Açık ve net söyleyeyim sevgilisi olmuş bir insan değilim Ben daha çok kankası olmuş bir insanım arkadaşlarından yola çıkarak söylemek istiyorum duyduğum en ağır cümle değil de en ağır hareket en sonda kullanıldığımı anlamaktan burada söz değil hareket var
Ben ciddi düşündümüzü sandım insandan bir kaç defa birşeyler duydum ve yaşadım ama en ağırı ise bana göre kan bağı olmayan bir tanıdığı vardı amcası gibi görüyordu ailem seni istese bile o hayır derse evlenmeyiz demişti oo baya koydu ondan sonra evliliğe sıcak bakmıyorum şu an yeni sevgilim ya da flörtüm ise eğer talip gelirse ben varım die geri çevirme biz senle cok yeniyiz ilerde ne oluruz belli değil demişti bende ona bunun senle bir ilgisi yok ben biriyle evlenmeyi düşünecek kadar kimseye güvenmiyorum artık demiştim
1.63 boyunda manitim olmuştu tinderdan amacına uygun bir şekilde görüşüp ev tutmaya karar verdik, nitekim evi tuttuk votkamızı aldık gece başlarken biz soyunmalara başladık yavaş yavaş malum yere yaklaşınca arkadaşımın regl olduğunu anladım kokuyordu ve külotuna bakınca kan gördüm ve ilişkiye giremeyeceğimizi söyleyince belli etmemeye çalıştı ama bozulduğunu anladım kızardı fakat istersem bana oral yapabileğini söyledi bende adet olarak bulaşmaya geldiği için bozulmuştum istemedim. bana sen nasıl bi erkeksin ya gaysın ya da şaka yapıyosun deyince bende güzel bi şaka daha yaparak kızı evine bıraktım ve bidaha hiç görüşmedim
Eski sevgilime onca şey söyledim hiç hak etmediği halde sana bir inatçı dedim diye ana bacı sövmediğin kaldı diyordu. ben de o zaman olmadığı gibi görünen o ite bundan sonra sevgini verirsin dedim.
“Sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum” demişti sonra da eski sevgilim oldu, bir insanı sadece iyileşmek , boşluğum dolsun diye seviyormuş gibi yapmak ne bencilce
Ben seni sevmemişim hoşlanmışım eğer ben seni sevseydim ayrılmazdık dedi. Sevmemişim de ne demek be insan herşeyde yanılır fakat hislerinde yanılmaz ulan
Günümün uyumak haricinde tüm vaktini harcadığım kişinin bana hiç ilgi göstermiyorsun demeseydi.
Belki kelime olarak ağır veya küfür filan içermiyor ama sen ömrünü her anını ona harcarken uğraşırken çaba gösterip yorulurken onun senin emeğini görmezden gelmesi çok ağırdı
@mahsamuradova ailemin maddi anlamda sıkıntılar yaşadığı bir zamanda cümlesinden çok söyleyiş tarzı aşağılar nitelikteydi.. Ayrıca birlikte olduğumuz kişinin bu tür olaylarda fikir belirtmesi hoşuma gitmiyor