Aşk İlişkileri Doğum gününüzü kutlamayan sevgilinize ne tepki verirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mazereti olmadığı halde yani 😨 yapılır mı bu manitaya siz söyleyin Doğum gününüzü kutlamayan sevgilinize ne tepki verirsiniz? Cevapla Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Ben umursamazdım çünkü ben bile kendi doğum günümü kutlamam hiç bir zaman. çünkü doğum günlerine önem vermiyorum kendi doğrum günüm sadece 0 0 Yorumla
mrsnur11 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Eski sevgilim kutlamamisti ama pek takılmadım. Sonuçta çalışıyor, okuyor, kendi sosyal hayatında sorunları olabilir bu sebeple unutmuştur diyip hiç üstüne gitmemiştim 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Konu doğum günümü kutlaması değil, ama değer vermediğini düşünürüm. Demekki onun için özel değilmişim. 0 0 Yorumla
Kupraaaaa1014 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl İnsan iki eli kanda olsa iyi ki varsın diyebilmeli hayatındaki kişiye küçük gibi gözükebilir ama büyük bir sorun bence 2 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kimse kutlamıyor zaten ben istemiyorum 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Katanamla çenesinin altına bir çizik atarım. 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öyle bi ihtimal olamaz mk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben umursamazdım çünkü ben bile kendi doğum günümü kutlamam hiç bir zaman. çünkü doğum günlerine önem vermiyorum kendi doğrum günüm sadece
Eski sevgilim kutlamamisti ama pek takılmadım. Sonuçta çalışıyor, okuyor, kendi sosyal hayatında sorunları olabilir bu sebeple unutmuştur diyip hiç üstüne gitmemiştim
Konu doğum günümü kutlaması değil, ama değer vermediğini düşünürüm. Demekki onun için özel değilmişim.
İnsan iki eli kanda olsa iyi ki varsın diyebilmeli hayatındaki kişiye küçük gibi gözükebilir ama büyük bir sorun bence
Kimse kutlamıyor zaten ben istemiyorum
Katanamla çenesinin altına bir çizik atarım.
Hiç tepki vermem umurumda olmaz
Öyle bi ihtimal olamaz mk
Boşardım.. 😄
Tepkimi gösteririm