• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri

Aşkın cinsiyeti olur mu?

UglyGirl
UglyGirl Takip Et
Yoda Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
27
Yapay Zekaya Sor
Aşkın cinsiyeti olur mu, olmalı mı size göre? Kadın erkek aşkı dışındakilere bakışınız nedir?
aşkın cinsiyeti olur mu?
aşkın cinsiyeti olur mu?
Aşkın cinsiyeti olur mu?
Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Xtrxist
    Xtrxist Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Türkiye'de Eşcinsel bireylerin yaşama hakkı bile yok olarak görünürken böyle bir soru abes kaçar. Aşağıdaki yorumlar dahil birçok kişinin kendi özgür fikri değil. Toplum baskısı ve kendini bastırmışlıktan dolayı otomatik olarak red veriyorlar. Ama toplum içinde sandığınızdan çok daha fazla eçcinsel birey var. Evlilerin çoğu da dahil. Benim çevrem de eşcinsel çok arkadaşım var. Ve normal formdaki arkadaşlarımdan çok daha iyi ve naif, zararsız insanlar. Diğer arkadaşlarım onlarla görüşmemden bile rahatsız. Neden dediğim de eşcinsel bireylere hakarete varan söylemler geliyor. Ben elimden geldiğince eşitliklerinin olduğuna inanıyorum. Herkesin kendi fikri ve özgür hür iradesi. Senin fikren benimsemiyor olman böyle bir gerçeği değiştirmiyor. İğrenc gelebilir. Saygı duyuyorum ancak bu iğrencliği dısarı vurarak bildiremezsin. Sigara içenler bana daha iğrenc geliyor. Ağız kokularından dolayı kaçacak yer arıyorum. Ama dile getiremiyorum. Bunun gibi. Sevmeyin ama saygı duyun lütfen.

8
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• cihangir978
    cihangir978 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 78%
    +1 yıl

erkek erkeğe hiç işimiz olmaz, inş bundan sonrada olmaz, ama kadınlarda lezzoluk biraz daha esnek görüyoruz, nudistlerin forumlarına takılırdım birara, lezin bir tanesi şöyle savunmuştu, en uzun ve en hararetli şekilde kadının istediği gibi sevişmeye çalışan bir erkek, en kötü sevişen bir kadını bile performansta gecemez, her cinsin bir doğası var demişti, enteresan gelmişti, benimde içimde bir uhde kalmıştır, şöyle 3-5 lezzo çiftin ortasında tek erkek olmak, türkiyedeki zor ama amsterdamdan umutluyum

0
    0 Yorumla
  • _Lia_
    _Lia_ Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 45%
    +1 yıl

bilmiyorum düşünemiyorum ama iki erkeği izlemesi hoş oluyor yani ama kız kıza bilemedim mide bulandırıcı biraz cicileri birbirine değerken hiç mi huylandırmıyor :/ :/ olayın duygusal boyutuna hiç giremiyorum güçsüz birine aşık olmak veya ait olmak büyük bir boşluğa iterdi sanırım beni sonuç olarak bir gelecekleri yok

0
    0 Yorumla
  • Sıla1616
    Sıla1616 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 70%
    +1 yıl

bana göre olur ask kadın erkek arasında yaşanmalıdır ama herkesin kendi tercihi eşcinsellik de bir hastalık değil yasam tercihidir insanları hayatlarında sirf cogunlugun kabul etmediği bir şeyi benimsedikleri için yargılayacak biri de değilim kimse de yargılamamalı

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

100

Cevap

102

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Olsun bir zahmet bu nedir ya😂 gözlerim kanadı sjjdf

2
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.

Gadası olmak zorunda

0
    0 Yorumla
  • Zensai
    Zensai Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 76%
    +1 yıl

Bu ülkede " ÖZGÜRLÜK " diye bir kavram var bunu çoğu kişi bilmez trans arkadaşlarım da var mesela arkadaşım kadın fakat trans olarak erkeğe döndü ve şu an kadın sevgilisi var kendini doğduğundan beri erkek olarak görüyormuş Allah kadın olarak yaratmış fakat erkeklik hormonunu fazla vermiş her kadında bir erkeklik her erkekte de kadınlık hormonu vardır günümüzde travesti diye dalga geçtiğiniz insanlarda kadın hormonu fazla onlar da öyle doğmak istemezdi kimsenin seçim hakkı kimsede değil ikincisi ise erkek erkeğe de iki kişi razı gelip istedikten sonra erkek erkeğe de olur kadın kadına da kimse buna karışamaz kendi özgür iradesi var herkesin.

1
    0 Yorumla
  • kavanozda1adam
    kavanozda1adam Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Aşk sadece kadın ile erkeğin aradında olandır ve bu hep böyle kalmalıdır..
    Başka türlüsü yani bilinen ismiyle LGBT kesinlikle sapıklığın ve yönlendirilmiş şehvetin sonuçlarındandır.. ve tartışılması gereksiz ve saçmalıktır..
    104 kitabın saygı göstermediği bişeye ben hiç göstermem..

5
    7 Yorumla
    • RENGİN6
      RENGİN6
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum Üstüne bir şey denilemez...

Yorumla
    • kavanozda1adam
      kavanozda1adam
      +1 yıl

@RENGİN6 çok teşekkür ederim.
      Ha bir de kendilerinin de yaşama hakkı olduğunu söylüyorlar. Yaşmak hususunda bişey yapmıyoruz yapamayız da buna hakkımız yok. Yaşayın elbette, ama bunu doğru bişeymiş gibi hakların kazanılması mücadelesiyle insanların gözüne sokmaya çalışmayın. Arkamızdan gelen, yeni gelen nesilin zihinleri kirleniyor doğru bişey oldupunu düşünerek..

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Itici bulabilirsiniz ama insanlarin cinsel secimi üzündrn nefret etmek sacmaliktir

Yorumla
    • kavanozda1adam
      kavanozda1adam
      +1 yıl

@Shinkay ben itici buluyorum demedim nefret ettiğimi söylüyorum zaten.. ama asıl saçmalık kainatın başından beri yasak olan bişeyi legalleştirmeye çalışanlardan nefret eden birine yanlış yaptığını söylemektir..
      Hem dini, hem ahlâkî ve hem de toplumsal olarak yasak olan bişeyden nefret etmek değil bu nefreti yargılamak saçmalıktır..

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Iyide bu insanlar size ne yapti? Doğada ve hatta tas devrinde bile es cinsellik var. Biraz arastirin. Sizin dininize ters gelebilir ama bu insanlar size zarari yok ve onlarin yasama tarzi o. Kac tane es cinsel olan ama olmak istemeyen kisi var sirf sebepsiz yere insanlar onlardan nefret etti ve hor gördü icin. Eğer bir secim hakki gercekten olsaydi coğu hetero olmak isterdi cünkü toplum tarafindan nefret edilmek cok kötü bir sey

Yorumla
    • kavanozda1adam
      kavanozda1adam
      +1 yıl

@Shinkay
      Doğada hatta taş devrinde bile eş cinsellik var diye yanloş olan bir şeyi doğru olarak görmek kadar büyük saçmalık mı var yaa?
      Bazı maymun türlerinde bazı şempanze türlerinde yaygın, ve ismini tam olarak bilmediğim bazı hayvanlar da var yaygın olan peki hayvanlar kendi dışkısını da yiyor neden onları örnek almıyorlar o halde..
      Ve eski çağlarda ensest ilişki de oldukça fazlaydı neden anne babalarıyla da yatmıyorlar o zaman?
      Doğa da ve eski çağlarda var diye şimdi mantıklı mı görmeliyiz yani..¿
      Bu bir tür sapıklıktır arkadaşım ciddi boyutlarda tedavi gerektiren bir sapıklıktır..
      Doğru olan hiç bir şey dışlanmaz.. bana uymuyor dinime uymuyor diye dışlayan biri değilim sapıklık olduğu için dışlıyorum. Toplum değerlerine aykırı diye dışlıyorum zira islam dini nikahsız erkek kadın ilişkisini de onaylamıyor zina diyor, alkole de karşı haramdır diyor fakat bunları söylemiyorum bak. Yani dini inançla alakası yok söylediklerimin..
      104 kitap diye söylememin sebebi şu ahlaki yönden doğru olsa herhangi birinde de olsa uygun bulunurdu.
      Eş cinsellik bir hak değil sapıklıktır. Ve sebepsiz yere falan değil ahlaksızlık ve sapıklık yeterli büyüklüğe sahip bir sebeptir..

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

O mantıkla zaten zina da yasak. Kadın erkek arasında nikahsız ilişki de zinadır. Ama erkekler kadınları aşk diye diye evlilik yalanları ile kandırıp çatur çutur harcıyorlar. Asıl günah olan budur. Madem dini kitaplara inanlyorsunuz erkek kadın zina da yapmayın o zaman

Yorumla
  • Gizem666y
    Gizem666y Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 82%
    +1 yıl

LGBT bireylerine saygım var çok arkadaşım oldu öylede halada yanımdalar çok iyi insanlar seviyorum bazı akılsız cahillere göre o masum iyilik onlarda daha çok var şimdi birisi bana taş atarsa ona cevabım seni mi kasıyor milletin cinsel tercihi açık giyinen kadınlara sulanarak bakmasını biliyorsunuz onlarada karışmayın kendi ayıbınıza bakın derim sizin zihniyetiniz pis...

4
    1 Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

Aynen. Günah falan diyorlar bi de. Ama günah demeden kaç kadınla yatıyorlar evlenmeden

Yorumla
  • TigerFree
    TigerFree Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Yorumları okudum çoğu kişi sorduğun soruyu anlamamışlar bile ama hepsi cevap vermiş. Bana çok sinir edici bişey gibi geliyor yani erkeğin erkekle birlikte olup aşk meşk falan çok saçma geliyor yani veya kızların aynı şekilde öyle insanlar var doğuştan ama yine de ters bana.

2
    0 Yorumla
  • Gscofield
    Gscofield Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.

Siz hiç lezbiyen köpek veya gay kedi gördünüz mü? Doğa'nın kuralı karşı cinslerin birleşmesidir. Eğer öyle olmasaydı erkek diğer erkeğe doğurturdu. Eşcinsellik hastalıktır fakat bu onlara hakaret edip onları dışlayacağımız anlamına gelmez. İstediklerini yapsınlar fakat bu doğuştan gelen bir hastalıktır.

1
    22 Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Gördüm

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Gay Zürafada gördüm

Yorumla
    • IIFrknII
      IIFrknII
      +1 yıl

Boş boş konuşma Sizin gibiler Kendilerine Nasil Delikanli diyorlar. Bizim Kitabimiz da Olmaz. Allah Kadini (Dişi) boşuna yaratmamiş.

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Kudur devam. Görmezden devam gel. Bu insanlar yasiyor. Sen nasil bir kadina asik olabiliyorsan, onlarda kendi hem cinsine asik olur. Önce sen o homofobi hastalağindan kurtul.

Yorumla
    • IIFrknII
      IIFrknII
      +1 yıl

Hshsjsjs tamam lez sakin ol sjsjsjjs

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Hahaha. Doğada eş cinsel hayvanlar var. Bunu cidden nasil görmezden gelirsin. En azindan saygi duydun icin yorumunu begendim

Yorumla
    • Gscofield
      Gscofield
      +1 yıl

@Shinkay Kaç tane gay zürafa gördün. bir saçmalama ya

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Belgeselde ve hayvanat bahcesinde

Yorumla
    • Gscofield
      Gscofield
      +1 yıl

@Shinkay Sende katılsaydın ya

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Hakli oldumu kanitliyorsun cünkü argümanin yok hakaretten baska

Yorumla
    • Gscofield
      Gscofield
      +1 yıl

@Shinkay Haklı olduğunu düşünmüyorum. Boş yapıyosun. Yapma

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Eş cinllesrden nefret etmenin hic bir sebepi olamaz. Bu insanlarin size zarari yok ve doğada escinsellik var.

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Ve isinize gelince lezbiyen p*rno bakmasini biliyorsunuz

Yorumla
    • Gscofield
      Gscofield
      +1 yıl

@Shinkay Ben eşcinsellerden nefret etmiyorum. Yorumlarımda öyle birşeyi ima dahi etmedim. İlk yorumumu iyi oku

Yorumla
    • Gscofield
      Gscofield
      +1 yıl

Aptal olduğun kadar önyargılısın'da çünkü ben bırak lez p*rnosu izlemeyi , ben p*orno dahi izlemem

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Demim bana hakaret ettiniz ama neyse ve sizin yorumunuz zaten beğendim, saygi duydunuz icin

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Genel olarak dedim bunu

Yorumla
    • Gscofield
      Gscofield
      +1 yıl

@Shinkay O halde özür dilerim. Hakaret ettim. Kusura bakmayın

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

p*rno bakmayan erkek ilk defa gördüm su anda ama kutluyorum

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Bende özür dilerim

Yorumla
    • IIFrknII
      IIFrknII
      +1 yıl

:* sjsjsjsjsj

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

@IIFrknII Madem günah o zaman neden evlenmeden ilişki yaşıyorsunuz? Evlenmeden öpüşüp sevişmek de günahdır.

Yorumla
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Aşkın cinsiyeti derken? Erkek kadına, kadın da erkeğe aşık olmalı ki her şey yaradılışa, fıtrata uysun. Bırakın her iki cins te Allah'ın emrettiği şekilde aşkı karşı cinsinde bulsun ve nesil ilerlesin, insani dengeler kurulsun. Diğer tüm şekilleri cinsel sapkınlık, sapıklık ve mahvoluştur...

1
    23 Yorumla
    • anonimbekir
      anonimbekir
      +1 yıl

Ağzına sağlık üstadım.

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      +1 yıl

@anonimbekir Doğru ya doğru arkadaşım.

Yorumla
    • anonimbekir
      anonimbekir
      +1 yıl

@Erhancanlar yeni nesil çok bozuk malasef.

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      +1 yıl

@anonimbekir Evet kadınlarımız para, pul, mal, mülk, ihtişam, eğlence, seks ve sınırsız yaşamı özgürlük diye niteledikçe de erkekler bu hengameden çok yaralı ve perişan ve kin ve nefret doku çıkıyorlar ve gittikçe daha vahşi, duygusuz ve sorumsuz hale dönüyorlar ve adamlıklarını kaybediyorlar. İşte kadında ki bu bozulma biz erkeklerinde soyunu, sopunu, temelini, özünü bozuyor...

Yorumla
    • anonimbekir
      anonimbekir
      +1 yıl

Çok güzel özetlediniz.

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

Zina da günahtır hatırlatırım. Evlenmeden kadınları yatağa atamazsınız. Öpemezsiniz. Elini tutamazsınız

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      4 ay

@Erkekfatma22 Zina ap açık katın ticaretidir, menfaat ve çıkar ilişkisidir. Yoksa Allah kimsenin aşki sebepler ile kurduğu bağa, ilişkiye, cinsellik ve seks yakınlaşmalarına Zina demez, demedi de. Tutturmuşlar işlerine nasıl gelir ise bir zina anlayışı, kim işine nasıl gelir ise öyle kullanıyor. Sonra asıl yıkan, dağıtan, mahveden, fuhuş ve para ve çıkar amaçlı kurulan iki yüzlü, aldatma ve dolandırıcılık yapıp erkeği söğüşleyen, soyup soğana çeviren, kadın ticeretinden para kazananlar unutuluyor, yok sayılıyor, sanki asıl konu bu değilmiş gibi. Evet hanfendi Aşk ile olan haktır ve insanidir ve sevaptır da...

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

Aşk ile olsa bile zina zinadır. Evlenmeden seks yapmak yasaktır. Kendinizden yeni bir din uydurmayın. İslam böyle diyor. Aşk ile olan helal olsaydı evlenmeye ne gerek vardı

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

Kaynak Diyanet haber: 'İslam'da aşk veya sevgi gerekçesiyle dahi olsa, geçerli bir nikâh akdi (evlilik) olmaksızın yaşanan cinsel ilişki (zina) kesinlikle haramdır. İslam hukuku, cinsel birlikteliği sadece meşru nikâh çatısı altında helal kabul eder; nişanlılık veya duygusal yakınlık bu yasağı değiştirmez.'
      Kendinizden yeni bir din uydurmaktansa dininize sadık kalıp araştırsanız keşke

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

@Erhancanlar Kaynak sorularla islamiyet:
      'Değerli kardeşimiz,
      Dinî nikah akdi yapılmadıkça evli gibi ilişki kurmanız caiz değildir.
      İslam’da evlilik bağı kurulmadan kadın ve erkeğin birbirleriyle cinsel veya özel ilişki kurmaları haramdır.
      Birbirinizi sevmeniz veya her şeye razı olmanız, haramı meşru hâle getirmez. '
      Kendinizden yeni bir din uydurmuşsunuz bari kitabını da yazın. İslam böyle söylüyor işte. Bu da kanıtları

Maddi veya duygusal engeller, haramı helal kılmaz. Yani dinî nikah akdi yapılmadan “evli gibi ilişki” kurmak caiz değildir, haramdır.

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      4 ay

@Erkekfatma22 Konu çok derin ve senin bunu idrak edecek kapasiten de yok. O nedenle daha fazla da söze gerek duymuyorum. İslam evlilik kurumuna sagı duyar, ve bu birlikteliklerden doğan çocukların geleceklerini, eşlerin geleceklerini garanti altına almak ister ki aşkınızı evlilik ile de taçlandırın ki niyetiniz, akıbetiniz, bir birinize olan sevda ve sözlernizin de vardığı bir yer, sonuç olsun der. Tekrar söylüyorum ki Zina bildiğimiz fuhuş ticaretidir, kadın ya da erkeğin nikah yapıp evlenseler de çıkar ve menfaat için bir araya getirilip, nikalandırılıp, usule uydurulmuş dahi olsa butarz gönülsüz birlikteliklerin de başa kakılması ile ouşturulan birlikteliklere Zina demiş, zulüm demiş, iki yüzlülük ve haram demiş. Aşık olduğum kadın ile, sevgi, aşk, sadakat ve bağlılığımızın gereği sarılmamızın, öpüşmemisin, dokunmamızın, oral ve sürtünme yaşamamızın zina olduğuna dair hiç bir bulgu ve yasak yoktur hanfendi. Sizlerin bu zina anlayışı yüzünden kimse kimse ile grektiği kadar tanışamamış, yakınlaşamamış, bağ kuramamış, içselleştirememiştir. Sonrasında kurulan yuvalarda ki yıkımlar, hayal kırıklıkları, geçimsizliklerin vebali de bizlere bunları yaşatanların üzerine zaten.

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

Valla ben kanıt sundum. Ayrıca sizi çok iyi anlıyorum. Dine aykırı yaşıyorsunuz ve vicdan azabını kaldıramadığınız için dini kendi isteklerinize göre değiştirmeye kalkıyorsunuz. Ama büyük hata yapıyorsunuz. Sorularla islamiyet diyor aşkla yapılan zinanın da diğerleri gibi haram olduğunu. Ben sizin gibi uydurmuyorum. Kanıt sundum. Hadi benim anlayacak kapasitem yok diyelim. Diyanet haber ve sorularla islamiyetin makalelerini yazanların da mı kapasitesi yok. O kadar din adamının anlayacak kapasitesi yok bir tek sizin var yani öyleyse

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      4 ay

@Erkekfatma22 Diyanet dahi olsa bir çok bu gibi kurum ve kşilerin nere de ise bir birinin aynı eğitim kurumlarından geçtiğini ve aynı temel ve öğretilere sahip olduğunu hala göremiyormusunuz? Bunlar akletmezler, düşünmezler, kim ne diyorsa, neyi emrediyor ise, işlerine, devlet ve toplum düzenine, örf ve adetlerine, alışılmış yaşam biçimlerinwe nasıl uydurulmuş, empoze edilmiş, monte edilmiş, ise bu böyle gelmiş, bunda sonra aslı şuydu desek, bizi linç ederler, bunca mutsuz ve gönülsüz kurulan yuvaların vablini nasıl üzerimize alırız diyerek hala gerçekleri saklayan bu zihniyeti bana delil olarak gösteremezsiniz. Al sana bir örnek. Sahur vakti sabah ezanı ile başlar, şafak çizgisi siyah hal aldığında zaman geliyor ve o çizgi beyasa döndüğünda de oruca nitetlenmenin son bulduğu gerçeği sözde bu Diyanet kurumlarınca hala neden saklanmakta da, insanlara 2 saat,3 saat önceden oruca başlatarak, yanlış zaman tayin ediyorlar ve bunu bile bile aslında biz ne diyorsak o deyip hala susuyorlar, bir açıklarmısınız? Daha bir çok örnek verebilirim. Kur'an da bir tek kadir gwecesinden bahsedilerek, sözde diğer bir çok Kandil gecesi uyduran bu zihniyetin hala ne kadar turarlı olabileceğinemi inanmamı bekliyorsunuz? Bence bir daha düşünün...

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      4 ay

@Erkekfatma22 https://www.youtube.com/watch?v=wTWXyfbo2MA

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      4 ay

Sonuna kadar izle, bir zahmet...

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

Bana ne ya kim ne yaparsa yapsın. Ama ben günah değilse bile yapmam 🤮

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

İster günah olsun ister olmasın kadınların 'aşk' adı ile kandırılıp kullanılması çok kötü. Evlenmeden cinsellik kadının peçete gibi kullanılıp atılmasına neden olur. Kendine saygısı olan kadın da buna izin vermez. Ve bana gelince ben erkeklerden hoşlanmıyorum bile. Günahsa da değilse de onları sevmiyorum hep uzak duracağım

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      4 ay

@Erkekfatma22 Ha mesele bu diyorsun. Bu senin sorurun. Senin işine gelen kısmı, senin kararın, saygı duyarım. Kimseyi zorla yatağa götürmüyoruz, kimseye de aşk ve yuva vdederek para ve menfat için oyun kurmuyoruz. Ama bunu siz kız ve kadınlar yapıyor ve bizleri ne hallere sokuyorsunuz, bunu da bir gerçek olarak görün istedim. Herşeye bu kadar evet ya da hayır dr şken, hala suçu bizlere atarak, kafanızdan uydurduğunuz bu zanlar ve kurallar ile aman ha bana sokulan, bana takılan, bana merhaba diyen, beni kadın ve insan yerine koyan yanar demenizi de üzüntü ile karşıladığımı da söylemek isterim. Aşk bir insanın başına gelebilecek en güzel şeydir ve hakkımızdır da. Sadece kadın kadın olmalı, erkek te adam olmalı. Başka şeye gerek yok. Amacımız sevmek, sevilmek, yuva kuracak, aile kuracak kadar da inanmak, güvenmek, mutlu ve mesut olmak değil mi zaten. Sorun ne hanfendi? Her geleni cani, zalim, dolandırıcı, ahlaksız, ırz düşmanı görerek nasıl yaşayacaksınız ki? Gidin tedavi olun, tıbbi yardım alın, bi kendinize gelin yahu. Bu nasıl bir savunma, kim sana ne yaptı da bu hallere düştünüz, hiç normal değil yaaa...

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

Dayı çok istersen sen tedavi alırsın. Fazla agresifsin. Bana gelince ben erkeklerden hoşlanmıyorum. İsterse dünyanın en yakışıklı en iyi kalpli erkeği olsun yine de hoşlanmam.

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      4 ay

@Erkekfatma22 Dayı da değilim, Dayın da değilim, her hangi bir şeyiniz de değilim. Lütfen hitap eder iken ya ismimi kullanın, ya beyfendi deyin. Ve işte kendin de itiraf ediyorsun, bir kızın, bir kadının erkeklerden hoşlanmıyorum, adeta efret ediyorum, cinsel olarak ta arzulamıyor, düşünmüyor, tiksiniyorum demesi, hangi doktor, psikolog, psikiyatri uzmanı, ilişki koçu, cinsel sağlık uzmanı, aile uzmanı açısından incelense normal karşılanmaz, muhakkak bir tedavi, tıbbi yardım, terapi almanız tavsiye edilir hanfendi. Yani size karşı bir tavrım, kastım, gıcıklığım, garezim olarak söylediğim, sıradan ve boş sözler, sataşma ve aşağılamak amacı ile sarfettiğim sözler değil. İyiliğinizi istiyorum ve gerçek kimliğinize dönmenizi arzuluyorum ve samimi tavsiyeler de bulunuyorum, hepsi bu...

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

Gerçek kimliğim bu. Küçüklüğümden beri kadınlardan hoşlanıyorum ben. Bunu hastalık olarak görmekten vazgeçin. Bu hastalık değil. Psikologlar da böyle diyor. Bunun için asla psikologa gitmem. Ölürüm daha iyi. Değişmem mümkün değil. Değişmeyi ve erkeklerin seks kölesi olmayı istemiyorum. Seksten nefret ediyorum. Seks iğrençtir. Kadınlarla olan ilişkilerimde de seksin olmadığı masum ilişkileri tercih ederim. Böyle mutluyum. Ölene kadar böyle kalacağım. Psikoloğa homofobikler gitsin. Belki insanların kararlarına saygı duymayı öğrenirler

Yorumla
    • Erkekfatma22
      Erkekfatma22
      4 ay

Yaşınızdan dolayı dayı dedim. Yaşca büyük kişilere abi ve ya dayı denir. Bu gayet normal

Yorumla
    • Erhancanlar
      Erhancanlar
      4 ay

@Erkekfatma22 Bu senin uydurmaların. Aynı anne ve babadan veya aynı baba ve ya anneden olan kişiler bir birine abi, abla, kardeşim diyebilir. Dayı annemizin Erkek kardeşi ya da ağabeyine denir. Bak yine çuvalladın, saçmaladın. Sana doğru şeyler öğretmek, boş vermemek, seni sıradan bulmamaya, boş yapmamaya gayret ediyorum ama sen sanki bir birimiz ile savaşıyormuşuz gibi sürekli üzerime geliyor, diş gösteriyor, kavga ediyormuşuz gibi geriliyor, ve anlamsız bir şekil de kendini savunma, koruma pozisyonuna geçiyorsun. Seni zerresince tanımam, bilmem. Kimsin, nesin, kime ve neye benzersin bilmem. Sadece soruna cevap verdim, bazı gerçekleri anlatmaya ve izah etmeye çalıştım, hepsi bu. Rahat olun, sizi yemem, aşağılamam, hakarette etmem, üzmam da, zor durumda da bırakmam, bir köşeye sıkıştırıp canınızı da sıkmam. Sakin olun, benden sana hiç bir zarar da gelmez...

Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Cirkin.. aykiri.. gerkesin kendi hayati ama uluorta cirkin buluyorum.. insanoglu farkli ve aykiri gordugu seylerden hoslanmiyor genel olarak..

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Burada şişman kızla zayıf kız birbirine aşık olmuşlar. Şişman ezmeyi seviyor. Zayıf da ezilmeyi. Hani bunu anlıyorum da; erkek erkeğe pek ilgimi çekmiyor. Lezbiyen videoları severim. Onlarında sevişmelisi değilde ezmelisini, şişko kadının zayıf kadını ezmesine bayılıyorum. Ama bunun haricindekini sevmiyorum.

Aşkın cinsiyeti olur mu?
    0
    0 Yorumla
  • bahar_cicegim
    bahar_cicegim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 60%
    +1 yıl

Aşkın cinsiyeti olur o da kadın erkek aşkıdır. Öyle lezbiyen veya gay travesti gibi saçmalıklar bana ters gelir hic hoşlanmam

5
    0 Yorumla
  • LEZANDALONEgirl
    LEZANDALONEgirl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

kimseyi cinsiyetini ön görerek sevmem. Ama aşk farklı bir şey. Tabiki cinsel yönelimine göre cevabı değişen bir soru. Ama ben aşkın cinsiyeti olmaz diyorum.🌈🌈🌈

3
    0 Yorumla
  • Erkekfatma22
    Erkekfatma22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    4 ay

Gerçek aşk kadın kadın arasında olur. Erkekler sevemezler. Elde etmek isterler sadece. Kadını yatağa atıp heveslerini almaktır tüm dertleri. Ama kadın kadın arasında gerçekten romantik ilişki oluyor

0
    0 Yorumla
  • Yonderly
    Yonderly Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Olur. Olmaz diyenler net sapkındır eşcinsellik için yaratılsaydık tek bir cins olarak gelirdik dünyaya.. Kadın ve erkek birbirini tamamlamak için var. Bu konuya şiddetle karşıyım ve tartışmaya kapalıyım. NOKTA

0
    1 Yorumla
    • saud6de
      saud6de
      +1 yıl

onlar zaten hayata bu hormonlar ile geliyorlar sapkınlık olsa allah böyle yaratmaz

Yorumla
  • alternativehuman
    alternativehuman Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Aşkın cinsiyeti olmaz, ki aşık olabilmek, sevmek çok zor; insanlarla bağ kurmak, ortak bir şeyler paylaşabilmek, yanlarında rahat hissetmek ve tüm bunları sürdürmek. Bunu bulunca ve hissedince insan toplumun normal kabul ettiği eşleşmeleri düşünüp uymadığı için endişeye kapılmamalı.
    Cinsellik de zaten öznel bir meseledir, kimse kimsenin kimi sevdiğine ve ya birlikte olduğuna bir yasa getirmeye çalışmamalı.
    Hoşgörü. Hoş görün.

2
    0 Yorumla
  • Aidin_Kelt
    Aidin_Kelt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 126
    +1 yıl

yaa git işine😂

Aşkın cinsiyeti olur mu?
    4
    0 Yorumla
  • Gönülçelen_
    Gönülçelen_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Kadın erkek ilişkileri dışındaki insanlara bakış açım oldukça kötü valla🙈onlara bakmak istemiyorum bile

1
    0 Yorumla
  • jesuisbienn
    jesuisbienn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 69%
    +1 yıl

her insan aşık olabilir. Erkek erkeğe ya da kadın kadına da olabilir. Aşkın cinsiyeti yoktur. Saygı duymak gerek.#lovewins

3
    0 Yorumla
  • Cafer123456789
    Cafer123456789 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Aşkın cinsiyeti yoktur kadın da erkek te aşık olabilir. Ama ne kadar çok yaşayabilirler onu hıc bilmem.

3
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Kadın kadına olan ilişkilerde hem görsellik hem duygusallık olduğu için onları yadırgamıyorum ve yakışıyorda, ama erkek erkeğe olan tiksinç geliyor bana öggg kusacaamm 🤮🤮🤮

0
    15 Yorumla
    • kayıpşehrinkızı
      kayıpşehrinkızı
      +1 yıl

hiç bir farkı yok. erkeklerde belki duygusallık yaşıyor. erkek olduğunuz için kadınların ki size cazip geliyor. ikisi de aynı olay

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      +1 yıl

@kayıpşehrinkızı senin yasadiğın ilişki tarzı ne peki?

Yorumla
    • kayıpşehrinkızı
      kayıpşehrinkızı
      +1 yıl

kadın -erkek ilişkisi

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      +1 yıl

@kayıpşehrinkızı ama her kadında olduğu gibi hemcinsine bir nebzede olsa ilgi duyabiliyorsundur muhtemelen

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      +1 yıl

Kadınların doğasında var çünkü bu

Yorumla
    • kayıpşehrinkızı
      kayıpşehrinkızı
      +1 yıl

zerre ilgi duymuyorum. zaten o vücuda sahipken neden bir kadına ilgi duyayım. insanı herzaman değişik olan sey çeker benve

Yorumla
    • kayıpşehrinkızı
      kayıpşehrinkızı
      +1 yıl

yanlış anlaşılmasın. demek istediğim yapı manasında yani

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      +1 yıl

Hayret ilk defa hemcinsinden etkilenmeyen bir kadın görüyorum

Yorumla
    • kayıpşehrinkızı
      kayıpşehrinkızı
      +1 yıl

hayır ya sanmam öyle olanı. fazla yoktur bence

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      +1 yıl

Yapılan araştırmalarda bunu gösteriyor ve benim tanıdığım tüm kadınlarda da biseksüel eğilim vardı

Yorumla
    • kayıpşehrinkızı
      kayıpşehrinkızı
      +1 yıl

valla ilkkez senden duydum ama olabilr. kendimi severim başka kadını beğenceğime :))

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      +1 yıl

Kendini beğennezsen, sevmezsen çatlarsın zaten 😊😊

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      +1 yıl

Sende de vardır büyük ihtimalle ama henüz bu durumu keşfetmemiş olabilirsin sadece

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      +1 yıl

Keşfetmede zaten, sonra birbirinize aşık oluyonuz biz erkekler sap gibi kalıyoruz ortada 😂😂payıma düşeni çalan kadınlara hakkımı helâl etmiyorum 😂😂

Yorumla
    • kayıpşehrinkızı
      kayıpşehrinkızı
      +1 yıl

valla hoş bulmuyorum. ama herkesin kemdi iradesi

Yorumla
  • kizil_seytan
    kizil_seytan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 31%
    +1 yıl

Yeni nesili sürekli böyle şeyleri ön plana çıkarıp özendirme peşindesiniz. Ewtt onlara saygımız var ama siz böyle yaptıkça yeni nesilin özenmesi kadar değil

0
    0 Yorumla
  • JohnC
    JohnC Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 30%
    +1 yıl

Bana göre normal değildir. Dünyada bir erkek için kadın mı kalmadı ki veya tersi de hemcinsine baksın.
    Yanlış bir algı çalışması.
    Ama bir takım insanların tercihi öyleyse saygı duyarım

0
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

İnancım gereği Allahın yasak kıldığı hiç birseyin aşkı olmaz çünkü aşkın sahibi de o duyguyu yaratıp bize kullanmamız için verende Allahtır. O'nun razı olmadığı bir konuda kullanamayız

0
    0 Yorumla
  • DişiZürafa
    DişiZürafa Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 42%
    +1 yıl

olur evet.

Bir kızın bir kıza, bir erkegin bir erkege asik olduguna asla inandıramaz beni hic kimse. Oradaki mesele tamamen cinselliktir.

Bana da duyar kasmayın mumkunse.

0
    1 Yorumla
    • Ataerimz
      Ataerimz
      +1 yıl

Hayır sadece cinsellik değil. Azcık sempati lütfen.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Herşey cinsellikten ibaret değil hemcinsimle istediğim gibi ilişki yaşarım bu kimseyi ilgilendiren bir durum değil. Eşcinsel ilişkiye karşı insanların saygılı olması lazım.

4
    0 Yorumla
  • Rahat0810
    Rahat0810 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 39%
    +1 yıl

Yok canıiiim ne cinsiyeti mesela ben bayanla bayan olarak evlenip 3 de çocuk bile yaparım 😂😂 cinsiyet olmali tabiki

1
    0 Yorumla
  • mikolantis
    mikolantis Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 53%
    +1 yıl

Onaylamıyorum ama günümüzde olaganmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Avrupanın hep kçtü yönlerini alıyoruz malesef

1
    0 Yorumla
  • Mr-GYC
    Mr-GYC Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

Aşk bir kadın ile erkeğe aittir. Bunun dışındaki duyguların şehvetin ürünü olduğunu düşünüyorum. (Aynı cinsler arasında olan duygular)

1
    1 Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Nerden biliyorsun? Sen erkeklerle sirf sehvet duygusu icin mi cinsellik yasarsin. Asik olacagin kisi secemezsin

Yorumla
  • Akşam_yıldızı
    Akşam_yıldızı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Aşk var mı gerçekten onu bilmiyorum ama herşeyin bir sonu var evrenin bile sonu varken yani boş geliyor hepsi kendimi sevmek yetiyor

1
    0 Yorumla
  • Yekoş
    Yekoş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 79%
    +1 yıl

Kimsenin duygulari bizi ilgilendirmez. Hem bu tur il8skiler bilimsel seyler anne larninda olusan hucreye bagli oluyor. Yani love is love :)

1
    0 Yorumla
  • Die-Mutter
    Die-Mutter Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

aşk zaten ezelden öyle yaranmadımı?
    Kadın-erkek arasında yaşanan, ama gel gör ki bokunu çıkartdılar resmen, ne erkekde erkeklik bırakdılar ne de ki kadında kadınlık

0
    1 Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Sen gercekten bir insan yarin kalkib ben escinsel mi olacagim diyor saniyorsun? Insan asik olacagi kisiyi secemez.

Yorumla
  • Hiypnos
    Hiypnos Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.

Elbette olur. Duyguların etkileşimi ve yaratılış gereği sadece kadın erkek ilişki yaşamaz. Saygi duyuyorum ve sevgiyle yaklaşıyorum.

2
    0 Yorumla
  • masumcocuk34
    masumcocuk34 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

hetero bir erkek olduğum için erkek-erkeğe aşklar bana itici geliyor ister istemez ama herkese saygım var tabi, dışlamam kimseyi

1
    0 Yorumla
  • Neskuzusu
    Neskuzusu Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.

Saygı duyuyorum diyorum da bir yerde midem kabul etmiyor ya!

2
    0 Yorumla
  • Shinkay
    Shinkay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Olmsz. Gayleri cok seviyorum. Resimdeki cok tatli. Burda homofobikler yorum yapmiş haha. Homofobi hastaliğindan önce kurtulun siz, sonra yorum yapin

2
    2 Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Işleri gelince lezbiyen p*rno bakiyorlar ama ;)

Yorumla
    • 1_lioncuk
      1_lioncuk
      +1 yıl

Hahahah bak bu çok iyi

Yorumla
  • kotukizzx
    kotukizzx Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

Erkeklerde itici durabilir ama kadınlarda öyle durmuyor.

2
    0 Yorumla
  • Amorcita
    Amorcita Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 58%
    +1 yıl

Saygı duyarım. Kimse seçimleri için yargılanmamalı dışlanmamalı.

2
    1 Yorumla
    • Deliali61
      Deliali61
      +1 yıl

Haklısın sende senin gibi güzel düşünceli kadınlar olmasa vah ülkenin haline 😃

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aşkın cinsiyeti de yaşı da, kan bağı durumu da olmalı. Çocuğa, kendi cinsine, ablasına hallenenlerle doldu dünya. Duygu falan değil bunun adı, tamamen şehvet. Sevgi, cinsellik değildir. Erkek erkeği sevebilir ama cinselliğe dökülüyorsa sapkınlıktır.

0
    0 Yorumla
  • birsessiztavsan
    birsessiztavsan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

kesinlikle olur sonucta 2 tur cinsiyet var ve hepsinin bir amaci ve yeri var hormon sorunu yasiyorsa egerki tedavi olabilir

0
    0 Yorumla
  • melogram
    melogram Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 58%
    +1 yıl

Aşkın cinsiyeti tabiki var. Öbür türlü Allah tek cinsiyet yaratır herkese de üreme ve üretme hakkı verirdi.

0
    0 Yorumla
  • kayıpşehrinkızı
    kayıpşehrinkızı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27 , eic 69%
    +1 yıl

kadın kadına olunca bir şey demiyolar maşallahh. ama erkek erkeğe duyunca iğrenç diye saydırmışlar. madem öyle ikisine de aynı tepkiyi verseler ya.

0
    0 Yorumla
  • Mdmdmdmdmdlfmdmx
    Mdmdmdmdmdlfmdmx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 53%
    +1 yıl

Yokh yavv olmaz öyle erkek erkeğe diyenler lezbiy*n p*rnolarına düşerler ve hatta gizli gizli erkek erkeğe düşünürler

0
    0 Yorumla
  • ehhhhh
    ehhhhh Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

Kadınlar estetik , güzel varlıklar da ama erkek erkeğe de ne bileyim ya hiç hoş değil sanki ama yine de tercih kisinindir saygı duyulmali

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

normalde saygım var ama. medyada özellikle aşırı özendirme başladı. mizal olarak netfklix dizilerinde eşcinsel ilişki olmayan dizi yok neredeyse. normal ilişki olmayan dizile rbile eşcinsel birliktelikleri göze sokup yüzeltmeye çalışıyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben heteroseksüel bir bireyim. Homoseksüel ilişkiler en az biz heteroseksüel bireylerin ilişkileri gibi doğal.

4
    0 Yorumla
  • KillerArtemisia
    KillerArtemisia Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Olabilir, oluyor. Inkar etmek ya da dışlamak bişey kazandırmıyor rahat bırakın şu insanları

3
    0 Yorumla
  • lespoissons
    lespoissons Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Aşk aşktır ve aşk nedir diye bir soru cok sacma o an neyse o dur ben tutup da aşk şöyledir asla demem ve evet askin cinsiyeti yoktur

0
    0 Yorumla
  • MezarınıKazıyor
    MezarınıKazıyor Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.

Aşkın cinsiyeti olmaz. Duyguların cinsiyeti yoktur.

1
    0 Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Duyguların cinsiyeti olmuyor,

5
    0 Yorumla
  • Thechoiceisyours
    Thechoiceisyours Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.

Tabiki aşkın cinsiyeti olmaz. Herkes içinden geldiği gibi yaşama hakkına sahip

1
    0 Yorumla
  • UluGökKurt
    UluGökKurt Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Psikolojik hastalık olarak görüyorum. Tedavi edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • sinsikedii
    sinsikedii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 64%
    +1 yıl

Saygı duyulup onlarında insan olduğu hatırlanmalıdır

1
    0 Yorumla
  • Creeper07
    Creeper07 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 51%
    +1 yıl

Bana göre karşı cinse duyulmalı diğerleri beni ilgilendirmiyor.

1
    0 Yorumla
  • Odysseyy_
    Odysseyy_ Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Kadın erkek aşkı dışındakilerle ilgilenmiyorum. Sadece kadın erkek ilişkilerini savunuyorum.

1
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı.

Hiç bir erkeğin arkasına böyle geçmeyi düşünmedim. Düşünenlere de bir şey demedim..

1
    2 Yorumla
    • Neskuzusu
      Neskuzusu
      +1 yıl

😅 😅 😅

Yorumla
    • novel
      novel
      +1 yıl

@Neskuzusu hişttt 😁😁

Yorumla
  • siyahtakimor
    siyahtakimor Takip Et
    Guru Yaş: 25
    +1 yıl

Aşkın cinsiyeti yaşı adı şunu bunu olmaz ailenize bile aşık olabilirsiniz np

1
    3 Yorumla
    • ÇınaR_ubi
      ÇınaR_ubi
      +1 yıl

Nasıl yani. O bahsettigin sevgidir şevkettir merhamettir bağlılıktır. Ama aşk değil-dir. Aksi takdirde çok başka yere gidiyor bu dediğin biliyorsun dimi

Yorumla
    • siyahtakimor
      siyahtakimor
      +1 yıl

Aşkı o zaman abartıyorlar ki utanmasalar aşkın ailesi olur mu diyecekler.

Yorumla
    • ÇınaR_ubi
      ÇınaR_ubi
      +1 yıl

Şehvet duyabileceğiniz herkesle yaşayabilirsiniz. Şefkat duyduklarinizi ise karıştırmayın onu dedim. Ornek vermek istemiyorum çok uc noktada bir konu

Yorumla
  • dılodelal
    dılodelal Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.

Saygı dıyarım tercihler tartışılmalı bence kime ne zararları varki

1
    0 Yorumla
  • Opss47
    Opss47 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.

Aşkın cinsiyeti yoksa, aşkın canlısı da , yaşı da yoktur. Tüm sınırları kaldıralım.

0
    0 Yorumla
  • kedimbeni7
    kedimbeni7 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

Olur tabii ki. Hemcinsime yakışıklısın bile demem. Ne aşkı?

0
    0 Yorumla
  • hazel_eyed_engineer
    hazel_eyed_engineer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 61%
    +1 yıl

Erkek için kadın, kadın için erkek varken diğerlerini düşünmek niye. 😊

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (142)
Devamını Gör(187)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşkın cinsiyeti olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşkın cinsiyeti olur mu sence⚥? 38 cevap verildi
Aşkın cinsiyeti varmıdır? 12 cevap verildi
Aşkın cinsiyeti var mıdır? 20 cevap verildi
Aşkın çeşitleri olur mu? 43 cevap verildi
Kasim da gelmişken aşk başka midir? 69 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkek arkadaşim herkese laf sokup sonra saka deyip geciyor, sorun bende mi?
  • Ne yapınca günün stresini atıyorsun?
  • Toplum içinde yiiyişmek ayıp mı normal mi?
  • Lanetli bebeklere inanır mısınız?
  • Lanetli bebeğiniz olsaydı ne yapardınız?
  • Akıl sağlığınız nasıl?
  • Aşk bir tuzak mı?
  • İlaçsız tedavi olur mu?
  • Makyajlarda aşırı allık kullanımını sevmeyen tek ben miyim?
  • Konfor denince aklınıza hangi marka araba geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨