Türkiye'de Eşcinsel bireylerin yaşama hakkı bile yok olarak görünürken böyle bir soru abes kaçar. Aşağıdaki yorumlar dahil birçok kişinin kendi özgür fikri değil. Toplum baskısı ve kendini bastırmışlıktan dolayı otomatik olarak red veriyorlar. Ama toplum içinde sandığınızdan çok daha fazla eçcinsel birey var. Evlilerin çoğu da dahil. Benim çevrem de eşcinsel çok arkadaşım var. Ve normal formdaki arkadaşlarımdan çok daha iyi ve naif, zararsız insanlar. Diğer arkadaşlarım onlarla görüşmemden bile rahatsız. Neden dediğim de eşcinsel bireylere hakarete varan söylemler geliyor. Ben elimden geldiğince eşitliklerinin olduğuna inanıyorum. Herkesin kendi fikri ve özgür hür iradesi. Senin fikren benimsemiyor olman böyle bir gerçeği değiştirmiyor. İğrenc gelebilir. Saygı duyuyorum ancak bu iğrencliği dısarı vurarak bildiremezsin. Sigara içenler bana daha iğrenc geliyor. Ağız kokularından dolayı kaçacak yer arıyorum. Ama dile getiremiyorum. Bunun gibi. Sevmeyin ama saygı duyun lütfen.
erkek erkeğe hiç işimiz olmaz, inş bundan sonrada olmaz, ama kadınlarda lezzoluk biraz daha esnek görüyoruz, nudistlerin forumlarına takılırdım birara, lezin bir tanesi şöyle savunmuştu, en uzun ve en hararetli şekilde kadının istediği gibi sevişmeye çalışan bir erkek, en kötü sevişen bir kadını bile performansta gecemez, her cinsin bir doğası var demişti, enteresan gelmişti, benimde içimde bir uhde kalmıştır, şöyle 3-5 lezzo çiftin ortasında tek erkek olmak, türkiyedeki zor ama amsterdamdan umutluyum
bilmiyorum düşünemiyorum ama iki erkeği izlemesi hoş oluyor yani ama kız kıza bilemedim mide bulandırıcı biraz cicileri birbirine değerken hiç mi huylandırmıyor :/ :/ olayın duygusal boyutuna hiç giremiyorum güçsüz birine aşık olmak veya ait olmak büyük bir boşluğa iterdi sanırım beni sonuç olarak bir gelecekleri yok
bana göre olur ask kadın erkek arasında yaşanmalıdır ama herkesin kendi tercihi eşcinsellik de bir hastalık değil yasam tercihidir insanları hayatlarında sirf cogunlugun kabul etmediği bir şeyi benimsedikleri için yargılayacak biri de değilim kimse de yargılamamalı
Bu ülkede " ÖZGÜRLÜK " diye bir kavram var bunu çoğu kişi bilmez trans arkadaşlarım da var mesela arkadaşım kadın fakat trans olarak erkeğe döndü ve şu an kadın sevgilisi var kendini doğduğundan beri erkek olarak görüyormuş Allah kadın olarak yaratmış fakat erkeklik hormonunu fazla vermiş her kadında bir erkeklik her erkekte de kadınlık hormonu vardır günümüzde travesti diye dalga geçtiğiniz insanlarda kadın hormonu fazla onlar da öyle doğmak istemezdi kimsenin seçim hakkı kimsede değil ikincisi ise erkek erkeğe de iki kişi razı gelip istedikten sonra erkek erkeğe de olur kadın kadına da kimse buna karışamaz kendi özgür iradesi var herkesin.
Aşk sadece kadın ile erkeğin aradında olandır ve bu hep böyle kalmalıdır.. Başka türlüsü yani bilinen ismiyle LGBT kesinlikle sapıklığın ve yönlendirilmiş şehvetin sonuçlarındandır.. ve tartışılması gereksiz ve saçmalıktır.. 104 kitabın saygı göstermediği bişeye ben hiç göstermem..
@RENGİN6 çok teşekkür ederim. Ha bir de kendilerinin de yaşama hakkı olduğunu söylüyorlar. Yaşmak hususunda bişey yapmıyoruz yapamayız da buna hakkımız yok. Yaşayın elbette, ama bunu doğru bişeymiş gibi hakların kazanılması mücadelesiyle insanların gözüne sokmaya çalışmayın. Arkamızdan gelen, yeni gelen nesilin zihinleri kirleniyor doğru bişey oldupunu düşünerek..
@Shinkay ben itici buluyorum demedim nefret ettiğimi söylüyorum zaten.. ama asıl saçmalık kainatın başından beri yasak olan bişeyi legalleştirmeye çalışanlardan nefret eden birine yanlış yaptığını söylemektir.. Hem dini, hem ahlâkî ve hem de toplumsal olarak yasak olan bişeyden nefret etmek değil bu nefreti yargılamak saçmalıktır..
Iyide bu insanlar size ne yapti? Doğada ve hatta tas devrinde bile es cinsellik var. Biraz arastirin. Sizin dininize ters gelebilir ama bu insanlar size zarari yok ve onlarin yasama tarzi o. Kac tane es cinsel olan ama olmak istemeyen kisi var sirf sebepsiz yere insanlar onlardan nefret etti ve hor gördü icin. Eğer bir secim hakki gercekten olsaydi coğu hetero olmak isterdi cünkü toplum tarafindan nefret edilmek cok kötü bir sey
@Shinkay Doğada hatta taş devrinde bile eş cinsellik var diye yanloş olan bir şeyi doğru olarak görmek kadar büyük saçmalık mı var yaa? Bazı maymun türlerinde bazı şempanze türlerinde yaygın, ve ismini tam olarak bilmediğim bazı hayvanlar da var yaygın olan peki hayvanlar kendi dışkısını da yiyor neden onları örnek almıyorlar o halde.. Ve eski çağlarda ensest ilişki de oldukça fazlaydı neden anne babalarıyla da yatmıyorlar o zaman? Doğa da ve eski çağlarda var diye şimdi mantıklı mı görmeliyiz yani..¿ Bu bir tür sapıklıktır arkadaşım ciddi boyutlarda tedavi gerektiren bir sapıklıktır.. Doğru olan hiç bir şey dışlanmaz.. bana uymuyor dinime uymuyor diye dışlayan biri değilim sapıklık olduğu için dışlıyorum. Toplum değerlerine aykırı diye dışlıyorum zira islam dini nikahsız erkek kadın ilişkisini de onaylamıyor zina diyor, alkole de karşı haramdır diyor fakat bunları söylemiyorum bak. Yani dini inançla alakası yok söylediklerimin.. 104 kitap diye söylememin sebebi şu ahlaki yönden doğru olsa herhangi birinde de olsa uygun bulunurdu. Eş cinsellik bir hak değil sapıklıktır. Ve sebepsiz yere falan değil ahlaksızlık ve sapıklık yeterli büyüklüğe sahip bir sebeptir..
O mantıkla zaten zina da yasak. Kadın erkek arasında nikahsız ilişki de zinadır. Ama erkekler kadınları aşk diye diye evlilik yalanları ile kandırıp çatur çutur harcıyorlar. Asıl günah olan budur. Madem dini kitaplara inanlyorsunuz erkek kadın zina da yapmayın o zaman
LGBT bireylerine saygım var çok arkadaşım oldu öylede halada yanımdalar çok iyi insanlar seviyorum bazı akılsız cahillere göre o masum iyilik onlarda daha çok var şimdi birisi bana taş atarsa ona cevabım seni mi kasıyor milletin cinsel tercihi açık giyinen kadınlara sulanarak bakmasını biliyorsunuz onlarada karışmayın kendi ayıbınıza bakın derim sizin zihniyetiniz pis...
Yorumları okudum çoğu kişi sorduğun soruyu anlamamışlar bile ama hepsi cevap vermiş. Bana çok sinir edici bişey gibi geliyor yani erkeğin erkekle birlikte olup aşk meşk falan çok saçma geliyor yani veya kızların aynı şekilde öyle insanlar var doğuştan ama yine de ters bana.
Siz hiç lezbiyen köpek veya gay kedi gördünüz mü? Doğa'nın kuralı karşı cinslerin birleşmesidir. Eğer öyle olmasaydı erkek diğer erkeğe doğurturdu. Eşcinsellik hastalıktır fakat bu onlara hakaret edip onları dışlayacağımız anlamına gelmez. İstediklerini yapsınlar fakat bu doğuştan gelen bir hastalıktır.
Kudur devam. Görmezden devam gel. Bu insanlar yasiyor. Sen nasil bir kadina asik olabiliyorsan, onlarda kendi hem cinsine asik olur. Önce sen o homofobi hastalağindan kurtul.
Aşkın cinsiyeti derken? Erkek kadına, kadın da erkeğe aşık olmalı ki her şey yaradılışa, fıtrata uysun. Bırakın her iki cins te Allah'ın emrettiği şekilde aşkı karşı cinsinde bulsun ve nesil ilerlesin, insani dengeler kurulsun. Diğer tüm şekilleri cinsel sapkınlık, sapıklık ve mahvoluştur...
@anonimbekir Evet kadınlarımız para, pul, mal, mülk, ihtişam, eğlence, seks ve sınırsız yaşamı özgürlük diye niteledikçe de erkekler bu hengameden çok yaralı ve perişan ve kin ve nefret doku çıkıyorlar ve gittikçe daha vahşi, duygusuz ve sorumsuz hale dönüyorlar ve adamlıklarını kaybediyorlar. İşte kadında ki bu bozulma biz erkeklerinde soyunu, sopunu, temelini, özünü bozuyor...
@Erkekfatma22 Zina ap açık katın ticaretidir, menfaat ve çıkar ilişkisidir. Yoksa Allah kimsenin aşki sebepler ile kurduğu bağa, ilişkiye, cinsellik ve seks yakınlaşmalarına Zina demez, demedi de. Tutturmuşlar işlerine nasıl gelir ise bir zina anlayışı, kim işine nasıl gelir ise öyle kullanıyor. Sonra asıl yıkan, dağıtan, mahveden, fuhuş ve para ve çıkar amaçlı kurulan iki yüzlü, aldatma ve dolandırıcılık yapıp erkeği söğüşleyen, soyup soğana çeviren, kadın ticeretinden para kazananlar unutuluyor, yok sayılıyor, sanki asıl konu bu değilmiş gibi. Evet hanfendi Aşk ile olan haktır ve insanidir ve sevaptır da...
Aşk ile olsa bile zina zinadır. Evlenmeden seks yapmak yasaktır. Kendinizden yeni bir din uydurmayın. İslam böyle diyor. Aşk ile olan helal olsaydı evlenmeye ne gerek vardı
Kaynak Diyanet haber: 'İslam'da aşk veya sevgi gerekçesiyle dahi olsa, geçerli bir nikâh akdi (evlilik) olmaksızın yaşanan cinsel ilişki (zina) kesinlikle haramdır. İslam hukuku, cinsel birlikteliği sadece meşru nikâh çatısı altında helal kabul eder; nişanlılık veya duygusal yakınlık bu yasağı değiştirmez.' Kendinizden yeni bir din uydurmaktansa dininize sadık kalıp araştırsanız keşke
@Erhancanlar Kaynak sorularla islamiyet: 'Değerli kardeşimiz, Dinî nikah akdi yapılmadıkça evli gibi ilişki kurmanız caiz değildir. İslam’da evlilik bağı kurulmadan kadın ve erkeğin birbirleriyle cinsel veya özel ilişki kurmaları haramdır. Birbirinizi sevmeniz veya her şeye razı olmanız, haramı meşru hâle getirmez. ' Kendinizden yeni bir din uydurmuşsunuz bari kitabını da yazın. İslam böyle söylüyor işte. Bu da kanıtları
Maddi veya duygusal engeller, haramı helal kılmaz. Yani dinî nikah akdi yapılmadan “evli gibi ilişki” kurmak caiz değildir, haramdır.
@Erkekfatma22 Konu çok derin ve senin bunu idrak edecek kapasiten de yok. O nedenle daha fazla da söze gerek duymuyorum. İslam evlilik kurumuna sagı duyar, ve bu birlikteliklerden doğan çocukların geleceklerini, eşlerin geleceklerini garanti altına almak ister ki aşkınızı evlilik ile de taçlandırın ki niyetiniz, akıbetiniz, bir birinize olan sevda ve sözlernizin de vardığı bir yer, sonuç olsun der. Tekrar söylüyorum ki Zina bildiğimiz fuhuş ticaretidir, kadın ya da erkeğin nikah yapıp evlenseler de çıkar ve menfaat için bir araya getirilip, nikalandırılıp, usule uydurulmuş dahi olsa butarz gönülsüz birlikteliklerin de başa kakılması ile ouşturulan birlikteliklere Zina demiş, zulüm demiş, iki yüzlülük ve haram demiş. Aşık olduğum kadın ile, sevgi, aşk, sadakat ve bağlılığımızın gereği sarılmamızın, öpüşmemisin, dokunmamızın, oral ve sürtünme yaşamamızın zina olduğuna dair hiç bir bulgu ve yasak yoktur hanfendi. Sizlerin bu zina anlayışı yüzünden kimse kimse ile grektiği kadar tanışamamış, yakınlaşamamış, bağ kuramamış, içselleştirememiştir. Sonrasında kurulan yuvalarda ki yıkımlar, hayal kırıklıkları, geçimsizliklerin vebali de bizlere bunları yaşatanların üzerine zaten.
Valla ben kanıt sundum. Ayrıca sizi çok iyi anlıyorum. Dine aykırı yaşıyorsunuz ve vicdan azabını kaldıramadığınız için dini kendi isteklerinize göre değiştirmeye kalkıyorsunuz. Ama büyük hata yapıyorsunuz. Sorularla islamiyet diyor aşkla yapılan zinanın da diğerleri gibi haram olduğunu. Ben sizin gibi uydurmuyorum. Kanıt sundum. Hadi benim anlayacak kapasitem yok diyelim. Diyanet haber ve sorularla islamiyetin makalelerini yazanların da mı kapasitesi yok. O kadar din adamının anlayacak kapasitesi yok bir tek sizin var yani öyleyse
@Erkekfatma22 Diyanet dahi olsa bir çok bu gibi kurum ve kşilerin nere de ise bir birinin aynı eğitim kurumlarından geçtiğini ve aynı temel ve öğretilere sahip olduğunu hala göremiyormusunuz? Bunlar akletmezler, düşünmezler, kim ne diyorsa, neyi emrediyor ise, işlerine, devlet ve toplum düzenine, örf ve adetlerine, alışılmış yaşam biçimlerinwe nasıl uydurulmuş, empoze edilmiş, monte edilmiş, ise bu böyle gelmiş, bunda sonra aslı şuydu desek, bizi linç ederler, bunca mutsuz ve gönülsüz kurulan yuvaların vablini nasıl üzerimize alırız diyerek hala gerçekleri saklayan bu zihniyeti bana delil olarak gösteremezsiniz. Al sana bir örnek. Sahur vakti sabah ezanı ile başlar, şafak çizgisi siyah hal aldığında zaman geliyor ve o çizgi beyasa döndüğünda de oruca nitetlenmenin son bulduğu gerçeği sözde bu Diyanet kurumlarınca hala neden saklanmakta da, insanlara 2 saat,3 saat önceden oruca başlatarak, yanlış zaman tayin ediyorlar ve bunu bile bile aslında biz ne diyorsak o deyip hala susuyorlar, bir açıklarmısınız? Daha bir çok örnek verebilirim. Kur'an da bir tek kadir gwecesinden bahsedilerek, sözde diğer bir çok Kandil gecesi uyduran bu zihniyetin hala ne kadar turarlı olabileceğinemi inanmamı bekliyorsunuz? Bence bir daha düşünün...
İster günah olsun ister olmasın kadınların 'aşk' adı ile kandırılıp kullanılması çok kötü. Evlenmeden cinsellik kadının peçete gibi kullanılıp atılmasına neden olur. Kendine saygısı olan kadın da buna izin vermez. Ve bana gelince ben erkeklerden hoşlanmıyorum bile. Günahsa da değilse de onları sevmiyorum hep uzak duracağım
@Erkekfatma22 Ha mesele bu diyorsun. Bu senin sorurun. Senin işine gelen kısmı, senin kararın, saygı duyarım. Kimseyi zorla yatağa götürmüyoruz, kimseye de aşk ve yuva vdederek para ve menfat için oyun kurmuyoruz. Ama bunu siz kız ve kadınlar yapıyor ve bizleri ne hallere sokuyorsunuz, bunu da bir gerçek olarak görün istedim. Herşeye bu kadar evet ya da hayır dr şken, hala suçu bizlere atarak, kafanızdan uydurduğunuz bu zanlar ve kurallar ile aman ha bana sokulan, bana takılan, bana merhaba diyen, beni kadın ve insan yerine koyan yanar demenizi de üzüntü ile karşıladığımı da söylemek isterim. Aşk bir insanın başına gelebilecek en güzel şeydir ve hakkımızdır da. Sadece kadın kadın olmalı, erkek te adam olmalı. Başka şeye gerek yok. Amacımız sevmek, sevilmek, yuva kuracak, aile kuracak kadar da inanmak, güvenmek, mutlu ve mesut olmak değil mi zaten. Sorun ne hanfendi? Her geleni cani, zalim, dolandırıcı, ahlaksız, ırz düşmanı görerek nasıl yaşayacaksınız ki? Gidin tedavi olun, tıbbi yardım alın, bi kendinize gelin yahu. Bu nasıl bir savunma, kim sana ne yaptı da bu hallere düştünüz, hiç normal değil yaaa...
Dayı çok istersen sen tedavi alırsın. Fazla agresifsin. Bana gelince ben erkeklerden hoşlanmıyorum. İsterse dünyanın en yakışıklı en iyi kalpli erkeği olsun yine de hoşlanmam.
@Erkekfatma22 Dayı da değilim, Dayın da değilim, her hangi bir şeyiniz de değilim. Lütfen hitap eder iken ya ismimi kullanın, ya beyfendi deyin. Ve işte kendin de itiraf ediyorsun, bir kızın, bir kadının erkeklerden hoşlanmıyorum, adeta efret ediyorum, cinsel olarak ta arzulamıyor, düşünmüyor, tiksiniyorum demesi, hangi doktor, psikolog, psikiyatri uzmanı, ilişki koçu, cinsel sağlık uzmanı, aile uzmanı açısından incelense normal karşılanmaz, muhakkak bir tedavi, tıbbi yardım, terapi almanız tavsiye edilir hanfendi. Yani size karşı bir tavrım, kastım, gıcıklığım, garezim olarak söylediğim, sıradan ve boş sözler, sataşma ve aşağılamak amacı ile sarfettiğim sözler değil. İyiliğinizi istiyorum ve gerçek kimliğinize dönmenizi arzuluyorum ve samimi tavsiyeler de bulunuyorum, hepsi bu...
Gerçek kimliğim bu. Küçüklüğümden beri kadınlardan hoşlanıyorum ben. Bunu hastalık olarak görmekten vazgeçin. Bu hastalık değil. Psikologlar da böyle diyor. Bunun için asla psikologa gitmem. Ölürüm daha iyi. Değişmem mümkün değil. Değişmeyi ve erkeklerin seks kölesi olmayı istemiyorum. Seksten nefret ediyorum. Seks iğrençtir. Kadınlarla olan ilişkilerimde de seksin olmadığı masum ilişkileri tercih ederim. Böyle mutluyum. Ölene kadar böyle kalacağım. Psikoloğa homofobikler gitsin. Belki insanların kararlarına saygı duymayı öğrenirler
@Erkekfatma22 Bu senin uydurmaların. Aynı anne ve babadan veya aynı baba ve ya anneden olan kişiler bir birine abi, abla, kardeşim diyebilir. Dayı annemizin Erkek kardeşi ya da ağabeyine denir. Bak yine çuvalladın, saçmaladın. Sana doğru şeyler öğretmek, boş vermemek, seni sıradan bulmamaya, boş yapmamaya gayret ediyorum ama sen sanki bir birimiz ile savaşıyormuşuz gibi sürekli üzerime geliyor, diş gösteriyor, kavga ediyormuşuz gibi geriliyor, ve anlamsız bir şekil de kendini savunma, koruma pozisyonuna geçiyorsun. Seni zerresince tanımam, bilmem. Kimsin, nesin, kime ve neye benzersin bilmem. Sadece soruna cevap verdim, bazı gerçekleri anlatmaya ve izah etmeye çalıştım, hepsi bu. Rahat olun, sizi yemem, aşağılamam, hakarette etmem, üzmam da, zor durumda da bırakmam, bir köşeye sıkıştırıp canınızı da sıkmam. Sakin olun, benden sana hiç bir zarar da gelmez...
Cirkin.. aykiri.. gerkesin kendi hayati ama uluorta cirkin buluyorum.. insanoglu farkli ve aykiri gordugu seylerden hoslanmiyor genel olarak..
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Burada şişman kızla zayıf kız birbirine aşık olmuşlar. Şişman ezmeyi seviyor. Zayıf da ezilmeyi. Hani bunu anlıyorum da; erkek erkeğe pek ilgimi çekmiyor. Lezbiyen videoları severim. Onlarında sevişmelisi değilde ezmelisini, şişko kadının zayıf kadını ezmesine bayılıyorum. Ama bunun haricindekini sevmiyorum.
kimseyi cinsiyetini ön görerek sevmem. Ama aşk farklı bir şey. Tabiki cinsel yönelimine göre cevabı değişen bir soru. Ama ben aşkın cinsiyeti olmaz diyorum.🌈🌈🌈
Gerçek aşk kadın kadın arasında olur. Erkekler sevemezler. Elde etmek isterler sadece. Kadını yatağa atıp heveslerini almaktır tüm dertleri. Ama kadın kadın arasında gerçekten romantik ilişki oluyor
Olur. Olmaz diyenler net sapkındır eşcinsellik için yaratılsaydık tek bir cins olarak gelirdik dünyaya.. Kadın ve erkek birbirini tamamlamak için var. Bu konuya şiddetle karşıyım ve tartışmaya kapalıyım. NOKTA
Aşkın cinsiyeti olmaz, ki aşık olabilmek, sevmek çok zor; insanlarla bağ kurmak, ortak bir şeyler paylaşabilmek, yanlarında rahat hissetmek ve tüm bunları sürdürmek. Bunu bulunca ve hissedince insan toplumun normal kabul ettiği eşleşmeleri düşünüp uymadığı için endişeye kapılmamalı. Cinsellik de zaten öznel bir meseledir, kimse kimsenin kimi sevdiğine ve ya birlikte olduğuna bir yasa getirmeye çalışmamalı. Hoşgörü. Hoş görün.
Kadın kadına olan ilişkilerde hem görsellik hem duygusallık olduğu için onları yadırgamıyorum ve yakışıyorda, ama erkek erkeğe olan tiksinç geliyor bana öggg kusacaamm 🤮🤮🤮
Yeni nesili sürekli böyle şeyleri ön plana çıkarıp özendirme peşindesiniz. Ewtt onlara saygımız var ama siz böyle yaptıkça yeni nesilin özenmesi kadar değil
Bana göre normal değildir. Dünyada bir erkek için kadın mı kalmadı ki veya tersi de hemcinsine baksın. Yanlış bir algı çalışması. Ama bir takım insanların tercihi öyleyse saygı duyarım
İnancım gereği Allahın yasak kıldığı hiç birseyin aşkı olmaz çünkü aşkın sahibi de o duyguyu yaratıp bize kullanmamız için verende Allahtır. O'nun razı olmadığı bir konuda kullanamayız
Herşey cinsellikten ibaret değil hemcinsimle istediğim gibi ilişki yaşarım bu kimseyi ilgilendiren bir durum değil. Eşcinsel ilişkiye karşı insanların saygılı olması lazım.
aşk zaten ezelden öyle yaranmadımı? Kadın-erkek arasında yaşanan, ama gel gör ki bokunu çıkartdılar resmen, ne erkekde erkeklik bırakdılar ne de ki kadında kadınlık
Aşkın cinsiyeti de yaşı da, kan bağı durumu da olmalı. Çocuğa, kendi cinsine, ablasına hallenenlerle doldu dünya. Duygu falan değil bunun adı, tamamen şehvet. Sevgi, cinsellik değildir. Erkek erkeği sevebilir ama cinselliğe dökülüyorsa sapkınlıktır.
Kadınlar estetik , güzel varlıklar da ama erkek erkeğe de ne bileyim ya hiç hoş değil sanki ama yine de tercih kisinindir saygı duyulmali
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
normalde saygım var ama. medyada özellikle aşırı özendirme başladı. mizal olarak netfklix dizilerinde eşcinsel ilişki olmayan dizi yok neredeyse. normal ilişki olmayan dizile rbile eşcinsel birliktelikleri göze sokup yüzeltmeye çalışıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben heteroseksüel bir bireyim. Homoseksüel ilişkiler en az biz heteroseksüel bireylerin ilişkileri gibi doğal.
Nasıl yani. O bahsettigin sevgidir şevkettir merhamettir bağlılıktır. Ama aşk değil-dir. Aksi takdirde çok başka yere gidiyor bu dediğin biliyorsun dimi
En İyi Cevaplar