Evli 2 çocuğunuz var 2 aydır ayrısınız ve sorun aradaki soğukluk ve soğukluk sebebi kıskançlık 2 ay içinde çok çabaladım çok uğraştım neler yapmadım ki Nuh diyor peygamber demiyor ÇOktan beri bunu planlıyormuş zaten bir sorun olsun ayrılalım gibisinden…. Çocuklar içinde kendi kurallarını koyuyor göstermiyor bazen…
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla bu durumda çokta zorlamanın bi anlamı yok çocukların kimde kalicagina mahkeme karar verir göstermemek gibi bi hakkı yok noterde anlaşma imzalayın ikinizde eğer anlaşmaya uymazsa karşı dava açarsın
Hayatımda bir başkası var diyor…. Aklı kimden alıyor bilmiyorum ama rabbime havale ediyorum ama durduramıyorum kendimi…
Ooo bu gerçek ya da doğru çok ağır bir durum dediğim gibi Rabbime havale et çok sıkı tuttuğunu koparan bir avukat bulman gerekiyor bu durumda sakın öyle rastgele bir avukata gitme avukat gerçekten çok önemli mutlaka tavsiyeler al şehir neresi
Almanya…
2 ayda eridim bittim tükendim yemin ederim ve hala devam ediyor …
Ooo Almanya bildiğim kadarıyla orada boşanma davaları istisnasız kadın haksızda olsa haklı olarak sonuçlanıyor her koşulda aldatmasıni belgeliyecek deliller toplasan tabi kendi kafana göre olmaz bu konu hakkında yardım almam gerekiyor mahkeme rastgele çekilen bi fotoğraf ya da ses kaydını kabul etmiyor bunların usule uygun deliller olması gerek izin alınarak bunu sor sorustur bu durumda çocuklarının velayetini tamamen bile alabilirsin fevri davranma bir süre sakin birakki rahat hareket etsin senin eline koz versin
Aynen öyle birlikte görsen yakalasan 2 aydır ayrıyız deyip kapatır konuyu kimse bir şey yapamaz ses kayıtları yazışmaları var her yerden engelledi beni ulaştığım hiçbiryer yok çocuğun telefonu ile yazıyor sonra siliyor çocuktan ama ben bazen çocukla geziyorum felan bunuda kendim kurdum diyerek yine dava konusu yapmayabilir böyle lanet bir ülke…
Maddiyat sorunun yoksa dediğim gibi işi bilen bir avukat dedektif vs yardım alman Allah yardımcın olsun inşallah
Avukat sorun değil dedektif büyük problem halka açık iş yerin olması lazım ve şahsı kişileri bence kontrol etmiyorlar polis demişti bana takip etmek ettirmek seni hapse kadar götürür diye…
Sen duruşunu bozma. Seven adam kıskanır, sahip çıkar. Madem bunu planlıyormus ve seni istemiyor, bir de başkası varsa hayatında ver yolu acıma. Çocuklar içinde mücadele et.
Kullanıp kullanıp atacaklar evli çocuklu bir kadına yaklaşımda bulunan bir insan onu çok acıtacak engel olamıyorum o bitiriyor beni…
Kendi tercihi. Seni sileni sen karalama direkt at gitsin. Hayatında olan için mücadele edeceksin, senin yüzünü yere eğen için değil. Seven kadın hayatında durur. İhanetin affı olmaz
Allah bildiği gibi yapsın hepsini sebep olan her kim varsa inşallah
Allah bir şey yapacak olsa zaten yapardı, büyük ihtimal dua da etmişindir önceden ilişkin kurtulsun diye ama kabul olmamıştır. Yani demek istediğim Allahlık bir işin yok. Önemli olan sen ne yapacaksın? Olay sende bitiyor başka kimse de değil
Avrupa’da yaşıyorum ben kimsem yok burada dil sorunu yaşıyorum ve kursa başlıcaktım işte böyle olunca ne bileyim hiçbirşeyi sağlıklı düşünemiyorum
boş ver kızı o zaman. İhanet etmiş gitmiş o. Kendine odaklan, dilini öğren, işini bul çalış sorunlarını çöz önce. Sonra yeniden birini bulursun. Önce kendini toparla ve yolunu çiz. Yanlış yollara değil doğrulardan git
2 kızım var hertürlü karşılaşıyoruz gözlerime bakamıyor ve her gördüğümde dahada alevleniyor inşallah yapmam lazım zaten yapacağımda kolay olmayacak ama olacak elbet….
Çocuklar küçükse şimdilik annesinde kalsın zaten. Sen kendini bir toparla kızları öyle alırsın. Şu an muhtemelen ruh sağlığında iyi değil karar vermekte zorlanıyorsun. Kızların için hayata daha çok sarilman lazım. Yıkık bir baba görmek istemezler çünkü üzülürler.
Abicim çok üzerine oynuyor çok fazla oynuyor benimle bunun vebali vallahi güldürmesin yüzünü inşallah… öyle yapıcam abicim çöl teşekkür ederim psikoloji olarak psikoloji denen illet kalmadı bende…
Psikoloji denen şey beynimizin bize bir oyunu. Sorunlar, sıkıntılar veya çok zor dönemlerden geçer herkes. Psikoloji bozulabilir, zamanla insanın organları bile bozulup hastalanıyor. Senin bu psikoloji ile ne yaptığın önemlidir. Dediğim gibi psikolojini düzeltmen için üç sebenin var. Hayatın ve kızların. Kendin ve onlar için en iyisini yapmak istiyorsan, psikolojini kötü etkileyen insanlardan ve olaylardan kurtul. Kendine zaman ayır. Bir şeyi başarmak istiyorsan, o yola çıkmak zorundasın. Bazı mutluluklar sana gelmez, sen onlara gitmelisin.
Evet abicim öyle dediğin gibi gerçekten daha yeni olduğu için belki bu kadar delirip içten içten eriyorum geçer değil mi? İnşallah geçer…
Geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer
Neler neler geçmedi ki şarkısını dinle oradan başlarsın. d haydi ben kaçtım
Göstermeme gibi bir hakkı yok
Evvel gün konuştum bugün pazar telefonlarını kapatmış ulaşamıyorum hiçbirşekilde…
Polise git
Polis ondan yana ayrılınca evden ertesi gün şikayette bulunmuş beni ve erkek arkadaşımı öldürmekle tehdit ediyor diye oysa öyle bir şey asla söz konusu olamaz ifade verdiğim için şu an benim bir söz hakkım kalmadı yasaları biliyor ve güzel oynuyor…
Sende git şikayet et hakkımda asılsız dava açarak polisimizi meşgul etti gibisinden yasaları kendi lehine kullanarak asılsız yargılamalarda bulunuyor ve şu an çocukları göstermiyor de avukat tut hatta kendine olan biteni anlat böyle yapmaya hakkı yok seninde evladın hayırdır
Almanya burası kadın ne diyorsa o olur diyor…