AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Asla böyle bir şey yapmam. Beni üzen biri demektir ki beni önemsemiyorsun. Beni önemsese üzmez.
Hayır. Genel olarak o insana dair bir hissim kalmaz
İmkânsız. Artık boşuna üzüntüyle kaybedecek vaktim yok
Evet ya silmem gerekiyor ama elim gitmiyor ya sesini ve yüzünü unutursam diye kendimi paralıyorum gebericem üzüntüden
Kim o
Flört ettiğim biri vardı. Sonra bana 25 gün yazmayıp 25. Gün 'ani bir kararla Almanyaya yerleştim" diye mesaj atmış. Doğru mu söylüyor yalan mı bilmiyorum ama o günden beri uygulamaya hiç girmiyor ölücem meraktan
Yaz sen merak ettim de
Girmiyor mi uygulamaya
Ki*
Sen yaz o belki görür haberin yok aktiftir belki
Yok telegramdan belli oluyor. Bana 25 gün yazmayıp sonda gittim yazan biririn üzerine bu kadar düşüyor gibi görünmek istemiyorm
O gittim demesi yalan bence üzerine düşsen de düşmesen de işlerine geldiği gibiler dönüş yaparsa yaz bari merak ettim bak😃döncek mi
Kendisi yazılımcı ingilizcesi de baya iyi bayta gitti mi acaba diye düşündüm. 25 gün sonra yazdıgında kamp için türkiyeye geldim eşya almaya geri gidicem dedi işte. Arkadaşlara anlattığımda da yalan söylemiş dediler. Cidden yalan mı sence
Bilmem yalan olabilir bu yurt dışındayım kelimesi başından savmak gibi geliyo bana yazarsa dönüş yap merak ettim cidden😃
Haha tamam 17 gündür yok ortalıkta
Başından salacağı bir durum da yok aslında yazmazsa yazmam aslında. Sevgili mi yaptı acaba 😂
Ama sen de inatsın. Yazmıyorsun yaz cevap gelirse devamı gelir 😃yazmazsa zaten bitirmiş demek oluyor
hayatım en son mesajından sonra zaten yazdım oda ben yazdıktan sonra 3 saat daha uygulamaya girdi sonra bir daha girmedi. mesajıma cvp yazma tenezzülünde bılunmayan birine daha ne yazayım
😃👏🏻iyi bakalım
Etmem ya yol veririm ona
Kim üzdü seni 🙂
İşi olmaz benle artık
O kadar kafayı yemedim
Hayır tabiki kendi değerimi aşağı çekemem
O zman güzel çocukluk geçirdin
Hayır pek güzel değildi
Evet tutuyorum...
Nasıl hissediyorsun peki
Güçlü hissediyorum. Üzüldüğüm de oluyor. Ama insanların çeşit çeşit olduğunu biliyorum. Uzaklaşmak istedim pes ettiğim zamanlar da oldu. Kendimi yeni insanlara vermekte istedim. Ama zaman geçtikçe ondan daha iyi bir insan bulamadım. Bazı insanların kapasitesi kısıtlıdır. Onunda artıları ve eksileri var. Üstelik okb si de var. Yani sağlıklı karar veremez sen onune dunyaları serersin o an algılayamaz, çok uğraşarak bir şey yaparsın bir kelimeyle bk eder falan . Ama hepimiz insanız ve hepimiz için birileri var. Sanırım onun için de birisi benim. Nolmuş yani sevdiğimizin bklarını da çekemeyeceksek ne anlamı var sevmenin.
Senin de bakışlardan normal olduğun söylenemez
Hayatın içinde üzüntü ve sevinçler var. Birileriyle sevgili ya da eş olmak demek her an kırmızı şarap eşliğinde hahaha ne kadar da mutluyuz demek değildir benim için... Yeri geliyor anne babasıyla tartısıyor üzülüyor kavga ediyor insan bu normal bence... Eğer ne olursa olsun yaşadığınız problemi iki tarafta anlı ksiniri geçince unutuyor ne olursa olsun yanında oluyorsa benim için kafiidir...
Anında yol veririm. Strese gelemem.
Hayır çıkartırım hemen
Kapıya koyarım kim olursa
Neden
Çünkü üzülmek istemem yani nedeni bu kanserli hücreyi kesip atmak lazım
sevişiyor muyuz?
Herkesin hayatı kendine benim cinsel hayatım yok kardeşim
o zaman defolsun gitsin. sevişmiyorsam kendimi neden üzdüreyim. derhal irtibatı keserim
Beb beni üzen kimseyi silemiyorum
Kadınların genel hali :) kadın cinayetleri , kadına şiddet olaylarında psikopat , karaktersiz pis küfürbaz sevmenizin de etkisi büyük
Direk deport ederim
Hayır
Menfaatlere bağlı
Uzaklatlstiririm
Hayır kesinlikle hayır