Yaklaşık 1 sene beraber olup ayrılıp arkadaş kalma kararı alıp ayrıyken bile ben onun doğum gününde hem hediye gönderip hem aradım o benimkini kutlamadı ve şimdide arayıp nasılsın diye soruyor sizce buna ne demeli

Yaklaşık 1 sene beraber olup ayrılıp arkadaş kalma kararı alıp ayrıyken bile ben onun doğum gününde hem hediye gönderip hem aradım o benimkini kutlamadı ve şimdide arayıp nasılsın diye soruyor sizce buna ne demeli

Şimdi böyle başta kesin karar vermektense önce gerçekten onun bir sorunu olup olmadığını incelemek lazım irdelemek lazım belki gerçekten bir sorunu var Belki hatırlayacak Ama tabii günümüzde de böyle artık Sadık ilişkilerde yok O da ayrı bir şey nedenini çok iyi bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor ondan sonra karar vermemiz gerekiyor Eğer gerçekten kafasındaki herhangi bir soru işareti Yoksa hayatla alakalı ve bunu yapıyorsa o zaman Tabii çok büyük bir sorun
Cevap
6Cevap
Ayrılan sevgililer arkadaş kalamaz geçmişte yaşanmışliklar var çünkü.. senin hala içinde bir umudun var ama o kızin belliki şu an başka biri gönlünü fethetmiş.. saygı duy ve tüm iletişimini kopar..
Her yerden engelle. Kendine olan saygınlığını yitirirsin. Sana değer vermeyen birine harcadığın 1 dk bile fazla...
Sevgili... ve özel günü hatırlamıyor... Ona ancak güle güle denir bence
İlişkinizin içini biz ne de olsa tam bilemeyiz ama belki çekinmiş olabilir
Belki de seni umursamıyor dur
Doğum gününü bilmiyordur
Konuşmamalı değer kıymet bilmiyor
Sevgili demek bile yanlış
Sen de umursama
Sen kutlamasan o zaman kavgayı seyret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?