ve gorusmekten kaciyor su anlik. Ama fake profilden yaziyorum istek yolluyorum kabul ediyor bu bile cok sey ifade ediyor benim icin. Ne yapacagim bilmiyorum. Ihanet edecek tip degildi
allah allah tuhaf onu uyardın mı?
Bir kere bildiğimi belli etmeden uyardım. Kendi vicdan azabı çekip silmişti. Dün yine açmış. Bu gün de fake profilden bana cevap veriyor. Ben muhabbeti ilerlettim. Gerek yok diyip engelledi. Ama başka kız yazsa yine cevap verir o yüzden iz üstündeyim
bence onu tek kalemde silip ayrılma onu düzeltemeye uğraş eğer aynıysa o zaman ayrılma kararını sana bırakıyorum
neden hemen ayrılma dedım bazı erkeklerın aklı bazı boş zamanlarda aklı kayabiliyor bunun farkında ol ona gore
Aklı kayıyor başka eğlence bulamaz mı. Zaten bmw si populer biri de kizlar da yuruyor sikdim bu durumdan. Seven erkek bir tek sevdiginin dikkatini cekmek ister. Cani sikilmissa baska numarlarla ugrasmamali. Cok kotuyum kaderimizdeki kisiler oldugumuza o kadar emindik ki. Cok da bagli bana. Allah beim canimi senden once alsin. Sensizlizi tadmak istemiyorum diyor. Bana simdi de sana kurban olurum evimin isigi falan diyor para harciyor. Nisanimizda belli etti beni paylasti. Ama bilmiyorum hepsi goz boyamak icin de ola bilirmi.
eğer devam ederse bence ayrılman daha doğru neden mi eğer düşün o hep başkalarını takip ederken konuşurken sen dayanabilecek misin buna
Bu gun bir de fotograf istedi fake hesabimdan yazinca. Simdi yine denicem bakalim ne yapicak
ona telefonu yasakla yerınde olsam kafasında kırardım o telefonu ciddiyim
:D
eğer aşırıya gıttıysem kusura bakma
Neden yapayim boyle bir insan icin deger mi? 1 kez uyardim. O kadar ayrilma tehlikesinde kalmamiza ragmen hic bir seyden korkmuyormus gibi tekrar acti ona yuruyen bir kiza cevap verdi. Gorusmek teklifimi redd etse de Sonradan engele basip silse bile. Yanlis yapti bunu anlatmak dahi istemiyorum. Anlasaydi zaten yapmazdi. Ona affetmek bitmisti diye uyarmistim. Hangi can sikintisiyla boyle yanlis yapa bilir
peki ondan ayırılırsan pişman olacak mısın?
Kendisi zaten 2 yil once babasini kaybetti. O olaydan once cok daha capkindi. Babasindan sonra benle sevgili oldu. Yaralarini sardim. Ona hep destek oldum. Son 4-5 aydir. Bmw kullandi snap acti cok degisti. Kendini disarara vurdu. Gece gec geldi 12-1 gibi. Neden boyle yapiyorsan dedim. Bana evlenince her sey duzelicek diyor. Yanimda sana ihtiyacim var diyor. Ama benimle 2 haftada 1 gorusuyor
oha 2 haftada bir mi ben daha kızla tanışmamısım 2 gün görmesem duramıyorum o nasıl duruyor oyle
Simdi olmam. Ama hayatimin askiydi o benim. Ben de onun. 10-20 yil sonra pisman olurum diye korkuyorum. Bana sen benim elifimsin. Hayatimda baska biri yok olsa bile senin yerine koyamam diyor. Ama bu tur haraketlerinden de vazgecemiyor.
Bizim ev mesafelrimiz uzak 16-20 km gibi mesafe var. uzak iliski yurutuyoruz yani. Ama ilk aylarda bile boyle fazla gorusmedil. Haftada 1 max 3 oluyordu. Problem de etmiyord gercigi
madem evlenince düzelecek diyor o zaman evlenip sonra düzelip düzelmediğine bak
Evlenince snap i felan neden silsin ki. Simdi de hayatimda biri var. hem de nisanlisiyim. Sen erkeksin boyle tip erkegim duzelecegine inanir misin?
bazı erkeklerin düşüncesi şöyle ben evlenene kadar hayatımı yaşıyım herşeyi yapayım evlenene kadar bunu birkaç arkadaşımdan duydum böyle davrandıklarını söyledir
ha ben düzeleceğine inanmıyorum hatta düzelmeyeceğine garanti verebilirim
Peki arkadaslarin gercekten o huylarindan vazgectiler mi?
Bu da ailesine evine bagli biri aslinda. Cevresine gore en duzgun cocuk bu hatta. Arabasi var parasi var. kizla gorusmuyor parayla felan bile. Buna eminim. Arabasina kiz bindirmiyor buna da eminim. Kesin takipteyim. Ama bu snap ve Instagram dm sina yazan bir kac kizlar canimi cok *.
anladım yani sen diyorsun ki ben onu uyarmadan o ınstagramı bıraksın diyorsun
duzelıp duzelmediklerini bilmiyorum cunku onlar lise arkadaşlarımdı şu an ne yapıyor haberım bıle yok
Yani gercekten yanlisi anlarsa birakirsa Allah yoluna donerse bitirmek istemem Ağustos ayi 2 yilimoz olucak. Mart ayi dugun gibi Nisan yaptik. Onu Allah bana cok ihtiyacim oldugu zamanda gondermisti. Boyle pisman olmayi istemezdim. Su an watsapp mesajima bakmiyor. Ama yeni gake hesaptan attihim isteyi animda kabul etti kafami duvarlara vurasim var
sen onu 3 hafta engelle hiçbir şey demeden engelle hemde 3. haftada eğer senın pesine cok fazla düşerse o zaman biraz sevdiğinden emın olabılırsın benım aklıma bu gelıyor
bir şey dersen anlar
ha yapar mısın sana kalmış
Bana yazmiyor ama. Snapda 18+ kizlarin vidyosuyla atabasinin birlikte yaptigi vidyo paylasti
bak ilerde pişman olacağın şeyler yapma ben hep mantığımla hareket ederim eğer onunla devam edersen ilerde çok mutsuz bir evliliğin olabilir ona göre
Bu hesapıma da yazdı ama engelledi. Galiba kuşkulandı. Dediklerini düşünücem yüzleşmeliyim
benım meseleye gelek istersen dedıgın gıbı yarın kızla konustugumda yalnız mı konusayım yanında bırı olmasın yanı
gecen seferde yalnız konustum kenarda
Yalnız konuş tabii ki
eğer kasadan ayrılmazsa bir yarım saat beklerım ayrılmasını olmazsa 1 saat sonra tekrar gidip ayrı yakalarım yani ayrı olmazsa konusmayacağım ona göre
Fevri olma sakin ol
peki konuşurken güler yüz yapsam ayı gibi konuşmak doğru olmaz
ben gülmeyi seviyorum ona
Az gül sırıtma yani
yok sırıtmam :D sonuçta karşımda kız var yani biraz huyuna giderek konuşmak lazım
zaten 8/9 aydır kıza doğru düzgün adım atmadım şu anda hiç hızlı davranmıyorum bile onu kahveye davet etmek çok doğru olacak çünkü çok uzun süredir geç bile kaldım konuşmaya
Evet. Niyyetinni belli et. Şans dilerim sana. Ben çok kötüyüm başım çatlıyir. Yatın akşam konuşuruz. İyi geceler🙏🏻dilerim mutlu ol. Senin gibi erkekler bunu gerçekten hakk ediyor.
teşekkür ederım iyi geceler yarın neler olduğunu söylerim hayırlısı olsun
ben onu kahve ıcmeye davet ettım olmaz dedi
ben gıttım kasaya ona dedım kı nasılsın iyimisin iyiyim saol dedı musait bir zamanda dedım o an biri iceri girdi sonra bıraz oyalandım birsey arıyorum bakar mısın dedım ne arıyorsun dedı güldü bende guldum ıster ıstemez tekrar kenarda konuştum dedı sey dedı bunu dıyeceksen olmaz dedı bende kolay gelsın dedım
daha sonra annem benı gonderdı oraya bırseyler aldım kolay gelsın iyi günler dedım cıktım o zaman bıraz soguk davrandı
ama saol tesekkur ederım dedı sonda
ama kız bana olmaz demeden once onu kahveye cagırdım sonra olmaz dedı
ama en son bugun 2. defa gittiğimde bana umut vermemek için fazla bakmak istemediğini farrkettim ama yinede üstüne gidip kolay gelsın dedım
Hem sana samimi davranarak sen ondan kopma istiyor hem de seninle birlikte olmak istemiyor. Arafta biramis seni. Kotu durum. Ve tamamiyla ego tatmidir bu. Erkek arkadasindan bir sey bahsetti mi?
Hayir erkek arkadasindan bahsetmedi kendini evirdi cevirdi bi hallere girdi hayir olmaz derken neden bu kadar kivrandi anlam veremedim
Bu sefer Ailem gelecek diyecem ona az once baktim yoktu konusamadim aksama bakacam
Aksama da yoksa yarina artik
Hmmm çok damara basımıyor musun sence de?
bıraz burada olurmusun bugun yardım lazım cunku
Neden oyle dedin ki yasim 25 su anda yapmasam ne zaman yapacagim iliskimi
sen kendın dedın başkası kapar dıye
diyim mi ailem gelsın dıye
Ama kız sana hayatımda biri var demiş zaten. Tamam erkek arkadaşı olmaya bilir ama gönlü başkasına kaymasa böyle söylemezdi. Ve bence kendi rzası olmadan aileyi iş içine sokmal kesinlikle olmaz
tamam önce kızı aileme gelmesıne razı edecem
kız bana tamam demeden aileme hiçbir şey demeyecem
bende onu ikna etmek için ailem gelsın dıyecem yoksa baska ne sormalıyım kı
Sen kafana evlenmeyi koymuşsun. Bu durum kızı endişelendire bilir. Önce en az 6 ay felan birliktelik içinde olmalısınız
ben zaten ailem gelsın derken ailem gelsın senı ıstesın demedım sadece aileler diyecek ki bunlar biribiriyle tanışacak müsade ediyor musunuz eğer tamam derseler kıza ciddi ilişki başlar olmaz mı oyle
eğer sen ailem gelecek meselesını açma çaya meselesini sor dersen çaya davet ederım
gecen gun gıttım kız öğlen yoktu akşam gıttım aksamda yoktu en ıyısı ben bugun gıtmıyım yarına gıdıp konusurum yoktur buyuk ıhtımalle
Evet yarın saatlerde konuş. Aileni illah evletinr göndermesen de olur. Telefonla konuştursan olur
Onu da sorarim olur
Az once dayanamadim gormeye gittim yine yoktu 😂
Kizin Bana yalan soyledigi acik bence cunku bu yasta bir kiz bekar kalmaz kolay kolay
Belki seninle yüzleşmemek için gelmiyordur. Belki de derin travması vardır. Her hangi bir ilişkiden kaçıyordur. 25 yaşında bekarsa ola bilit
Yok bizim burada kizlar erken evlenir benden kactigi icin gelmedigini sanmiyorum bayramda tatilleri oluyor ÜNLÜ market cunku
Vardiyali calisma var
Sali gunu yoktu sali tatil gunu galiba
Haa ola bilir. Sizin yer neresi ve ya senin meslek?
Mesajdan soyluyum mu herkes bilmesin
Benim bir meslegim yok su an issizim lise mezunuyum
Kimsebin 183 mesaj aşağşya ineceğini sanmam. Yani ben ilçe olarak sormuştum
Merkez bir yer ama dogu tarafi bati degil
Ona ne kadar ciddi olugumu gosterecegim eger amacim onu kullanmak olsaydi ona ailemi tanistirmazdim konusacagim yarin
Ona bu sefer acik konuacagim benim niyetim ciddi ona gore kesin kararini ver
Diyecegim
Tamam sen bilirsin zaten bütün şansını denedin. Bunu da söylesen pek bir şey kaybetmezsin
o beni kaybederse kendisi insallah pisman olmaz cunku ben onu gercekten seviyorum baska birisi onu uzer oni kirar
Bana ailen gelmesin istemiyorum derse evini baska sekilde ogrensem gitsek olmaz mi cunku boyle de dusunuyorum kızar mi bana
Ne diyorsun kesinliklr olmaz kişisel alana girmek demek bu. Polise felan verir mazAllah suyun çıkartma
Tamam hersey duzgun sekilde olacak usulune gore
Annem meseleyi babama anlatmis gibi gorunuyor farkettim dun bana dedi neden yatmiyorsun oglum boyle gec kaliyon dedim yok birsey baba dedi hersey olacagina varir zaten dedim tamam kiz meselesi falan acmadi galiba annem soyleme demistir babama 😂
Anneler öyledir😂
Galiba onlarda razi oldular istemeye yoksa neden babam beni halimi sorsun ki
E yani her anne baba oğlu evlensin çoluk çoçuğa karışsın ister. Yaşın da az değil ama bence erkek i in idral evlenme yaşı 30
daha kiz ikna olmadan ailemiistemeye ikna ettik 😂 kiz da ikna olur insallah
İnşallah kardeşim hakkınızda hayırlıssı olsun. 199. mesaj oldu bu da
Konu zor biraz senide yoruyorsam kusura bakma
Hayır ben yorulmuyorum. Yardım gibi Sevap gibi bakıyorum her olaya. Hatta senin için hesapı kapatmıyorum. Senin iş bitsin silicem
Allah razi olsun
O kizi caya davet etmeden once tuhaf bir ruya gordum ruyamda tanimadigim bir kiza yaklasip bir adres soracaktim ben ona yaklasinca hicbirsey demeden bana ters ters bakip gitti
Hayrolsun ruya
Rüyalar kendi beynimizin bize uyarladığı bir senaryo çok takmam ve üstüne düşmem ben. İllha ki bir yorumu vardır ama Hazreti Yusuf değil kimse yozulamaz
aynen oyle
Ona dedim ciddiyim ben ailem gelip tanissin dedi yok ben evlilik dusunmuyorum dedim bi konusssunlar belki olur gelmesinler mi dedi gelmesin dedim tamam bakalim o kadar
Ona merhaba nasilsin herseyi diycektim ayakustu acele etti ondan meseleye direk girdim
Bana bir sans verirmisin de mi demedin?
Yok sadece bunlar gecti aramizda simdi ben bu kizi fazla sıkmadan konusacagim ust uste teklif yanlis olur merhaba merhaba giderim
Senin gorusun nedir napmaliyim
Aile i söyleceğine bir gün mesai sonradı benle buluşur musun diye teklif edebilirdin
Zaten 2 gun once kahve icmeye cagirmistim
Öyle değil parkta da ola bilir. Dün 1 çift gördüm yeni tanıştıkları çok belliydi oturup nazikçe sohbet ediyorlardı
Tamam mesai sonrasi bulusalim diyecem ama bunu nezaman soyleyecegim onemli ayni gunde 2 teklif dogru mu bence degil
Yarın söyle
Bugun hic ugramiyim mi daha
Birde ona ozellikle parkta bir yerde bulusacaz diyecem yanlis anlamasin
Hayır uğrama. İstersen yarın konuş ikna ede bilirsen çiçek al öyle görüşmeye git bakalım nolucak
Cicek alirsam yanlis olmaz mi cunku khz orad tek calismiyor 2 erkek daha var ve onunla konusurken tek basinayken konusuyorum su anda kimsenin haberi yok bu durumdan ogrenirler kiz utanirsa iyi olmaz ama
Kiz kasadaydi o an baska calisan geldi ekmegi geri aldim biraz daha bakacagim dedim 😂😂
Hayır ben parka ikna olursa al öyle git dedim. Kız da parka yalnız gelsin saat belirleyerek
Olur eger yakinda bir cicekci yoksa almasam sorun olmaz degil mi
Bizim mahallede bir park var evimizden 100 metre asagida oraya cagiririm saati soylerek birde bugun kiz cok heyecanli davraniyordu 😂
akşam gidip sadece kolay gelsın desem olmaz mı vazgectıgımı dusunmesın maksat
İllah onunla konuşmak zorunda mısın? İşini gör ve çık
tamam sadece işimi görecem bir uğramak istiyorum cunku vazgectıgımı sanmasını ıstemıyorum
Tamam sen bilirsin
ama çıkarken kolay gelsın demeden mı cıkacam demek istiyorum
De
Gittim yanina birseyler aldim kolay gelsin iyi aksamlar dedim gulerek saol tesekkur ederim dedi 😊
İyi Allah hep kolaylık versin
Saol gulmesi iyi birsey mi 😂
Şans verebilir. Ama dediğim gibi önce kızı ele alman gerek. Evlenmek düşüncesinde şimdi olmaya bilir. Sana bağlandıktan sonraysa razı olur.
Sorun degil tanimak isterse tabiki evlenmeyi beklerim
Su kizla bulussam cok iyi olacak onla ayrintili sekilde sohbet etmek lazim cunku ailesi kimdir nedir ne degildir bilmiyorum
Yani sohbet edip kaynasmak lazim
İste ben de onu diyordum en baştan çok umut bağlama çok yanarsın belki öyle bir şey çıkıcak ki ailen ve ya sen razı olmucaksın
Anliyorum ama o cok iyi bir insan gercekten kotu seyler yapacak bir insan degil
Ben onunla konstugumdan beri musterilere yuz vermiyor bakmiyor
Kötü şeyler yapacak biri değiı değib ağzı yananların en büyüyüğüm ben:) şimdiki kadınlara da pek güven olmuyor ne bileyim. Çoğusu para peşinde ruhunu satıyor
Bu konuyu degistirelim bence ben guveniyorum icim rahat
Ugrasacaz artik tanismak isteyene kadar devam 😂 sonrasi ilerde Nisan insallah
Erkek arkadasi meselesi hic acmadi yok galiba
Bilmiyorum sen güveniyorsun ya yalan söyler mi onuda bile bilirsin
Yok oyle demek istemedim sadece kizi tanimadan birsey demek istemedim yanlis birsey dediysem ozur dilerim
Yanlış bir şey söylemedin. Ama nerdeyse anca kendi bildiklerini yaptın kaç gündür baksana) sorun değil. Sadece her kese çok güvenmesen yeter
Tamam
Biraz umutlandirdi olur diye hadi hayirlisi 😉
😂
Olumlu olursa bi is bulmaliyim bence sonucta biraz para kazansam iyi olur ailesine beni issiz diye gostermesin
Tabi ki zaten bence olmasa bile bence kendi gelişimin için işsiz kalma yaş ta 25 sonuçta. Ben 19 yaştan beri çalışıyorum
iyi yapmissin okuldan ne cikmis ki simdiye mezun oluyorsun bos
Gittim musteri vardi baya bi oyalandim sonra yalniz konustum dedim senle disarda konusalim musait bir zamanda dedi konusak birsey yok sana olmaz dedim sonra ayri bir yerde daha konustum dedim numarami vereyim istersen dedi verme kararim kesin benim dedi gulerek sonra bende kolay gelsin tekrar gorusuruz dedim gittim yani
O olmaz dese de kolay gelsin diyorum yinede bana yakisan budur
Konusacak birsey yok yanlis yazmisim
allahtan umut kesilmez bı bakalım nolcak
zamanla sabır sabır
şimdi ne olacak
nuh diyor peygamber demiyor
oraya yine gidecem ama artık eski ilgi yok artık ona selam bile vermem o olumlu olursa bana soylesın
beni sinirlendirdi
3 gun gitmemeyi dusunuyorum sıkmamak gerek
Sabredecez artik
En bastan benim dedigim yere geldin yine) evet gerekirse 1 hafta gitmiceksin sinirlenmis artik sana
Tamam gitmem
Sence bugunku kizla konustuklarimdan ne anladin
Oyle benle konus konus dimekle yola gelicek bir tip degil. Strateji uygulaman gerekicek kalbini feth etmen aklini karistirman ve ilgisini cekmen gerekicek
yapardim ama kiz yalniz olmadigi icin ona ne cicek verebiliyorum ne birsey birde kizla bulusmadan ona guzel soz soylemem dogru olmayabilir diye dusundum
Doğru olmaz daha ne doğru söz söyliceksin
Bak kiz simdi gizli konustugum icin benle konusuyor eger benimle konustugumu ogrenen olursa kizin hakkinda dedikodu cikarirlar sona rezil ederler eger kizla olumlu olmazsa iliski o zaman kiz zor duruma duser bunlar onemli seyler bak bir kiz rezil edilirse o kiz omru billah daha gelmez yola
Ayrintili anlatayim kesin kararim dedi bana gulerek
Kiz insanlara rezil olursa beni siler atar daha evlenemem
Evet doğru. Dediğim gibi sabrlı ve taktikli davran
Haksiz miyim sence 25 yasinda insanlariz ayiptir herkesin icinde
Aynen
Kizla beni yan yana goren erkekler sevgili saniyorlar farkettim
Bakislardan belliydi
Kendimi su tvlere cikan asiklar gibi hissediyorum hergun ayni satte gidip konusuyoruz olur olmaz vs 😂 valla ya
Evet akıllı ve sabrlı ol
Acikcasi olup olmayacagini hic tahmin edemiyorum yani ne desem yalan olur su anda bunu bilmek zor
Ben hiç bilemem gözler haraketler çok sryi iafde ediyor onu bile bilmiyorum.
Ama bana gulmesi bence iyi birsey cunku kizlar kolay kolay birine gulmez diye dusunuyorum
Nezaketinden yapıyordut kırmak istemediğinden
Aslinda onun bir sucu yok onu suclamiyorum sonucta bana olmaz dedi ne yaptiysam ben kendim yaptim eger uzulduysem onun sucu degil
En son care annemi babami alip evinemi gitsek o zaman mecburen bir karar verecek tanimak icin ama boylede nasil olur bilmedigim icin sana soruyorum
Belki babasi olumlu bakar ikna ederler kizi
insan sevdiginden emin olmayinca boyle gecikmeler olabilir onemli olan ben ona su ana kadar hic saygisiz birsey yapmadim bu bana yeterli
Ege ona kotu davransaydim nefret etseydim o zaman başka
Ailenle gitsen zorla olucakmış gibisine gelir. Yapma. Kız evlenmekten kaçıyor zaten
Tamam olur
şimdi neden gelmediğimi düşünüyordur belkide belkide umrunda değildir
bakalım artık sıkmadan ilerlicez
Yarin gitsem mi 😂
Birdahaki ugrayisimda ona teklif etmeyecegim cok teklif sıkar onu 1-2 hafta selamlasma sonra tekrar teklif yaparim diye dusunuyorum
Seven adam acele etmez ben onu beklerim gerekirse 1 yil selamlasacagim
Allah sabr ve diyanet versin kardesim. Su kisa dunyada neylerle ugrasiyiruz. Sen dua et Allah onun kalbine senin sevgini salsin
Sana hayatinda başarılar dilerim. Ben de hayatımı yeni düzene sokmak üzereyim. Omyüzden burayı kapatıyorum. Bence dediklerimi anlamışsındır. Her işin başı sabırdır. Ne çok geç kalma ne de acele etme. Büye falan yapmaya da kalkman sadece Allaha dua et. Mutluluklar🌹
saol teşekkür ederim
annemle beraber bugun gittik
allaha emanet ol bende kapatmayı düşünüyorum bu iş olduktan sonra şu anda olmaz da yardım alıyorum inşallah sende mutlu olursun
hatta bende kaptacam sen kapattıkttan sonra
dediklerini unutmam sabırla olacak inaşşalah
Okudum. Hosca kal
saol teşekkür ederım her şey için hoşçakal