Eski sevgiliyi nasıl unutabilirim?

Aynı işyerinde çalışıyorduk. bana ilk görüşte aşık olduğunu çok beğendiğini söyledi çok umursamadım aman klasik erkek yalanı , bu pic durmadı beni sevdiğini , annesinin beni rüyasında gördüğünü, hayatında annesinden sonra tek guvenecegi insan olduğumu , benimde kız kardeşlerim var onların karşısına benim gibi insan çıksın istiyorum derdi. senin elini tuttuysam artık namusumsun , helalimsin vs diğerleri gibi değilim beni elde etmek için bin tane şey yaptı , ailesiyle tanıştırdı beni çok sevdiklerini hemen istemeye geleceğini söylemişler. Bu itin normal asgari ücretin altında bir maaşı hiçbir şeyi yoktu paranın bir önemi olmadığını sadece ona guvendigimi ve beni seviyor diye bende bunu sevdim 1.5 sene çıktık böyle , benim aile sorunlarım oldu ailemin yanına geldim iki ay olmadan bunun telefonları azaldı aramadı , en sonunda peşime mafyalar düştü senide atesimle yakmak istemiyorum diyip bunlarında ne oluyor amacın ne niye böyle yapıyorsun diye zar zor öğrendim bunun şokunu atlamadan sana karşı bir şey hissetmiyorum seni sevmiyorum dedi. hemde ailemde seni istemiyor dedi bunlara rağmen hala köpeğin acısını çekiyorum 3 ay oldu unutamıyorum acı veriyor kimseye guvenmezken en güvendiğim buydu derken artık hicbirysey yapmak istemiyorum ne çalışmak ne yaşamak hiçbir şeyden keyif alamıyorum, ailem demişti bundan bı bok olmaz diye herkese karşı kendimi kullanilmis rencide hissediyorum lütfen intihar eşiğine kadar geldim ne yapmalıyım terapi mi

Eski sevgiliyi nasıl unutabilirim?