Özellikle bu yaṣlarda neden bu kadar zor? Kimle konuṣsam olmuyor. Ya içim almıyor ya yanlıṣ yapıyor ya da karṣı taraf vazgeçiyor yine aynı düṣüncelerden büyük ihtimal.
Neden bu kadar zorlaṣti bu yaṣlarda? eskidende bu yaṣlarda böyle zor muydu birini bulmak?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bana hep zordu da yaş ilerledikçe, ortamı insanları gördükçe seçicilik artıyor sanırım
ben cokta secici değilim ama bazen içim ısınmıyor yani ya karakteri ya da tipi yuzunden soguyorum napim simdi buda secicilik değil ki ama
Nasibin değilse soğursun, nasibin olandan istesen kaçamazsın ☺️ Allah'tan hayrı iste hayrolsun, inşallah gönlünce olur
Insanlarda diyor ki hayirlisini istemek alim duasidir
hayirlisini isteyip onun sabrina dayanacak kuvveteysen isteyeceksin diye
Şöyle ki gaye Allah'ın rızası, Allah'a kulluk. Hayırlı olan eşinle sınanıp sonunda cennet olsa hayırsız olan eşinle çok mutlu olup Allah'ı unutmak olsa hangisini istersin? Bence hayırlı olan ☺️
Peki bende öyle düşünüyorum kafama göre biri olmadı işte olmadimi olmuyor demekten vazgeçtim ya sen
anlamadim nasil yami
Bende birini bulamıyorum yol yürüyeceğim düzgün birini yani sendede durum aynımı demek istedim
Bende durum ṣöyle tanisiyorum ama olmuyor
ben zaten bulmak için özel bi uğraṣ icinde değilim
düzgün biri yok evet
Bende olsun istiyorum ama genelde duzgunu beni bulmuyor
Ya simdi gercegi söylemem gerekirse ṣu koyduğun foto zaten düzgün normal bi erkek gibi durmadiğini gösteriyor
düzgün kiz mesela niye böyle konulu film stari gibi foto cekinen erkeğe baksin sadece soru
Bundan önce ciddi bir resmim vardı bende hobi olarak fotoğraf cilik yapıyorum o yüzden anlık foto çekip koydum bundan ötesi yok yani
Peki sen neden gizlisin hanfendi
Gizli olmasam tanicak misin sanki yine ayni
Tanımak isterdim tabiki siz izin verirseniz
? Y
Tamamen katılıyorum nasıl tanisacagini bile bilemiyorsun resmen
aynen ya cok zor coook
Galiba yaşlandık ondan gençliğimizde çıkma teklifi falan ederdik😅
Aslinda ben daha o kadar olmadim ama ben o zamanda garip bulurdum bu çıkma olaylarini
ama simdi hepsi silindi gitti ya
Birini bulmasi ayri zor
birinin durmasi ayri zor
İşten teknik olarak bende aynı görüşeyim seninle ama benim için en zor kısım birisini bulması durmasını zaten engelleyemem alıştım gitmelere
Ne yaparsak yapalım, bazen kader doğruyu kişiyi bekler.
Zaman geçtikçe toplum dahada bozuluyor
Secici oluyosun ondan
Iyide içim isinmiyorsa buna seçicilik diyemezsiniz ki
Ne bilim kardeşim ben ods bi secicilik iste
iyide sende gidip 100 kiloluk kiza asik olamiyon bu yüzden evde kalinca hak mı oluyor sanki
olmuyorsa olmuyor bazen zorla mi seveyim adami anlamiyorum ki ben sizin kafayi
çünkü yanlız olmak mükkemel
Eskiden bende öyle düṣünüyordum yaṣ geçtikce mükemmel falan değil
Ben insanları tanıdıkça mükemmelleşiyor bana göre şimdiki zamanda evlenmek zor
Görücü üsülü evlen sende
Herkes kalbinin ekmeğini yer
Herkes kalbinin ekmegini yiyemiyor
Yiyor merak etmeyin yemiyorum diyen yalan söylüyor çünkü kalbi kahbelik dolu olduğunu unutuyor
Iste orada dur
senin travman herkes değil ve ben kendim 10 numara insanim
taniyan kimse daha benle bi sorunu cikmadi
kimseninde kalbini kirdigimi dusunmuyorum
kimsede benim hakkimda kötü düṣünmez
sevgilim bile olmadi zaten
eger böyle düṣünüyorsaniz sizin kendi kalbinizin durumundandir
herkes önce kendini eleṣtirebilmeli
Ya zaten kimse kendi için kötü demez insan evladı öyle bir hal almışki kendi kalbine bakan yokki karşısındakinin iyiliğine kalbine baksın
He bide siz baya yanlış tarafa çektiniz durumu bu yorumu sizin için yapmadım. toplum. icin izlenimlerimi paylaştım
Yo ben diyorum kendime kötü yönlerimde bi hayli çok ama bunlar hiç baṣkasini etkilemiyor yani baskasina zarar vermiyor kötülükleri kendime yaṣatiyorum.
Karsidakinin sadece kalbinin iyiliğine kimse bakmiyor kimse. Insanlar tipe paraya bakiyor bakmiyorum diyen kiṣi yalan söyler
ama hakda veriyorum mesela erkekler burada karakterden iyi kalpden bahsediyor ama kendileri 100 kiloluk kadin istemiyorlar mesela
kadin istemeyince sorun oluyor
Maalesef bendede öylr yani birine içim isinmiyorsa tipini begenmemisimdir bazende tipini begeniyorum ama karakteri cok kötü oluyor
bazen tipini karakterini begeniyorum ama adam boṣ yani vizyonsuz hayatta bisey baṣarmamiṣ. Ben ṣimdi tutayimda sonuncusunu mesela kendime eṣ çocuklarima baba nasil yapayim? O evde kalsinda ben mi calisayim? Insan birazda maddi güvence istiyor hep kadin calisamiyor maalesef bide öyle birinin bana katabileceği pek biṣey olduğunu düṣünmüyorum yani
Doğrudur ama işte bu hayatta da hiç bir şey dört dörtlük olmuyor
Çok şeçici olabilir misin
olamam çok seçici değilim ama içimin isinmadiginada zorla katlanamam
Kaç yaşındasın şu an
nerdeyse 30um
30 olmadın yani
napcan bu bilgiyle?
bir şey yapmayacağım merak ettim ayrıca ilgimi çektin
gizliden nasil ilgini cekebilirim
Hikayen ilgimi çekti benimkiyle aynı yaşlarımızda aynı sanırım onun için ilgimi çekti
Bu yasta zaten kime rastlarsan rastla hikayesi aynidir
Belki tanışabil İr iz? İstersen
Kaç yaşındasınki
28
normal aynı durumdan dertliyiz
dertli degilim sadece bunaldim
Ben uğraşmıyorum bile sonucu hep aynı oluyor çünkü
Bende ugrasmiyorum
ugrasincada olmuyor
Çok klişe şeyler yaşanıyor ya da bana öyle geliyor