Selamlar. İnsanların cinsel kimliklerini bir yana bırakırsak, duygusal bağlamda da aşkın sadece heteroseksüel boyutta yaşandığına inanıyor musun? Senin konuya bakış açın nedir? Keyifli günler.. 🥂🤘

Selamlar. İnsanların cinsel kimliklerini bir yana bırakırsak, duygusal bağlamda da aşkın sadece heteroseksüel boyutta yaşandığına inanıyor musun? Senin konuya bakış açın nedir? Keyifli günler.. 🥂🤘
Benim için kim hangi cinsiyete aşık olmuş bu beni ilgilendirmez yani bir kişinin bana zararı yoksa istediği kişiye aşık olabilir. ben sadece kadınlara aşık olurum kadınlardan hoşlanırım. ama aşka inanmıyorum zaten şu an için. belki bir gün inanırım bilmiyorum ama şimdilik inancım yok pek. genelde aşk sevgiden farklıdır sevgiyi herkese her şeye karşı hissedebilirsiniz mesela kendinizi seversiniz ya da hayvanları seversiniz böcekleri bitkileri seversiniz onu geçtim teknolojik cihazlarınızı bile sevebilirsiniz. ama aşk sadece bir kişiye karşı hissedilir ve daha yoğundur. aşkın cinsiyeti olarak de ben sadece karşı cinse aşk yaşanması görüşündeyim ama herkesin de kendi kararı karışmam.
Öncelik şu evcil hayvan araba ev bunlar aşk değil sevgidir, yoruma kapattığı için (nedense) buraya böyle bir başlangıç yaptım, Aşk iki kişiliktir bu erkek kadın kadın erkek en doğal olanıdır!!!
Ha erkek erkeğe! kadın kadına yaşanan aşklar beni hiç ilgilendirmiyor, haydi buyurun linçleyin umurumda değil , ben asla sıcak bakmıyorum, bakmayacağım da, birisi çıkıp bana senin çocuğun yaşasaydı diye soracak olursa!!! Çocuğun ile yeterince ilgilenip, her konuda buna aşk cinsellik dahil bilgilendirirsen bu sorunları yaşamayacağını bilmek gerekir, sen erkeğe kız muhabbetleri kzıa erkek muhabbetleri yaparsan katlanırsın
İnsan köpeğine, kedisine, arabasına bile aşk duyabilir ona bakarsan 😂 ama arzular mı cinsel anlamda 😅 umarım arzulamaz! Yani demek istediğim şu eğer arzu tutku varsa aşk vardır bence ve bu herkes için farklı olabilir. Kimisi için sadece heteroseksüel boyutta kimisi için farklı boyutlarda 🤷🏻♀️
Kesinlikle :D
Cevap
16Cevap
Aşkın cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar hemcinsine de pekala şekilde duygu besleyebilir bana göre. Homofobik biri değilim
sadece karsicinsler birbirlerini gercek anlamda sevmez. escinste de asik olma durumu var. bazi arkadaslarim bu duruma sadece hayranlik duyuyorlar gercekten sevmiyorlar dese de dogru degil. 2 yil once kor kutuk asik oldugum o kiza karsi hislerim yalan olamaz, cok sevmistim. Ve buna ragmen beni rencide eden, asagilayan insanlar olmustu. Yok kiz kiza asik olur mu, kafanda kuruyorsun, bu imkansiz. Hayir arkadaslar degil.
-escinselleri sevmeseniz de bunu asagilayici bir sekilde belirtmeyin.-
Aşk çoğuldur her şeye duyulabilir ama
kadın erkek arasında olan aşk ilgimi çeker tabi tam tersi bir arabaya bir eve bir yere duyulan aşklarda var:)
Hayır ve hatta Aşk'ın türü de yoktur.
Bu insanda olabilir, bir nesne de bunun örneklerini çokça gördük. :D
Hayvanlara duyulan aşk da var mesela evet kesinlikle :D
Yuh ya o kadar da değil :D ash
Lütfen aşktan nefret etmek istemiyorum :D ahs
ahsh yıkıklarda inecek var diyosun :D
Hayırlısı olsun bakalım :D ahs
Ricalar :D
Aşk erkek kadın arasında olur heteroseksüelliğin dışına çıkıyorsan sapkınlık olur..
Herkesin tercihine saygı duyuyoruz sonuçta.. 😊
Bence olmaz. Aşk bu neye konacağı belli olur mu? 😃
İpeksi bir kaftan, pamuksu bir dokunuş..
Cinsiyet ayırt etmeksizin, en çok taşıyabilene yakışıyor aşk.
Aşk illa bir insana karşı olmak zorunda değil. Aşık olduğun şey; bir hayvan da olabilir bir eşyan bile olabilir.
Var tabiki. Aşk kadın ve erkek arasında yaşanır. Diğer türlüsü sapkınlık hastalık
Sadece kadın ve erkek arasında olur.. farklılık sapkınlıktir
Aşk = şehvet
Yani aşk denilen şey cinsel çekimden başka bir şey değildir
Aşkın cinsiyeti yoktur ama heteroseksüel olanındanım ben fakat diğerlerine saygı duyuyorum
Nesnelere de aşk besleyenler var ya :D olmaz yani. Keyifli günler hahsh
Aşk bu ota da konar b*ka da derler ya, aşk kapıyı çalınca akıl duruyor
Homoseksüel bireylere bakarsak aşkın sadece heteroseksüel boyutta yaşanmadığını görürüz.
Aşk içinde sevgi, tutku, şehvet barındıran bir duygudur. Duguların cinsiyeti yoktur, dolayısıyla aşkın da cinsiyeti olmadığı kanaatine varabiliriz.
Arabama aşıktım hemde çok :D
Her türlü aldatmayı, kalp, kırmayı, ihaneti, zinayı yapipta insanlarin tercihine konu gelince dinCİ , din ADAMİ , din YANLISI olan insanlar gercek hastalıklı insanlardır , askin cinsiyeti yoktur. İnsanlarin tercihlerine sonuna kadar saygı duyulmalı.
Bendn sanaa geleneee karşılk verirr misn lütfen
Karşılk verirr misn lütfen sende 😊
Lut kavminden misal almıyorsak, başımıza taşlar yağmasını arzuluyorsak olmaz tabi.
Kimsenin kişiliğine karisamayiz ama bana göre cinsiyet olması gerekir
Aşkın cinsiyeti yoktur bence
Hayır olmaz
Aşk ne bilsem şeedicem de 😂
aşka cinsiyet atfetmeyenlerdenim
Hayır yoktur bence aşkın cinsiyeti...
Eşcinselliği özendirmekten başka bir şey değil!
Bence olmaz ya.
Olmaz
Olmaz.
Olur kadın erkek arasında olur
Başka yok
Olur.
bence olmaz
Aşka en çok yakışan heteroseksüellik bence
Dinimizce haram yani olmaz
Olmaz
Olmuyordur herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?