Tamam ya biliyorum bende Türküm ama son zamanlarda sitede "Bu sitede zengin koca bulunur mu" gibi sorular artmaya başladı. Bende bir sorayım dedim ya amacınız gerçekten zengin koca bulup evlenmek mi?
Türk kızlarının tek amacı zengin koca bulup evlenmek mi?
evet türkiyede bu şeklide büyük çoğunluk zengin olsada evlensek rahatlasak , şunu bilke gördüm 4 yıllık fakulte bıtırıp çalışıp , yorulduk zengın adam bulsakta rahata ersek diyeni
maalesef durum bu şuda bir gerçek ülke şartlarında evlilik için belli gelirin olması gerekiyor hele eş tembel vasıfsız evde oturan ise erkek tarafının gelirinin iyi olması lazım .
evet evlenenleri görüyorum ve en çok onlar boşanma davası açıyor ilk başlarda zengin diye evleniyorlar ondan sonra çocuğun ailesi karışmaya başlıyor parayı yedirmiyor kıza bu olaya çok şahit oldum ve çocuk çok pof poflanmışsa kişilik temizliğine nedense pek önem vermiyorlar ve kız daha çok pişman oluyor bunu mahkeme kağıtlarında çok okudum resmen parasıyla sizi satın alınmış mal gibi kullanmaya başlayanlar da var sorunlu bence evleneceğiniz kişiyiz iyi tanıyım diyecem de o da çok zor kimin kim olduğu belli olmuyor evlilik ya adam vezir eder ya da rezil
Her kadın ister isteme durumu iyi olan bir erkek ister.. Evlilikte sorun yaşamamak ve her istediğine kolay ulaşabilmek ister.. Bir çok kadın için bu önemli değildir ama evlilik sonrası sorun olmaya başlar...
İnsanı geçindiricek kadar olsun arada bir kafa dağıtmak için küçük bir tatil yapacak kadar belki yoksa insanlar kafayı yer ama her şeyin en lüksü en pahalısı markalisi olsunn derdin de de olmam benlik bişey değil
Sürekli sürekli genellemelere maruz kalmaktan bıktım yok Türk kızı kezban yok Türk kızı egoist paragöz bilmem ne bi dünya lakırdı psikolojim bozuldu ya neyse haklısın ama sürekli bu cümleleri duyunca kan beynime sıçrıyo
Kendi parami kazanip kendi paramı catir catir yemek icin cabaliyorum. Zengin koca pesinde degilim pesinde olanlara da anlam veremiyorum. Gönlümün sevdigi biriyle evlenmeyi planliyorum