Hayır, demesini öğrendiniz mi? Sizin sınırlarınızı aşan isteklere, davranışlara "hayır" diyebiliyor musunuz?

Hayır, demesini öğrendiniz mi? Sizin sınırlarınızı aşan isteklere, davranışlara "hayır" diyebiliyor musunuz?

İnsan sevgili aşamasına kadar gelirken karşılıklı sınırlar çoktan çizilmiş ve saygıyla kabullenilmiş olur, olmalıdır. Kimseyle tanışmadan sevgili olmam bu en baştan kırmızı çizgim zaten!
İnsanları hiç bir zaman tatmin edici bir şekilde tanıyamazsın ama.
Sürprizlerle karşılaşabiliyor insan 🫡
Bence de ama tanışma aşaması uzun olabilir 🙄
Uzun bir flört döneminden mi bahsediyorsun 👀
Hayır birbirini hayata dair ayrıntılı konuşarak tanımak benim kastettiğim. İnsanlar en iyi sohbet ederek tanırlar birbirlerini diyebilirim. Uzun flört olayı hiç benlik değil 🙂
Flört ederek de tanınabilir, yani flört deyince vıcık vıcık muhabbetler gelmemeli akla sadece 🫡
Ya herkesin kendi uyumu veya uyumsuzluğu açığa çıkar illaki.
Flörte karşı değilim de her çift kendisine özgü 😎
Nasıl özgü, anlat bizde bilelim 👀
Onu ben ya da başkası anlatamaz, her çiftin kendi meselesi diyorum. Genelleme yapılamaz.
Tamam sen kendi meseleni anlat o zaman 😂😂
Bi manası olmaz gereksiz zahmete girmeye lüzum yok.
Öyle olsun bakalım:)
genel olarak konuşursak, kişisel sınırların korunması sağlıklı bir ilişkinin temel unsurlarından biridir. Eğer bir sevgili sınırlarınızı aşarsa veya sizi rahatsız eden bir davranışta bulunursa, bu konuda onlara "hayır" demeniz gerekebilir. "Hayır" demek, kendi ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı korumanız ve saygın bir ilişki yürütmeniz için önemlidir. Ancak, "hayır" demenin de bir sanatı vardır. Özellikle, sevgilinizin sizi rahatsız eden bir davranışı varsa, bu durumu açık ve dürüst bir şekilde ele almanız ve onlara neden rahatsız olduğunuzu açıklamanız gerekebilir. İlişkilerde açık ve sağlıklı bir iletişim kurmak önemlidir.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?