Bu saatten sonra birine denk gelip begenecegim dee o da beni beğenecek teee biz birbirimizi tanıma kararı verip 1sene en az tanımaya çalışacağız daaa belki uyumsuz çıkarız ve bir sene sonunda bırakırız birbirimizi.
Uyumluysak en yakın 1.5 seneye evlenirim.
Bu hesaba göre ennnn şanslı olduğum durumda 31 yaşımda ve sevdiğim beğendiğim uyumluyum dediğim biriyle evleniyorum
Ama elbette hepimiz biliyoruz ki bu işe pembe gözlükle bakmak polyannacılık oynamak vs buna benzer bişey olur.
Yüksek ihtimalle 30 olmadan evlenme hayalimi eğer goruculerden birine evet dersem yaşarım ama görücüler de orman kaçkını yaşlı tipler. 40 yaşında adamı kabul edelim gelmiyor. Begenemedigim tipleri de öyle keza.
Gizli veya açık Orsplar evlendi benim gibiler evlenemedi ya buna yanarım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sakin ol. bizi de korkutma böyle. Daha yaşın 29 bunun için çok geç değil. Seversin de sevilirsin de acele edip yanlış karar verme.
Sabrediyorim her namazda dua ediyorum ama seneler geçti bütün arkadaslarim sevdiği adamla evlendiler. Mutlu mesut kendi ailelerini kurdular. Ben ailemle aynı evde ne yemeği pişirsek diye annemle her gün düşünüyorum ev işlerine koşturuyorum bunu yazarken bile aglıyorum nasıl üzülüyorum bilemezsiniz
Yapma lütfen bunun için ne ağlaması. Sürekli evde kalman da etkiliyor bu durumu. Bi iş kurs veya zaman geçireceğin bi uğraş bulmalısın. Bu şekilde hem kendine bakmıyorsun hem de hayatında değişen bir şey olmuyor. Emin ol herkes öyle kendileri anlattığı kadar veya sosyal medyada paylaştıkları kadar mutlu değil.
Bulursunda yani yas geçtiği için otomatikmen akla görücü usulü ya da kim gelirse seçme sansin yok gibi geliyor
Budurumdan nefret ediyorum. bu mecburiyetten
Çaresizlik en büyük yük elde kismet
Sanırım bu yüzden bu kadar gecikti, asıl senin hakkın
😔🙏
Hayat bizi imtihanlara sokuyor ve bende evlenemedim seninle aynı yaştayım hakkımda hayırlı olacak kişiyi bekliyorum
Sen neden evlenmedin
Karşıma iyi biri çıkmadı, görücü buldular fakat başkaları arkamdan iftira attığı için görücüler de vazgeçti
Kendini üzme, üzsende bişey değişmiyor çünkü
Zaman çok hızlı akıyor. Ben haketmedimki bunu gerçekten bırak seçmeyi sevilmeyi dengim gelmiyor bana görücü olarak. Her gün derin derin üzülüyorum. Erkeklerde 33 e kadar yolu var bizde 30 olmadan evlenmezsen evde kalmış diyorlar
Nasıl biri ile hayatını ömrünü paylaşmak istiyorsun? 30-33 yaşı yalan. Hayattan soğumaya başladım bile
Özellikle yaşı yaşıma yakın ya da aynı. Eğitim seviyemiz denk ve çekici bulduğum biri olmalı. Çekici bulduğum biseyi olmazsa yapamam diye düşünüyorum kel sevmiyorum mesela. Bembeyaz erkekte öyle. Maddi olarak asgaridan biraz yukarı olsa geçimimizi rahat yapabiliyosak bence gerisine gerek yok. Tabi en başta bu kişiden başta hoşlanmak sonrasında uyumlu olduğumuzu görüp sevmek isterim. Sevince ve sevilince değer görünce o kişiden evlilik anlamlı olur. Görücü usulü olunca bunlar olmuyor. Saman tadı gibi tatsız bir evlilik sadece maddiyat in konu olduğu
Çok haklısın nerelisin peki? Nelerden mutlu olursun?
Sevmeden evlenip boşanınca daha mı iyi olacakmışsın? Gel de insanlara anlat.
Mutlu olmak kendime ait aile kurmak çok istyorum olmuyor bir türlü. Aile evinde canım patlyor artk kendi hayatımı yasamk istyorum ama olmuyor
Dua et, sabret. Umudunu kesme. Fikrini belirt ama büyüklerine kötü söyleme. Onlara hürmete devam et ki bereketin de kaçmasın.
Onlara caktrmyorum ama onlar da evlenmemi bekliyorlar. Görücü gelen biriyle
Yani kaderde varsa öyle de olabilir elbette ama kalbinin ısınması en temel şart.
El değdiyse sana işim zor yaşlılardan başkası istemez seni
Değmedi
Ve de bu mu önemli gerçekten
O zaman güzel bence ortamına bak tanışacağın insanlar bu
Sence önemli değil mi?
gercek anlaamda hıc sevıldınmı sen?
Sevilmedim
senle uzunca konusalımmı ıyı gelır?
Amaaaann zengin gelirse evlen git
Sevmek sevilmek değer gormk eşim işteyken özlemek istyorum
E tamam nikah yapalım o zaman
Tam bir dram