BİRAZ İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM.. BU DURUMU YAŞAYAN var mı ?

Merhaba arkadaşlar 9 senelik bir ilişkim var çocukluk aşkım.. şu an 26 yaşındayım ve evlilik düşünüyoruz… ama korkularım var bu sevgilimden kaynaklanan bir şey değil.. şöyle anlatayım uzun bir ilişki olduğu için ister istemez tartışlar ağır sözler çok oldu. Babam hariç herkes biliyor erkek arkadaşımı. Zamanında bir olay geçti 7 sene önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ve o dönem daha çok küçüktüm biriyle konuştum halam buldu bana sonra bu erkek arkadaşım gördü telefonumda aradı o çocuğu sövdü biraz çocukta halamın eşini aradı böyle böyle diye.. eniştem de erkek arkadaşımı arayıp tartışma oldu.. küfür falan.. telefonda ama sonra işte konuyu kapattık normal olarak istemedikleri erkek arkadaşımı ama biz barıştık.. 8 seneye yakın zaman oldu o olaydan yani 17 yaşında falan oldu.. eskiden hatalar yaptı kendine ceza evine falan girdi. İlk okul mezunuydu ben istediğim için açıktan okuyor şu an lise 3 de ☺️şimdi ise askerde 1 aya gelecek ve artık adım atmak istiyor bende çok istiyorum ama korkum ailem. Babam ya geçmişini öğrenirse cezaevine girdiğini. ya da halamlar o 8 sene önceki olayı ya söylerse bozmak için. Baba tarafım annemi sevmez , annemi sevmeyen beni hiç sevmez. Acaba bozmak için söylerlermi babama. Onların sağı solu belli olmaz. Erkek arkadaşım normalde çok merhametli biri ama küçükken olan kötü olaylarımız çok var buraya yazsam roman olur ama şu an çok temiz biri.. ve maalesef çalışıyor ama doğru düzgün bir mesleği yok. Ama ben istersem taşı sıksa suyunu çıkarır benim için çok çabalıyor.. napmalıyım o isteme aşamasından tanışma aşamasından çok korkuyorum 🥹 annem çıtlatmıştı bir ara babam anneme araştırmayacakmıyız dedi çok korktum mesela? Kendisi Diyarbakırlı bende Mardin ama İstanbul kültüründe büyüdük.. ailemde öyle mesela erkek arkadaşımın işinin daha iyi olduğunu söylesem farklı bir iş gibi sorun olur mu çok korkuyorum 😧
BİRAZ İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM.. BU DURUMU YAŞAYAN var mı ?