Ben size nerden başlıcağımı bilmiyorum. Dayımın kızı oluyo kendisi o 21 yaşında sanırım bende 19 kçükken evclik oynardık o başka şehirde bn başka şehirde. ben benim bir kuzenm oldğunu blmiyodm 10 sene önce yklaşık bn 8 9 yaşlarındayken görmüştüm ilk evclik felan iyi geçiyodu. sonra 2 sene öncemi ne öğrendim ki evlenmiş. ve en son 1.5 sene önce görmüştüm o günden bu yana 3 kere gördüm. Annesine yardıma gelmşti yani yngemin evine bende gitmiştim o sıra fındık toplamaya bu anlattığm olay ise 1 hafta önce başıma gliyo şu an kendi şehirimdeyim o ise koca evinde. İnanın kaç kere göz göze geldiğimizi size anlatamam öyle böyle değil bakışıp 30 saniye kalıyoruz evli birtane 1.5 yaşında çcğu var asla aklmdan kötü şey geçirmek istemedim geçirmedim de ama bana baktığnda aşık oldum. Oturup gecenin bir vakti yıldızları izledik bir yıldız kaydı kuzenim söyledi bana yldızn kaydğını o sırada bn ona bakmakla meşguldüm de o yıldız kaydığını görmüş. bir dilek tuttu bende bir dilek tuttum bu gece bitmeden öpiyim diye. çünkü yarın olunca o koca evine gidicekti. Balkona geçtik oturduk sigara içti sonra tabi onun benim eski kçüklük aşkım oldğunu bliyo kendisi. bakıştık sonra ben hiç yanaşmadım ne yapmak istiyorsun dedi elini öptüm ve işte bunu dedim sarıldı bana bende ona sarıldım tabi. sonra bidaha bakıştık ve yanaştı öptü öpüştük uzun uzun ne blim değişik değişik itifatlar aldım ama sonumuz yok oda diyo yuvam bozlsun istemiyom lütfen byütme yaşanılanları diyo kuzenimsin kardeşimsin diyo doru sonumuz yok benim düzenli bir ilşkimde var evleniceğim birisi. Ama ne bliyim öpüşmeler sonra vücüdun beni cezbediyor tarzı itifatlar felan ben ogünden bgüne aklımdan çıkaramıyorum o belli etmesede eminim ki oda aklından çıkaramıyodur. Nolucak Bilmiyorum :=(
GİDERİ VAR.
AT ÇÖPE GİTSİN PAŞA.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat