Eşiniz olacak insan evlenince çalışmak istemediğini söylüyor. Nasıl bir tepki verirdiniz? Kabul eder miydiniz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ederim tabi niye etmiyim. Benim için çalışıp çalışmaması fark etmez.
Etmezdim. Ben eşek gibi çalışacağım, o da evinde oturup benim çalışıp didinerek kazandığım parayı yiyecek...
Yok öyle bir dünya...
Ama eğer çalışmayıp evine bağlı, sorumluluk sahibi bir ev hanımı olacaksa düşüncem değişir.
Seninle evlenecek kadın böyle düşüneceğini öğrense seninle evlenir mi peki?
Şöyle bi analiz yapayım da brad pitte değilsin hani karı gibi şart mı koşuyorsun birde
İlk yazdığın şey için diyorum bu arada
Hayır yani kadınlar isteklerini sıralar anlarım da sana noluyo
Zaten ben de Brad Pitt olduğumu iddia etmiyorum, ama sonuçta evleneceğim kişi de muhtemelen Angelina Jolie olmayacak...
Kadınların isteklerini sıralama hakkı var da benim isteklerimi sıralama hakkım yok mu? 😁
Kadın alan enerjidir erkek veren enerji dişil eril yani sen bir erilsin ve dişil gibi davranıyorsun :)))))))
Biraz kendinize güvenin kadınlar böyle düşünen erkeklerle evlenmez çaldırmak istese bile zaten bir kadın güvenmediği insanla evlenecekse mutlaka çaldıranı ister boşanırım diye
Ben dişil gibi davranmıyorum, ama hani siz kadınlar habire sözde kadın - erkek eşitliğini savunup erkekleri kadınların karşısında ezik güçsüz bir duruma sokuyorsunuz ya, işte o yüzden böyle düşünüyorum. 😁
Üff çalışmak :)
Yani aslında çalışmak istemese ve bunu da bana güzel bir dille ifade etse seve seve kabul edebilirim, ama kalkıp da bana " Kadınlar erkeklerden daha üstündür, çalışmak zorunda da değillerdir " gibisinden şeyler söyleyip bir de üstüne kadın - erkek eşitliğinden bahsedip " Hayat müşterektir " diyerek hayatın tüm yükünü benim omuzlarıma yüklerse işte o zaman ilk yazdığım yorumdaki gibi düşünürüm.
Ben demiyorum onu emin ol kendine güvenmeyen Saygı sevgi eksikliği etkisinde kalan zavallı kadınlar öyle düşünüyor :)
Bak o kadınlar asıl güçsüz 😅 güçlü kadın kendini olduğu gibi gören kebdi gibi sevilen kadındır 😁sevilmek için mücadele etmesine gerek yoktur statü anlamda :))
O halde asla sorun etmezdim, seve seve kabul ederdim.
İlk yaptığım yorumundan dolayı da özür dilerim, ama bir şartla: Sen de benden" Brad Pitt de değilsin " diye yorum yaptığın için özür dileyeceksin. 😂
O kadın ezik kadın erkek eşitte değil kimse kimseden üstün de değil farkı canlılarız 😁 bir insan nerden eksikse ordan konuşur unutma bir kadın sürekli eşitlikten bahsediyorsa eziktir kim bilir kim ona ezik hissettirdi de savunmaya geçiyor kendini 😁 bu kadınlar aynı yastıga baş koyduğu adama yemek yapmam etmem de diyor
Kadınlar çalışmak zaten zorunda değil ama dediğin gibi erkeği bir insanı ezmeye hakları ypk
Anladım, sana tamamen katılıyorum.
Maddi durumumuz iyiyse çalışmayabilir ama durumumjz yoksa istesede istemesede çalışacak çalışmassa zaten evi geçindiremiyo oluruz
Böyle düşünen biriyle evlenmezdim bana ve çocuğumuza bakamayacak biri evlenmesin benimle derdim ben baba evinde yokluk görmedim onu mecbur olarak görmüyorum gibi eşimle kuracağım evliliğimde de huzur görmek isterdim
Zengin biriyle evlen ozaman
Kimse sana bakmak zorunda değil lafa geldimi kadın kendi ayaklarının üstünde durmalı diye bas bas bağırıyorsunuz dansöz gibi kıvırmayın
Kocam bana bakmalı derseniz, erkeklerde benim her dediğimi yapıcak çamaşırımı yıkıcak yemeğimi yapıcak demesini normalleştirirsiniz ozaman kocan sana bakıyosa sende her işi yapıcaksın evde
Bem değil özgüvensiz eziklik kompleksi yaşayan kadınlar yaşıyor bunu ayrıca ben değerliyim bir erkeğin baba yatırım yapması bakmak değil görevi sevdiğim için senin gibi tenekelerle işim olma merak etme ben ayrıca varlıklı bi ailenin kızıyım rahatsam rahatlık yaşatacak birii. Olmak zorunda ki öyle de zaten
Yaparım ne var bunda elime mi bulaşır
Ne gereksiz ne canım kadınlarla birliktesiniz de size yemek yapmam çamaşırını yıkamam diyor sizde yok bakmam sana diyorsunuz psikolojinizi bozup bozup evlililk kurumunu dusmanlastırıyorsunuz
Yatırım yapması ne ya sen kendini neye dönüştürdün
Sen bi yatırım aracımısın 😂
Sen çok esra ezmeci izlemişsin
Allah Allah psikologların dediği şeyi mi çürütüyorsun sen
Aynen öyle 😁
Sen yatırım aracımısın ablam erkek sana niye yatırım yapıyor
Ozaman sende onun kölesi falan olmalısın
Asla bir dediğini ikiletmemelisin
Gel dicek gelcen git dicek gitcen
Eril enerjim yüksek değil senin gibi dişil erkeklerin karşısına erkek fatmalar çıkar 😂
Sonuçta herşeyine o bakıyor
Sen kendine köleliği yakıştırıyorsan bir şey diyemem
Benim sevgilim gel git yapmıyorum sağlam karakter daima anladın mı ☺️
Benim sevgilim kölelik görmüyor bende görmüyorum benim sevgilim kazancını benle paylaşıyor diye kullanmakta görmüyor sevdiği için gönülden ihtiyaçlarımı alır zaten evlencez nişanım var. Srnin gibi tenekeler hep hayatına aldığı kişiye şüphe etsin durakalsın
Sizin gibilerle hiç işim olmaz merak etme dinine bağlı aklı selim kendini yatırım aracı olarak görmeyen insan benimle olabilir sen paranla hava atmaya devam et size mutluluklar
İnsanların görüşünede saygı duy herşeye atlama
Tercihimdir. İhtiyacı da olmayacak zaten. Evden kendi bir şeyler üretebilir webde falan ticaret yapabilir orası ayrı.
Olur ama herseyin bir sonucu vardır göze almak zorunda
kabul etmem buna karışma hakkı yok zaten
Karışmaz zaten hiç hayatına bile girmez merak etme
Ne iş yapıyor
Kendi hayattı kendi tercihi
Zorla çalıştıracak halim yok
Keyfî bilir
@kronikanksiyeteli haksız miyim
Tabiki bilecek kadın dediği keyfi için yaşamalı anne oluyoruz eş oluyoruz yemek temizlik yapıyoruz calıstıgın da erkek ihtiyaçlarını almıyor zaten o yüzden calısmadıgın da almalı
Kadın keyfi için yaşıcak erkekte kadın keyfi için yaşasın diye yaşıcak bu kadın tamamen erkek düşmanı ya
Allah akıl fikir versin buna sen keyif için yaşıcan diye erkek seni yaşatmak için yaşıcak kafaya bak
@ibrahimfurkan34 yo erkek dusmanı değilim ki erkek dısmanı olsam yemek yapmam temizlik yapmam eşime
O zaman istekleri de sınırlı karşılanır
🤔🤔🤔🤔🤔
@QueenOfSea
Efendim
@QueenOfSea şu an iki paylaşımda da soru veya yorum sahibi sen olmamana rağmen karşı karşıyayız
Tamam şimdi anladımmmmm😅😅😅
Aaa nasıl bulmuşum seni elimle koymuş gibi😅😅😅😅😅😅😅
@QueenOfSea kendimi bi bk sanacam sonra mantıklı bir şey yazmışım diye
Cok merak ettim kimsin istek atsana nolurrrrrrrrr😅😅😅😅
Nolur be kimseye söylemem merak etme😅😅😅
@QueenOfSea hahah. Olmaz 🙅♂️
Yaaaaa niyeeee geri çıkarsın takipten🥺 bari burcunu söyle meraktan çatlıycam bi şeyini söyle işte😅
@QueenOfSea oğlak
Daha önceden tanışıyor muyuz?
@QueenOfSea resmî bir tanışma değil ama yine aynı olayı yaşamıştık. Yine yorumuma yorum yapmış yine burcumu sormuştunuz. Ve yine takip istemiş yine red yemiştiniz 😂😂
Sen iye hep gizli üye olarak yazıyon bay casper.. trolcü🤣🤣
Ayrıca benden neden korkuyorsun😅
Kaybol bakalım casper kaybol elbet tekrar denk geliriz😅
@QueenOfSea namaz kıldım tatlım 😂
Allah kabul etsin😇
Ee son kararın ne?
🤣🤣..
Çatıştığın da istekleri karsılanıyor mu sanki zaten kendi kazanmış olur
alakası yok erkeğe göre değişir
@kronikanksiyeteli tatlım zaten çalıştığında kimseye ihtiyacı olmaz ki. Gelir az olunca bütün istekleri gerçekleşmez dedim. Erkeğe göre değişir demişsin ama ben buna katılmıyorum. X geliri olan X harcar. Bundan Y beklenemez. Beklersen zaten erkeği yanlış yola sürüklemiş olursun. Kimse huzursuz bir hayat yaşamak istemez
Etnem
Zaten istemem calismasini
Mutlu olurum
Kendi hür iradesi
Kabul ederim
Keyfi bilir
Ederim