Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bu egolu ve paragöz olma meselesinin cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Erkek olup zengin bayan arayan da var ve aşırı egolu olanda. Bayan zenginse o standartta yaşayan bir insansa dengini isteyebilir ben bunu normal karşılıyorum. Ama zengin olmayıp bunu istemekte biraz paragozluluge kaçıyor. Ben çalışmayan , tembel erkek istemem. Ama çok zengin erkeginde düşünmem. Ailelerin, eşlerin durumu denk olmalı diye düşünüyorum. İki eş beraber çalışıp o standarti yakalarsa tabiki olabilir hayat müşterek...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhaklı.
sorun şu ; ben paralellik denkliğe ilişki olsun , evlilik olsun önemli olduguna ınanan biriyim.
senın yetısme tarzın aılen egıtımın statün eş değil ise ama kasan güzel sen sadece kasanı pazarlıyorsun ve zengin erkeği kaliteli erkeği hakettiğini düşünüyorsun . ama akıllı bir erkek için sadece çerez olursun .
yoksa egıtımlı yetısmıs üreten bir kadın ıcın paralel kişi ve para ıkıncı plandadır ,
velhasıl tabıkı evlilik vs. parasız olmaz .
kendim kendime uygun biri olur ev hanımı asla dusunmem ve arkadas cevremde bıle oyle yasayan insanlar yok.
evet ulkede ekonomik konjektür çok kötü duruma geldi beceriksiz bir hükümet kendı tabanını yukarı cıkartırken dıgerlerını ıyıce dibe cektı para cok onemlı ve kazanman cidden zorlastı.
her zaman sunu soylerım hayat müşterektir , biri ile yola çıkıyorsan senin destekçindir , yiyicin değil 250 gramı var diye.
https://www.youtube.com/embed/Pm9QSaiHrUE20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri çok büyük genellemeler yapılması. Şu tarz insanlar genelde şöyle yapıyor şöyle davranıyor diyenleri anlarım ama koskoca bir ırkı veya cinsiyeti kastederek "hepsi aynı" diyenlere aptal gözüyle bakarım. Bu söylediğim şey sadece erkekler değil kadınlar için de geçerli. "Bütün erkekler aynı" diyen kadınlara da sinir olurum.
Yani o kadar mantıksız ki Aslında söylenecek çok şey var ama tek söyleyebileceğim; kaç tane ırktan kadın tanımışsın ki böyle bir şey söylüyorsun demek olur.11 Yorumla- +1 yıl
Güzel :) 👏
+1 yılHepsi öyle değil. Genelleme saçma bu konuda, özellikle KS'deki bir çok erkek bu genellemeyi yapıyorlar saçma sapan.
Bir kaç çürük yüzünden diğer sağlamlarıda çürütmek çok yanlış.23 Yorumla- +1 yıl
Evet KSdekiler yüzünden geldi aklıma soru zaten 🧐 hadsizler hssj
- +1 yıl
İşte o tiplere kızın biri merhaba dese 360° dönerler😂😂
- +1 yıl
Ne kadar doğru bir tespit 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, tabii ki hepsi öyle değil ama bence de büyük bir kısmını ben de havalı, egolu veya paragöz buluyorum. Aslında her toplumda bu vardır yani sadece Türk kadınına özgü bir şey de olduğuna inanmıyorum. Biraz da kişilik meselesi yani bir kadının nasıl bir aile ortamında yetiştiği, kendini nasıl ve ne yönde geliştirdiğiyle alakalı bir şey bu durum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş muhabbetlere bunlar. Türk kadını Türk erkeği diye başlayan cümlelerin hepsi fasafiso geçelim bunları...
10 Yorumla
+1 yılHer insan aynı değil genelleme yapamam.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet haklı, bazı türk kızları gerçekten sorunlu oluyor
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç tanımadığınız birinin sizinle oturup sohbet etmek istemesi , yemek yemesi istemedi ya da birşeyler içmek için yanınıza gelmesi ne kadar mümkün , bir de bunu yabancı farklı kulturde bir bayanla yapmak istemesi acaba sizce hangisi daha kolay ya da yaftalama olmadan yapılabilme ihtimali var?
Bu sorunun cevabını verebilirseniz kendi sorunuzun cevabını da vermiş olacaksınız.
Lütfen konulara önyargılı bakmayalim
Her sohbet etmek birşeyler içmek ya da yemek isteğin yanaşma nedeni karşı cinsle cinsel anlam da birşeyler yaşamak istediğinden değil.
Bunu yapan var mı kesinlikle , inkar edersem yalan söylemiş olurum ama her insana bu gözle bakmak bence hiç ama hiç adil değil.
Bu konuşma şahsınıza değil kesinlikle yanlış anlamanizi istemem.
Çünkü beni tanımıyorsunuz, bende sizi.
Ben yaşadıklarımı yazmak istedim inşallah yeterli olmustur.10 Yorumla Uzun uzun yazı yazdım, soruyu yazan fenomen arkadaş bilmeden iki büyük topluluğunu birbirine düşürmüş. Bu yüzden sevemiyorum böyle forumları.
Lütfen herkes kendine göre birini bulamadıysa ayrılsın, başkasını denesin. Bu egoluymuş, bu paralı istiyormuş, bu yakışıklı\güzel istiyormuş demesin lütfen.
Türkler için barışçıl derler, siz de öyle olursanız eminim daha çok seveniniz olur.13 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz sorular hep soruluyor, derdimiz kimseyi kimseye düşürmek değil.
- +1 yıl
Maalesef haklısın.
+1 yılÇoğu erkek kadına nasıl bakılabileceğini bilmediği için sadece kendince haklı oluyor 😃
419 Yorumla- +1 yıl
Aferin be brocan 😄
- +1 yıl
Katılmıyorum
- +1 yıl
Çoğu erkek kısmına kendini gördüysen o senin bileceğin iş kanka. Ben burada kimseyi hedef almıyorum. Ki haddime değil zaten 😊
- +1 yıl
Hayır o anlamda değil para konusunu bilmiyorum ama çoğunun egosu tavan
- +1 yıl
Ağır cuckold bir yorum olmuş bence :)
- +1 yıl
Genel toplum çerçevesine baktığımızda erkeklerin “çoğu” kadınları egolu, kibirli buluyor. Ben toplum üzerinden analiz yaparak böyle bir görüş paylaştım. Üstelik “çoğu” dediğimiz kısım itham yaparken kendilerini haklı çıkarma çabasında değil mi? Peki bu hakki onlara kim tanıdı? Neye dayanarak haklılar? Ben kalkıpta erkeklerin “genel” kesimi demiş olsaydım eğer o zaman sıkıntı çıkardı. Ayrıca tekrar etmekte fayda var, kimseyi hedef almadım bu görüşü yaparken. Üstüne alınan alınabilir, iyi geceler 😊
- +1 yıl
Kardeşim üstüne alınan yok sadece fikrini beğenmedik
- +1 yıl
Çoğu kadınlar çirkin erkekleri ezikliyor
- +1 yıl
Bunu 2 Senegalli ile tost yapıp üreme organlarını hastanelik eden THY hostesi'ne de söyle :) Türklere gelince namus totemi kesilen kadınları tanımadığın belli. Benden sana tavsiye ESN partilerine git (Erasmus student network) Türk kızlarının nasıl koko çekip Almanlarla beleşe veya en fazla bir tane biraya parti tuvaletlerinde 3lu beşli nasıl vuruştuğunu gözlerinle gör de gerçekler suratına çatır çutur çarpsın. Yarın ama Emrecan yemeğe çıkalım mı dedi mi Aaaaaa Emrecan'ın anası kaşar tüm hesap ona kitlenecek kuku koklatma yok.
- +1 yıl
İşte bu bakış açısından dolayı kadınların ters bakmasına neden oluyorsunuz. Sana ne? Bana ne? Veya bize ne? Ne yapmışsa yapmış o kişinin kendi hayatı. Bir örnekle algı yaratmaya çalışarak daha çok itersiniz. Bana ne de geç kanka frekansın tutmuyorsa saldırma. O zaman dengini bulursun. Lafım sana değil yanlış anlama. Biz insanların bakış açımızı değiştirip geliştirmeyi öğrenmemiz lazım
- +1 yıl
Evet kendi hayatı. Ben de böylesini benim hayatıma alacak değilim o kısım da beni ilgilendirir. Ben elin sefil Afrikalısından cüzzam, hiv, hpv, ebola, herpes veya başka türlü goril virüsü kapacak değilim. Bana söylesin merhaba ben 2 tane zenciyle tost yaptım diye ben yoluma bakarım zaten sonra isteyen istediği vebayı kapsın hatta datelere çıkarıp para harcasın o sizin hayatınız. Bana hastalık bulaştıramazsın. Insan hakları ağır ceza mahkemesinde yargıya tabii bir suç bu.
- +1 yıl
Yok yanlış anlamıyorum doğru düzgün tartışamaz mıyız arkadaş istersen lafın bana olsun koskoca adamlar değil miyiz 😂
- +1 yıl
Ben insan sarraflığına adayım dostum. Tartışırken bile incitmeden tartışmaya çalışırım. Dengeyi öğreniyorum insanlığa dair
- +1 yıl
Senin canın sağolsun ben birşeye alınmadım bilmeni isterim :) hele ki internette her yazdığımda birkaç kelimemi kendince yanlış çevirip tuhaf imlalayan garip bir backend application'ı olan random bir forumda biri bana küfretse bile nolur ki? Ben kendi hayatımdayım benim kendi evrenim/gerçekliğim var, onun kendi.
- +1 yıl
@Hanicancan altına imzamı atarım yurtdısında yuksek lısansı yaparken en masumu taylandlı kızlardı.
- +1 yıl
Ben Amerika'dayım 5 yıldır yalnızım valla. En son da 2 sene önce öylesine bir birliktelik yaşadım. Korkuyor insan ya kömür gibi simsiyah ırklardan ne virüsler kapiyorlar acaba şapkasız tokuşturuyorlar falan tuhaf yani. Elini tutsam veba olacağım diye kendimi sakıyorum zaten. Bir de asla güvenilir insanlar değiller. Eskiden ne güzel 90'larda erken 2000'li yıllarda düzgün aile kızı türk kızları vardı şimdi o da kalmadı. Gözüm Azerbaycan kızlarında artık. Onlar hakkında da duyduklarım ne kadar doğrudur bilmem ama karışık. Yalnız iyileri ile evlenip çok mutlu olan bizzat bildiğim insanlar var, nazar etmek gibi olmasın ama öyle ilişki istiyorum işte. Herkesin en doğal hakkı sevmek ve sevilmek ve kendine helal olanla bunları yaşamak.
- +1 yıl
Bana ne erkeğin namussuzundan ben erkekle izdivaç yaşamayacağım onu koynuna alacak kadın düşünsün.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler bı yerde haklı bazı kadınlar gerçekten çok maddiyatçi ve egolu ama erkekler kendileri de hem güzel , hem seksi , hem hamarat kadın olsun diyorlar. arz talep meselesi yani kısır döngü kimse ne istediğini buluyor, ne bulduğuna razı geliyor.
51 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum bu olabilir
Ay sürekli bi genellemeler türk erkeği/kızı tartışmaları vs vs iki de bir gündeme geliyor. Birbirinize düşmekten sıkılmadınız mı?
Abiler bu kızlar paraya bakıyorsa egoistse siz de onunla ilgilenip para yedirmeyin ve egosunu şişirmeyin. Kızın ne kadar umrunda olur bilemem ama sizin umrunuzda olmasın.
Zaten böyle takılabiliyorlarsa alıcıları vardır.
10 Yorumla
+1 yılHavalı ve egolu olduklarına imzamı basarım ve bunun sebebi de kendi cinsimin fazla abaza olmasından kaynaklanıyor bu abazalıkla en çirkin kızın bile alıcısı olduğundan otomatikmen bi kasılmalar egolar havalar oluyor şayet tam tersi olsaydı bu seferde erkekler egolu havalı olurdu
Tabi bu dediklerim kendi düşüncelerim tüm kızlar üstüne alınmasın az da olsa istisnalar var aralarında 😊
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜçü de ailede öğreniliyor maalesef... Baba evinde fazla şımartılıyorlar, sonra ilgi arsızı oluyorlar. İstiyorlar ki dünya onların çevresinde dönsün, erkek sadece maddi güvence olsun, vitrin süsü olsun. Zengin koca bulmayı hayatın amacı haline getiriyorlar, çünkü okumak, çalışmak, kendi ayakları üzerinde durmak, birey olmak zor geliyor. Erkeklerde kadının gönlünü hoş tutma çabasını daha fazla görüyorum, kadınlar ise karşılık olarak "yapacak tabii, işi ne" havasındalar.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınının durumu üzerimize işleyen ve islamiyetle alakası olmayan arap kültürünün erkeklerde yarattıgı açlık ve tabuların kadınlarda olan dışavurumudur. burada ki bir kadını al avrupaya koy bi insan evladı bile bakmaz kültür ve bastırolmış duygulardan dolayı kadınları objr olarak ve ilahmış gibi baktıkları için bu ego gayet normal. Paragöz olmlarının sebebi kendi arkadaş ortamlarında Sosyal statü sahibi erkeklerle hava atmaları ve yarış içinde olmalarıdır
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılSon zamanlarda evet çünkü genelde artık dikkat ediyorum burada da yazıyorlar sürekli kadınlar artık paraya bakıyor.
43 Yorumla- +1 yıl
İyi geceler giymetlimiss djdj
- +1 yıl
Günaydın beybiiim 🌷
- +1 yıl
Günaydınlarrrr🏋️♀️😂
Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Turk kadini sukur etmeyi bilen bir tas corbasi olsa yeter diyen kadinlardir sirtinda mermi tasiyan asil kadinlardir zaten Turkiye de 10 ila 15 milyon civaridir 90lardaozellikle baslayan popüler kultur etkisinden ve 1inci ortadogu projesi geregi planli kulturel yozlasma propaganlarindan belki 5 milyonu asimile olsa en az 10 milyon aslan gibi Turk kadini vardir Turkiye de ve diger Turkce konusan etnik dokuntuler gibi herseyleri para degildir.. zaten Turkiye de bati karadeniz ozellikle kastamonu bartin ve ic anadoluda yasarlar... biraz mugla aydin falan.. geri kalan rum donmesi, ermeni, zaza, kürt, arap pislikleri...
00 Yorumla
+1 yılTürk ulusunu oluşturan etnik kökenlerin hepsi birbirinden karaktersiz olduğu gibi (ki zaten günümüzdeki vatan haini ve yolsuz, hırsız, tokatçı, hortumcu sayısından bu çok belli) insanoğlunun 10'da 9'unun da çöp olduğunu unutmamak gerek. Hal böyle olunca Türk erkeği gibi Türk kadını da karaktersiz oluyor. Her kadının karaktersizinin genelde en belirgin özelliği paraya puta taparcasına tapması ve kukusunun zümrütten olduğunu zannetmesidir.
Kısacası, o iyi aile eğitimi almış 10'dan 1'i alacaksınız. Gerisi çöp. Sen bunu okuyan da kendini biliyorsun çöpsen kendini eğit çöplükten çık ya da çöplükte başka çöplerle sürt.00 Yorumla
+1 yılParagözlük gelecek hesabıysa bana göre değil. Yani neden bir insan 10k maaşlı biriyle evlenip inişli çıkışlı yaşamak yerine 15k maaşlı rahatlığı tercih etmesin.
Burada daha sevgili kısmını hesap ediyorum. Ama kız gidip bunun maaşı daha fazla ben buna yeşil ışık yakayım diye düşünüyorsa yazık kafasına. d
Egolu kısmı da açıkçası tam olarak böyle değil,
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Egolusunuz, zort
00 YorumlaGenelleme gerçekten yanlış. Yok kadınlar böyle, yok erkekler böyle. Kurunun yanında yaş da gidiyor misali.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet tatlım ☺️
Yani biraz haklılık payı var sanki ama genelleme yapmaya gerek yok olmayanları da var yani vardır herhalde varsınız demi :D
11 Yorumla- +1 yıl
Var tabii, fakat ön yargılar :D
+1 yılTabiki hayır lakin çoğu kişi paracı egolu havalı olanda var tabi 😅😂
Bence bakmadan uyumayacaksin😁😁
12 Yorumla- +1 yıl
Öylede bi uyumuşum ki :D
- +1 yıl
Hadi bee 🤦🤦😂😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi hangi manyak elin çulsuzunu istesin ki , e havalı olmaya çalışmak kadının doğasında Çar zaten , binlerce apache kadının peşinde taciz edercesine koşup ona gereksiz ego pompaladıysa bu da kadının suçu değil… bence haksızlar
20 Yorumla
+1 yılEvet paragözüm. para varsa mutlulukta vardır napayım fakir erkeği
21 Yorumla- +1 yıl
shsjsh yürü be
+1 yılDeğiller, herkesin aynı olmadığını artık anlamalılar. Çoğunluk paragöz, egolu olsa da, az bir kesim böyle değil. Ne paragözüm ne egolu, haklı olmadıkları burdan belli. Almasınlar günahlarımızı, aman ya da alsınlar hafifleriz. 😏
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılsen işedemi gidiyodun 7/24 burdasın ben seni KS de çalısıyon sanıyodum ya :D
14 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki çalışıyorum :D bana kimse para hediye etmiyor. Herkes mışıl mışıl uyuyor ben çalışıyorum şu an mesela. Ayrıca inanmazsın, iki işim var 😅
- +1 yıl
maşallah allah çalışana daha cok versin emeyini boşa cıkartmasın insallah bende çalışıyom bu sabah işe nasıl geldim hiç haberim yok :D
- +1 yıl
Kolay gelsin 😃
- +1 yıl
sağolun sizede kolay gelsin
+1 yılTürk kadını şerefimiz bayrağımızdır. Bi Türk kadınına sahip olmak ayrıcalıktır bence. Türk olduğumuzun dünyadaki ayrıcalığıdır.
Ulvi bi olaydır, herkese nasip olmaz.20 Yorumla
+1 yılHayır, ırkım en üstün ırkdır dolayısı ile hatunu da en üsttedir.. Az buçuk Türk kadınına biraz yaklaşabilecek kadınlar İskandinav dır oda Viking hatrına yinede boy ölçüşemez
20 Yorumla
+1 yılSuç erkeklerde.. Tanışınca kesenin ağzını açıyor kızı alistiriyor sonrada paramı yiyiyor diyorlar gördüğüm bir şey bu. Baştan bu konuda da anlaşın masrafları kısın herseyi de yiyip içmeyin.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Başak erkeği olarak, ailemin evlendirmeyi istediği Terazi kızına karşı aşırı düşmanlığım var. Çok egolu, aşırı üşengeç, havalı ve paragöz. Gönlüm ona açık değil.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaksizlar hepsi onyargi tipki bizim turk erkekleri maco, bencil, agir abi, geri kafali dememiz gibi bu. Turk insanini illa bi kaliba sokmaya calisiyoruz
10 Yorumla
+1 yılBu ırkla alakalı bir konu değil her insanın karakteri bir değil. Melek olarak hitap ettikleri insanlar bizzat ülke değiştirip dilini dahi bilmedikleri erkeklerle parası için evlenmeye geliyor.
10 Yorumla
+1 yılKadına da erkeğe de, insanda bakması gereken değerlerin ne olduğuna dair yanlış bilgi aktarılıyor.
Türk kadını iyidir.
10 YorumlaGenelleme yapmaları yanlış. Tamam bu saydığın özellikleri hakkıyla taşıyan kızlar ama taşımayanlar da var yani!!
10 YorumlaTüm kadınlar paragöz, burnu havada ve egolu olsaydı şu an bu ülkenin nüfusu bu kadar olamazdı :D
Tezi direk çürüttüm. d
11 Yorumla- +1 yıl
Kürtlerin 75 çocuk yaptığını unuttuğun için ben de tezi çürüttüm. Okumuş nüfusun çocuk ortalaması 1.57
Yani 2 kişi gelip 1.57 giderek aslında nüfusu azaltıyorlar.
Üç beş kanı bozuktan sebeple genellemelerin en alasını yaparak Türk kadınını yerin dibine sokmaya çalışanın dili kurusun. Sadece bunu söylüyorum.
10 Yorumla
+1 yılErkekler egolu falan diyor bize ama egomuzu saçma sapan okşayan binlerce erkek abazaya laf etmiyorlar çelişki çelişki..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek olarak. Kadin ve erkekler arasindaki bu tarz sidik yarisinlarindan usandim artik.
20 Yorumla Hayır, nasıl her erkek aynı değilse, her kadın da aynı değildir. genelleme yapılmasın.
20 YorumlaÖyle olanlar azımsanamayacak kadar çok ama hepimizi aynı kefeye koyamazlar
Ben paragöz değilim20 Yorumla
+1 yılHayır değil tabiki.. Her kadın aynı değildir..
20 Yorumla
+1 yıltürk kadını asildir yapmaz böyle şeyler ticaretinde olanlar hariç :p
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmayan birseyide var gibi göstermek olmaz yani, ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Böyle diyorlarsa, vardır bi bildikleri, deneyimleri. Kimse durduk yere böyle bişey uydurmaz
10 Yorumla
+1 yılBu dediklerinizi bizzat istemesi gereken beautiful girls var piyasada
10 YorumlaKadın erkeğin parasını ne yapsın hele ki bu zamanda
14 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka tam zamanı. Gelmiş geçmiş Cumhuriyet tarihindeki en büyük kriz. Tam vantuz zamanı kadınlar için en büyük fırsat.
- +1 yıl
Ben ekonomiye atıfta bulunarak yorum yapmadım. Aç kurtlar gibi tariktesiniz biri siyasi bir şey desin de hemen saldıralım kafası. Komik gülünç görünüyorsun. Neyse benim demek istediğim düşünce yapısı artık kadınlar daha özerk iş hayatında para istiyorsa da karşıdaki erkekten değil kendi kazanıp harcama kafasında
- +1 yıl
Haklısın iş güç konusunda. Erkekler askere gidip ölürken büyük şirketlerin insan kaynakları 'pozitif ayrımcılık yapıyoruz' diyen feminazilerle dolu olduğu için ayaklar kadın tarafından daha sağlam yere basıyor. Bu arada benim de yer yer kelimelerimi saçma sapan yazıyor app ile alakalı bir sorun var.
- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklılar ama herkesin aynı olduğunu düşünmeleri de doğru değil tabi 😄
10 Yorumla paragoz degilim havali degilim egolu da degilim bahsettigi kızlar zaten genelde asiret gelini oluyolar ya da kıro
11 Yorumla- +1 yıl
shsjshs 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen kürt kökenliyim ama türk kadınlarının paragöz olduğunu düşünmüyorum bence bunun daha çok kendini geliştirmeyle alakası var
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHavalı ayrı bisey. Havalı diyebilmemiz icin gercekten bi havası olması lazım. Bizimkilerin bi numarası olmadan burnu havada sadece😄 ama bu tanimlamalar turkiyede cok yogunlukta olan kadinlar icin yapilir. Turkiyede gocmenler falanda hic azimsanmayacak kadar var yani h guzel hemde mutevazi bissuru turk kadini var.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben öyle değilim genelleme ya. hani türk erkekleri görgüsüz cahil diyede genelleme yapılıyor saçma
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmamak gerekir. Ancak dediğin gibi olan da var.
10 YorumlaKızların yorumlara bak ne kadar sinir bozucu. "En melek benim ben tam bir sevgi kelebeğiyim" ahaha geçen öğretmen bı kadın altın hediye eden evli adamla yatıp kalkıyor. Haklıyız dibine kadar. Kadınlar hiçbir şeyi hak etmez. Parayı pulu alıp popona soksunlar biz serefimizle namusumuzla adamligimizla yaşarız. *mci olmadık olmayız da Allah'a şükür
04 Yorumla- +1 yıl
Genellikle kadınlar hakkında yorum yapıyorsunuz, son zamanlarda, ayrıca bir yorumuzda "Her erkek aynı değildir" demişsiniz. Gey olmamayı ayrıca belirtmeniz bu konuda takıntı yaptığınız anlamına geliyorsa neden "takıntılı insanları sevmiyorum" dediniz?
Eğer belli bir yaşın altında ve akıl sağlığınız normal değilse daha çok böyle sizi size hatırlatırlar.
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Paragöz ve egolu oldukları kesin ama havalı oldukları tartışılır..
10 YorumlaKlasik örnek on parmağın on'u bir değil ksks öyle olanda var olmayanda👍🏻
10 YorumlaAteş olsalar cürümleri kadar yer yakamazlar, ne havalısı
10 Yorumla
+1 yılKadınlar paracı biliyoruz 😀
30 YorumlaYani genelde öyle cirkinide güzelide aynı kapris aynı hava. İyiki 50 gram seftaliniz var.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen yorumlara bakmaya geldim
10 Yorumla
+1 yılOnlar da egolu. Önce kendilerine baksınlar.
10 YorumlaGenelleme yapılmamalı
10 Yorumla
+1 yılYanlış bir genelleme olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadını paragozse türk erkeklerinin çoğuda şerefsizin önde gideni
10 YorumlaHaklı değiller tabi ki deeeeeeee
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne