Ne güzel iyidim tüm enerjim içine etti
Aldatılmamak için karşı taraftanın isteklerini karşılamak zorunda mıyız?
Ne güzel iyidim tüm enerjim içine etti
Bazı insanlar kendini öyle savunuyor ya ' istediklerimi yapmadı bende aldatım ' Bare bir şey yedin bare savunma

Seven karakteri olan zaten aldatmaz. aldatan kişi her türlü aldatır kimsenin isteklerini karşılamak zorunda değilsiniz. zaten seven sevdiği için her şeyi yapar. Hayır, aldatılmamak için karşı tarafın tüm isteklerini karşılamak zorunda değilsiniz. Bir ilişkide, iki tarafın da ihtiyaçları ve beklentileri vardır ve bu ihtiyaçların karşılanması için her iki tarafın da çaba göstermesi gerekir.
Bak şimdi damardan girdin.
Yine de düşüncelerimi dile getireceğim. Sevgilin ve ciddi düşünüyorsanız? Evet gerekli. Bazıları eglencesine takılıyor ki buna sinir oluyorum. O yüzden her şeyi ortaklaşa karar vermelisiniz. Ciddi düşünen insanlar böyle yapar. Belli ki özgür ruhlusun. :)
Ayrılmak ❌
Aldatmak ✅
Kimse herhangi bir şey yapmak zorunda değil ve aldatmanın bahanesi olmaz
Kataktersizsen karaktersizim de bari yaptığının arkasında bile duramayan çok mal var maalesef
Cevap
17Cevap
Hayır karakteri öyledir ona kulp bularak açıklarını o şekilde kapatmaya çalışırlar mazeretten başka bir şey değil. Kendi gibi birini bulur da o zaman kalbinin ekmeğini tatmış olurlar Yüce adalet..☝️ Darısı bunların başına inşallah.😌🙏
Aldatan aldatacaksa, onun her istediğini yapsan da aldatır.. Aldatmak karaktersizlik örneğidir.. Bunun önüne geçemezsiniz..
Aldatılmak da yaralayıcı olsa da, kabahat sizin değildir..
Adamı çıktığı yere geri sokarım ya valla bak inşallah başıma gelmez de. Sevmiyordum aldattım dese amenna ama böyle yok şunu yapmadın yok bunu yapmadın ben de seni aldattım gibi bir şey ile gelirse cinnet geçirir insan
Ne istegi ya acgozluluk baska bisey degil bu erkeklerin g. tu cokk kalkti
Bugün yaşadım ya bir daha sevgili yapmicam
Haklısın bende eski yanlız halime dönicem saten
Kadınlar daha çok aldatıyor bu arada. Bunu aldatılmış birisi olarak söylüyorum.
@sjsjsjssjahsjw aynen öyle gerçi ben alıştım ama yinede koyuyo ya
Bir süre sonra bağışıklık oluyor bünyede knk
Hayır değiliz, karşılıklı beklentiler önceden konuşulmalı. Beklentilerin karşılanmaması da aldatma bahanesi olamaz. Ayrıca aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz zaten, karaktersizlik sadece...
Absürt istekler olmadığı sürece karşılamak zorundayız. Bunu aldatılmamak için değil, sevdiğimiz için yapmak gerekiyor. Mayasında aldatmak olanın önüne dünyaları sersen yine aldatır.
Hep bana olmaz evlilik gibi düşünmeliyiz sevgililik bile müşterektir her iki tarafta elini taşın altına koymalı ama bi taraf fedakarlık yapmadı diye değil sadece hiç bir sebep aldatmaya ışık tutamaz
Ne oldu yaa
Öyle bir şey yok aldatacak kadar memnun değilseler ayrılsınlar öyle yapsınlar o zaman katiyen öyle bir şey olamaz.
her istediğini yapsan da aldatacak
aldatmak karşısındaki insanla alakalı değil, kişinin karakteri ile alakalıdır
Bence değiliz. Absürt şeyler isteniyorsa buna mecbur muyuz? Hayır değiliz. Aldatmayı ve gitmeyi çok isteyen gitsin bu kadar istiyorsa.
Hayır. Aldatan şer. Refsizdir versen de vermesende eninde sonunda aldatır öyleyse
İsteklerini karşıladıkları halde aldatan kesim de var. Bu karakter bozukluğundan kaynaklanıyor. Erkeklerin çoğu bir çiçekle bahar gelmez kafasındalar o yüzden ne yaparsan yap yetemezsin.
Aman canım bize ne :) sen zaten çok seksi ve güzel kızsın kim aldatır ki seni
Karaktersizliğe kılıf ararken ben. ( Temsili )
Zorunda değilsin de nasıl ilişki istiyorsan bunu bir kriter kırmızı çizgi haline getirmek zorundasın. Çünkü bunu yapmadığın zaman üzülmeye mahkum olacaksın.
Değiliz sokayim isteklerine
Aynen öyle ya
Ayrılsın direktr
saçma bir bahane
Çıkar ilişkisi mi bu, hayır zorunda değiliz.
Senin için üzüldüm gerçekten öncelikle!
Yokk
İki taraflı evet
Hayır değiliz
bahane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?