Sevgilimin ailesi ile tanışacağım ama saçlarım uzun, dövmelerim ve piercingim var. Aynı zamanda burnum delik sevgilimin babası polis memuruymuş. Burnumdaki piercingleri çıkardım ama havalar sıcak dövmelerimi kapatmak için kazak giysem olur mu? Aynı zamanda saçlarımı kestirmeli miyim sizce geriliyorum biraz da. Sevgilim rahat olmamı falan diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Sevgilinizin ailesiyle tanışmak heyecan verici bir deneyim olabilir ancak endişeleriniz anlaşılabilir. Öncelikle, saçlarınızın uzun olması veya dövmelerinizin olması, sizin kişiliğinizle ilgili bir şeyleri değiştirmez. Ancak, sevgilinizin babasının polis memuru olması ve burnunuzdaki piercinglerin onu rahatsız edebileceğini düşünerek çıkarmış olmanız anlaşılabilir bir davranış.
Kazak giymek, dövmelerinizi kapatmak için geçici bir çözüm olabilir. Ancak, ailenizle tanışırken kendinizi rahat hissetmeniz önemlidir. Eğer kazak giymekle rahat edecekseniz, bu sizin seçiminizdir. Ancak, sıcak havalarda kazak giymek rahatsız edici olabilir. Bu nedenle, hava koşullarına uygun giysiler tercih etmeniz daha iyi olabilir.
Saçlarınızın kestirilmesi konusunda da karar sizin elinizde. Eğer sevgilinizin ailesiyle tanışırken kendinizi daha rahat hissetmek istiyorsanız, saçlarınızı kestirmek sizin için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, saçlarınızın uzunluğu sizin tarzınızla ilgili bir şeydir ve bu nedenle tamamen kişisel bir karardır.
Sonuç olarak, sevgilinizin ailesiyle tanışırken kendinizi rahat hissetmeniz önemlidir. Kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek de önemlidir. Eğer kazak giymek veya saçlarınızı kestirmek sizi rahatlatıyorsa, bunu yapabilirsiniz, ancak bu tamamen sizin kararınız.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDostum bu tarz aileler senin edebine bakarlar edepli ve saygılı dur ama senden de önce senin ailene bakarlar sen ailenden yürü işe yani ailenin muhafazakar, işinde gücünde vs vs dersen çözersin tipik zaten dış görünüşüne sokaktaki dayıların bakışlarından alışmışssındır onu dert etme bence bak sana çıkmış sorularıda vereyim ;
1- nerelisin
2- baban , annen ne iş yapıyor ,
3- kaç kardeşsiniz
4- şu an gündem ekonomi ve siyaset olduğu için siyasilere iyi çalış ve değilsen bile heyacanlı dur
İlk adım için yeterli bunlar gerisi doğaçlama00 Yorumla
+1 yılŞunları sen bile yazarken ailesinin rahatsız olacağını anlamışsın bence de biraz kendine çeki düzen bakım yaparsan iyi olur ve evet bence de saçlarını kestirmelisin, giyimine de özen göster.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEski jenerasyon şimdi zamanla, böyle modern bir aile maalesef ki değil. Hele de sevgilinin babası polis ise, seni dış görünüşünden, geçmişine kadar araştıracak, gözlemleyecektir. Bu sıcak havalarda kazak giymene gerek yok. Fakat ince materyal uzun kollu yazlık tarz tshirt giyebilirsin. Dış görünüşünden çok. Karakterin çok önemli. Saygın, ahlak’ın, aileden aldığın terbiye, çalışkanlık ve sorumluluğun önemli. Bunların hepsi sende var mı diye hepsini gözlemleyecektir. Önemli olan sevgilinin ailesine karşı pot kırmamış olman. Evlerine giderken eli boş gitme, bir tatlı götür. Anneye de saygıdan ötürü bir çiçek al. Buket kır çiçekleri gibi. Hoşuna gider. Ailenin gözüne girmen dış görünüşünden daha önemli. Saçları kestirsen iyi olur. Erkek adamı uzun saç bozar. Eskiler öyle der. Yeni imaj değişikliği ile sevgilini belki daha çok etkiler. Kendine aşık edersin.
13 Yorumla
Soran+1 yılKestirdim zaten ama sonradan bise öğrendim kızında babasının saçı gençken uzunmuş
- +1 yıl
Komikmiş 😁 Çok tesadüf
Soran+1 yılÖğrendikten sonra sinir boşaldım yaşadım elim ayağım tutmadı akahoana
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olumsuz düşünüyorsun ki gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılİster istemez oyle oluyor ya inanılmaz bi stres var su haftadan beri üzerimde su pazar günü gelse geçse hemen
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Neysen o'sun.. kendini kim icin, niye gizlemeye çalışıyorsun ve ciddi bir iliskideyken bunu en fazla ne kadar gizleyebilirsin 😅 soruları gelir aklima.. bence olduğun gibi git beyninle karakterinle ilgileniyorsa ne ala.. aksi halde cok da buyuk bi kayip yok bence
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. On yargılı davranırlar.
Sana karşı.
Eski kuşaklar sonuçta.
Kızlarının yanında takım elbise giymiş temiz tertepli saçı başı düzgün bir erkek olsun isterler.
İlk izlenim çok önemli bu yüzden.
Eğer bu şekilde gidersen sana kızı vermezler.
Dış gorunuşunden dolayı serseri damgasını yersin.
Kazak giyme uzun kollu ince keten gömlek giy
Altına da klasik spor bir kumaş pantolon giy.
Saçına fön çek derli toplu bir şekilde enseden topla
Saç sakalı berbere toparlat.11 Yorumla- +1 yıl
Çok duygulandım sizden mülakat hocası olur çocuğu resmen mülâkata girer gibi hazırladınız tebrik ediyorum 😂😂
+1 yılBenim ailem çok gerikafalı ve sevgilim olsan o piercingi bile çıkarttırmam çünkü seni ya böyle kabul edecekler ya da yine kah * pelik yapacaklar. Sevgilin seni şu an ki sen olduğun için sevmiştir o yüzden yakınlarınada böyle tanıtmalı sende özgüvenli dur ailesine karşı.
10 YorumlaSevgilin ailesini tanıyor sonuçta, rahat ol.
Benim annem saçı, küpeyi dert etmez mesela. Hapishane kaçkını gibi bütün vücudun dövmeyle kaplı değilse ona da laf etmez. Ama sakallı adamlardan nefret eder misal.
Baba polisse kolları niye kapattığını anlar, hiç kasma bu arada. Al duşunu, ol tıraşını, giy temiz ütülü kıyafetlerini efendi gibi git.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde içimden oyle yapmak geliyor
Vay haline 😃 benim görüştüğüm kisinin babasi polis memuruydu. İs ciddiye bindi konum açıldı, adam beni görmeden GBT icin Tc'mi istedi. Ne alaka dedim vermedim, onlarda vermeme sebebimi sabıka kaydimin olduguna yormuslar. Ben uzaklasmistim TC konusundan ötürü, duyunca TC nomu verdim herhangi bir sabika kaydim yok ama daha beni tanımdan tc istemek hic uygun degil simdiden sık boğaz oldum ben dedim ayrıldım
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi beni daha fazla gerdin Şu an
+1 yılBenimde dudağımda göbeğimde kaşımda ve burnumda piercing var ve eski sevgilim annesiyle tanışmamı istediğinde çıkarmamı rica etmişti. Ben hem annesiyle tanışmadım hemde çıkartmadım çünkü beni nasıl tanıdıysa öyle kabul etmek zorunda değiştirmeye çalışamaz yani sende olduğun gibi ol değişme
13 Yorumla- +1 yıl
Oha sende takmayan yerini bırakmamışsın neredeyse abartı olmuş senin yaptığın
- +1 yıl
@Yamahamotocross neye göre abartı benim vücudum benim kararım
- +1 yıl
Aferin çok doğru bir karar vermişsin
+1 yılSen zaten öyleydinse neden başka kişiye bürünme ihtiyacı duyuyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılAilesinden çekiniyorum
- +1 yıl
Yanında rahat olmayacağın ve hele uzun müddetçe bağını kurmayı düşündüğün kişilerden uzak dur herkes ın hayat yaşam gıyım gezme si herkes le aynı olmak gibi zorunlu yok ben böyleyim böyleydim de. Kendını kabullendır kendını bır başka şekle sokma. Senı böyle beyenmısse demek kı böyle bu şeklinde begenulecek bırısısın
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılTüm bunları saklayınca daha mı iyi olacak. Tabi ki biraz özen göstermelisiniz ama kapatmak saklamak da yanlış. Benim de var dövmem piercingim ve saklamıyorum. Beni olduğum gibi kabul edebilmeli insanlar. Keyifli günler.
20 Yorumla
+1 yılSaygıda kusur etmediğin sürece sana karşı oluşturulan önyargı sellerini çok rahat kırabilirsin. Annem babam kardeşim falan da hayko cepkini satanist falan sanıyordu. Yaptığı müziği de beğenmiyorlardı. Bir gün adam beyaz şova katıldı. Konuşmasını muhabbetini dinledik. Adamın dibi, çok efendş ve düzgün bir insanmış. şu an adamın hayranıyız ama müziklerini hala dinlemiyoruz tarzımız değil😄
00 Yorumla
+1 yılKestirme saçını nolacaksa olur valla. İlla ki görecekler dövmelerini ve piercinglerini. Kapat kapat bir yere kadar. Tamam gözlerine sokma ama yine de kapatmak için uğraşma. Saçlarını açık bırakma toplayıp git daha düzenli görünürsün
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorunun gorselindeki arkadasa benziyorsan hicbiri sorun olmaz. Ama eger ki bizim yurdum insani gibi cirkinligini kapatmak ya da en azindan biraz ilgi cekebilmek icin boyle tarzlara girmek zorunda kalan arkadaslarimizdansan isin cok zor. Yani dovmeleri delikleri gizlemezsen ve sacini kesmezsen ailesi istemez. Eger hepsini saklayip sacini falan kesip normal haline donersen de bu sefer sevgilin o halini gorurse tekmeyi basar.
01 Yorumla
Soran+1 yılO gorseldekine benzemiyorum saçlarım uzun ve topuz olarak kullanıyorum kötü ve göze cirkin duran bi yanı yok bence aynı dümdüz gideyim
+1 yılŞaka gibi ya. Herkes “kendine çeki düzen ver” yazmış. NE ALAKA? Dövmesi olan, piercingleri olan ve saçları uzun olan biri illa bakımsız mı oluyor? Kendini nasıl seviyorsa öyle takılıyordur. Barış Akarsu mesela ona bakımsız mı derdiniz eskiden? Ya saçmalayınca elinize ne geçiyorsa artık…
Neyse, normalden bir tık daha iyi giyin ve unutma adam polis, biraz soğuk davranabilir 😺. Bol şans!10 Yorumla
+1 yılNeden kendi benliğinden vaz geçiyorsun? Herkesin tercihleri vardır hayatta. Mesela babasının polis olmayı seçtiği gibi. Sevgilinin seni seçmesi gibi… vs vs
Kendin nasıl iyi hissediyorsan öyle hareket etmelisin. Dış görünüş her şey değildir.
İyi niyetini yansıt, diğerleri sadece kozmetik önemi yok.16 Yorumla- +1 yıl
Neden bakmayalım? Önemli olan anlaşabilmek, karşılıklı ruhumuzu dinlendirebilmek değil mi? Bunlar ne zamandan beri önemli oldu? Herkesin zevkleri bir olmak zorunda değil.
- +1 yıl
Yok değil.
+1 yılkanka ilk izlenim cidden onemlı kestirmesen bike her turlu duzeltebikirsin fon vb ile baglarsin falan piercingleri cikar dovmeyi de cok saklayacam diye kasma kendini daha berbat durur ama yigidin mali meydanda muhabbeti gibi de gezme , sen anladin onu
10 YorumlaNeden saklamak istiyorsun ki? Sen böylesin ve bence gayet hoş.
20 YorumlaSaklamak? NE alaka şimdi sen oraya kendin olarak gideceksin sen sen olduğun için varsın baskası söyle böyle düşündüğü için değil aynaya bak ve şunları söyle benim kimseye kendimi sevdirmem gerekmiyor ben her ne olursa olsun kendim olarak gideceğim ,
05 Yorumla
+1 yılcok sacma ilerde illa ki gorecekler oldugun gibi git
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAilesine baglı rahat insanlarsa problem olmaz, eğer muhafazakar insanlarsa hoşlarina gitmez, fondatenle kapatmaya calisabilirsin
13 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılKapanmıyor alttan gözüküyor yine
+1 yılNereye kadar olmadigin biri gibi davranacaksın seni kabul eden olduğun gibi kabul etsin.
10 Yorumla
+1 yılKendini asla gizleme bence, neysen olsun kimse için kendini gizlemene gerek yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeysen öyle ol hiç öyle gizlenmeye çalışma dürüstlük iyidir
10 Yorumla Olduğundan farklı görünme zaten nasılsan öyle git, baştan bilsinler. Kabul ediyorlarsa öyle etsinler.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçlar sorun değil piercingi zaten çıkarmışsın dövmeler için de kazak değil de uzun kollu falan bi şey giysen dövmen nerde bilmiom ama onu kapatacak kadar giysen yeteri kazak sıcak olur şimdi ödmcömdçd
01 Yorumla
Soran+1 yılİnce keten gömlek giymeyi düşünüyorum kollarındaki dovmeler pek belli olmaz o zaman ama boynumdaki icin bise yapamicam galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin seni nasıl kabul edip sevdiyse o şekilde gitmende sorun yok. Yaptırdığın şeyler ayıp ya da utanılacak şeyler mi sanki?
01 Yorumla
Soran+1 yılDegil ama eski nesil iste
Bazı aileler çok umursamazken bazıları buna çok takik oluyor. Ya yardan vazgececen ya da saclarn ve aksesuarlarndan
03 Yorumla
Soran+1 yılSaç aksesuar ne ki onun yanında
Soran+1 yılAnladım anladım
+1 yılNasıl biriysen öyle git beğenmiyorsa beğenmesin sonradan senin nasıl biri oldugunu oierxingini dövmeni görmeyecekmi
02 Yorumla
Soran+1 yılAlıştıra alıştıra gösterseydim daha iyi olurdu sanki
- +1 yıl
Hayır herşeyi daha kötğ yaparsın bizden gizlemiş derler bu sefer
Kardeşim kusura bakma ama ön yargı olur biraz marjinalsin sonuçta. Adam inşallah seni narkotik şubeye göndermez. 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSicilime falan baksa zaten soajsoamz
Gizli Üye(25-29)+1 yılGizleme bence sonuçta sen böyle birisin eninde sonunda görecekler ayrıca sevgilin de seni böyle sevmiş
10 YorumlaMerhaba benim de sevgilim dövmeli ve marjinal bir tarza sahip ailem ilk başta çok anarmol buldu fakat sevgilimi tanıyınca ve ben bu konuda ılımlı konuşunca normal karşılamaya başladılar 😊 sizde bunu deneyebilirsiniz
10 YorumlaOnlara iyi bir insan olduğunu gösterebilirsen umarım sıkıntı etmeyeceklerdir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynanın karşısına geçip Nası konuşacağımı şey yapıyorum olm
Daha ne yapayım
+1 yılOlduğun gibi git neden başka biri gideceksin ki ailesiyle tanışmaya
01 Yorumla
Soran+1 yılÇekingenlik
+1 yılBöyle biri bana hitap etmez ama size tavsiyem doğal olun, olun ki ilerde sizi bi kalıba sokmasinlar. Ya böyle kabul etsinler ya da etmesinler.
00 Yorumla
+1 yılBelki ailesi moderndir bilmezsin ben şahsen dövmeli falan sevmiyorum itici geliyor ama karşımaya da hakkım yok saygı duyarım...
02 Yorumla- +1 yıl
Modernlik dövme ve piercingle oluyorsa vay halimize
- +1 yıl
Saygı duyan insanlar bence modern insanlardır bende sevmiyorum ama kimsenin kişinin vücuduna karışmaya hakkı yok. Sana bana bir şey yapsa tepki göster
Kişi nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın dünyaya bir kere geliyoruz zaten kişi başkalarına Zarar vermiyorsa bazı şeyleri yapabilir. Diye düşünüyorum tabiki bu benim fikrim...
Gizli Üye(18-24)+1 yılHepsine eyvallah da piercing ne? Sırf ozentilik gibi geliyor bana. Babası olsam aranızı bozarım. Önyargı gerektiği yerde yararlıdır. Vaktini boşa harcamış olmazsın. Ben yolda kekoyu kıyafetinden anliyorsam az çok karakterini de bilirim. Sizin gibileri görünce de birtakım şeyler düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi şeyler tam olarak? Piersingime göre keko oldugumumu çıkardın ben geleyim surda yazılım mühendisliği okuyuyayim belkide lise mezunu adam bana keko desin yok mk
Cevap sahibi+1 yılYazılım mühendisisin ama okuduğunu anlamamışsın.
+1 yılBence hoş karşılamazlar tipini komple değiştirmen lazım. Ama dövmeler sıkıntı
01 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü alırım ki o kizi istedikleri kadar hoş karşılamasınlar
+1 yılKanki vay ailemizin Barış Akarsu’su gelmiş derler çok beğenirler
01 Yorumla
Soran+1 yılSesli güldüm mk aosbaohoan
modern bir aile ise sıkıntı yok ama kör kuyu magarasinda yasiyorlarsa bilemiycem
03 Yorumla
Soran+1 yılYa anlattığına göre modern bise demezler abimdede dovme var falan diyor
türbanlı git açık gidersen namarem deyip kızını vermezler
02 Yorumla
Soran+1 yılBanada oyle geliyor direkt çarşafa girmek var hatta içimde
Neyse o şekilde çık karsilarina sonradan gördüklerinde sasirmasinlar
01 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yavaş görseler yine iyi olur be
+1 yılNasılsan öyle görün hiç kimse için değişme
Eğer onların gözüne girmek istiyorsan sevgilinin babası polis olduğu için sen de sırtına emniyetin logosunu dövme yaptır02 Yorumla
Soran+1 yılSjaoahaoshak
- +1 yıl
😅👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim babam kızmaz 😂keşke görsem seni o zaman net bir şey soyleyebilirim
10 Yorumla
+1 yılYa boş ver ya eğer kız seni gerçekten seviyorsa senden ayrılmaz kolay kolay ve diyelim ailesi istemedi seni bence kızın nasıl davrandigina bak yani engelleri kaldirmaya mi çalışıyor hani bence her şey sizde bitiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYa o ailesiyle tanıştırmak istiyor asil
+1 yılSevgilin zaten bunları göz önünde bulundurmuştur. Polis olabilir babası ama belki tarzı düşüncesi bambaşkadır. Bilemezsin. İçinde bastırdığı bir kişilik var belki de o sensin 👍🏼
10 YorumlaKötü olur
Muhafazakar ve milliyetçi bir aile yapısı varsa01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dostum bugun gizledin yarın gizleyemiceksin. Birak olduğun gibi kal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. olduğun gibi git , karakterini saklama sonra sorun çıkmasın
00 Yorumla
+1 yılSaçmalarlarsa şimdiden saçmalasınlar, iş kesinleşince hayatını karartmasınlar.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlari dış görünüşe göre yargılamak ne kdr doğru artık gerçekten şu dış görünüşe bakıp yargılama yapmalarindan vazgeçilsin
10 Yorumla
+1 yılYa eğer sevgilinle ciddi düşünüyosan bence kendini kapatmaya çalışma, ilerde seni bırak o halinle kabul etsinler
10 Yorumla
+1 yılBunu en iyi sevgilin bilir misal senin şu saydıkların sevgilimde olsa babam onu dikkate bile almaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz her türden insanı görüyoruz, bence babasına normal gelir tipin 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüyordur illaki ama kızının yanında görünce ne düşünür acaba
Cevap sahibi+1 yılHazırlıklı git😂 ya gerçekten dövme, piercing çok itici geliyor bana benim kızımi öyle biriyle konuşturmam tabi saygı duyarım ama olmaz ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok saçma sana saygı duymaları gerekiyor. nefret ediyorum böyle yobaz insanlardan.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşlılar iste
sevgilinin ailesine bağlı bir durum ama bence gizleme seni olduğun gibi tanısınlar
10 Yorumla
+1 yılBaba eski toprak ise 😅koma diye bir alet var seni tanıştıra bilir dikkat et bide kıza da sor ailesi nasıl kişiliğe sahip die
00 YorumlaYanına bir kaç yarma odun birde fan veya körük götür onları işler nişanlının ailesine verirsin hoşlarına gider😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizi olduğu gibi kabul etmeliler
10 Yorumla Aile yapısına bağlı eğer muhafazakâr bı aile ise hoş karsilamazlar
00 Yorumla
+1 yılKısacası seni yere yatırırlar
Anladın mı inceyi😉00 Yorumla
+1 yılSevgilinin ailesi normal Anadolu ailesi ise (muhtemelen öyle) büyük hata yaparsın
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin ailesiyle tanışmaya dövmeli ve piercingli gitsem nasıl tepki verirler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler