Aşk İlişkileri Sevdiğiniz tarafından hangisi yüzünüze bakarak söylense içmeden sarhoş olursunuz, çok sevildiğiniz mi, çok özlendiğiniz mi? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 #Aşk #İlişkileri Sizin gönlünüzde hangisi sarhoşluk yapar, çok sevildiğinizi duymak mı, çok özlendiğinizi duymak mı?🍎#tubasueda 🍀🍀 Sevdiğiniz tarafından hangisi yüzünüze bakarak söylense içmeden sarhoş olursunuz, çok sevildiğiniz mi, çok özlendiğiniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı. Bir kadınım, hatunum, seni seviyorum veya özledim.. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. ikiside beni mest eder ama özledim beni benden alıyor 1 0 Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkisi de olur. Ama olmuyor maalesef... Hep odunları seviyoruz:) 1 0 Yorumla
KaplanBeyyy10 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Bı gülüşüyle içmeden sarhoş olurum 1 0 Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ayy bilemedim ikisi de bir hoş yapar bee 😄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir kadınım, hatunum, seni seviyorum veya özledim..
ikiside beni mest eder ama özledim beni benden alıyor
İkisi de olur. Ama olmuyor maalesef... Hep odunları seviyoruz:)
İkisi de bende mimik oynatmadı.
Bı gülüşüyle içmeden sarhoş olurum
Ayy bilemedim ikisi de bir hoş yapar bee 😄
Cok ozledim daha etkili sanki
Ikisi de olsunn 😀