Sevdiğim var ama Babam vermiyor?

Merhaba Arkadaşlar, Okuduğunuz gibi Babam beni sevdiğime vermiyor. Ben Aleviyim ve Sevgilim Sünni ama onlar babamın sandıkları gibi değil yani Alevilerle çok iyiler ve bi sürü Alevi tanıdıkları var falan. Bize tanışmaya gelemek istediler ama babam ona bile karşı çıktı. Sevgilimin annesi en sonda telefonla mesajlarla dil döktü ama babam Nuh diyo peygamber demiyor. Neymiş efendim, sadece akrabağ evliliği olurmuş bizim ailede ama kendi abim ve ablamda olmak üzere hayatları mafoldu ne yazıkki. Bana sundukları var ve beynimi yıkamaya çalışıyor babam ama ben sevdiğimden vezgeçmek istemiyorum. Bana inanın gerçektem çok saf kalpli ve çok temiz, dürüst ver iyi insan beni sevdiğim ama babam tanışmadığı sürece bunu asla bilmeyecek. Sevgilimin aileside istiyorki normal yolla evlenelim ama yinede eğer olmazda kaçmak zorunda kalırsan biz size destek oluruz falam diyorlar allah razı olsun. Sevgilim, babası ve benim babam aynı iş yerinde çalışıyorlar (volkswagen) ama ayrı ayrı vardiyaları var yani birbirine görmüyolar işyerinde. Son bi çare olarak sevgilimin babası vardiyası bitince 1-2 saat daha bekleyip babamın vardıyası gelince onun yanına gidip yüz yüze konuşacak hani ister istemez bizi tanımış olsun diye. Babam benim telefon numaramı değiştirdi onlar beni bidaha aramasın falan diye ama ben yinede instagramdan yazışıyorum sevgilimle. Yani babalarımız görüştükten sonra başım cok fena derde girecek bunu biliyorum ve çok büyük korku içinde o günü bekliyorum çünkü babam fena patlayacak bana. Ne yalan söyleyim oda bi işe yaramazsa bilmiyorum gerçektem ve gerçekten her gece vallahi her gece ağlayarak ve dua ederek uyuyorum. Bana destek çıkacak Allahtan başka hiç kimse yok vallahi. Ablam desen eniştemin ailesinden biriyle evlendirmek istiyor. Abim desen Yengemin ailesinden biriyle evlendirmek istiyor. Yani hiç kimsem yok. Bizim sülalede bu durum yüzünden kaçarak evlenen oldu baya ve çok mutlular 30-40 yıllık evliyken. Ben tabi gerçekten bunu şuanda ağlayarak yazıyorum…gerçekten bende çok istiyorumki babamın evinden gelinlikle ellerini öperek çıkıyım ama olacak gibi değil  Nolur bana yardım edin. Danışacak hiç kimsem yok. Nolur bana akıl verin yalvarırım size.

Sevdiğim var ama Babam vermiyor?