Aşk İlişkileri Doğum gününüzü kutlamayan flörtle görüşmeye devam eder misiniz 🤔? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gerçekten bana değer verdiğini düşünmüştüm Güncellemeler+1 yıl Ben kimi dinleyeceğim kadınlar kesinlikle hayır diyor; maviler olabilir diyor 🤷🏼♀️ Doğum gününüzü kutlamayan flörtle görüşmeye devam eder misiniz 🤔? Cevapla Doğum Soruları Flört Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Benim için doğum günü önemli değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Devam etmem sen de etme, değer verdiklerine organizasyon bile yapıyor bu erkekler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bir de yeni söylemiştim on gün önce falan uzak bir süre de değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler bir kızı kazanmaya çalışırken kızlardan bile daha ayrıntılı ince düşünceli oluyorlar yorumlara bakma onlar aşık olmadıkları için öyle der tabii Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ederim önemsemiyorum doğum günümü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence önemli Yorumla
pla55 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Yanlış düşünmüşsün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden neden neden Yorumla pla55 +1 yıl Doğum gününü bile hatırlamayan adamla ne işin var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim için doğum günü önemli değil
Devam etmem sen de etme, değer verdiklerine organizasyon bile yapıyor bu erkekler
Hayır bir de yeni söylemiştim on gün önce falan uzak bir süre de değil
Erkekler bir kızı kazanmaya çalışırken kızlardan bile daha ayrıntılı ince düşünceli oluyorlar yorumlara bakma onlar aşık olmadıkları için öyle der tabii
Ederim önemsemiyorum doğum günümü
Bence önemli
Yanlış düşünmüşsün
Neden neden neden
Doğum gününü bile hatırlamayan adamla ne işin var
Etmem yol alsın
yoooo