Nasıl helallik alacağım? Suç bende mi?

Daha ilişkimiz başlayalı 5 gün oluyor ve güven problemim var aldatıldım ihanete uğradım tacize uğradım geçen gün ayrılsam mi diye sormuştum ve bugün ayrılma kararı aldım öyle laflar etti ki suçlu gibi gözüktüm özürler diledim ama kendimi çok kötü hissediyorum yaşattığını yaşamadan ölme dedi ama ben çok mutsuzdum ilişkiye başlayamıyordum huzursuzdum hakkini helal etmedi haram zıkkım olsun dedi pişman değilim üstümden bir yük kalktı sanki hayatıma yük oluyor gibiydi ama suçlu ben gözüktüm tacize uğradığımı bilmesine rağmen empati kurmasını istedim ama pek de ciddiye almış gibi gozukmuyordu evi evime yakın karşıma çıkar mı bilmiyorum yüz yüze de ayrılamazdim o sinirle belki canımı acitadabilirdi mecburen wp den ayrıldım wp den ayrılmış olmama rağmen nefret küstü resmen sen beni oyaladin benimle oyunlar oynadın daha düne kadar birsey yoktu ne oldu da ayrılma kararı aldın dedi ama ben 3 4 gündür zaten düşünüyordum pişman oldum ilişkimiz 1 2 sene olsaydı nasıl ayrılacaktım başıma bela olsaydı daha 5 gün olmasına rağmen bu denli sinirli olması bile canımı yaktı... nasıl helallik alacağım suçlu ben miyim?
Nasıl helallik alacağım? Suç bende mi?