Selams
çok güzel bir söz; babanın fakir olması senin suçun değildir ama kayınpederinin fakir olması senin suçundur 😅 sjjs

Selams
çok güzel bir söz; babanın fakir olması senin suçun değildir ama kayınpederinin fakir olması senin suçundur 😅 sjjs

Erkeklerin zengin kadın hayali kurması tamamen normal bir durumdur ve herhangi bir şekilde absürt veya yanlış değildir. Toplumsal normlar, gelenekler ve kültürler erkeklerin "zengin kadın" hayallerini destekleyici olabileceği gibi, bu hayalin altında yatan nedenler de farklı olabilir.
Erkeklerin zengin kadınları hayal etmelerinin birçok sebebi olabilir. Örneğin, ekonomik güvence arayışı, toplumsal statüye duyulan ilgi, rahat bir yaşam tarzı veya kendi maddi durumlarından daha iyi bir hayat standardına sahip olma isteği gibi faktörler etkili olabilir.
Ancak, zengin bir kadının varlığına dayanarak ilişkiler kurmak ya da sadece parası için bir kadını kullanmak doğru davranışlar değildir ve bu tür davranışlar herhangi bir cinsiyete özgü değildir. İlişkiler, karşılıklı saygıya ve sevgiye dayanmalıdır ve para ya da statü gibi şeylerle ilgisi olmamalıdır.
Sonuç olarak, erkeklerin zengin kadın hayali kurması normal bir durumdur ve bu hayale dayalı bir ilişki kesinlikle yanlış veya absürt değildir. Ancak, bir ilişkinin temeli maddi şeylerde olmamalıdır ve gerçek bir ilişki karşılıklı saygı, sevgi ve anlayışa dayanmalıdır.
Evet hala absürt türk erkeklerinin neyi var ki zengin kadın hayali kuruyor :D zaten bir kadın zengin ise fakir erkeğe bakmaz. erkek zenginse de zaten kadın seçmez pek kadın olsun yeter der. zaten bu ülke de insanlar yokluk da olduğu için hiç öyle zengin kız istekleri yok olanları da görüyoruz evlenemeden gidiyorlar. bu ama evet azımsanmayacak derecede zengin kadın isteyen erkekler de var artık. yani bunun da nedeni zaten ülkenin gündemi herkesin tahmin ettiği gibi.
Ağır olmuş 😅
Teşekkür ederim abla 😅
Lan niye teşekkür ediyorsun 😅😅
Ağır olmuş dedin halla halla neden olacak :D :D
Desteklemedin mi yani? :D yanlış mı anladım
yiooo
Okay o zamannn
😃 katıldım be şaka
Teşekkür ederim abla :D
Hiç evlenmemiş birine sormuştum abi hiç evlenmeyi düşünmedin mi diye. O da dedi kardeşim şöyle varlıklı biri olsa niye olmasın jfjfjfffj O an bana garip gelmişti çünkü kendisi de Bağdat Caddesi gibi yerde yaşayan sosyal yaşantıya sahip birisiydi çünkü
Cevap
40Cevap
Kadinlar zengin erkek hayali kurabiliyor ise erkeklerde neden kurmasın ki? Tercih meselesi ve karakter mevzsu işte 😂
Normııl di mi 😅
Bence ikiside normal degil😂😂 kişi kendini bilmeli menfaat çıkar ilişkilerinden uzak olmalı. Ayakları üstünde durabilmeli asalak olmamalı...
Valla erkek olsun, kadın olsun zenginlik peşinde koşan herkes bana itici geliyor. Zengin koca, zengin kadın gibi.. Allah uzak etsin.
Sadece erkekler değil Kadınlar da zengin erkek arıyor herkes rahat bir yaşam sürme peşinde kimse çalışayım üreteyim demiyor kolay yoldan para kazanmak ve yaşamak istiyor herkes. Sonradan bağımsız olarak bir soru sormak istiyorum Ben de lütfen ters cevap verme Çünkü insan çoğu şeye inanamıyorum burada Yani bu profil fotoğrafı gerçekten sana mı ait çok özür diliyorum Bunu sorduğum için ama merakımı da hoş gör
Bana ait
Zengin kadın hayali hiç bitmez.
Zenginlik kişiye göre yorumlama istiyor. Bir dairesi bir arabası olanı da zengin kabul edenler var, katı yatı malikanesi fabrikaları olanı da.
Kadınlarda daha çok vuku buluyor zenginlik hırsı. Fukara erkeklerin ufku dar bu konuda.
Alakası yok ajitasyon yapmayalım
Ajitasyon yapacak son adamım ahaha
Hemcinslerin için yapıyorsun işte 🙄
Ezin vurun kırın sürükleyin onları, camide ayakkabıları çalınsın inşallah ahaha Durumda tam olarak söylediğim gibi ama.
Bazıları tam da bunları hak ediyor da, neyse 💁♀️
Neyse diyerek konu atlayan kadın :) Bir çoğu söylediğim halde zaten. Hakkını veriyor kadınlar.
Uzatayım mı? :D çok gereksiz olur
Hiç sevmem.
Ok
Bir kadında bakacağım en son göstergelerin başında ekonomik parametreler geliyor. İnsanlar yeter ki istesinler omuz omuza verip her şeyin üstesinden gelebilirler.
Hesabının bana verilmeyen herhangi bir şeyin , sıkıntısını bende çekemem.
Kendimi bildim bileli öyle bir isteğim ve hayalim olmadı.
Çünkü tanıdığımın çoğu parayla herşeyi satın alabilme kafasindalar.
Bu nedenle hiç işim olamaz.
Para değil , insan arıyorum.
Yoo neden absürt olsun ki? Türk kızları zengin erkek hayali kurunca olmuyor da erkekler kurunca mı absürt oluyormuş? Türk kızları zengin koca, sınırsız nafaka, şatafatlı düğünler istediği sürece daha çok absürt duruma düşerler.
Türk erkeğini yabancı orta halli bir kadını, zengin bir Türk kadınına bence tercih eder. Bu da benim gözlemim. Hadi buradan yak.
Zenginlik sadece lüks arabaya binmek değildir. Sahip olduklarıdır ve ömür boyu yol gideceği kişi asıl sahip olduğudur.
Tebriks 😌
Ben kuruyorum da beni bulmaz 😄 hayatımda hiç şanslı değilim 🤷♂️
Bana ilişkinin önüne maddiyat katilması , maddiyatın öne sürülmesi herzaman absürt gelmiştir o evlilik değil çıkar ilişkisidir ben bu düşünce tarzını hiç uygun bulmuyorum bulanlar vardır illaki saygı duyarım tercih meselesi tabiki
Kimsenin parasına kalmadım kendi param bana yetiyor 😃
Hadi ordan fakir
Havalara bak havalara işte bu hep Euronun gücü 😃😃
Euro yükselmiş yine 😃
Tayyip seni zengin ediyor zaten akraban mıdır nedir anlamadım djdjdj
Hani aramızda kalacaktı?
Sorryy 🥲🙊
Değil, bende zengin erkek hayali kuracağım artık 😄
Kurmuyor muydun yoksa 😃
Yokk
Sen gidince böyle karıya saygı kadın olmak güzel bir şey yani çünkü seni anlayabiliyoruz yönlendirebiliyor daha önce bir şeyler yaşamış ama evlilikse ben evliliğe karşıyım ya evlilik mantıklı bir şey
erkekleri erkeklikten çıkardılar... yok eşitlikti yok kadın gücüydü, yok özgürlüktü diye diye erkek olmanın gerektirdiği sorumluluklardan kaçan, erkek olmanın gerektirdiği onur ve gururdan yoksun tipler bastı ortalığı
Kısmetse olur yarenin sözü len o 😂😂
İiieeerhaan wjsjs zengin gacı fena olmaz ya wıssı
Kısmetse olur mu izliyorsun lan :D deli midir nedir djdk
Instagramda sürekli karşıma çıkıyor 😂
Haha o da doğru 😅
Hiç öyle bir hayalim olmadı , kimseye minnet etmemek lazım , başına kakarlar
Tabii :D erkeklerden ne gördüysek o
Neyi başınıza kakmışız 🙃
Ohoo biz çalışıyoruz siz ne yapıyorsunuz gibi şeyler :D
Öyle değil mi 🤨🤨 öyle tabiki 🤷🏻♂️
Biz de çalışıyoruz, alooo 😒
Tabiki aksini söylemek ne mümkün 🤔 , watsons u ve gratisi çalışan kadınlar ayakta tutuyor 🙃 yoksa bizim kazancımız sizin kozmetik ürünlerinize yetmez 😉
Hahah öte get 😃
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar 🙃10. Köyden sesleniyorum ben 🤣
Hahah doğrucu davut
🤣
Zengin kadın hayali değil de artık kadınlar da kendi ekonomisini oluşturmalı hem erkekler ile aynı hakları isteyecekler hem de erkek şunu sağlayacak bunu sağlayacak diyecek yok öyle yağma ya itaat etsinler ya da kendi bütçelerini kursunlar
Ben kadın ve erkeğin birbirine her türlü yandaş olması taraftarıyım. Zenginlik veya maddiyat her ne ise tek bir tarafa yıkılamaz. Zaten benim için en önemlisi aşk daima. Hadi, aşkı hor gören habis ruhlar topluca kişneyebilirler!
Yani tabii ki Türk erkeklerinin zengin kadın hayali kuruması için kendisinin de zengin olması lazım Artık devir değişti davul bile Dengi Dengine hareket ediyor kimse kendini kandırmasın.
Kadınlar zengin erkek arayınca absürt değil de erkekler zengin kadın arayınca mı absürt... Madem eşitlikten bahsediyoruz kadınların hakkıysa bizim de hakkımız. Hiç absürt değil
Zengin kadın hayali kurmak artık absürt... Zengin kadın, en az kendisine denk olanı ister, erkeğin tam tersine... Buradan da hemcinslerini uyarayım: Ayda kaç para kazandığınızı soran kadından kaçın...
*hemcinslerimi uyarayım
Asıl şimdi mantıklı hazır kadınlarımızın çoğu erkek diye ölüyorlarken 😄
Ayyy Celal hocamın sözü o 😂
Bu yüzden bir çoğu kendi yaşına bakmadan olgun kadın peşine düşüyorlar. her şey para demek onlara göre.
Erkeğin de kadının da zengin eş hayali kurmasına anlam veremiyorum.
Bir insanın istediğini elde etmek için çabalamak yerine karşı taraftan bir şeyler bekliyor olması benim için acizliktir.
İnsan kendine yetebilmeyi öğrenmeli.
Zengin demeyelim. Kendimize denk diyelim. Evde yat devri bitti. İşler kötü giderse bunun boşanması var. Bir evlilikte hayatımız kararsın istemiyoruz. Artan boşanmalar ortadayken gayet mantıklı bir istek.
Uzun vadeli sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki olması için ya her ikisinin ya da iki taraftan birinin mali durumunun iyi olması gerekiyor
Yokluk aşkı da yok eder
Geçim derdinin olduğu bir dünyada parayı yok saymak gerçeği yansıtmaz
Yaş olmuş 33 evleneceksem varlıklı olsun lütfen.
kadın erkek eşitliliğinden yanayız. sdsdsd
Bunun artık erkeği kadını kalmadı. Herkes zengin arıyor
Bence doğal, Türkiye şartlarında her şey mubahtır😂
Bekarlık sultanlık Çok fazla aldatan evli kadın gördüm
Yani abla biraz bence karnımızı doyuralım da zengin kadın da kusur kalsın
Zengin olsa ne fark edecek ki işin içinde sevgi yoksa.. para sadece bir araç
Aynen bu ekonomik program herkesi fakirlestirdi
Türk erkeklerinin hangi hayali gerçek olduki bu olsun.
Sugar mommy triplerine girmişler 😕
shhs :D vah ya
O kadarını anlamıştır herkes 😅
Kendi ayakları üzerinde duramayan kalitesizlerin işidir öyle hayaller baba
İki taraf için de ezikçe geliyor bana.
Öyle ki zaten 💁♀️
Değil biz de zengin koca hayali kuruyoruz, para paradır bunun gerisi haramdır, bunun cinsiyeti olmaz. İyi geceler
Döviz kazanan bir eş, nasip et Allahım sjsdg
Amiiin haha
İnşallah 🤧
Öyle bir hayalimiz mi varmış 🤔
Varmış 😅
Burada gördüğüm kadarıyla memesı olsa kafî gibi 😂
Tövbe est.
Nasılım kategorisinde soru soran ablalara gelen yorumlara bak görürsün sosyetik 😂
Hiç ilgi alanıma girmiyor o kategori :D fake resimlerle yorum toplamaca djdk
Sorun fake fotolara bile hallenen erkekler. Sen bir de zengın diyorsun 😂😂😂
Bak ilk defa haklısın Gökhan 😅
İlk defa mı 😂 allah razı olsun ya
Evet iiiilk
Ben karı parası yiyor dedirtmem ulennn
hahah helal olsundu
Mehmet Celal Hoca 😂😂
Kim o hoca 😅
Kpss tarih hocası. Bu söz onun sözü idi. Ondan sonra milletin diline dolandı. 😂😂
Yeni bir şey öğrendim :D
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😂😂
soru açıklaması süper bence.. bu arada baban zengin miydi senin? 😁
Babam fakir
yapmaaa :)
Zalım hayat
Allah'tan benim gözümde para pul yok.. Çok şanslısın 😂😂😂
Sen şanssızsın ama yapacak bir şey yok
ama bu kadar acımasız olunmaz ki 👀🙈
Belaruslu bir arkadaşım vardı. Bir sohbet sırasında aynen şunu söyledi bana.. siz dedi Rus, Ukraynalı, Belaruslu kadınlara kötü sıfatlar yakıştırıyorsunuz ama dönüp kendi kadınlarınıza bakın evlenmek için altın, ev, araba vb. şeyler istiyorlar, asıl sizinkiler hakediyor o meşhur kötü sıfatı dedi.. Şöyle bir düşğndüm, kız haklıydı.. Türkiye'de evlilikler maddiyat üstüne kurulu.. konuyla ilgisi ne diye soracak olursanız, bence bu zenginlik hayalinden vazgeçelim top yekun bir hareketle.. normal insanlar olalım.. daha mutlu oluruz.. 🙏🍀
Aman halt etmiş o. Türkiye’deki kadınların eline su dökemez
doğru kadını bulma şansıma erişirsen tabii 😂 hata yaparsan bittin 🙈
Sen nasıl Fenomen oldun, anlat bakalım high society's girl 🤔 ben de Fenomen olmak istiyorum.. Benim rehberim olmak ister misin?
Fenomen olmak istiyorsan Adminlerle irtibata geçebilirsin
Ben kendi kabiliyetimle fenomen olmak istiyorum.. tırnaklarımla kazıyarak 😉
Hepimiz öyle olduk inşallah
Siz bizi paramız için sevin biz de saf aşık rolünde olalım değil mi?
zengin kadın çıksa şansıma etinden sütünden faydalansam
Kadının nasıl zengin olduğu önemli.
Değil, ekonomi kötü durumda 😅
Aç kızlar uzak dursun
Kadın parasına tamah etmem.
bana hala absürt geliyor
Aciz erkekler o hayali kurar bence
Aında güzel olur, zengin kızlar yazsa 😂
Bir kadının zenginlik hayalini kurmuyorum..
Gayet normal ve olması gereken bir şey
Bu ekonomide hak vermek gerek onlara bence jlhk
Absürt değil
Yoo degil tembeller çünkü
Başından beri komik.
Benlik şeyler değil
Normal olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?