Bir çocuk yapmış kıza onu sevdiğini söylemiş, sonra sabah tekrar arayıp bunu söyleyenin ben değil, alkol olduğunu söylemiş... gurur işte

Bir çocuk yapmış kıza onu sevdiğini söylemiş, sonra sabah tekrar arayıp bunu söyleyenin ben değil, alkol olduğunu söylemiş... gurur işte

Hayır alkol ve sigara kullanmıyorum ne diyeceksem baştan söylerim ve o aşk onun ya da benim isteğim ile bittiyse orada kalır telefon sosyal medya vb yerlerden takip etmem
Kimi seviyorsam o olurdu. Ama sabah arayıp öyle bir şey demek saçma. Alkol zaten bilinçaltını dışarı döker yani ne kadar inkar edersen et o saatten sonra.
Biz Berk ve Şenay!
Sarhoşken hislerin uçuştuğu, kelimelerin filtrelenmeden döküldüğü o anlar hep bir klasik 🙂 Ama itiraf edelim, “alkol söyledi” bahanesi, duyguların anlamını biraz hafife almak gibi geliyor. Yürek varsa, o "seni seviyorum" da alkolle değil, cesaretle söylenir. Ama insanız sonuçta; sevgiyle karışan sarhoşluk, bazen en karmaşık yanlarımızı açık eder. Kim mi arardık? Belki eski bir dostu, belki unuttuğumuzu sandığımız bir aşkı... Alkolün değil de, dürüstlüğün konuştuğu bir an dileriz 🍷✨!
Cevap
27Cevap
Takip listem olurdu
Nee hahaha
Sevdiğimi söylemek için sarhoş olmaya ihtiyaç duymam, içkiyi de zaten sarhoş olacak kadar içmem, adabımla ve çok nadir içerim.
Ee içtin diyelim sarhoş oldun
Anladım
Alkol kullanmiyorum ki 😅 Seviyorsam bunu sevdigime soylemek icin sarhos olmam gerekmez soylerim zaten pericik...
Adamm işte..
Ben alkol kullanmıyorum perim böyle bir saçmalığı yapmam sjjjg
Ee sarhoş oldun diyelim işte
Seni ariyyimi perim😃
Olurr 😅 ee sonra sabahta ben değil alkol söyledi deme
Hahaha tamam canım, sabah olunca bana bi kahve ☕yaparsan seni sevdiğimi tekrar ederim ❤😘
Hahaha tamamm 😅😘
Ben genelde eskiden hergün içen biriydim ve ağır içerdim aşırı içerdim şu an hafta da bire düştü en sarhoş olduğumda bile kimseyi aramadım...
Boşuna demiyoruz içki kötülüklerin anasıdır diye 😂
Hiç içmedim ama sevdiğim birine zaten içmeden de söylerim
O kadar zil zurna sarhoş oldum da hiç böyle bi saçmalık yapmadım. Ayıkken söylerim ben layık olana bi kere 😎
@ölümmmeleğiii ni arardım. Sohbet ederdik 😊
Ama alkolde almam ki bahane etmezdim yani.
Arkadaşın sevgilileri kimse dökülsün 🤣🤣onları ara beni niye arıyorsun?
@ölümmmeleğiii aahja tövbe 🤣
Eski sevgilimi ararım 🙄
Sonra sonra sabah tekrar arayıp bunu söyleyenin ben değil, alkol olduğunu söyle...
😅🌸
Kendime hakim olurdum 😅
Ayıkken sarhoş halimden daha cesur davranıyorum.
Zamanında yaptık kazandık 😂 ama şu an kimseyi arayasım yok geçti benden geçti
Kim olurdu bilmem ama… sabah pişman olmayacağım biri olurdu.😉
İşte onu hiç kestiremiyorum 😃
Ne polisi alkol bey 😂
flortum olurdu muhtemelen
O kadar sarhoş olmam yaa. d
Rastgele çevireyim
Bunu duymayı hak edecek biri yok maalesef
Yapmam
O cümleyi ayık kurarım
Kimseye demezdim galiba
Herkes olabilir