beni aldatmıştı ayrıldım 1 sene falan oldu ben onu her yerden engellemiştim fakat profilini görebiliyodum wp listesinde şimdi baktım yok davet et yazıyor Instagram hesabinida kapatmış ki hiç kapaticak bi tip yoktu instada 1000 civarı takipcisi falan vardı baya sosyal bi tipti neden böyle yapar bi erkek herhangi bi kızında kapattırabilicegi biride değil..
Güncellemeler
+1 yıl
G*ber demiştim KS çok yaşa diye düzeltmiş
Çok yaşa demiştim gebermis olma ihtimali varmıdır?
Öyleyse eğer ona bi gün umarım bi gün birine aşık olursun yaşadıklarımı yaşarsın demiştim o tutmuş iyi işte adam olucak biseye benzemiyodu ama demekki biri etti sdxcxfd
Sosyal medya uzak durması onun yararınadır belki farklı ad ile kullanıyor Instagramu ama artık helalini bekler sosyal medya da özgüveni düşürmek istemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Orasını Allah bilir gadası
Ciddi ilişki yapıp piyasadan çekilmiş telefonunu eski manitalar rahatsız etmesin diye değiştirmiş
Ciddi ilişki yapıcak bi tip değil tek derdi içmek gezmek tozmaktı bunun
Bilemezsin toslamış birine aşık olmuş başka açıklaması yok sen istiyorsun ki ölmüş olsun ama değil
Öyleyse eğer ona bi gün umarım bi gün birine aşık olursun yaşadıklarımı yaşarsın demiştim o tutmuş iyi işte adam olucak biseye benzemiyodu ama demekki biri etti sdxcxfd
Her erkeği adam edecek ve aşık edecek bir kadın vardır
Amaç senin ona yazman o taktik yapıyor bence öyle bir şey olamaz ölüm felan vb.
Hiç sanmam 1 yıldır hic bi şekilde konuşmadık
Hmm Anladım ya hayatına bir yol çizdi numarayı değiştirir ve ulaşılamaz olur artık
Onu yapmışta instasini kapatmasına anlam veremedim en yakın arkadaşlarinin instagramlari duruyo bununki yok
Sosyal medya uzak durması onun yararınadır belki farklı ad ile kullanıyor Instagramu ama artık helalini bekler sosyal medya da özgüveni düşürmek istemez
Benden sonra durulmuş olması cidden çok üzücü
Hayır endişe etme bir sene zaten konuşmuyorsun neyini merak ediyorsun anlamadım
Yok kesin biri tehtit etmiştir😁
Olabilir bı ara borçlular var peşimde falan demişti yalanmi sıktı bilmiyorum ama kumar oynamıştı bi ara
Sende nerden buldun böyle bir aptalı😁
Orasını sorgulama sfdvvbv
Suç sende snjsjs😁