2 insan birbirini görmese de aşık olbilirler mi acaba benim başıma tuhaf bi durum geldi hep onu düşünüyorum o da uzaktan seveceksin beklentisiz felan demiş yani böyle bişeyin mantığı var mıdır garip hissediyorum kendii görüşelim dedi yok dedim faeden sildik birbirimizi ama unutamıyoruz nedir bu durum yaa sanaldan hiç görüşmeyen 2 kişi aşık olabilir mi acaba:(((
Cevabın nedir?
+1 yılKesinlikle olabilir sadece karşındaki insanı doğru tanıdığına ona gerçekten güvenip güvenmediğinden eminsen sorun olmaz ben karşımdaki insanın sanaldan ya da reelden tanımış olmama bakmam karakter analizini yaparım doğru insansa ve güvenedebilirsem onunla görüşürüm. Sana da tavsiyem kendini zora sokmayacak düzgün yerlerde görüşmende fayda var. Neden olmasın belki de çok güzel bir ilişki yaşayabilirsin. Herşey siz de bitiyor. Karşındaki adam gibi adamsa sen de o da birbirinize dürüst samimi ve doğal olursanız çok da mutlu olabilirsiniz. İnternet üzerinden çok fazla arkadaş edinmiş birisi olarak tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yıliyi de o beni yedekte tuttu yaa beni anlarsın belki görüşelim dedi yok karakterime aykırı dedim sonra svgiliyi uzaktan sevceksin felan dedi karşılıksız ben de bana yazdı bu banadır diyoken ki banaydı bi baktım bulunduğu yerden sevgili yapmış sırf görüşmüyorum dediğim için güvenemedim açıkçası bilmiyorum arkadaşı arkadaşım çıktı aranızı yapıyim dedi ben de hiç kimseyle çıkmamışım bu yaşıma kadar hayatımdaki ilk insanın sanaldan olması faklı geldi garip olurdu ben kabul etmedim bu çocuk da asıldı
- +1 yıl
Burada anlatamam bana özelden yaz sana birşey anlatıcam o zaman arada kalmaktan kurtulacaksın. Ekle mesaj at ben de anlatayım.
- +1 yıl
He bu arada için rahat olsun öyle yazılmak falan için özelden yaz demedim gerçekten buradan anlatmak istemediğim birşey olduğu için yazmadım. Ama tercih senin.
En İyi Cevaplar
Sanal aşk mı olur? Sen sanaldan bir insanı ne kadar tanıyabilirsin? Yüz yüze görmemişsin bile.
Kafanda bir profil var. Sanaldan kaynaklı binlerce boşluğu, kafandaki profile göre tamamlıyorsun. Gerçeklerle yüz yüze gelince, hayal kırıklığı yaşayacaksın. Çünkü sanalda yaşadığın aşkın, sanal olduğunu, gerçek hayata uymadığını göreceksin.
Sana tavsiyem, sanalda eğlenmene bak. Sonra bilgisayarın güç düğmesine bas ve her şeyi bitir.61 Yorumla
Soran+1 yılfacem kapalı şuan tüm iletişim hattımı kapadım
Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. olabilir. yaşadım ben bağlı kalamadım ama karşımdaki gerçekten aşık olmuş.
13 Yorumla
Soran+1 yılgörüştünüz o zaman gerçek hayatta
Soran+1 yılinternetten mi tanıştın
Olabilir bence düşünmenin nedeni çok bağlanmanda olabilir:)
33 Yorumla
Soran+1 yılevet bu iştee
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
Aşk olur zaten başka bir şey denmez,. hayalinde mükemmeli yaşatırsın. Ama bir kez olur ve ağır biter. Ben İngiltere'den birini sevmiştim. Lise 1-2'deydim. Sert bitti, aylarca ağladım. Ama 2 sene sonra İngiltere'ye bir dilokuluna gittiğimde o kızı tamamen silmiştim ve bir kez bile aklıma gelmedi. Kısacası ömürde bir kez aşk olur ve uzaktansa sert de biter. Benden demesi...
02 Yorumla
Soran+1 yılbu aşk değil zaten alışkanlık gibi bi durum
senin gibi aklı bir karış havada gezenler olur ;))) bi bakmışsın iki gün sonra yelkenler suya inmiş netten aşk maşk olmaz olan oluyor ama istisnalar kaideyi bozmaz;))
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla içinde bulunduğum haltı anlıyamıyorum
Soran+1 yılonunla reelde tanışcaktım zaten ne diyorum arkadaşı arkadaşımdı o asılınca bıraktı
oluyorsa demek ki bi psikolojik bozukluk durumu var.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani reele taşıycaktk diyorum psikolojim bozuldu kapadım face
Soran+1 yılpsikolojim bozuldu evet kapattım face bu aşk değil alışkanlık sadece
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. internet ile adı üstünde sanal bir aşk olur. Aşk sanarsın ama değildir.
Gerçek aşk doku, koku, tat içerir.10 Yorumla
+1 yılevet öyle birşey mümkün ama adı aşk değil sadece alışkanlık bağımlılık,ama güzel bir duygudur:))
24 Yorumla
Soran+1 yılbağlandım evet bağlılık alışkanlık buu kesinlikle aşık olmam için onu görmem gerekirdi nası unutcam facem de kapalı
- +1 yıl
unutursun unutursunda biraz zaman alır atlatırsın atlatırsın:))
Soran+1 yılbibuçuk sene oldu
- +1 yıl
hmmm işte bu biraz zor olur unutması :))senin iş biraz zor gibi nah şey pardon zor unutursun:))
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer birbirinizle konuşurken mutluysanız bitirmeniz anlamsız olmuş... aşk bu insanı nerde ne zaman ne şekilde bulacağı belli olmaz ki...
13 Yorumla
Soran+1 yılmutluyduk benimle konuşurken sürekli gülüyodu:)))))
Cevap sahibi+1 yılhayat insana bu tip mutlulukları kolay vermiyor emin ol... hele bulup da elinin tersiyle itenlere hiç acımıyor... o yüzden bence yol yakınken ve şu an ne durumda olursanız olun , mutlu olup gülmeye kaldığınız yerden devam edin... ama bu sefer görüşmekten kaçma...
Soran+1 yılyook sevgili yaptığı gün bitirdim ben
heves bu kardeşim ha tanışırsın beraber zaman geçirirsiniz o zaman aşk derim lakin bunun aşkla meşkle ilgisi yok
temkinli ol11 Yorumla
Soran+1 yıliyi de benim yaşadığım ne pekii
Olmuş bile :) daha uzatmanın alemi yok . Bence görüşün.
11 Yorumla- +1 yıl
ata demirer : bi kayda çocugun işi görülsün be abi :)
+1 yılben hep sanaldan aşık oluorum.reelden kızın bi falsosunu görüp soğuorum ama sanal oldu mu kendi hayl dünyanda kıza şekil veriosun bi nevi.
07 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi ben de bundan korkuyorum sanalda çok konuşkanım reelde konuşamam misal sammi arkadaşlarımla konuşurum da öyle yabancılarla sus pus olursam o kişi hayal kırıklığına uğrar bundan korkuyorum:(
- +1 yıl
hiçbişey olmaz merak etme.karşındaki de seni anlıycaktır.
Soran+1 yılyaa onun hayal ettiğinden farklı biri olarak karşına çıkmaktan korkuyorum
- +1 yıl
birbirinizi görmediniz mi hiç.
Soran+1 yılyahuu resimlerimi gördü ortak arkadaşımız var arkadaşı da asılınca çocuk aradan çekildi
- +1 yıl
ee sorun olmaz bence.arkadaşın çekilmesi önemli değil sen yaz ilgini belli et yine de.
Soran+1 yılolmaz sevgili yaptı
Yakında Sanal Çocuk yapacaklar :) Sen neyin kafasındasın :)
20 Yorumla
+1 yılolabilir hem de en güzeli olur tamamen kişiliğini sevmiş olacaksın çünkü... bende oldu aşka pek inanmam ama öyle birisini çok sevmiştim
20 YorumlaNe saçma bişey bu dedim sonra olan oldu 1 sene sürdü
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
valla oluyormus ama reelde gorusmek lazim tabi begenmezsen yada o begenmezse hayal kirikligi olur
23 Yorumla
Soran+1 yıl:))resimlerimi beğendiğine göre sorun yok aynı kişiyim çünki:)
Soran+1 yılevett
Olur ama şuna benzer. kazanı ağaca astım. Dibine mum yaktım. Bakalım yemek ne zaman pişecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne bee
valla bişeyler oluyorda noluyor tam bi adını bilemicem.
02 Yorumla
Soran+1 yılben de anlamıyorum hacı
olmaz sen sanalmısın kendini aşalama bence böyle şeylerle
01 Yorumla
Soran+1 yılyok da gerçekte görüşelim dedi güvenemedim çocuk arkadaşımın arkadaşı çıktı şansa bak o arkadaş da benden hoşlanıyodu
+1 yılolmaz dememek gerek, olmaz deyip de başına gelince sürüngen familyasına katılanlar var
10 YorumlaKız güzelse olur hacı :)
Oluyor yani. Aah aahh :)08 Yorumla
Soran+1 yılniye ahladın
- +1 yıl
Aklıma Nil geldi de. Asıl adı Nilüferdi. İyi hoş güzel kızdı da. Erdem aşık olsun, ben yüz vermeyeyim modundaydı. Cırım cırım arar, buluşmak isterdi. Buluşunca, azcık yüz verince de sırtını dönerdi. İlgilenmeyince yine gelirdi cırım cırım. O geldi aklıma. Güzel de kızdı ya... Üzerinden geçmiş kim bilir kaaaaç sene.8 vardır heralde.
Soran+1 yıl:))siz görüşmüşünüz
- +1 yıl
Neymiş o benden beklenmeyecek şey?
- +1 yıl
Pardon yanlış yere bakmışım :D
- +1 yıl
Yahu niye beklenmesin?
İnternetten arkadaşım oldu. Bildiğin arkadaş bu.
Sonra bir baktım kızmış.
Sonra bir gün fotoğrafımı yollayacağım dedi illa. Sende yolla dedi. Yolladım, o da yolladı. Bir de ne göreyim... Çokda güzel bir kız. Boğazlı kazak giyiyordu kalın ama o kazağın altında ne olduğu anlaşılıyordu. Öylede fiziği vardır. Yüzüde güzeldi.
Bende insanım yani. Erkeğiz sonuçta. Rahip falan değilim ki ben. Bende çıkıcam, sevgilim olacak, kısmetse evleneceğim vs...
Olabilir ben nişanlandım bile :)
31 Yorumla- +1 yıl
Doğru söyle ya
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kendini kandırmaktır bu
00 Yorumla
+1 yılHepsinin temelinde, abazalık var😆
00 Yorumlasanalda tanisip evlenen bile var
12 Yorumla
Soran+1 yıldoğru da bana tuhaf geliyor garip bi durum
aşk değil bağlanmak bunun adı.
17 Yorumla
Soran+1 yılnası bu bağlanmayı sonlandırcam
Soran+1 yılyaa bi gün onun evlendiğini görürsem nette fotolarını görürsem pişman olursam nolcak peki off off
Soran+1 yıl:(((((yahu allasen bağlandım vallaa aşk değil bu bağlılık zaten :((
Soran+1 yılistedim de güvenmiyorum çapkın
+1 yılyazık olur zamanına duygularına
08 Yorumla
Soran+1 yılneden kiii lütfen cevap
- +1 yıl
birincisi mesafe önemli
ikincisi maddi durumlar
mesafe çoksa maddi durumda pek elverişli değilse hiç uğraşma
ayrıca sen o var diye cevrenden gelecek nasiplerede kapını kaparsın zaten nereden baksan 25 yaşındasın ( o yaşlarda evde kaldı muhabbeti çok olur kızlar için )
gerek yok diye düşünüyorum yalnız bu senin hayatın kendi kararların
Soran+1 yılmesafe 4 saat yaa zaten orda okumuştum şehri biliyorum maddi durum iyiydi çocuk öğretmendi yalnız çapkın birine benziyodu
- +1 yıl
bak sen bilirsin
bana kalırsa gerek yok atraksiyona
şimdi sen bundan vazgeçip başka birinin bulunca gözün geride kalacaksa
bırak ta bunu yaşa ve gör
Soran+1 yılolmaz görüşelim dedi sevgili yaptı orda
- +1 yıl
peki orada sevgili yaptıysa sen neden ısrar ediyorsun ?
salla gitsin sadakati yoksa salla gitsin
Soran+1 yılişte ben de soğudum da unutamıyorum napcam peki
- +1 yıl
şaşı olduğunu düşün soğursun birden :D
Normalde olmaz ama yapanlar yapıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılnası yani benim içimde bulunduğum psikoloji ne acaba
Sanalda aşk bana pek inandırıcı gelmiyor.
10 Yorumla
+1 yılSanal gerçeğe dökülürse, olur.
00 Yorumla
+1 yılSanmıyordu.
00 Yorumlaolabilir tabi.önemli olan kalp gözüdür.
10 YorumlaOlmaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılneden 2 insan birbirini beğenemez mi
Soran+1 yılçok kesin konuşuyoz etkilenmezmisin resimlerinden
Soran+1 yılbüyük konuşuyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. neden olmasın?
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyom yaa ne haltın içine düştüm yemin ederim bilmiyorum herkes bişi diyo
impossıble.
07 Yorumla
Soran+1 yılneden yahuu
Soran+1 yıliyi de resimler var ortak arkadaşlar var nası fiziğini bilmiyceksin resimlerden olmuyo mu
Soran+1 yıl:))yook resimlerden gördü yaa facemde ekliydi arkadaşımız var ortak o da asılınca bana çocuk sildi beni işin garibi ben karkterime aykırı olmaz dedim sevgil yapmış hiç üstüne düşmedi bana da görüşelim diyodu sevgiliyi uzaktan sevceksin diyodu yani erkek olduğundan güvenmiyorum 1 ikincisi çapkındı ilk konuşmasında canımlı konuşuyodu
Soran+1 yılolmaz:))))
olmaz
00 Yorumlaolur..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgensen olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılyaa ergenlikle ne alaka yahuu tövbe yarabbim
Cevap sahibi+1 yılÇok alaka çünkü çok mantıksız. Sanal aşk diye bir şey olmaz sanaldan resmine mi tutuluyor ? hiç bir duygu içermeyen yazışmalara mı tutuluyor? saçmalık...
Soran+1 yıletkilenir bağlanırsın alışkanlıktır aşk değildir zaten
Cevap sahibi+1 yılBak nasıl olur sanaldan aşk biliyor musun. Birbirlerinizin resimlerini konuşmalarını beğenirsiniz sonra bunu reel e dökersiniz buluşursunuz aşk olur ya da olmaz. Çünkü sanalda görüştüğün insanla reel de bir araya geldiğinde zannetiğinden çok farklı çıkıyor.
Soran+1 yılhaklısın
açık ve net olmaz
00 Yorumlaolabilir
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?