Babam sevgilimi istemiyor sevmiyor?

ACIL LÜTFEN! Arkadaslar uzun olucak ama yardiminiza ihtiyacim var, ben sevgilimle ayni köylüyüz o İstanbul'da kaliyor ama ailesiyle bende almanyada 2 senedir iliskimiz var babam bunu ögrendi bir kac hafta önce ve istemiyor dün türkiyeden geri geldi babam ve bugün konustuk babama durumu anlattim babam istemiyor sevgilimin ictigini saniyor ama ben icmiyor dedim kefilimde dedim öyle biseyde yok zaten, isde babama anlattim babam istemiyor olmaz diyo sen onun annesinin babasinin nasil birileri oldugunu biliyormusun diyo benim onlara verecek kizim yok ben ikisiylede tanismistim annesi tamam cookda iyi sayilmaz ama yinede iyi kötülügü yok bana oda zaten istiyor beni babasida melek gibi, ztn babasi ve benim babam kücükken yayla arkadaslariydi babam aslinda o adam hakkinda ( bu isi bilmeden önce) iyi bahsediyordu simdi bir anda böyle oldu ben söyledim baba beni seviyorsan ben senin kizinimsa lütfen bir tanis bir anlamaya calis beni anlicagini düsünmüstüm dedim oda dedi ben yarin öbürü gün senin aglamani istemiyorum diyo sen cok cekiceksin diyo birisi zaten babam türkiyedeyken yani köyde kiziniza yazik edersiniz diye demis babam oyüzden böyle konusiyor , ben napicagimi bilmiyorum babam diyo kacmak istiyorsan kapi orda ama diyor isde ayrilcaksin yazin köye gittigimde kimse kapima gelmesin yoksa cok kötü ederim dedi, babama söyledim ben ona güveniyorum sende bana güven dedim oda dedi ben sana güveniyorum ölürümde senin icin ama olmaz dedi karsina baskasi cikar dedi bitirceksin dedi ama off bilmiyorum napicagimi biz sevgilimle birbirimizi seviyoruz babam taniyincada sevicegini inaniyorum ama babam isde diyo kapima sakin gelmesin yoksa onun orda bacaklarimi kirsrim diyo napicam bilmiyorum lütfen yardim edin :(
Babam sevgilimi istemiyor sevmiyor?