Arkadaşlar ailem sevgilim olduğunu öğrendi ve çocuğa en kısa zamanda yüzük takmasını söylediler ne yapmamiz lazım?

Ben 18 yaşındayım sevgilim de 21 yaşında ve sevgilim üniversite 3. Sınıf okuyor yani ailesi şu an yüzük için erken olduğunu düşünüyormus çünkü daha biz bile tanımıyoruz birbirimizi. ama benim ailemde takilmazsa çocukla görüşmeyi keseceksin diyor ne yapmamız lazim çocuğun aileside burada değil uzakta bizden, çocuk bizim şehirde üni okuyor ve biz yaklaşık 2 aydır buluşmuyoruz ailem izin vermiyor çocukta okulunu bitirir bitirmez takacagini söyledi ama 1 yıla kadar hic bulusmuycaz mi çok sacma değil mi sizce de ailemin yaptığı ve daha yeni yani tanisma aşaması diye bir sey olmaliydi en azından 4 aydir birlikteyiz daha sevgilim ile

Güncellemeler
+1 yıl
LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ NE YAPMAMIZ LAZIM SEVGILIMDE BENDE ÇOK YIPRANDIK AILEM BENI DIŞARIYA BILE ÇIKARMIYOR ONUN YANINA GIDERIM DİYE
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar konuşmaya devam ediyorum diye ailemden şiddet bile gördüm ve ayrilmayi bile denedi çocuk zarar görmemi istemediği için beni gözünden bile sakınıyor ama yapamadık ayri kalamadik çok seviyoruzz
Arkadaşlar ailem sevgilim olduğunu öğrendi ve çocuğa en kısa zamanda yüzük takmasını söylediler ne yapmamiz lazım?