Kızlar regl olamadim lütfen okuyunn?

Soru detayları: ocağın 1inde regl dönemim vardı bittikten birkaç gün sonra birisiyle bi haz yaşadım üzerimde klodum vardı onun elinde zevk suyu varmıydi yokmuydu hatırlamıyom ama olsa dahi klodum vardı üzerimde içeriye girecek yerlerine dokunmadi üst kısımlara dokunmuştur iç çamaşırımdan hissetmedim bile diyebilirim neyse 1 Şubat 'ta regl olmadım şu an 14 Şubat hâlâ regl olmadım ayın 4 Şubat 'ta kadın doğma gitmiştim kan testi istedi doktor verdim hcg negatif çıktı papata çayı, soğan suyu, maydanoz suyu, kekik içtim ama hâlâ regl olmadım bel ve sırt ağrım çok fazla arada ufak ufak sancım oluyor oda geçiyor kafaya çok taktım kasiklarim şişmiş olmadığım için normalde regl olurken gogsm siserdi oda şişmedi ağrı yapmıyor kasıklarım ağrıyor sadece bide kafaya çok taktiğim için baş ağrım çok fazla oldu eğer gebelik olsaydı 2.3 hafta sonra test verdim çıkardı dimi boşuna kafaya takıyorum galiba lütfen yardımcı olur musunuz ilk dega geldi başıma böyle bişi dün berat gecesiydi tövbemi ettim bidaha asla yapmam. soru kaldırildi bidaha attım
Kızlar regl olamadim lütfen okuyunn?