Ben başlıyorum. "Keşke geberip gitseydin, ailen bile üzülmezdi sana" demişti. Sizinkiler sizlere neler dedi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgilim neden beni seçtin dediğinde, çevrede başka kız yoktu boşta tek sen kalmıştın dedim 😅
Gerçekten de öyleydi yani
Manavdan karpuz mu alıyorsun kardesim
Ben ne düşünüyorsam onu dedim. Karpuz alırken bile seçilir, son karpuz ise alır geçersin
sen de son karpuz muamelesi yapmissin kıza yav
1 hafta küstü sonra aldım gönlünü tabi
mutluysanız sorun yoktur demek ki
4 yıldır kırıcı bir söz söylemedi. Kavga da etmez genelde. Tartışmak istediğim zamanlarda da ' çok öfkeliyim, şimdi konuşmayalım ' diyor. Kavga edemiyoruz adamla 😬🥹
Valla bulmussun gul gibi cocugu, sahip cık kız
:)
boş ver git demişti ayrılırken o biraz can sıkıcıydı aksjjsj
S. g
klasik ayrılık sozu bu ya, duyunca acı veriyor ama sonradan dusununce guluyorsun
Valla ayrılalı 10 gün oldu ben hala özür bekliyorum ondan küfürleri için sjsjs
boş ver kız yol ver gitsin, ozur dilemekle gecmiyor bazı seyler
Neler demedi ki haketmediğim halde Neler yapmadı ki hepsi karıştı normal cümleleri hatırlamıyorum
Deccal miydi sevgilin
Şeytan bile yanında melek kalırdı hatta melekler şeytanı kıskanıp kırmızıya boyanırdı o derece kötü birisiymiş
İyi ki kurtulmussun valla, insanın yasam enerjisini somuruyor dusuncesi bile. Gerci benimki de cok farklı degildi ya. Ne kadar seytan kılıklı varsa bizi bulmus mubarek
Neler neler yaptı da anlatsam insanlar halime acıyacak gerçekten o yüzden burada konuşulmaz böyle şeyler üzgünüm sadece
yuhh deccale mi çıkıyosunuz
deccalin ogluydu mubarek
Umarım hala çıkmıyorsun
Söylediği an terk ettim, bana ulasmasını da her turlu engelledim
İyi yapmışsın
seni sevmediğimi anladım demişti
sevmiyorsa neden cıkmıs acaba
Ben şunu anladım hayatta bazı insanların öncelikleri değiştiği zaman senide harcıyorlar bu işte para popülerlik daha yakışıklısı gibi :)
gercekten artık sevgiyi cok basit bir kavram haline getirdiler ya
kirici bisey demedide aldatti 🤣😅😅
ben su aldatma isini bir turlu anlayamıyorum ya, iliskide herhangi bir heyecan kalmamısa ve sen bu heyecanı artık dısarda aramaya basladıysan direkt ayrılsana ya, niye acı cektiriyorsun karsı tarafa
asla ayrilmak istemedi ben bir baktim en az 5 kizla konusuyomus
Umarım eski sevgilindir
o sozden sonra yanında kalsaydım kendimden nefret ederdim zaten
Sayamam
Bu cevapları görünce erkek olmaktan utanıyorum. Sonuçta bir kıza bir erkek neden bukadar ağır şeyler der ki. Ne bileyim aşağı yukarı her kız anne babasının prensesi el bebek gül bebek yetiştirlmiş bu kadar hakareti hakedecek ne yapmış olabilirki diye düşünmeden edemiyorum. Çok üzücü
Empati yok bende bir annenin evladiyim benimde duygularım var kalbim var
Evet öylesin ve gerçekten değerlisinde. Böyle insanlık dışı birisi yüzünden lütfen kendini suçlu aşağılık hissetme sana değer verenleri düşün ve o değere layık biri olduğuna inan 😥
@Heracloss evet ne yaşarsan yasayım iyi şeyleri hak ediyorum herkes gibi
Bazı kelimeler cok sey anlatıyor cidden ya, uzulme canim benim
Kesinlikle öyle. Bide sana bişe diyeceğim bunu düşün ve iyi hisset. O nun sana bu kötü sözleri kullanması sadece ve sadece senin onu çok sevmen çok ilgi göstermen yüzünden. Egosunu yüceltmen yüzünden. Yoksa sen asla öyle birisi olduğun için değil. Karşındaki kişi hiç böyle değer görmemiş hep ezilmiş aşağılanmış birisi emin ol ondan yaptı bunları. Psikolojisi bozuk yani