Vicdanim rahat degil napicam ben bu üzüntüyle?

Ben kanserden sevdiğim kisi öldü hic konusmadik cikmadik arkadaslari dedi seni uzmemek icin cikmiyormus dedi yetim okuzdu öldü cok uzuldum ama toparlamam gerekiyordu birisini buldum ciktim 1.5 senedir ama ailemle kavga evden kavuldum hep kufur hic saygi yokyu baya uzuldum ve ilk optugum kisi ilk elini tutugum kisiydi baya değer verdim hatta ygs calismadim sirf ona ayirdim 1 senem gitti hatta unutamiyordum unutmam lazimdi ama hep yuregimde o ölen sevdigimin acisi vardi hala daha var kahetsin unutamiyorum... Hala aci cekiyorum ayrildim ama simdi yeni birisi ile daha ciktim sanal takilmaca ve bulusmamak yuzunu gormemek icin ama yuregim yinede dayanamiyor unutmaya calisiyorum olmuyor sanal olan cocuga dedim ki hic kimseyle cikmadim ve kimsenin elinden tutmadim ama yalan soyledim cunku benden vazgecticekti napsam bilemiyorum ne yapacagimida unutamiyorum surekli agliyorum kahetsin ve unutmak icin onun eline tutugumu ve öptüğume pismanim ve bunu sonraki ciktigima soylememk ayri bir vicdan azabı cok uzuluyorum
Vicdanim rahat degil napicam ben bu üzüntüyle?