Selamlar. Reddedilsen ne tepki verirsin? Israr mı edersin yoksa çeker gider misin? Yani hadi iki kere denersin onu da anlarım ama üçüncüsü olmamalı onun ya 😅 Keyifli günler.. 🥂
Ya ben genelde yani olmuyorsa bir daha zorlama bırakırım Tamam 3-4 defa yaparsın ama hani bu aşırı bir tepki veriyorsa orada bırakacaksın yani Sonuçta o da kadın ve ölümlü yani hepsi altı üstü kadın yani bilmiyorum da hani fazla ısrarcı olmayacaksın ya bırakacaksın Çünkü kendinde bir şey var zannediyor sonra havalara gidiyor ya düşün depremi düşün yani işte 6 Şubat bir kız 20 yaşında 18 yaşında 30 yaşında ölmüş yani ya da erkek diyor yani sen ne havaları vardı mesela o vefat edenlerin Allah rahmet eylesin sonuç için nereye gitti Toprak ya Ya bilmiyorum da hani ülkemizdeki kızların çok burnu havada ya sonra toprak olacak kimse düşünmüyor yani yani ölüm her yaştan insana geliyor ben bir şey demiyorum Hani tepkiye vermiyorum ama anlamıyorum ya
Reddedilme, hayatın birçok alanında karşılaşabileceğimiz bir durumdur ve insanların başına gelebilecek en normal şeylerden biridir. Reddedilince ne tepki vereceğimiz önemlidir, çünkü bu bize kendimize, ilişkilerimize ve diğer insanlara nasıl baktığımızı gösterir.
İşte reddedilince verilebilecek bazı olumlu tepkiler:
1-) Kendinize zaman tanıyın: Reddedildiğinizde, hemen tepki vermek yerine kendinize biraz zaman tanıyın. Böylece, duygularınızı kontrol edebilir ve daha olgun bir şekilde hareket edebilirsiniz.
2-) Sebepleri anlamaya çalışın: Reddedilmenin sebeplerini anlamak, size daha iyi bir perspektif sağlayabilir ve gelecekteki benzer durumlarda daha iyi hazırlanmanıza yardımcı olabilir.
3-) Olumlu düşünün: Reddedilme, sizin kişiliğiniz veya değerleriniz hakkında bir yargı değildir. Bunun yerine, sadece belirli bir durumda gerçekleşen bir sonuçtur. Bu nedenle, olumlu düşünmeye odaklanarak, başka fırsatlar olduğunu hatırlayın.
4-) Kendinizi geliştirin: Reddedilme, öğrenme ve büyüme fırsatıdır. Kendinizi geliştirmek için bu deneyimi bir fırsat olarak görün ve gelecekte daha iyi hazırlanın.
5-) Yeniden deneyin: Reddedilme, durumun sonu değildir ve kendinizi yeniden denemekten korkmayın. Aynı hedefe farklı bir yaklaşım benimseyebilir ve başka bir şans elde edebilirsiniz.
Özetle, reddedilince olumlu bir perspektif benimseyerek, kendinize zaman tanıyarak, sebepleri anlamaya çalışarak ve kendinizi geliştirerek tepki verebilirsiniz. Bu yöntemler, hayatta karşılaşacağınız herhangi bir zorlukla başa çıkmanıza yardımcı olacak sağlıklı bir bakış açısının temel taşlarıdır.
Reddedildim, sen bilirsin dedim ne diyeyim ki? Diyeceğini demiş, üstüne gidemem maalesef, hem karakterime ters hem de o zaten kararını değiştirirse bir şekilde bulup edip kendisi konuşmak ister diye düşünüyorum. Tekrar gitmek falan kendini düşürmek bence, olmayacak bir şey için zorlayınca karşı tarafın gözünden de düşersin gibi hissediyorum.
Reddedildiğim zaman bir iki yoklarım 😅 üçüncü evet olmaz. Çirkef yanımı ortaya çıkarmam uzaklaşırım sonunda. Yılışık biri değilim ama bir teklif bazen yeterli gelmeyebilir
Ben hiç teklif etmediğim için hiç reddedilme gibi dertlerim yok sdfsdfsdf ama reddedilirsem de bir şey yapmam beni istemeyeni ben hiç istemezdim zaten. bu yüzden geçmişe değil geleceğe bakarım her zaman için. beni seven bir kadına değer veririm sadece
Sağlık olsun içimde bir olumsuz duygular uyandırsa da zorla aşk olmaz zamanı gelmemiştir.. Belki aldatacak bizi içimizde ağır bir travmaya sebep olacak bunu da düşünmek gerekiyor sadece güzelliğe bakarsak.. Ana düşüncem:geç olsun, güç olmasın.
1 kere bile denemem. Erkek deneyecek. Denemezse de keyfi bilir. Sonra ka#ar damgası yiyor kızlar. Bence önce erkek sevmeli. Sonra kadın sevmeli. Diyeceksiniz bu her zaman mümkün değil. Haklısınız. Bu benim kendi görüşüm
Bilmem. İlk denememden sonra biraz uzaklaşırdım sanırım. Sonra belli etmeye devam eder ama tekrarr dile getirmezdim. Sonra da baktım değişen bişi yok, çıkardım olmadığım hayatında.
Hırs yapmam ama çekipte gitmem. Normal karşılarım sonuçta ben dedim diye beni kabul edecek değil ama çok sevdiysem peşinden koşmaya devam ederim herhalde. d kolay vazgeçmem çünkü -lakin kolay vazgeçmemeyi ben hırstan saymam. d
İnsan ilgi duyup sevince sevdiğinin peşinden gidip onu ikna eder. Yeterki onun gönlünün boş olması, birine angaje olduysa yapacak bir şey yok. Ancak gönlü boş ise kazanmak için yapılacaklar yapar kazanırım
Aldatma ve şiddet hariç bir ilişkiyi öyle kolay bitirebilecek birini ben zaten istemem, defolsum gitsin, ben ömür boyu her kavgada yanımda olan kişiyi isterim
Reddedildiysem durumu kabullenirim, üstelemem ama konuya da bağlı olur tabii tepkilerim mesela bu soru aşkla ilgiliyse kesinlikle tekrar denemem anlayışla karşılarım
Zaten kızların istediği gibi güzellik algılarına uymadığımdan dolayı evde kaldım. Yani her türlü reddedilirim ama gayet normal bir şekilde karşılarım çünkü kızların istediği gibi erkekleri dışarıda görünce "böyleleri varken kim, niye beni sevsin ki?" diyorum sjsjsjsjslci
Evet detaya katılıyorum Yani bir olmadı Hadi bir daha denersin Belki olur diye 2 ama üçüncüye de gerek yok bence İnsan kendi kişiliğini korumayı bilmeli
İlk adımı atmayacağım için sanmıyorum reddedileceğimi ama reddedilirsem de o kişi artık düşmanım olur çekiştire çekiştire bitiremem kin de tutarım, beni beğenmek zorunda değil ama yine de uyuz olurum
Erkeklerin bolca yazdığı bir soru daha. Cevap veriyorum. Çeker giderim. Aynı ortamda bulunmamaya çalışırım. Bulunursam da görmezden gelirim. Ne zaman kapıma kapanır o zaman ben s. ktiri çekerim.