3 ay önce bacağımda böyle bir bıçak kesiği oluştu. Doktora gittim ve bana yaranın kusacağını ve bir oyuk oluşacağını ve bir oyuk oluşacağını oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi. Yara 2,5 aydır bu halde herhalde oyuk oluşmuş durumda. Bu yara bıçak yarası olduğu belli oluyor mu? Aileme göstersem bıçak yarası olduğunu anlarlar mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yara olduğu bile belli değil doğru düzgün tele takıldı falan dersen ya da yanlışlıkla bıçak batti falan her türlü inanırlar
Tel çiziği veya diken batması ya da okulda keskin bir yere çarptım desem inanırlar mı?
Her türlü
Düştüm bile desen inanırlar
Çok teşekkür ederim iyi akşamlar sizi eğer yorduysam
İyi akşamlar
evet inanırlar
Çok ufak bir kesik bu. Sen söylemediğin sürece kimse anlamaz.
Ya ama bilmiyorum bıçak kesiği diye de korkuyorum bir şey olur mu
Doktora gittim ve bana bir oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi ama beyaz renge döner mi kesin olarak korkuyorum
Çünkü dönmez diye
Bıçak yarasına benzemiyor zaten tele sürttüm de geç
Ama beni ortadaki çizgi mi oyuk mu her neyse o beni tedirgin ediyor ondan dolayı bu soruyu sordum
Çizik gittiniğiniz dr daha amatörmüş çok rahatsız olduysan bepanthol veya vazelin sür ama gerek yok iz kalmaz bile
Minnacık bişi belli değil
Peki ne dersem İnanırlar. Tele falan çarpmış desem inanırlar mı?
Yani göstermezsen sormazlar fark etmedim bilmiyorum de geç
Teşekkür ederim iyi akşamlar
Anlamzlar niye korkuyosun ki
Bıçak derken? Tırnak çakısıyla mı çizildi
Kimse fark etmez bile bu ne ki.
Bu bıçak yarası mı
Evet, eğer benzemiyorsa ne yarasına benziyor. Lütfen abartısız bir şekilde söyleyin bu konuda ben çok hasassım
Belli bile olmuyor ki
Gerçekten mi? Peki neye benziyor
Beni ortadaki o çizgi varya veya oyuk mu bilmiyorum o beni tedirgin ediyor ordan anlarlamı diye korkuyorum
Yani bişeye de benzemiyor normal bir cam kesiği gibi ya da bişey batmış gibi
Beni Ortadaki çizgi veya oyuk mu desem bilmiyorum o beni tedirgin ediyor o yüzden sordum bu soruyu
Soru şaka dimi?
Başka yerde konuşun.