Açılmalı mıyım yoksa unutmalı mı?

Ya kafayı yicem bi yardım edin fikir verin nolur. Benim deli gibi aşık oldugum bi kız var çokta yakin arkadaşız ben bu kızla sevgilisi varken tanıştım ve aşık oldum, çocuğun * önde gideni oldugunu bilmeme rağmen bişey diyemedim tabi ama sonunda anladı ve ayrıldı. Şimdi ben, bu kız ve başka bir kız olan arkadaş yakın arkadaşız (hele aşık oldugum kızla baya yakınız sevdiğimiz şeyler, düşünceler falan hep aynı) bu ortak arkadaşıma olaydan bahsedince (ki kendi de anlamış zaten benim davranışlarımdan, hatta aşık olduğum kız da şüphelenmiş ama ortak arkadaşımız değildir falan diye geçiştirmiş) bana pek oluru yok unut bence dedi. En büyük sebepler olarak kızın şu an ilişki istememesi, aramızdaki yaş farkı (ortalama10 yaş ben büyüğüm) ve beni arkadaş olarak görmesi var. Beklemesine 50 yıl da beklerim ama diğer sebepler umudumu yitirmeme sebep oluyor. Kıza açılmaya da çekiniyorum çünkü günlük hayatta yine sürekli karşılaşacak durumdayız. Ne yapmalıyım bi yardım edin nolur ne yapsam kafam dağılmıyor uyuyamıyorum bile.

Açılmalı mıyım yoksa unutmalı mı?